עבור לתוכן

טירווףףףף זה המילה לתאר את החום במחשב שלי !

Featured Replies

פורסם

טמפרטורת CPU1 היא 71 מעלות צלסיוס יציב לא זז מזה במצב מנוחה .

ה-AUX על +1.66V.

המחשב שלי נכבה אחרי כל פעולה קטנטנה שדורשת מאמץ .

רק שתבינו שפתחתי אותו יענו חצי מחשב פתוח כדי שייכנס אוויר ועדיין אני משחק ICYTOWER והמחשב נכבה סעמק !

מה לעשות אני משתגע זה AMD דרך אגב .

אין איזה משהו לעשות דרך הדוס לפתוח תמאורר יותר חזק או משהו ? אני מיואש כבר

פורסם

איזה מעבד יש לך?

בלי שום קשר תבדוק שהקרור של המעבד עובד ושגוף הקרור יושב כמו שצריך על המעבד.

פורסם

תבדוק אם בכלל המאוור פועל

פורסם

איזה קירור יש לך??? אוליי יכול להיות שהמחשב מזייף בטמפרטורות..........תנסה לבדוק עם המאוורר פועל ושההיטסינק נוגע בליבה ותנסה למרוח משחה תרמית

אם זה מאוורר עם שלוש פינים אז הוא אמור לקבוע לבד את המהירות ביחס לחום

פורסם

אם זה מאוורר עם שלוש פינים אז הוא אמור לקבוע לבד את המהירות ביחס לחום

מאיפה שמעת את זה?

זה ממש לא נכון, הפין השלישי (החוט הצהוב) נועד רק לדיווח על המהירות!!!

למה סתם להגיד דברים?

פורסם

מאיפה שמעת את זה?

זה ממש לא נכון, הפין השלישי (החוט הצהוב) נועד רק לדיווח על המהירות!!!

למה סתם להגיד דברים?

אז תסביר לי למה בדיוק כשהמחשב שלי מתחמם המאוורר מתחיל להסתובב יותר מהר?

פורסם

כי יש לו חיישן חיצוני שלא קשור בכלל לכבל שלוש פינים שלפיו הוא מודד את הטמפרטורה ומעלה את מהירותו לפי הטמפרטורה במארז.

לפותח התארד, לפי דעתי התארד נפתח כדי להשמיץ את AMD, הרי למה כתבת שזה מעבד AMD?, ולמה אתה לא חוזר להגיב...

פורסם

אז תסביר לי למה בדיוק כשהמחשב שלי מתחמם המאוורר מתחיל להסתובב יותר מהר?

כי בלוח האם שלך (וגם שלי) יש חישן שעובד כמו FANBUS ומעלה/מוריד  את המתח למאורר (בעזרת 2 הפינים הרגילים +-) ע"פ הטמפרטורה שנמדדת.

כאמור, הפין השלישי נועד רק לדיווח.

פורסם

כי יש לו חיישן חיצוני שלא קשור בכלל לכבל שלוש פינים שלפיו הוא מודד את הטמפרטורה ומעלה את מהירותו לפי הטמפרטורה במארז.

לפותח התארד, לפי דעתי התארד נפתח כדי להשמיץ את AMD, הרי למה כתבת שזה מעבד AMD?, ולמה אתה לא חוזר להגיב...

הוא מודד את הטמפרטורה ומעלה את מהירותו לפי הטמפרטורה של המעבד ולא של המארז, והלוח אם נותן לו הוראה להעלות מהירות ולא הוא בעצמו.....

פורסם

הוא מודד את הטמפרטורה ומעלה את מהירותו לפי הטמפרטורה של המעבד ולא של המארז, והלוח אם נותן לו הוראה להעלות מהירות ולא הוא בעצמו.....

זה לא בשליטה או הוראת הלוח; ליחידת הקירור המגיעה בקופסא של מעבדי AMD64 יש חיישן פנימי אשר מעלה את מהירות המאוורר לפי טמפ' ולא ניתן לבטלו.

פורסם

זה לא בשליטה או הוראת הלוח; ליחידת הקירור המגיעה בקופסא של מעבדי AMD64 יש חיישן פנימי אשר מעלה את מהירות המאוורר לפי טמפ' ולא ניתן לבטלו.

אז למה הוא לא מעלה אצלך את המהירות אם הטמפרטורה כל כך גבוהה?

פורסם

כי אין לו כזאת טמפ גבוהה

החיישן שלך מזייף אלא אם כן יש לך PALOMINO

פורסם

זה לא נכון

למאוורר AMD אין חיישן

מה ששולט על המהירות זה לוח האם

פורסם

זה לא נכון

למאוורר AMD אין חיישן

מה ששולט על המהירות זה לוח האם

אתה טועה. ליחידה שאני קיבלתי עם הווינצ'סטר יש, בכל אופן. הכל התחיל כאשר ביטלתי את פונקציית ה-CPU Smart Fan ב-BIOS והבחנתי כי *עדיין* המאוורר מסתובב מהר יותר ככל שהטמפ' גבוהה יותר. בתחילה האשמתי את לוח האם מאחר וחשבתי שבו נעוצה הבעיה, עד אשר הבחנתי שפורומים בחו"ל וביקורות נוספות הצביעו על כך שליחידה יש חיישן עצמאי משלה ללא תלות בלוח. זה מסביר מדוע שום הגדרה ב-BIOS לא הועילה, שהרי אין בידה "להשפיע" על פעולת יחידת הקירור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים