גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי קצת כסף אז החלטתי לקנות נגן mp , אני לא מתמצא בכלום בחרא הזה לפי מה שאני שומע יש נגני mp4 ואיפודים למינהם וכל מידי דברים. אני רוצה נגן עם 4-3 ג'גה זיכרון. איכות סאונד טובה, וזה הכל. התקציב הוא 500-700 שקל
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לטלפון נוקיה (משנה הדגם?). תקציב של עד 300, עדיף פחות. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
650 ש"ח http://www.cellcom.co.il/Cultures/he-IL/Phones/nec_n411i.htm
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איכות או לא איכות המצלמה שיש לנו בסלולרי עשתה מהפיכה לא קטנה בתחום הצילום, אמנם לא פשוט להוציא עבודות אומנות עם מצלמה של פלאפון אבל מצד שני הרבה יותר קל לתפוס מכונית מטורפת שראיתם או את נינט ( ) מאשר להסתובב עם המצלמה של הבית כל הזמן, אז צילמתם משהו מעניין היום ברחוב ? עם חברים ? תעלו לכאן, כולל שם הפלאפון שצילמתם איתו. נא לא להעלות תמונות מעל לרזולוצייה של 800\600 (פשוט תקטינו) ותשתדלו לא לתת קישורים...
-
- 975 תגובות
- 171.2k צפיות
-
-
מצלמות מטורפות, יכולות GPS מתקדמות, דור שלישי שנכנס חזק לשוק ומכשירים קטנים ויפים יותר, אהה וגם כאלה שממש זולים, אורנג' הציגה השבוע את מבחר המכשירים שיככבו לנו בכיסים עד שנת 2007, בינהם נוכל למצוא את ספינת הדגל ה-N73 עם מצלמת 3.2 מגה פיקסל מסך ענקי ויכולות דור שלישי מתקדמות, ה-E61 העיסקי שמציע מסך ענקי ומקלדת מלאה בסלולרי כולל דור שלישי (בלי מצלמה אבל...), ה-X820 הדק ביותר בעולם (עובי של 6.9 מילימטר (!!!)) שכולל אפילו מצלמת 2 מגה פיקסל, ה-K800 שמציע יכולות צילום מהגבוהות שראינו בסלולר, וכמובן גם מכשירים פשוטים יותר... את כולם ניתן למצוא בכתבה הבאה ב-YNET, http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3301322,00.html אז מה אתם הייתם בוחרים ולמה ? המשוכלל ? …
-
- 74 תגובות
- 8k צפיות
-
-
-
יש לי אפשרות לקנות iPod 20GB צבעוני ב-700 ש"ח (משומש), עם אוזניות וכבל חיבור למחשב - האם לדעתכם כדאי?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש בנגן אפשרות לקרוא קבצי טקסט / קבצי lyrics? ואם אין, יש איזו אפשרות שדבר כזה יתווסף בעדכון לנגן?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם חברה אני מעוניין לקנות נגן חדש התכונה הכי חשובה לי בנגן היא האיכות של הסאונד שלו אני חפש גם נגן שבנסוף לאיכות סאונד שלו הוא יהיה קטן בעל ממשק נוח (כמו הגלגלת באייפוד) ובעל חיי סוללה ארוכים (אבל אלו תכונות משניות בהחלט) אז עכשיו השאלה שלי היא לאיזה נגן יש את האיכות סאונד הטובה ביותר?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה קורה? אז ככה... יש לי אפשרות קלחת לפאפון עד 1800-2000שח, ואני מתלבט בין Sony Erricson K750i ל Sony Erricson W800i. הכי חשוב לי תהיה בו מצלמה טובה, אצל מי משניהם המצלמה טובה יותר? אין לי שום צורך בנגן MP3 במכשיר פלאפון, יש לי נגן טוב בנפרד. תודה
-
- 60 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
כלומר, שאוכל להפעיל תוכנות של פוקטפיסי במחשב פיסי רגיל? (לא ידעתי איפה לשים את זה אז מנהלים להעביר לאן שצריך). תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
עם דרישות ספציפיות. הדבר הכי חשוב לי הוא איכות הסוללה. ברצוני שהסוללה תהיה איכותית ושתחזיק מעמד לכמה שיותר שעות. עניין נוסף הוא איכות הסאונד שברצוני שתהיה טובה. כמו כן דרוש שהנגן יהיה קשיח ועמיד מפני נזקים מסוגים שונים. בנוסף הייתי רוצה שהנגן יפעל בצורה של HD נייד ושאני אוכל לדחוף שירים לתקיות בתוכו ואז לראות את זה בנגן באותה הצורה ולא לפי ID TAGS מקוללים, ובכלליות שיהיה לו ממשק נח. הנגן צריך להיות בנפח של 20-40 ג'יגה וצריך לעלות עד 2K ש"ח. שמתי עין על ה-X5L של IAUDIO בגלל זמן הסוללה המצוין שלו אך רציתי לוודא שהוא עונה גם על הקריטריונים הנוספים שהוצבו. כמו כן אולי יש מכשיר חדש אחר שיותר טוב ממנו וגם עונה על דרישות אלו?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיבלתי את ה-X5, גירסה 2.10 ויש בעיה איתו. הוא מציג את התיקיה של הסרטים במחשב אבל במכשיר עצמו הוא לא מציג את התיקיה של הסרטים. הבעיה מוכרת? איך פותרים אותה? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפי נתוני היצרן אפשר להכניס רק 1 גיג'ה, אבל רציתי לדעת אם למרות זאת אפשר להכניס גם 2 גיג'ה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש נגנן MP3 במקום החרא הרגיל והג'נרי שיש לי (אתם מכירים אותם, אלו שיש לכולם) הסנסה נראה לי טוב וזול (700 בשביל 2G) אני לא צריך הרבה מקום (אני מסתובב עם נייד ואני יכול להעביר שירים בקצב בינהם) אני לא אודיאופיל חשוב לי חיי סוללה (חייל, תבינו לבד) מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בבקשה... אנשים זה מאוד חשוב לי.... בעיקרון הוא לריצה... אבל חשובה לי איכות הקול... מאוד :-\ בבקשה אל תזניחו את התרד הזה... Iriver 256Mb IFP1090 Iriver T10 512MB Iriver T30 512M Iriver T20 512MB Iriver IFP795 SanDisc Sansa e140 1GB TrekStor iBeat 120 1GB TrekStor Mood 1GB תודה לכל התשובות הרצניות... EDIT: Muvo Slim 1GB
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מוכנים לעזור לי קצת..? הבנתי שאין ממש הרבה תוכנות למכשיר כרגע בגלל המערכת הפעלה, והיא לא מסונכרנת עם הישנות יותר? זה נכון? ויישומים של כל סדרות ה N השונות אי אפשר להתקין עליו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי אותו היום וושפתחתי אותו אני מגלה שהמטען שהביאו לי הוא של סאקל אלקטרוניק בכלל ולא המטען המקורי שלהם. זה ככה לכולם הגיע? אוו שהם סתם דחפו לי זבל
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן mp3 גם בשביל לרוץ איתו. הבנתי שנגן מבוסס HD אינו מתאים לריצות ושכדאי לקנות נגן מבוסס flash. האם זה נכון? על איזה נגן (4-6GB) אתם ממליצים? חשוב שיהיה בעל איכות שמע מצויינת ושהדפדוף בין השירים יהיה קל (אפשר לדלג בקלות על ספריות שלמות וכו') פרמטרים חשובים נוספים (כדאי שיהיו, אך לא חובה): + חיי סוללה ארוכים + כניסת line-in טובה + לא יקר מדי תודה,
-
- 8 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
כותרת.. ראיתי את זה: http://www.shopy.co.il/groupsales/2690 נראה אחלה ויש את זה : http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={881044B9-8264-4FA7-8622-CDBEC16A2634}&details_type=1&itemid={28CC629C-5E11-437D-86F8-16DDD1CD2A4A} לפני חודש-חודשיים הכי זול שראיתי אותו היה 250.. מה אתם אומרים? יש הצעות יותר טובות עד 200 שקל?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי IPOD VIDEO ואני רוצה לחבר אותו למחשב של חבר שלי להתקין את התוכנה המעצבנת שיוצרת תיקיות לפי אלבומים וזמרים וכל הסיבוכים האלה אני רוצה ליצור תיקיה אחד רגילה ולשים בתוכה איזה 100 שירים באותה תיקיה. מה אני צריך לקחת איתי לחבר שלי כשאני הולך לעשות את זה? מספיק לקחת את הכבל USB ולהעתיק לIPOD כשהוא משמש בתור STORAGE DRIVE, ואם כן אז לאיזה תיקיה צריך להעתיק את השירים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז מה אפשר להגיד נורא קטן וקל לנשיאה,איכות סאונד מדהימה ומדויקת, מסך איכותי במיוחד,ומחיר הגון. בלי יותר מדי דיבורים קצת תמונות. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות 1) מישהו יודע מתי יגיע השמונה ג'יגה לארץ? 2) עד כמה ניתן להרחיב את הזכרון שלו עם כרטיס פלאש? 3) האם יש עברית באופק? 4) האם יש לו file browser שעובד עם האקספלורר כמו למשל סדרת h100 של אייריבר, או שצריך תוכנה, כמו האייפוד? 5) האם הוא תומך בשמות קבצים או רק בטאגים? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. ברשותי הסכום הנ"ל, לא שקל יותר. אבקש המלצה לנגן mp3 בנפח 1-2gig (מבוסס זיכרון פלאש) בעיקר לצורכי ריצה ופעילות ספורטיבית. שמעתי על הנגנים של iriver. iaudio, sandisk. מה אתם ממליצים- (חשובה איכות הסאונד, ואיכות המכשיר בכלל) אם מתאפשר להוסיף בתקציב הזה גם אוזניות סבירות- מצויין. תודות לעוזרים, נדב
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, הייתי מעוניין לרכוש את הפלאפון Nokia N80, אך אני מכיר אותו רק על סמך סקירות במרחבי הרשת ומתמונות של אנשים, אך לא שמעתי על אדם כמוני פשוט שהיה לו את זה מביע את דעתו... אם יש כזה כמובן, ולכן אשמח אם מישהו שמע מכיר יש לו את הפלאפון הזה על מנת לפתוח את עיניי לפני שאני מוציא מכספי האישי 3500 שקל על המכשיר תודה
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-