עבור לתוכן

מאוורר של המארז

Featured Replies

פורסם

המאוורר של המארז לא מסתובב. נתתי לו מספר "דחיפות" והוא התחיל לעבוד. הבעייה היא ששמתי את היד ולא הרגשתי שהוא מכניס אוויר. שמתי יד מבחוץ - ולא הרגשתי שהוא שואב אוויר מהמארז החוצה. שמתי חתיכת צמר גפן (ממש כמה שערות) על "הגריל" של המאוור - הצמר גפן לא זז - היינו לא עף לתוך המארז, ולא נשאב לתוך המאוור, וזאת כשהמאוור מסתובב במלא עוצמתו.

אז איזה מן מאוור זה?

פורסם

=>מאוורר ג'נרי<=

תקנה מאוורר נורמלי.. אם זה מאוורר 80MM תקנה SilentCat 92MM עם מתאם ל80MM.

ואם זה מאוורר 120MM תקנה Thunderblade 120MM.

שני המאווררים הם מתוצרת Thermaltake.

פורסם
  • מחבר

=>מאוורר ג'נרי<=

תקנה מאוורר נורמלי.. אם זה מאוורר 80MM תקנה SilentCat 92MM עם מתאם ל80MM.

ואם זה מאוורר 120MM תקנה Thunderblade 120MM.

שני המאווררים הם מתוצרת Thermaltake.

שמע, אני לא מבין גדול! מה הכוונה "ג'נרי"?

והיכן אני יכול למצא מפרט כזה של מאווררים?

מה זה MM? הקוטר?

המאוורר שלי נתון בתוך קופסת פלסטיק שנצמדת למארז. היא בטח מתאימה רק לקוטר הקיים.

פורסם

ג'נרי זה חסר שם.. מיוצר על ידי חברה לא מוכרת ובד"כ גרועה.

אפשר למצוא את המאווררים הללו בחנויות כמו www.pandas.co.il או www.logicpc.co.il או www.noacomp.co.il (כמובן שיש להן מיקום בארץ, תבדוק באתרים שלהן איפה כל אחת ממוקמת).

MM = מילימטר.

אתה צריך למדוד עם סרגל את המרחק מפינה אחת של המאוורר לשניה ואז תוכל לדעת מהו הגודל הנחוץ (למשל 8 סנטימטר = 80MM ו12 סנטימטר =120MM).

פורסם
  • מחבר

אני חייב לחדד!

הבעייה היא שמאוורר זה (אפילו אם ג'נרי), לא מבצע למעשה כל פעולת איוורור גם כשהוא פועל!! כפי שאמרתי - הוא לא דוחף אויר למארז ולא יונק אותו החוצה!! מה יכולה להיות הסיבה? אולי חיברו אותו לחשמל הפוך והכנפיים מסתובבות נגד הכיוון המקורי?

פורסם

אני חייב לחדד!

הבעייה היא שמאוורר זה (אפילו אם ג'נרי), לא מבצע למעשה כל פעולת איוורור גם כשהוא פועל!! כפי שאמרתי - הוא לא דוחף אויר למארז ולא יונק אותו החוצה!! מה יכולה להיות הסיבה? אולי חיברו אותו לחשמל הפוך והכנפיים מסתובבות נגד הכיוון המקורי?

בקשר לחיבור אז בלתי אפשרי לחבר הפוך כי ישנה קוטביות מסויימת

הסיבה היחידה היא סירקולציה טובה של אויר במקום שבו המאוורר ממוקם

תוציא את המאורר תפעיל אותו כשהוא ביד שלך ותראה עד כמה הוא דוחף את האוויר :cool2:

פורסם

אני חייב לחדד!

נראה לי שהמאוורר שלך חייב שימון דחוף..

http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=fanoil

פורסם
  • מחבר

ובכלל, למה אין בחנויות מאווררים איכותיים (גם אם עולים קצת יותר)? משהו שלא נצטרך לפתוח בגללו את המארז כל כמה חודשים!!??

פורסם

יש בחנויות מאווררים טובים.

רק כנראה שאתה פונה לחנויות הלא-נכונות, אלו שלא מספקות מאווררים טוביםץ :smile1:

פורסם
  • מחבר

בבקשה, תן דוגמא.

אני גר בת"א.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים