גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם...בקרוב אני רוכש N73 וחוץ מכרטיס זיכרון אני מחפש גם אוזניה BT.יש לכם המלצות למשהו מחברה איכותית אך לא כל כך ייקר? תודה לכולם! פורום גאדג'טים FTW!!!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז אם יש לכם לינק אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום שלום שלום :hi: לא מזמן כשחפרתי ברשת מצאתי פלאפון גאג'ט חמוד הנקרא Nokia 888. אני יודע שזה דיי ישן, אבל בכל זאת, בשביל אלו שלא ראו עדיין מדובר בפלאפון עם מסך מגע גמיש, העובי שלו הוא ליד ה-5 מילימטר! צורתו מאפשרת גם לענוד אותו כצמיד אופנתי! הבעיה היא שאני לא רואה אותו נמכר בשום חנות, וגם לא רואה נתונים מעמיקים וסקירות, מה זה אמור להביע?
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הפלאפון E815 של פלאפון.. איך הוא? שווה תכסף??
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוקיי אני עוד מעט קונה אוזניות חדשות px100 או px200 ואני רוצה גם לקנות נגן נוח עם איכות סאונד טובה שיוציא מהן את המקסימום שהנפח יהיה בערך בסביבת הנפח של הנגנים ה נ"ל עכשיו יש את ה סאנסה שהוא מבוסס זכרון פלאש שכמו שהבנתי יותר מהיר ויותר עמיד גם אבל אני לא ממש צריך נגן סרטים ותמונות גם לא הכי חובה כמו כן שמעתי שאיכות הסאונד בסאנסה היא לא משהו מיוחד בגלל זה אני חושב אולי לקחת את המיקרופוטו שעולה רק באיזה 80 ש"ח יותר אבל יש לו 8 ג'יגה וכמו שהבנתי איכות סאונד ממש ממש טובה למרות שזה HD אני לא ממש מתכוון לרוץ איתו וכאלה רק אולי ללכת איתו בכיס וגם אני חושב גם הגודל שלו די בסדר ומתאים לדרישות שלי אבל הסאנסה עוד יותר קטן אז איך האיכות סאונד של הסאנסה? משתווה לקריאייטיב? תעזרו לי ב…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי W800, וברוב התמונות בלי אור שמש יש רעשים ואני רוצה פשוט "להעלים אותם" או להפטר מהם. האם יש תוכנה כזאת? חוץ מפוטו שופ? תודה ויום טוב (בקרוב תמונות בתארד הצילום,רק אני צריך תוכנה שמנקה רעשים )
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.newmobile.nl/eur/en/news.php?news_id=caf44c כנסו לפה,יש פה השוואה לגבי 4 פלאפונים וביניהם N93 N73 K800 ויש גם תמונות והרבה וידאו. תהנו
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
או קיי אז ככה, היה לי פלאפון ענתיקה (samsung לא זוכר איזה מודל) אז חשבתי שהגיע הזמן לשדרג, קניתי את ה nokia 6230i ויש לי שאלה: אני רוצה להגדיל את נפח הזכרון שלו, איזה כרטיס בדיוק אני צריך לקנות וכמה הוא עולה? (512 ו\או 1GB). וגם, האם יש דרך להציג את התאריך על גבי מסך הפתיחה.... והאם את השעה אפשר להגדיל? זה מאוד קטן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז אנחנו מדברים פה על מכשירים שונים, אבל לפני קנייה אין כמו ביקורת טובה, תמונות, וקצת מידע על המכשירים אותם אנחנו רוצים לקנות, מדיי פעם אעלה לכאן ביקורות חדשות שעלו ברשת על מכשירים שונים, אפשר לפרסם תגובות לבינתיים... ביקורות חדשות ברשת לתאריך 16\10 : Sony Ericsson W950 review http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w950-review-111.php ביקורות חדשות ברשת לתאריך 04\10 : Nokia 8800 Sirocco Edition review http://www.mobile-review.com/review/nokia-8800-sirocco-en.shtml ביקורות חדשות ברשת לתאריך 23\9 : Sony Ericsson Z550i review http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-z550-en.shtml ביקורות חדשות ברשת לתאריך…
-
- 28 תגובות
- 10k צפיות
-
-
טוב, אז יש לי הורים, די זקנים למען האמת, עם פוביה מטכנולוגיה אמא שלי עוד בסדר, יש לה פלאפון והיא משתמשת בו, אבל אבא שלי מתקשה גם עם השלט של המזגן, ובחיים לא היה לו פלאפון. בעקרון אני הייתי היחיד עם פלאפון בבית עד שלפני כמה שנים טובות הורשתי לאמא שלי את הנוקיה 5100 העתיק שלי (מרשת אורנג') ואח"כ הורשתי לאבא שלי את ה SK הישן שלי (רשת פלאפון) (לא זוכר דגם) - אבל הוא לא השתמש בו... ואני בעצמי עברתי לסלקום, ויש לי 6230 אני מחפש עכשיו להעביר את ההורים שלי גם לסלקום, כי זה די טיפשי שלכל חבר במשפחה יש רשת אחרת... וגם ה 5100 מתחיל להתפרק , והוא גדול מדי לדעתי, וסתם מכביד על אמא שלי, אני מחפש לה משהו קומפקטי. אז אני מחפש סלולריים של סלקום, או תומכי סלקום דגש - זולים, עם כפתורים גדול…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם אפשר ומומלץ להתקין WM5 על IMATE JAM.....??!!?? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 570 ש"ח שמצאתי בכספת פלסטיק שלי ואני רוצה לקנות איתם איזה משהו נחמד, איזה MP4 אתם ממליצים לי?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי הווינדוס שלי לא מזהה את המכשיר בכלל מה עושים?! אפילו כשהתקנתי את NOMAD EXPLORER הוא לא מזהה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברים אני מעונין לקנות את ה n73 יש מצב אני ייקנה אותו השאלה האם הוא כדאי כי אני משיג אותו במחיר של 48 ואולי אפילו יותר זול פלוס ועוד לא דיברנו על מסלולים והכל זה יוצא מחיר מאוד מטורף. השאלה האם הוא שווה את הכסף הזה? איך המלצלמה שלו ראיתי שהיא 3.2 מגהפיקסל האם זה ייתן לי איכות גבוהה יותר איזה יתרונות יש לו על פני מכשירים אחרים בארץ והכי חשוב מה החסרונות שלו.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רובנו שמענו, לפחות במעורפל, על מערכת ה-GPS. מערכת לויינית שמאפשרת לנו לנווט ולדעת את מיקומנו בכל מקום בעולם. אם לצורך ניווט מטוס, או לצורך השלכת פצצה חכמה על האוייב, בדיוק מדהים, כמעט בכל מקום על כדור הארץ וגם בחלל. אבל איך זה עובד? מערכת ה-GPS מורכבת משלשה מקטעים: הלויינים, תחנות הקרקע של ארה"ב השולטות על הלויינים ומוצאות את מיקומם, הלויינים עצמם ,ומקלטי ה-GPS בהם משתמשים כדי למצא את המיקום. במערכת ה-GPS קיימים 24 לויינים פעילים, ומספר לויינים נוספים כגיבוי. בכל אחד מהלויינים שעון אטומי ומקלטים-משדרים לצורך תקשורת עם הקרקע ושידור אותות ה-GPS. הלויינים ידעו את מיקומם בכל שלב (וישדרו אותו - נגיע לכך מאוחר יותר) ע"י מדידות שנעשות באופן רצוף על באמצעות תחנות קרקע, …
-
- 29 תגובות
- 42.2k צפיות
-
-
-
שלום הזמנתי את הנגן והוא אמור להגיע אלי עוד כמה ימים ורציתי לשאול אם אין בעיה להטעין אותו לא מהמחשב אלא ממטען USB מהחשמל? אם הוא לא ישרף או משהו או לא יהיו לו בעיות אחרות? אני שואל את זה בעיקר כי לכבל של הנגן בחלק שמתחבר לנגן זה לא מיני USB רגיל אלא זה משהו יחודי, אז לא תהיה בעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות את הנגן Sansa e260 4GB, ורציתי לברר אם מישהו מכיר את הנגן והתנסה איתו - ויכול לתת לי חוות דעת. הדבר שהכי חשוב לי בנגן זה שיהיה לו איכות סאונד טובה מאוד, ושיהיה נוח לשימוש. אני ממש לא צריך תמונות/וידיאו, הבעיה שהיום רוב המכשירים באים ביחד עם זה... אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת - אני אשמח. תודה רבה מראש. 8)
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אילו נגנים תומכים בעברית מלאה (לא מציגים עברית הפוך). כמו כן, לאילו נגנים אפשר להוריד עדכון לתמיכה מלאה בעברית, כך שניתן לקנות נגן בחו"ל ולעדכן אותו בתמיכה לעברית. תודה, ג'ו.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 חשבתי לקנות את IPOD 30 וידאו מה אתם אומרים ?? לאח שלי יש אותו והמכשיר ממש מעולה היה לי בעבר איפוד 20 GB דור 3 וגם את הדגם אם התמונות ואיתי ממש מרוצה מהמכשרים היה לי את הIriver 20 ולא אהבתי את המכשיר הסאונד היה חלש לאומת האיפוד הרבה אנשים מתלהבים מהמכשיר של קראטיב זן למשהו יש אות פה ?? אין המכשיר הזה ??
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
http://www.pcbuy.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1046 בהתחלה הייתי בטוח שמדובר בטעות או איזה משהו, התקשרתי לחנות דיברתי עם המוכרת שם והיא אמרה לי שזה אכן המחיר ושבסוף השבוע יגיעו אליהם עוד מכשירים כאלה.. - כרגע אזל המלאי. שאלתי אותה אם היא אולי טעתה בקשר ל-M250 או משהו דומה ושזה לא יכול להיות כי זה מחיר זול משמעותית מכל החניות בארץ והיא אמרה לי שזה אכן הדגם. בנוסף ראיתי גם את אותו המכשיר באיזור אחר בחנות שנמכר ב-830 ש"ח, שאלתי אותה לגביו והיא אמרה שזה טעות ומחקה את הקישור. אני הולך לבדוק את העניין כשיגיעו אליהם מכשירים חדשים- בכל זאת אין ביקורות על החנות בזאפ ולא ממש מכירים אותם אבל אם הדבר אכן נכון הוא הולך להיות ללא ספק הנגן המשתלם ביותר בארץ (לא שעכשיו הוא לא.…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אבא רוצה נגן דיוידי לעבודה, לשעות שאין בהן לחץ... חשוב שיקרא DVD צרוב ו-MP3 עשיתי חיפוש: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-DVD&orderby=price&DB4981=5022&DB52461=52462&DB57778=129348 וכולם בעצם נראים אותו דבר, חוץ מהמחיר... ותהיתי מה ההבדלים ומה הכי מומלץ.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=131676 יש יותר טובים במחיר שלו?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן מצאתי פלאפון שלא יכולתי לזהות את הדגם שלו, הפלאפון מחברת מוטורולה, סוג הפלאפון הוא צדפה, וכתוב עליו: "ועדת הרבנים, מאושר, לענייני תקשורת" אחרי זה מצאתי אותו אצל Orange, פלאפון הכי פשוט שאפשר, זול מאוד (180שח!!) עיצוב בניוני/יפה. אז מה זה צריך להיות? פלאפון כשר?
-
- 22 תגובות
- 4.9k צפיות
-