פורסם 2005 ביוני 1020 שנים שמעתי שעם אני יעשה אוברקלוק למעבד\זיכרון\כרטיס מסך הוא יעבד את האחריות שלו?
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים בעקרון כן.....אבל כל עוד אף-אחד לא יודע על זה.....יש עדיין אחריות.....ובכרטיסי מסך כל עוד לא החלפתה את הקירור...או צרבתה את הביוס זה לא משנה כל עוד הם לא יודעים יחליפו לך......
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים לרוב כרטיסי המסך יש תוכנות המהרה שמגיעות עם הבאנדל שלהם כך שאני לא חושב שתאבד את האחריות.ללוחות אם מסויימים יש אופציות נרחבות בקשר ל-OC אז גם להם אני לא חושב שתאבד האחריות.בכל מקרה בכל באנדל של חלק כלשהו במחשב יש פירוט על תנאי האחריות. אם אתה עובר על אחד מהם האחריות יוצאת מתוקף.
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים לרוב כרטיסי המסך יש תוכנות המהרה שמגיעות עם הבאנדל שלהם כך שאני לא חושב שתאבד את האחריות.ללוחות אם מסויימים יש אופציות נרחבות בקשר ל-OC אז גם להם אני לא חושב שתאבד האחריות.בכל מקרה בכל באנדל של חלק כלשהו במחשב יש פירוט על תנאי האחריות. אם אתה עובר על אחד מהם האחריות יוצאת מתוקף.ביגלל זה אני לא מבין מצד אחד הם נותנים לנו תוכנות לOC וצריבת ביוס ומיתגאים ביכולות הOC של הכרטיסים שלהם ומצד שני הם מבטלים אחריותיש לי יחד עם הכרטיס תוכנה לעידכון צריבה של הביוסאז אם אני מישתמש בה אז זה מבטל לי אחריות?
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים הם מביאות את התוכנה לצריבת ביוס כדי שתוכל לעדכן את הביוס. אם אתה מעדכן לביוס חוקי ד,א של החברה עצמה, אתה לא מאבד אחריותאבל אם תתקין של חברה אחרת, אתה תאבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.