פורסם 2005 באפריל 520 שנים יש לי כלב בגובה 55 ס''מ בערך והוא בוקסר מעורב [ואין לו פה מעוך כמו לבוקסר] וסתם בא לי לדעת אם הוא יכול לנצח חתולה עצבנית.. כי לפי מה שראיתי חתולה נראת מאד מסוכנת שהיא עצבנית..אז הוא יכול לנצח אותה החתולה לא תנצח אותה בשריטות הקטלניות שלה ?
פורסם 2005 באפריל 520 שנים מחבר חחח אתהה רציני את הכלב החזק הזה הם ניצחו 4 ביחד עליו?לא הגיוני שהם סתם יתחילו איתו אבל איך הם ניצחו?חתולה באמת יותר חזקה מכלב?
פורסם 2005 באפריל 520 שנים כלב אמנם יותר חזק אבל חתול יכול לשרוט אותו בצורה מאוד כואבת ברגע שהוא רק מתקרב אז אחרי כמה נסיונות הכלב מחליט שזה לא בשבילוהבוקסר שלי למשל אוהב להרוג אותם כשהם קטנים לפני שהם הופכים למסוכנים מדיי (כבר קרה שהייתי צריך להציל גורים קטנטנים מגורל אכזר)
פורסם 2005 באפריל 520 שנים חתול זה חרא של חיה =\ לא נכון... החתולה יכול להיות תבריח את הכלב, תלוי מאיזה סוג היא. חבר שלי הביא חתולה מאמריקה שהרגה כלבים ברחוב... הם החזירו אטתה בחזרה בגלל שהבעלים של הכלבים כעסו
פורסם 2005 באפריל 520 שנים מחבר על מה אתה מדבר?חתולה לא סתם ככה תרדוף אחרי כלב זה בטוח חחחזה מצחיק יותר מדי..אם כבר שהכלב בא אליה..חתולה מאמריקה? בעעעלא יכול להיות שהיא תנצח המסטף נכון?
פורסם 2005 באפריל 520 שנים אז אתם רוצים להגיד שכל השנים שהינו ילדים קטנים וראינו "טום וג'רי" שיקרו לנו ?!?!?!? עוד נספח בקונספירציה הענקית של "תוכניות הילדים" (ראה, דרדסים אנטישימים)
פורסם 2005 באפריל 520 שנים עד לפני כמה זמן כול פעם איזה חתולה הייתה באה ואוכלת לכלב שלי את האוכל הוא התקרב אליה היא הייתה מרימה את השיער ובורחת פעם אחת נמעס לכלב שלי והוא פשוט תפס אחת מהחתולות וקרע אותה לגזרים מאז הם מכבדות אותו יותר.בקשר לשאלה שלך זה תלוי אני לא חושב שיש כלב שיכול להרוג חתול זכר בוגר חתולה זה כבר סיפור אחר זה תלוי בכלב.
פורסם 2005 באפריל 520 שנים חתולה באמת יותר חזקה מכלב? זה לא קשור לכוח, האף של הכלב זו הנקודה הכי רגישה בגוף שלו, ויש שם הכי הרבה עצבים. שריטה אחת שם והוא בורח... אבל כמובן שיש כלבים רוצחים שנועדו לקרב/הרג והם פשוט יסתערו בלי להתחשב בכאב ולכן החתולים בורחים ליתר ביטחון. באופן אישי אני לא מבין למה אתה רוצה לראות את הכלב שלך הורג בעלי חיים אחרים ובמיוחד חתולים קטנים וחמודים אבל אולי תנסה לתת לו להילחם בחתול במגפיים משרק 2, הוא נראה קטלני מאוד. בקשר לשאלה שלך זה תלוי אני לא חושב שיש כלב שיכול להרוג חתול זכר בוגר חתולה זה כבר סיפור אחר זה תלוי בכלב. דווקא כן, הכלבים של המאמן שלי הרגו חתול שנכנס להם לחצר ולפי התאורים של המאמן שלי החתול היה ענק... הנקודה החשובה היא שהם יעדיפו לברוח ליתר ביטחון. אבל יש גזע של חתולים מסקנדינביה שמגיעים לגודל של יותר ממטר (כמו נמר קטן) מעניין איך הכלב יגיב להם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.