פורסם 2005 ביוני 620 שנים ראיתי את זה בפלייסטיישן 2 אצל חבר.. לא התלהבתי.. אבל בטח במחשב זה יהיה יפה יותר..
פורסם 2005 ביוני 620 שנים המשחק אמור לצאת לאמור לצאת עוד כמה וכמה שעות לחניות בארהב... יש אנשים שאומרים שכבר ניתן לרכוש את זה בחנויות.. והנה אחד שכנראה אכן רכש את זה : http://www.gtasanandreas.net/news/single.php?id=1386 בגל מקרה מחכה בקוצר רוח למשחק.. רק שייצא היום שתהייה לי סיבה לא להתכונן לבגרות בספרות
פורסם 2005 ביוני 620 שנים אתם יודעים שזה עוד לא יצא בכלל... מה החיפזון לפתוח דיון? בשביל המונה הודעות? ( ) זה לא גיימר פה שכלום סופרים שניות לפתוח דיון בשביל ההודעות או להגיד "אני פתחתי..." פשוט ככה זה נראה...
פורסם 2005 ביוני 620 שנים זה רק אני או שהגרפיקה נראת גרועה? אתה לא היחיד גם לדעתי הגרפיקה מסריח בטרוף גרפיקה של שנת 2000 אבל תמיד יש מודים שמשפרים את הגרפיקה להכי עכשוית לפחות של המכוניות כמו שהיו בגירסאות הקודמות אני כבר מת שיצא שאנשים יוכלו להוציא מודים למכוניות
פורסם 2005 ביוני 620 שנים דיי דיי, דווקא עכשיו תנעלו לו את זה ותפתחו חדש מחר, שילמד להתאפק... מה הבעיות שלך קיבינימאט? המשחק יצא כבר מזמן ל PS2 והיום הצטרפו אליו גרסאות ל PC ו-XBox. מה אתה רוצה בידיוק?
פורסם 2005 ביוני 620 שנים הגרפיקה בסדר גמור, קצת A.A ויהיה לא רע בכלל. לא ציפיתם למנוע הגרפי של דום 3, בשעה שיש צורך ברינדור דינאמי ועצבני של כלל העיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.