עבור לתוכן

יפן... פשוט גן עדן

Featured Replies

פורסם

אוי ילדים זה מה שמעניין אותכם? מדף של כבלים? מדף של ההרדיסקים? אם על זה אתם חולמים המצב בארץ יותר מידי טוב.

קודם שיהיה אפשר לקנות כאן מכונית בלי לפשוט את הרגל הרבה יותר חשוב מחנות מעבדים.

חוץ מזה התרבות היפאנית היא לא כול כך נחמדה כמו שאתם חושבים אז עדיף לשתוק לפני שקופצים למסקנות

• תגובות 52
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^

יש משהו בדברייך

נ.ב

כמעט חשבתי שטסת ליפן בלי לכתוב בדיון שלי ולהביא לי משם יין (המטבע היפני) :o

פורסם

יש כאלה שמעדיפים מחשבים ע"פ מכונית. מה הבעיה?

תראה, מכונית גם מבזבזת לך כסף על דלק, גם כסף על טסטים, גם על ביטוח וכו' והיתרון היחידי של המכונית זה כדי להעביר אותך ממקום למקום.

המחשב, לעומת זאת, גם נותן לך הנאה, וגם כסף(תלוי איפה אתה עובד- בבית?), ועולה לך רק חשמל.

ובמקרה שתגיד שגם מכונית גורמת להנאה-> אני לא מדבר על עבירה על החוק, כך שנסיעה על 60 קמש זה לא הנאה גדולה כל כך, לעומת זאת, אם יש לך NFS, אז אתה בטוח נוסע ביותר.

חוץ מזה שמחשב עולה פחות...

פורסם

אתה משווה מחשב למכונית? אם כן באמת המצב קשה.

בכלל לא הבנת את הדברים שלי

פורסם

^

עוד פעם יש משהו בדברייך

ואתה מדבר שלא כיף במכונית אם לא עוברים איתה על החוק, גם במחשב לא כיף עם לא עוברים על החוק ומנורידים אופיס חלונות משחקים תוכנות סרטים, שהיו עולים לך אלפי שקלים..

אקיצר, חוקי = לא כיף.. :hat:

פורסם

ילדודס,אם אתם משווים מחשב למכונית(ולא פיאט אונו או עונדע ידנית..) המצב שלכם בקנטים או שלא קיבלתם רשיון.

פורסם

צודק בהחלט!

פשוט מדהים כמה שהשוק ביפן והרמה שם מעל ומעבר לשלנו. חנויות מקצועיות, מוכרים שמבינים וישרים ואמינים.

פשוט תענוג לראות אותם.

אנחנו, מה אנחנו? אנחנו צריכים ללכת לחנות, לא לראות את המוצרים, להזמין הכל, ואז לגלות שדחפו לנו משהו אחר ממה שהזמנו.

אמן שניהיה מתישהו כמוהם.

2⅜ inch dick tops

פורסם

yeah! think of how many japanese women we'd hit on! just because they want something *bigger* *cough*

either way read the link in my sig, you'll know japan is hell :x

www.outpostnine.com/editorials/teacher.html

פורסם

ילדודס,אם אתם משווים מחשב למכונית(ולא פיאט אונו או עונדע ידנית..) המצב שלכם בקנטים או שלא קיבלתם רשיון.

למה בן כמה אתה ?

פורסם

18

פורסם

אני בן 25 ,

בפעם הבאה אל תהיה כל כך בטוח בעצמך ילד

פורסם

ילד תקרא לחברים שלך.

חבוב,שיהיו לך חיים מחוץ למחשב(לא מדבר על מכוניות,אלא עם דברים לעשות..) תדבר איתי.

פורסם

תגיד את זה לו...

פורסם

יש כאלה שפשוט אוהבים מחשבים גם אחרי הוצאת רשיון, בשבילהם מכונית זה אמצעי להגיע ממקום A TO B.

יש כאלה שלאחר הטסט מתאהבים, ואוהבים גם את זה וגם את זה.

ויש כאלה שלאחר הטסט מתאהבים ואז מכוניות הרבה יותר מעניין אותם ממחשבים.

במקרה הספציפי הזה אני בצידו של PhP, אבל זו דעתי, כל אחד אוהב משהו אחר.

כמו שיפן זה גן עדן לאחד, בשבילי גרמניה זה גן עדן (בדברים מסוימים) ואני לא מדבר באוויר, הייתי שם ואני טס שוב בקרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים