עבור לתוכן

מחפש טלוויזיה איכותית 29 אינץ' ב1500 שקל לסלון(התקציב עלה ל1800 ש"ח כנסו!)עמ'4

Featured Replies

פורסם

שמע עזוב אותך מכול חברות המדבקה הזולות האלה, אתה רוצה טלויזיה 29 טובה ב1800 שקל אל תיקח שטוחה!

תאמין לי אל תעשה את הטעות שאבא שלי עשה הלך לחנות קנה איזו ITT 29 אינצ' שטוחה ב1600 שקל והוא כול יום מצטער על זה(לי לא אכפת אני רואה בחדר שלי טלויזיה).

איכות מחורבנת, אין בהירות, סאונד של רמקולים ב-2 שקל בקיצור זבל!.

המסך גם לא שטוח באמת הוסיפו לו פשוט "מסגרת" שטוחה נגדיר את זה ככה סתם זבל!.

לך על מה שהוצע לך כאן על הטושיבה 29 אינצ' אומנם לא שטוחה אבל אפשר לקרוא לה טלויזיה.

טלויזיות שטוחות טובות באמת מתחילות באזור ה2500 שקל אם אין לך את התקציב תתפשר.

עוד דבר אל תיקנה טלויזיה לפני שאתה רואה אותה זה כמו לקנות רמקול בלי לשמוע אותו וכמו לקנות מכונית בלי לבדוק אותה, לא קונים כאלה דברים על עיוור.

• תגובות 53
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גרץ לא קיימת כיום ושמה מתנוסס על מוצרים ג'נריים זולים מהמזרח, כאשר התקווה של הסוחרים היא שלקוחות ירכשו את המוצרים על סמך המוניטין שנוצר לחברה המקורית... מסתבר שהם לא צריכים לקוות יותר מידי ועל כך יעידו נתוני המכירות - הישראלים אוהבים לקנות בזול ללא התחשבות באיכות הכוללת, מסתבר.

ו-BOSE, לא לקחתי ברצינות רבה את תאור הרמקולים ב-TV האומללה שלך עד שהכנסת בטעות את המילה Loewe לאותו משפט. הערנב מוחל לך על כך ומקווה בנוסף שיום יבוא וגם אתה תכיר במשוואה הפשוטה הזאת: Bose = overpriced crap.

פורסם

ראיתי בקוסמוס היום טלויזיה 34" ב1800 שקל OR SO. לא זוכר של איזו חברה. כדאי לך ללכת לסניף הקרוב ולבדוק.

פורסם

לא זוכר של איזו חברה.

take a wild guess... ::)

פורסם
  • מחבר

מקוסמוס לא קונים טלוזיה....

זה כמו לקנות משהו מערוץ הקניות! ;D

פורסם

למה לא? אני לא זוכר של איזו חברה. אם זאת תהייה חברה טובה, עדיין תגידו לו לא לקנות?

פורסם

המץ שהצעתי לך היא טובה+

פורסם

אם זאת תהייה חברה טובה, עדיין תגידו לו לא לקנות?

תגיד, אתה רציני? 34 אינץ' ב-1800 ש"ח, מה באמת נראה לך - שמדובר כאן במוצר מדבקה ירוד, או מוצר שהוא חלק מליין משובח של יצרן מוכר?

:s07:

פורסם

מה קרה לך, גם אני ראיתי טלוויזיה 34" במחיר 1800 ש"ח! היא לא היתה סתם זולה, זה היה "מבצע כאסח" בהיפר-נטו !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים