פורסם 2005 ביוני 3020 שנים מחבר הבנתי.תודה.האמת היא שתמיד רציתי לשים כמה מצלמות בבית ולחבר את כולן למחשב נסתר, אבל לא רציתי להתחבר לאינטרנט כאשר כל התמונות על המחשב.אולי כשאני אשדרג למחשב הבא אני אשתמש בגורם ה- ATX MICRO של הלוח כדי להסתיר את המחשב ולארוז אותו באריזה קטנה במיוחד.
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים מחבר תמונה של מה?cpu zone? (הניחוש הכי טוב שלי)הנה כמה תמונות שצילמתי לפני כמה שבועות:[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים תוריד מהאתר הזה תוכנה בשם CPUZ ותעלה לפה את החלון שהיא נותנת כשאתה מעלה אותה. לא שאני צופה ניסים עם P4 1.7 מבוסס SDRAM אבל תעלה.http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=317
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים שמע אחי תשתמש עם התוכנה שהציעו לך להערכתי תוכל לעלות את הfsb עד משהו כמו 114-115 זאת אומרת משהו כמו 250mhz למעבד אם אתה רוצה עוד תצטרך לעלות מתח למעבד דרך התוכנה.
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים מחבר ואיך אני אמור לעושת את זה?אי אפשר לשנות כלום דרך החלון שמוצג לי.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים נייס לפני שאתה רץ לקנות לוח אם חדש איזה זכרונות יש לך? אתה באמת רוצה להשקיע כסף במחשב? נ.ב גם לי יש I850 - D850MV גם אני קניתי מניורון גם אני תקוע עם RDRAM
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים מחבר אבי,אתה סנילי או שמישהו פרץ לך לחשבון ? את זה אתה כתבתי לפני שתי תגובות: שמע אחי תשתמש עם התוכנה שהציעו לך להערכתי תוכל לעלות את הfsb עד משהו כמו 114-115 זאת אומרת משהו כמו 250mhz למעבד אם אתה רוצה עוד תצטרך לעלות מתח למעבד דרך התוכנה. אז לאיזה תוכנה התכוונת? CrashZone לי יש את ה845HV ולא MV כמו לך. והזיכרון שלי הוא SDRAM (שלך יקר וטוב,שלי יקר מאוד ולא טוב) מצטער לשמוע שניורון דפקו גם אותך,מאיזה סניף קנית את המחשב? כי הסניף שאצלו אני קניתי אחראי לזוועות שבוצעו שם,ולאו דווקא החברה כולה (שהיא בעצם רק מותג,לא חברה)
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים מחבר אההה, לחזור חמש תגובות אחורה. איך לא חשבתי על זה. חוץ מזה אמרתי לך שהתוכנה לא תומכת בלוח שלי.
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים NICEהווילי שלך הוא ממש באסה וה SDRAM עוד חונק אותו. אם תקנה לוח 478 ו DDR400 אתה "תפתח את המערכת" אבל ממש לא כדאי כרגע כי הרבה עתיד אין לסוקט הזה.
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים מחבר אני יודע שזה צוואר בקבוק,בגלל זה אני גם לא מוסיף זיכרון (כרגע יש 256 ),זה עולה כל כך הרבה למשהו שאני אפסיק להשתמש בו בעוד שנה או יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.