עבור לתוכן

האימיול שלי ממש "מהיר"

Featured Replies

פורסם

היי אמיגוס.

בזמן האחרון תוכנת האימיול שלי ניהית איטית לגמרי,

וסתם תופסת משאבים בלי להוריד כלום.

פרטים:

גרסת התוכנה: eMule Lionetwork v 5.2

הסבר מעמיק על הבעיה:

האימיול מוריד ממש ממש לאט,קובץ של 5MB לוקח לו יום שלם להוריד, (יש לציין שאני לא ממש מוריד WAREZ)

וקבצים של 500MB \ כמה ג'יגאבייטים אתם כבר יכולים לדמיין מתי ירד,

אולי יהיה לי מזל וזה ירד כשתצוץ לי השערה הלבנה האחרונה.

עשיתי סריקת תוכנות ריגול \ וירוסים,

סגרתי משאבים שגוזלים מהתוכנה מהירות (למרות שהיא גוזלת משאבים)

גם מפריעה במחשב עם האיטיות,וגם לא מורידה כמו שצריך.

יש לציין שמעולם לא הגעתי איתה ל 50.0KB מהירות.

יש פתרון חבר'ס?

• תגובות 49
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חשבתה פעם לא להישתמש באימול של הנובים האלה ליונטוורק?.... תוריד אימול רגיל www.emule-project.com ואפילו אל תוריד אותו תעבור למה שהוא יותר רציני.. כמו exeem או ביטורנט

פורסם
  • מחבר

אבל לליונטוורק יש תוכניות מלאות של ארץ נהדרת :-\

פורסם

תגיד לי מה הקשר ליונטוורק ואימול עכשיו??.... אימול זה דבר אחד .. ליונטוורק רק מספק לינקים וזהו.... עם אתה מיתקוון לוואבקיש הזה אז תוריד את morphXT

פורסם

EXEEM :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אבל הליונטוורק לא אמור ליהיות כזה איטי

פורסם

הגרסה הזאת ממש לא יציבה אני כרגע מוריד דום 3 וזה לפעמים על 250 לכמה שניות יורד ל70

נשאר כמה דקות יורד ל 38 וכמה דקות ואז ל 8 וזה נשאר שם פחות או יותר ואז יש פתאום קפיצה

ל100+

פורסם

אממ תוריד את האימיול הפ33תי הזה: EMULE RAPPI! קח הוכחות :)

יש עוד תמונות אם אתה רוצה עוד הוכחות....

[attachment deleted by admin]

פורסם

אופס חלק מהתמונות קצת גדולות מידיי אז או שתלחץ על הקישור שלהן או שתעתיק את התכבות לדפדפן או שתוריד

פורסם

קודם כל אסור לעשות דאבל פוסטינג ... שנית האימול שאתה מישתמש בו הוא פרוץ.. ואחד כזה זה לאנשים מפגרים שלא רוצים לשתף...... ביגלל זה גם שונאים את הישראלים ורוצים לחסום את האייפיים של הישראלים בכל השרתים .. קראתי על זה באיזה אתר של אימול .. ביגלל שאיזה פלצן אחד ישראלי היתלהב מהאימול שלו ....

פורסם

איזה EMULE זה העם יש בו קהילה רחבה של רוסים כי אני מוריד סרטים עם דיבוב רוסי אז הרבה רוסים מישתמשים בזה??????

ה 5.2 רע מאוד אני מישתמש עם 4.2 של ליין וזה מוריד לי 60-70 ככה

פורסם

איזה EMULE זה העם יש בו קהילה רחבה של רוסים כי אני מוריד סרטים עם דיבוב רוסי אז הרבה רוסים מישתמשים בזה??????

ה 5.2 רע מאוד אני מישתמש עם 4.2 של ליין וזה מוריד לי 60-70 ככה

אין דבר כזה עם קהילות של רוסים... תנסה את morphXT

יש לי חבר הוא אמר לי שיש לו אחד שמוריד טוב מהאתרים האלה של הרוסים כמו zevel או sharereactor ושזה מנצל לו את ה 90% מהרוחב פס

אני ישאל אותו ויגיד לך

פורסם
  • מחבר

חבר'ה הורדתי project emule .

בקיצור,כמו בליונטוורק..

בהתחלה מוריד מהר מהר ובסוף יורד וניהיה איטי מאד מאד. כרגע זה מוריד כל דבר על 1.7KB ולא יותר..

פורסם

תישאל אותו בבקשה ותודיע לי באיי סי 207884363 כי אני חורש על ה SHAREREACTOR

פורסם

אצלי הבעיה הרבה יותר גרועה , שנה לוקח לי להתחבר לסרבר(יש לי המון LOWID) , עשיתי כבר פורמט(בלי קשר לזה , אבל רק אני מציין את זה)

וזה מוריד לאט , מוריד , אבל לאט , וניסיתי הכל!

יש למישהו רעיון? , הפורטים פתוחים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים