פורסם 2005 באפריל 2120 שנים סלח לנו שלא הוצאנו דוקטורט כימיה\פיסיקהאז אם הוא יודע מעט יותר מאיתנו ומוכן לחלוק איתנו את הידע שלו אז למה לא?? ואם יש כאן חבר'ה שמבינים מעט ורוצים לדעת מה זה קורה מבחינה כימית ?לעצור את זה ?? או לא להכניס אלומיניום למע' ולהשתמש רק בנחושת או במים ירוקים איכותיים !!
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים רק נחושת לקירור מים זה יהיה טוב אבל לא יודע אם גם אלומיניום ונחושת עושים פלאים יותר מנחושת טהורה
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים THEN EXCEPT MY APPOLOGIESאלומיניום טוב לכנפיים שיש ברדיאטורים הנחושת מוליכה את החום אבל עדיין לא ראיתי הבדלים BTW איזה סוג של רדיאטור יש ב CORSAIR HYBROCOOLואיזו משאבה
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים למנוע אי הבנות.כל עוד הצנרת וה- "מיכלים" בצדדים ברדיאטור הם מנחושת - אין בעיה, ולא משנה ממה עשוים צלעות הקירור כי הם לא באים במגע עם המים.
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים כל נושא הרדיאטורים קצת מיותר בעיני.בארץ אין רדיאטורים בגודל סביר ל 2 מאוורי 120 מ"מ עם צנרת נחושת - חיפשתי מלא...גם המחירים לא הכי טובים - וזה לרדיאטורים עם צנרת אלומיניום.הפתרון מבחינתי היה להזמין ישירות מ DANGERDEN את ה HEATERCORE הכפול שלהם...אופציה זולה, משהו כמו 300-350 ש"ח כולל משלוח עד הבית.וסה"כ מגיע תוך 3 ימים לפתח ביתך.
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים יש סיבה למה אסור להשתמש במי ברז במנועים מודרניים יחסית ואפילו ישנים, שכן ברובם בלוק המנוע עשוי אלומיניום ומי ברז רגילים גורמים לקורוזיה מתקדמת לאחר זמן , לחורים בבלוק ולהרס המנוע בסופו של דבר...רק לידיעה....
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים כל נושא הרדיאטורים קצת מיותר בעיני.בארץ אין רדיאטורים בגודל סביר ל 2 מאוורי 120 מ"מ עם צנרת נחושת - חיפשתי מלא...גם המחירים לא הכי טובים - וזה לרדיאטורים עם צנרת אלומיניום.הפתרון מבחינתי היה להזמין ישירות מ DANGERDEN את ה HEATERCORE הכפול שלהם...אופציה זולה, משהו כמו 300-350 ש"ח כולל משלוח עד הבית.וסה"כ מגיע תוך 3 ימים לפתח ביתך.אני לא בא להעליב אף אחד אבל נימרודים - דבר בשם עצמך .......אני מצאתי באזור התעשייה ליד הבית שלי ( חצי שעה הליכה או חמש דק' באוטו ) מקום שיש בו רק ראדיאטורים ומצאתי שם את מבוקשי - ראדיאטור מנחושת שמתאים ל שני מאווררי120 עם צנרת נחושת כשהוא עשוי מ 100 אחוז נחושת ! אבל ויתרתי בגלל המחיר - 300 שקל .......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.