עבור לתוכן

למה AMD יותר טובים מ אינטל במשחקים?

Featured Replies

פורסם

בבקשה הסבר רציני ואם אפשר שיהי ברור :) חחח תודה מראש..

ואם אפשר גם כמובן את ההסבר ההפוך למה אינטל יותר טובה בקידוד

• תגובות 91
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חושב שפעם שאלת כבר את השאלה הזאת

אבל לא בhwzone נכון?

פורסם

גם אני רוצה לדעת

פורסם
  • מחבר

אני חושב שפעם שאלת כבר את השאלה הזאת

אבל לא בhwzone נכון?

בגיימר שאלתי לפני איזה שעה..

אבל אפחד לא ענה

פורסם

זה בגלל משהו בצינורות עיבוד שבאינטל הם יותר ארוכם ויש פחות

וב AMD יש יותר והם יותר קצרים

פורסם

ההבדל בין אינטל ל AMD הוא תמיד מהירות השעון וארכיטקטורת הליבה, כשל AMD יש ארכיטקטורה מתקדמת יותר.

AMD לא ממש טובים בקידוד מפני שפעולה זו "אוהבת" מגה הרצים, ולאינטל יש את התדר הגבוה, עד עכשיו על חשבון הליבה.

AMD הם הוכחה שארכיטרטורה יותר משפיעה ממהירות שעון.

אגב, צינורות עיבוד זה כרטיסי מסך, לא מעבדים. התכוונת אולי לצינורות או מה שלא יהיה ברמה הננומטרית במעבד?

פורסם

יש במעבד צינורות עיבוד

פורסם

HT גם נותן יתרון לאינטל בקידוד הלא כן?ובכלל במשימות מולטי טקסקינג..?

פורסם

AMD לא טובים יותר מאינטל במשחקים, וגם לא ההיפך - אינטל לא טובים יותר מ-AMD במשחקים.

בפועל, במשחקים אין למעבד שום השפעה, כל עוד מדובר באחד ראוי. אין הבדל בין מעבד 2800 למעבד 3500, ובטח שאין הבדל בין מעבד X של AMD ומעבד X של אינטל (באותו rating\מהירות).

לעולם, כרטיס המסך יהווה צוואר בקבוק הרבה לפני המעבד. הרי אתה לא משחק ב-640x480x16bit ב-details נמוך כדי להגיע ל-250fps (שם, באמת, יש הבדל בין מעבדים) - אתה משחק במצב המקסימלי שבו כרטיס המסך יאפשר לך fps טוב (נניח, 80.. למרות שזה תלוי במשחק). ושם - למעבד אין שום השפעה.

פורסם

יש במעבד צינורות,בארכיטקטורה של AMD הם קצרים ויש איזושהי טכנולוגיה שאני לא זוכר איך קוראים לה שהיא קשורה לזה.

לא זוכר איפו קראתי את זה אבל מאוד מאוד אהבתי את ההסבר,

האיש של AMD רץ לאט במסלול קצר

האיA של אינטל רץ מהר במסלול ארוך,

זאת אולי הסיבה למה הוא מזיע יותר :)

פורסם
  • מחבר

בינתיים אלון (SIK SNAKE) הסביר לי שפשוט AMD עובד על 1600 BAS ו INTEL עובד על 800 BAS (כמובן ששניהם לא מנצלים את הכל כן) ולכן במשחקים AMD לוקח בעוד שבקידוד מה שחשוב זה זמן החישוב לשניה (MHZ) למישהו יש עוד משהו להוסיף?

פורסם

פשששששש סוף סוף דיון בלי ריבים אנבתי

פורסם

רוב ההסברים שניתנו פה די מטומטמים.

פורסם
  • מחבר

רוב ההסברים שניתנו פה די מטומטמים.

אם אתה כזה חכם תן הסבר

TALK IS CHEAP

פורסם

AMD לא טובים יותר מאינטל במשחקים, וגם לא ההיפך - אינטל לא טובים יותר מ-AMD במשחקים.

בפועל, במשחקים אין למעבד שום השפעה, כל עוד מדובר באחד ראוי. אין הבדל בין מעבד 2800 למעבד 3500, ובטח שאין הבדל בין מעבד X של AMD ומעבד X של אינטל (באותו rating\מהירות).

לעולם, כרטיס המסך יהווה צוואר בקבוק הרבה לפני המעבד. הרי אתה לא משחק ב-640x480x16bit ב-details נמוך כדי להגיע ל-250fps (שם, באמת, יש הבדל בין מעבדים) - אתה משחק במצב המקסימלי שבו כרטיס המסך יאפשר לך fps טוב (נניח, 80.. למרות שזה תלוי במשחק). ושם - למעבד אין שום השפעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים