עבור לתוכן

סוף כול סוף סימתי..עכשיו הגיע הזמן לבנצים!! ולאוברקלוק..:-) והוכחות!!!! למי שרצה

Featured Replies

פורסם

אני לא מקנא ולא צר-עין, אבל לדעתי סקרינשוט היא לא הוכחה חותכת לביצועים. כל מה שיחיאל היה צריך לעשות הוא להעלות cpu-z valid או תוצאות לORB וכולנו היינו שותקים, אבל הוא לא עשה את זה ואנחנו חיים עם הספק. וחוץ מזה, בתור אחד שמשתתף בפורומים בחו"ל אתה צריך לדעת שכל אוברקלוקר רציני, מshamino ועד macci, תמיד מביא הוכחות.

• תגובות 196
  • צפיות 14.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

STOP LICKING HIS ASS

חלאסס כבר,יופי יש לו מחשב יקר ואתם כמו חבורה של ילדות קטנות על פליפה מלקקים לו כל היום.

כל הכבוד על המחשב החדש,אבל העובדה היא שגם לגבי ה 290 עם הג'יל סקיל לא קיבלנו הוכחות וגם לגבי ה6200.

בנאדם לא שובר את שיא העולם וסתם עוזב את זה,ותמיד אחרי שמבקרים אותם הוא מנסה לנדות את הבנאדם היחיד שעומד מולו עם כמה כוסיות גרופיז בתולים שמזילים ריר כמו מסכנים על מחשב שבחיים לא יהיה להם.

סורי אבל עם כל הכבוד אני מעריך את קופרה יותר.

פורסם

תראו יש הרבה בפורום שאוהבים מחשבים תקציביים ואוהבים להגיב כמו "מי צריך כרטיס כזה יקר"

גם אני אחד מהאנשים האלו שאוהבים לחסוך אבל אני חושב שיחיאל תורם לפורום ומביא לנו ניסיון אישי שלו בכל העדכונים והחומרה הכי חדשה

אז קצת פירגון לא יזיק גם אם הוא שילם מלא כסף הרי גם אנחנו נהנים מכל העדכונים והניסיונות שלו לא ?

אז יאללה תנו ליחיאל בכפיים :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

אין לי בעיה עם התייחסות עיניינית לנושא האוברקלוק. גם אני בעד להביא הוכחות בצורה חותכת שאינה ניתנת לערעור.אולם,בוא וניתן לבחור את עשרת ימי החסד,כדי שיכיר את המערכת,את הפונקציות בביוס(והן רבות),כדי שיבדוק וידע את גבולות הרכיבים השונים-ואח"כ נעמוד על כך שיביא את ההוכחות.אם היית קורא בעיון את הת'רד,היית רואה שהוא ביקש עזרה באוברקלוק מפני שהוא לא מכיר את המערכת וזו לו הפעם הראשונה לעבוד עם AMD על אחת כמה וכמה שהלוח של DFI עמוס בפרמטרים שמי שעבד כל חייו עם INTEL,קשה  להסתדר עם הביוס המורכב והעמוס של DFI ,וזקוק לזמן כדי להבין את הפרמטרים -ולדעת לנצלם כראוי.

פורסם

איש, מה קורה?

תגיד, איזה קירור שמת על הציפסט ועל על מערכת המתח של הלוח?

פורסם

אינטל או AMD זה לא משנה, תוכנות בנצ'מארק רצות אותו דבר על כולם. כל מה שצריך זה לשמור ולהפיץ.

פורסם

STOP LICKING HIS ASS

חלאסס כבר,יופי יש לו מחשב יקר ואתם כמו חבורה של ילדות קטנות על פליפה מלקקים לו כל היום.

כל הכבוד על המחשב החדש,אבל העובדה היא שגם לגבי ה 290 עם הג'יל סקיל לא קיבלנו הוכחות וגם לגבי ה6200.

בנאדם לא שובר את שיא העולם וסתם עוזב את זה,ותמיד אחרי שמבקרים אותם הוא מנסה לנדות את הבנאדם היחיד שעומד מולו עם כמה כוסיות גרופיז בתולים שמזילים ריר כמו מסכנים על מחשב שבחיים לא יהיה להם.

סורי אבל עם כל הכבוד אני מעריך את קופרה יותר.

^^What he said^^

נמאס כבר מאוגדת המקרקרים שכל היום מלקקים מכל הכיוונים, הקמתם כת חדשה, ששמה, יחיאל.

זה נראה יותר עצוב מהראל סקעת נכנס לבית ספר יסודי.

אף אחד לא אמר מילה או חצי מילה נגד המחשב שלו, בקשנו רק הוכחה חותכת לשיאים שלכאורה נראים בלתי אפשריים שיחיאל טען ששבר, מי ששבר שיא עולם באופן ישר ידאג לארגן הוכחה הולמת, ולא לזרוק לאוויר אוסף של הכרזות וקריאות חסרות שחר ל-Fanboyz שלו.

פורסם
  • מחבר

טוב אין שום בעיה פשוט תגיד לי כול בנצים או הוכחה שאתה רוצה ואני יביא את התוצאות והבדיקות!...

ואני יוכיח כול טענה.. אז קדימה תביא לי לינקים להורדה של התוכנות או שאולי כבר יש לי ואני יביא לך הוכחות תמונות ווכ וכו בשימחה...

יחיאל

פורסם

יאללה אין תוצאות ?

פורסם

שתקו, וחכו

פורסם

טוב לא להרוג אותו

ואכן צריך לספק הוכחות זה כמו שאני יגיד שעכשיו הבאתי 40000 אלף ב 3dmark עם איזה סלרון

זה באמת נראה לא טוב שמפציצים בהכרזות בלי גב מהאחורים

פורסם

שמעו, אתמול דיברתי עם הבנאדם, הוא לא כלכך הבין איך עושים אוברקלוק בAMD ומה המעבד הזה רוצה ממנו, הרגעתי אותו קצת והסברתי לו, הוא עכשיו מנסה להגיע למקסימום של המעבד, זה לא דבר קל ולא דבר מהיר, זה לוקח זמן וצריך לחכות, אבל אל תדאגו, הוא לא משקר.

פורסם
  • מחבר

אתם פשוט פשוט מעצבנים!!!!

בקיצור רצים הוכחות בבקשה..

CPU-Z הינה לינק..

מהירות 3110 מגהרץץ זיכרון 311  1:1 יציב!!!

בקשר ל 3DMARK05  אני בדיוק עכשיו מכבה את המחשב כדי לעשות את המוד  של המתח לליבה אז אני יחזור עוד איזה 20 דקות עם ביצועים מקווה יותר גבוהים....

עוד משהו חברה?

.http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=29422

יחיאל

פורסם

סבבה... :xyxthumbs:

יש זמן... :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים