עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

Org-E

יש לך בעיות, חמורות. :screwy:

• תגובות 277
  • צפיות 43.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

Most Popular Posts

• אממ.... הקפצה.  

• אוקי הגיע הזמן לכמה שטיות שלי בכיתה ו אני כזה מסטול לגמרי כי לא ישנתי בלילה אני הולך ולא שם לב שאני לפני כד ענק של 2 מטר ככה אני נכנס בו בשיא הכוח שאני לא שם לב כמבון שהוא מולי ושובר צלע אחרי זה באו

• דבר נוסף - זה לא כ"כ מטורף, זאת יותר פדיחה - פדיחה לא שלי, של חבר שלי. ;D חבר שלי קנה Webcam, חיבר אותה וכל זה, וישר קרא לי למסנג'ר והפעיל את המצלמה, שאל אותי איך רואים וכל השאלות האופייניות למי שקנה

פורסם

לא עשיתי שום דבר מטורף, סתם רציתי לרדת עוד קצת על בלוסקיי.  :smile1:

תשמע, אל תהיה צודק - תהיה חכם.  לא כל דבר שווה את המילה שלך, אתה יודע.   אם המילה שלך היית תלויה בהבטחה שלך שתתאבד, היית מתאבד?   :smile1:   (בהנחה שהתשובה ברורה מראש  :-\) - רואה?

אני מלכתחילה לא הייתי מתערב על כזה דבר, ככה שזה לא היה קורה.

ברגע שאני נותן את המילה שלי, זה נגמר. כזה אני ...

פורסם

כמה מאגניבים יש פה, אני פשוט לא יודע מה לעשות עם עצמי... :nixweiss:

פורסם

דבר נוסף - זה לא כ"כ מטורף, זאת יותר פדיחה - פדיחה לא שלי, של חבר שלי. ;D

חבר שלי קנה Webcam, חיבר אותה וכל זה, וישר קרא לי למסנג'ר והפעיל את המצלמה, שאל אותי איך רואים וכל השאלות האופייניות למי שקנה מצלמה.

בקיצור, העניין התגלגל ואמא שלי נכנסה לחדר לסדר את הסדינים בארון וכל זה, ואז היא ראתה את חבר שלי על המחשב ולא הבינה מה זה (אמא שלי קצת פרמטיבית), היא נשארה בחדר והסתכלה על המחשב והתלהבה מזה וכל זה.

חבר שלי אמר לי שהוא צריך ללכת, אמרתי לו שלום, הוא אמר לי שלום והשיחה נגמרה. עכשיו מה?! האידיוט שכח לכבות המצלמה ... :lol:

הוא ירד למטה, אז הוא היה צריך להתלבש, פתאום אני קולט אותו מוריד את המכנסיים, נשאר עם תחתונים ומתחיל לתופף על התחת תוך כדי שהוא שר "הפרח בגני" , וכל זה תוך כדי שאמא שלי מסתכלת במחשב ... :smile1:

התקשרתי אליו ואמרתי לו, "אידיוט, שאתה מסיים שיחה עם מצלמה, תכבה את המצלמה" , סיפרתי לו את כל מה שקרה והוא לא האמין איזה אידיוט הוא יצא, זה היה כ"כ קורע... :P

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ;D ;D ;D ;D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח BlueSky... ענקקקק :lol: :lol: :lol:

פורסם

חבר שלי אמר לי שהוא צריך ללכת, אמרתי לו שלום, הוא אמר לי שלום והשיחה נגמרה. עכשיו מה?! האידיוט שכח לכבות המצלמה ...  :lol:

הוא ירד למטה, אז הוא היה צריך להתלבש, פתאום אני קולט אותו מוריד את המכנסיים, נשאר עם תחתונים ומתחיל לתופף על התחת תוך כדי שהוא שר "הפרח בגני" , וכל זה

למה לכל הרוחות יש'ך חברים ששרים את "הפרח בגני", הערסיזציה חזקה מהם?...

פורסם

כן, כעיקרון הוא לא ממש חבר שלי. אבל מכיוון שאני מוכר בתור אחד שמבין במחשבים, אז הוא החליט לנסות את הפעם הראשונה במצלמה איתי.

אתה יודע מסוג החברים של "שלום, שלום", וכן הוא ערס. (אתה בטח שאלת את זה  :smile1: )

אין לי הרבה חברים, כי מה לעשות, איפה שאני גר רוב האנשים הם ערסים. אבל מעט החברים האמתיים שיש לי הם לא ערסים. :)

פורסם
  • מחבר

כן, כעיקרון הוא לא ממש חבר שלי. אבל מכיוון שאני מוכר בתור אחד שמבין במחשבים, אז הוא החליט לנסות את הפעם הראשונה במצלמה איתי.

אתה יודע מסוג החברים של "שלום, שלום", וכן הוא ערס. (אתה בטח שאלת את זה  :smile1: )

אין לי הרבה חברים, כי מה לעשות, איפה שאני גר רוב האנשים הם ערסים. אבל מעט החברים האמתיים שיש לי הם לא ערסים.  :)

ערס שמבין במחשבים :o יו אדיר!!!!!!!!!!! אני חייב לראות ערס מול המחשב שמבין משהו

פורסם

נו באמת, אין לכם מה לעשות חוץ מלשחק עם נפצים של ערבים.???

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח BlueSky... ענקקקק :lol: :lol: :lol:

:xyxthumbs:
פורסם

דווקא אני מכיר אחד ערס רצח שמבין טוב טוב במחשבים...

פורסם

תגיד, אתה דפוק? או שאתה רק עושה את עצמך דפוק? :nixweiss:

<=- לא ערס ... :s07:

פורסם

בחיי, אנשים כאן סטריאוטיפים מלאים בדעות קדומות, אנחנו במאה ה-21 אנשים, למי שעוד לא שמע.  :kopfpatsch:

תגיד לי, אם מישהו שומע שירים במזרחית זה עושה אותו ערס ? בעצם מה שאתה אומר כאן שכל המזרחים הם ערסים ?  ???

פורסם
  • מחבר

בחיי, אנשים כאן סטריאוטיפים מלאים בדעות קדומות, אנחנו במאה ה-21 אנשים, למי שעוד לא שמע.  :kopfpatsch:

תגיד לי, אם מישהו שומע שירים במזרחית זה עושה אותו ערס ? בעצם מה שאתה אומר כאן שכל המזרחים הם ערסים ?  ???

כל ערס הוא מזרחי, אבל לא כל מזרחי הוא ערס.....

פורסם

כל מי ששומע בלבלי אותו הוא ערס.

או מושיק מאפיה.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים