עבור לתוכן

יפן... פשוט גן עדן

Featured Replies

פורסם

אני מסתובב באינטרנט פתאום מפגש אם התמונה הזה שזה איזה שהוא מוצר חדש שנמצא בחניות ביפן מה שיותר מעיניין אותי זה מה שמאחור תראו כמה מעבדים וhd זה פשוט מדהים ולחשוב שיש קניונים שלמים של חניות כזה מדהים!

1.jpg

• תגובות 52
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בננה...הלינק שלך לא עובד...

פורסם
  • מחבר

יותר טוב?

7177407862905041.JPG?0.31719153443984904

פורסם

פשוט מדהים!

תאמין לי עם בארץ לא היו כול החאפרים האלה שמנסים לרמות אנשים [כמו המכרזים בעיתונים, או כמו וואלה שופס :kopfpatsch:]

אז החנויות שלנו היו ניראות ממש ככה!

הבעיה אצלנו זה שכול אחד חושב שהוא יותר חכם מהשני, וחושב כשהוא קנה מחשב במכרז ב 6000 ש"ח ודחפו לו שם VOODOO 2 הרדיסק 20 GB עם מעבד Celeron 1.4gb

ומסך LCD שפועל ב 60MS הוא חושב שהוא מגניב אבל הוא בעצם לא יודע שעשו עליו קופה, ואז הוא לא מבין למה המישחקים של היום לא פועלים לו על המחשב.

פורסם

באמת הקונספט קצת לא מוכר אבל נחמד לחשוב שהיית הולך לקנות מחשב כמו שאתה קונה בסופרמארקט הולך לוקח מוצר שם בעגלה הולך לקופה משלם. :smile1:

פורסם

לפי הכותרת כבר הייתי בטוח שהיית באיזה טיול ליפן...

אז יש שם סופרמרקט של חלקי מחשב, נו אז?

לארץ זה יגיע עוד 10 שנים כמו כל דבר...

פורסם

לזה אתה קורא גן עדן ::)

פורסם

באמת הקונספט קצת לא מוכר אבל נחמד לחשוב שהיית הולך לקנות מחשב כמו שאתה קונה בסופרמארקט הולך לוקח מוצר שם בעגלה הולך לקופה משלם. :smile1:

צודק בהחלט!

פשוט מדהים כמה שהשוק ביפן והרמה שם מעל ומעבר לשלנו. חנויות מקצועיות, מוכרים שמבינים וישרים ואמינים.

פשוט תענוג לראות אותם.

אנחנו, מה אנחנו? אנחנו צריכים ללכת לחנות, לא לראות את המוצרים, להזמין הכל, ואז לגלות שדחפו לנו משהו אחר ממה שהזמנו.

אמן שניהיה מתישהו כמוהם.

פורסם

1 לחם , עיתון ........... ;D ;D

פורסם

לעזאזל, על מה אתם מדברים ?

מה כלכך מדהים אותך בחנות שיש בה מדף עם מעבדים ?

אף פעם לא ראית חנות מחשבים עם מלאי בתצוגה ?

פורסם

חלום לסוע ליפן, אגב בגרמניה המוצרים מוצגים כמו שבתמונה ההיא.

לא כמו בארץ שהכל מוסתר.

פורסם

:P

מה מדהים?

לדעתי העובדה שיש שם חנויות חומרה ואלקטרוניקה בגובה של 4 קומות לחנות אחת קצת יותר מדהים ממדף עם מוצרים במלאי.

תאמת אני לא חושב שזה מתאים בכלל לעשות דבר כזה בארץ, חומרה זה דבר שמשתנה במהירות עצומה, זה לא בגד שאפשר להחזיק חצי שנה על המדף, אז ביפאן יש להם את האנשים ואת המדעות לחומרה אז הם קונים יותר, אז גם להחזיק כמויות במלאי זה אפשרי. בארץ לא כי בחנות ממוצעת של מחשבים אני לא מאמין שמוכרים יותר מ3 מעבדים ביום (כמוצר, לא במחשב שלם).

פורסם

אם הייתה כזו חנות בארץ, הלקוחות היו פותחים את המעבד, מנשנשים אותו ואחרי זה דוחפים אותו באיזה מדף צדדי כדי שלא יצטרכו לשלם עליו בקופות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים