פורסם 2005 ביוני 620 שנים צודק לא חשבתי על זה.... זה אומר שעוד 8 שעות נדמה לי.... זה אומר 8 בבוקר... יאללה אני מכוון את השעון
פורסם 2005 ביוני 620 שנים בבקשה אל תתיחסו לתאריך יציאה של המשחק ( לא משנה איפה הוא יוצא ) , אנא להתייחס למשחק בלבד .
פורסם 2005 ביוני 620 שנים -1המפה במאפיה היתה גדולה יותר מVC, והיו רק אזור טעינה אחד כשיוצאים מהעיר.והגרפיקה שם היתה מדהימה.ברמת פירוט מודלים,אפשר להשוות את זה למשחקים של היום,אבל הסביבה.בסדר לא משהו מיוחד לפחות לא ביחס לגרפיקה שיש היום.ולא זכור לי שהיו בכלל טעינות במשחק מאפיה..אני זוכר רק שאתה עובר משימה זה הכל :-\
פורסם 2005 ביוני 620 שנים אני מחכה שהמשחק יצא כבר צריך להיות משחק גדול. רק חבל שאני לא יוכל להנות ממנו(אם בכלל הפעיל אותו) בזמן הקרוב עד שאני אשדרג את הכרטיס מסך.
פורסם 2005 ביוני 720 שנים מוזר שהדיון לא נגרר עדיין לווראז.. מתי לפי השעון שלנו הוא יוצא? כי באתר עם הטיימר כתוב שהוא יצא כבר! יהיה למשחק הזה מולטיפלייר?
פורסם 2005 ביוני 720 שנים עוד לא יצא למחשב.. לפחות לא לביטורנט... נכון ?!PLZ אם מישהו יודע על מקום הימצאותו שישלח לי לינק לפרטי PLZ
פורסם 2005 ביוני 720 שנים כן אה..באמת טירוף..אבל לא נראה לי שהמחיר הזה ישאר יותר מידי זמן הוא ירד ויגיע ל200 240 כמו כל המשחקים שיוצאים היום
פורסם 2005 ביוני 720 שנים אם אתם לא רוצים שהדיון הזה ינעל,תשאירו את הווארז שלכם בצד.[/quoteמישהו הביא לינקים להורדה ? לא ! רק ביקשתי שיביאו לי בפרטי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.