פורסם 2005 באפריל 2320 שנים אני הולך למישהו עם מחשב נורמאלי ודפק את כולכם יש לי מהירות של 470 ו277 בלי בעיות אז תאכלו ת'לב!!!! :itschy:MUHAHAHAHAHHA!!!!!
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים מחבר חסרות לי כמה נקודות קטנות כדי לעקוף אותך, אל תדאג ;D http://service.futuremark.com/compare?2k3=3916963
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים יום שני אני קונה את הכרטיס, השאלה היא האם הגיגהבייט שיש בKSP הוא 128 ביט?והספיירים?אני קונה גם קירור, לא יודע עוד איזה, יש המלצות?לא משהו יותר מידי יקר, עד 100+-, אני צריך גם קירור לזכרונות של הכרטיס.ד"א אם אתה רוצים לדעת מהירויות שעון של כרטיסים:http://www.neeyik.info/3dspecs/תרדו לATI 4 תראו את הXT/PRO, אתם קרובים מאוד...צרבתם כבר ביוסים?
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים מחבר אני גם מחפש קירור, תאמת מצאתי אבל אני לא ממש רוצה לקנות, בזבוז כסף על כזה כרטיס. אולי אני אקמבן קירור לפנטיום 3 על הליבה ולזכרונות כבר נחשובולא, לא צרבתי ביוס כי זה לא נותן כלום חוץ מלשנות את השם ולקבוע את המהירות ולהוריד אחריות
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים קירור חזק לא צריך מספיק פאן קארד מתחת וזהו לא צורבים ביוסים בגלל אחריותאבל אני אולי עושה VMOD זה יהיה קשה עם הכ. של GB
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים מחבר לפני 10 דקות סיימתי לעשות "צלעות קירור" לכרטיס מסך מקירור ישן של גיפה 2 הנה התמונות קדימה: אחורה: כמו שאתם שמים לב, לא כל הזיכרונות מקוררים כי לא נשאר מספיק. בהתחלה תיכננתי לחתוך לכל זיכרון חתיכה אבל אז הבנתי שזה יהיה קטן ולא אפקטיבי אז החלטתי שבנתיים יהיה רק בצד אחד קירור אבל זה היה גדול מדי אז שמתי ב 2 הצדדים ואולי בעתיד או משהו אני אקמבן לי עוד צלעות אם מישהו רוצה לשאול אם זה אפקטיבי או לא, אין לי שמץ אבל אני מאמין שזה קצת יעזור
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים עבודה יפה, אבל עדיף קודם לקרר את כל הצ'יפים ורק אחר-כך לדאוג לשני הצדדים.
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים מחבר זה היה הדבר הכי טוב שהייתי יכול לעשות, האפשרות השניה הייתה לחתוך את הצלע ואז בעצם לפגוע ביעילות שגם ככה כמעט ואין לה.בכל מקרה, יש לי עוד צלעות קירור, בהזדמנות אני אשים. ד"א החיתוך של הצלעות נעשה עם מסור כי נשבר לי הראש המתאים של הדרמל :-\
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים מחבר זה היה הדבר הכי טוב שהייתי יכול לעשות, האפשרות השניה הייתה לחתוך את הצלע ואז בעצם לפגוע ביעילות שגם ככה כמעט ואין לה.בכל מקרה, יש לי עוד צלעות קירור, בהזדמנות אני אשים. ד"א החיתוך של הצלעות נעשה עם מסור כי נשבר לי הראש המתאים של הדרמל :-\זה מתיחס לזיכרונות שלא קיבלו בצד של הליבה וגם בצד השני
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים הצריבת ביוס לא נותנת כלום כלום?בכל מקרה איזה קירור אתם ממליצים?לפי דעתי לשלם 500 שקל על כרטיס שעולה 900 זה שווה מאוד.הR9550 של גיגה עולה 360 במזומן בזיגזאג + קירור זה יוצא נגיד 500 שקל...זה "הנחה" של 400 שקל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.