פורסם 2005 ביוני 620 שנים מה? לא מוצאים עבודה, קונים דירה ומעצבים אותה, קונים בגדים בקניון, ומחפשים אהבה בעיר ועושים ילדים וחיים באושר ועושר?.... כנראה שזה נשאר - גונבים רכב קונים רובה ויורים בכולם
פורסם 2005 ביוני 620 שנים אני חושב שכשמתאמנים למשל, אז כשמרביצים מורידים יותר נקודות. בכל מקרה, אחד המשחקים שאני מחכה לו הרבה מאד זמן
פורסם 2005 ביוני 620 שנים לאכול זה רק פאוור אפ...אבל להתמעל זה אחד הדברים החשובים....בי ככול שהגוף שלך יותר מפותח אז ברחוב המאפיות נותנות לך יותר כבוד ולא צוחקות עליך....(זה היה באחד הסיקורים שקראתי)
פורסם 2005 ביוני 620 שנים גם יהיה אפשר לשחק כדורסל וכל מיני משחקונים קטנים שאפשר להעביר עליהם שעות .....נקווה שימעיטו במשימות המעפנות ( כמו המסוק פעם קודמת )
פורסם 2005 ביוני 620 שנים בהחלט, המשימות עם המסוק לגמרה דפוק.טוב אני מניח שהם למדו מטעויות קודמות. :'(
פורסם 2005 ביוני 620 שנים תאמאת אפשר לקנות בגדים וגם למצוא אהבה לפי מה שהבנתי אהבה, חברה ממש? או כמו בVC שמכניסים זונה לרכב
פורסם 2005 ביוני 620 שנים מה שקרע אותי בVC זה שמכניסים ז*נה לאוטו ושהאוטו מתנדנד ומסתכלים מהצד...אז שניהם יושבים רגיל....איזה חרטה!
פורסם 2005 ביוני 620 שנים אני אחפש לי היספאנית עם תחת ענק :-)ודרך אגב מתי הוא כבר "יוצא" ???????????? אני לא יכול לחכות.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.