עבור לתוכן

בעיה ב-OC ל-P4

Featured Replies

פורסם

שלום.. אני מנסה לעשות OC למעבד P4 1.7 . עכשיו המעבד פועל בתדר הרגיל שלו(1.7), אך כאשר אני מנסה לשנות מעל כפולות של 1.7 השינוי לא נשמר. אני שומר בביוס בעת היציאה, אך בכל זאת השינוי לא נשמר. יש לציין ששינויים אחרים נשמרים אך שינוי תדר המעבד אינו נשמר. מה יש לעשות? תודה מראש.

פורסם

איזו ליבה יש לך??..

פורסם
  • מחבר

Willamette

פורסם

בקשר לשינוי שלא נשמר , יכול להיות אולי שאתה לא יוצא נכון מהביוס? אתה צריך לשמור ולצאת, ולא לצאת ישר ?

והליבה שלך היא ליבה ששונאת OC, לא תגיע איתה רחוק בכלל , אם תגיע ל 1.9 (כמו זה שהגיב) זה יהיה מעולה בשבילה.

חבל על המאמץ, אל תעשה איתה OC...

פורסם

שלום.. אני מנסה לעשות OC למעבד P4 1.7 . עכשיו המעבד פועל בתדר הרגיל שלו(1.7), אך כאשר אני מנסה לשנות מעל כפולות של 1.7 השינוי לא נשמר. אני שומר בביוס בעת היציאה, אך בכל זאת השינוי לא נשמר. יש לציין ששינויים אחרים נשמרים אך שינוי תדר המעבד אינו נשמר. מה יש לעשות? תודה מראש.

יש לך לוח של ECS ?

פורסם
  • מחבר

כן, ECS.

ויש לציין שאני שומר את השינויים ויוצא, אין מצב שאני טועה בחלק הזה, כי כמו שציינתי שינויים אחרים נשמרים.

יכול להיות שהמעבד נעול?

פורסם

אם אתה מנסה לשנות את המכפלה אז ברור שזה לא ישתנה כי היא נעולה בכל המעבדים בשנים האחרונות (כמעט...)

אם אתה מנסה לשנות את ה FSB וזה לא משתנה אז זה מוזר :| חפש בלוח אם אולי יש ג'מפר בלוח שנועל הכל שלא יוכלו לשנות דברים...

פורסם
  • מחבר

אני מנסה לשנות את המכפלה.. את ה-FSB אין לי אפשרות בביוס(מעודכן אגב) לשנות לצערי... יש עצות מה ניתן לעשות והאם ניתן? תודה על התגובות!

פורסם

מכפלה לא תשתנה כי זה נעול

לוחות של עלית (ECS) הם חרא ל OC לי היה אחד וגם לא היה אפשר לשנות FSB

מה שכן נראה לי יש ג'מפר בלוח אם שאם מוציאים אותו או מזיזים אותו יהיה אפשר לעשות OC, תבדוק בחוברת של הלוח...

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני יבדוק ויחזור אליכם.. :) תודה רבה חברה וחג שמח לכולם!

פורסם

ממני בקשו לפני יומיים לעשות אוברקלוק לבדיוק אותו מעבד ולוח.

כלום לא עבד כמו שאצלך אבל ליד הנורטברידג' יש 2 ג'אמפרים :

untitled9oi.jpg

(לא בטוח שהתמונה מדויקת ) אם אתה משנה אותם למצב כמו בתמונה 133 הוא אמור לתת באס 133.

אצלי הוא לא עשה פוסט.. אולי אצלך יעבוד

פורסם

נסחפתם עם הקטילות של הווילי

אני הגעתי עם ווילי מאותו תדר ל2.1 גי'גה וגם עם לוח דפוק

וזה מעלי שאמר לשים 133 גם נסחף. אין מצב שסתם ככה יעבוד לו על הבאס הזה בלי תוספת מתח.

אוברקלוק צריך לעשות בהדרגה. בדרך כלל יש לג'מפר הזה מצב AUTO שבו אפשר לשנות באס בביוס.

פורסם

קראת בכלל את מה שפותח התראד כתב ??

הFSB לא ניתן לשינוי

אני מנסה לשנות את המכפלה.. את ה-FSB אין לי אפשרות בביוס(מעודכן אגב) לשנות לצערי... יש עצות מה ניתן לעשות והאם ניתן? תודה על התגובות!

והמכפלה במעבד שלו נעולה אז הדרך יחידה שאני רואה זה עם ג'אמפרים..

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז הסתכלתי בספר של הלוח ובאמת מצוין שם משהו על שינוי ג'מפרים כדי לבטל את הנעילה. אך הפירוט שם לא משהו ולא ממש הבנתי, וגם לא הבנתי את מה ש-HITMANX הסביר לי לפי הציור.

זה הספר הדרכה של הלוח:

http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?DetailID=40&DetailName=Manual&DetailDesc=P4S5MG(5.0)&MenuID=35&LanID=0

אם מישהו יוכל להסביר לי מה בדיוק אני צריך לעשות.. שוב תודה :)

פורסם

מממ, אני לא ראיתי במניואל שום דבר שמתקשר לשחרור נעילת הFSB.

בביוס קוראים לזה CPU/DRAM Speed

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים