עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by EVGA-yuvalll22,

היי חבר'ה.. לפני כמה ימים הגיע אלי המשלוח של שלט XBOX360 למחשב שעלה 244 שח השלט XBOX360 הוא אלחוטי וחששתי שהמערכת הפעלה ויסטה לא תיזהה אותו אז חיברתי אותו לUSB מתאם אלחוטי .משום מה וויסטה זיהתה אותו בשנית ומוכן להפעלה ולא צריך לעדכן דרייבר לשלט XBOX360 ונורא שמחתי .ולא היה לי כוח לשנות הגדרות במשחק GRID וניכנסתי למשחק ופיתאום המשחק זיהה אותו וישר פועל לא צריך לשנות שום דבר בהגדרות ומוכן לשחק ושיחקתי זה חוויה מושלמת וזה רוטט ממש חזק חח ישבתי במרחק 2 מטר ושיחקתי בשלט XBOX360 אלחוטי שזה יתרון טוב וגם לא תאמינו זה פועל בקרייסיס ישר שיחקתי בזה בלי לשנות בהגדרות חח אבל לא נוח לשחק בזה השלט יפה בצבע לבן מפנק אותי אני מרוצה עד הגג השלט בא עם סוללות רגיל של AA ממליץ לכם לרכוש אותו…

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  2. Started by or2077,

מישהו יכול בבקשה בבקשה להביא ערכות נושא לסמסונג E250 לא חשוב איזה צבעים ועל מה זה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Yaniv,

מחר אני באילת ואני מעוניין לקנות את הGalaxy S8 לאחר שנתיים וחצי שהייתי עם LG G3 הגיע הזמן להחליף. עכשיו אני באמת מתלבט אם להוסיף 300 ש"ח לאחריות של סאני שהיא רק 12 חודשים ולא 24 חודשים כמו שפעם היה נהוג. האביזרים (מתאמים, אוזניות) לפי מה שהבנתי מגיעים גם בייבוא מקביל חוץ ממטען לא מקורי.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  4. דיווחים טריים מצביעים על כך שמכשיר היוקרה החדש מבית היצרנית הסינית העולה יושק במקביל לדגמים החדשים והנוצצים של טים קוק ואנשיו לכתבה

5. נכון שיש בשבועות האחרונים בלאגן בכל הרשת על המסך של הפיקסל 2 XL (הגירסה המוגדלת), אבל עד שלא רואים את זה בעיניים קשה להבין מהטקסט בכתבות ברשת עד כמה המצב באמת גרוע. LG (שמייצרת את גירסת ה-XL, בניגוד לגירסה הרגילה שמיוצרת ע"י HTC) הצליחה לתחמן את גוגל ולמכור להם מסך גרוע כלכך, שלדעתי הם הרגו את הפיקסל 2 XL. רק עיוור יקנה אותו עכשיו... הדגמה של אריקה גריפין של שני (!) פיקסל XLים שמראה את המסך המזעזע ש-LG דחפה למכשיר הזה:

6. שלום לאיזה טלפון חכם יש את תוכנת ה-Calendar הכי טובה? תודה

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  7. השקת ה-iPhone X מביאה את היצרנית הקוריאנית לחזור לטקטיקות שיווק שנויות במחלוקת מהעבר לכתבה

8. Started by niv212,

שלום, כבר כמה זמן אני רוצה לקנות IPOD TOUCH, ואני מתלבט אם כדאי לי בכלל, אני לא רוצה את הiphone החדש ב600 דולר וממש לא רוצה אותו ב200 אבל לשלם זיליון דולר בתשלומים לat&t אז ipod touch נראה כמו הפיתרון הכי טוב (כמובן שאני אנסה לקנות מחו"ל ב300 דולר במקום פה ב2000 שקל) עזרה?

9. Started by thegimp,

אני שוב בשוק למכשיר חדש, הפעם צמצמתי את האפשרויות לאלו הנמנות בכותרת. כרבע יש לי נטייה לכיוון הסוני אבל אני לא ממש מבין בנושא הזה אז אני פתוח להצעות, למה כן/לא? אין לי עניין ב-Note. התקציב לא מהווה בעיה. תודה

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. אני כרגע עם SGS מסלקום , משתמש בדפדפן המובנה שהגיע איתו ( אין לי אפילו מושג איזה דפדפן זה). כדאי להוריד משהו אחר?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  11. איזה מכשיר עדיף לקנות- גלקסי 2 יד שניה או גלקסי Advance חדש? תודה מראש למסייעים

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  12. אורח snirfern
    Started by אורח snirfern,

לא לקנות מח.י אלקטרוניקה ומוטורולה ! לפני כשלושה חודשים רכשתי מכשיר סלולארי מסוג מוטורולה Defy Plus דרך אתר וואלה מחברת ח.י אלקטרוניקה. לאחר כחודש המכשיר התחיל להתקע כל הזמן (בלי שיהיו פתוחות אפליקציות בזכרון), ובנוסף כשניסיתי להשתמש בו בכרטיס סים של חברה אחרת הוא לא הסכים לקבלו והיה עמוס בגאד'טים של אורנג'. במסגרת האחריות פניתי לחברת מוטורולה (סניף בחלוצי התעשייה, חיפה) והפקדתי את המכשיר במעבדתם לצורך תיקון. נאלצתי להמתין כחודש ועשרה ימים (!!) עד לקבלתו חזרה בעודם טוענים שאין ביכולתם לתקן את המכשיר ועל כן אקבל מכשיר מסוג שונה ו“משופץ”. לגבי תקופת האחריות הם הגיבו שתוותר לי ייתרת האחריות מהמכשיר הקודם. בלית ברירה לקחתי את המכשיר המשופץ. לדאבוני גיליתי שהמכשיר שקיבלתי …

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  13. שלום לכולם... יש ברשותי את הדגם GPS1070 ואני מעוניין לעדכן אותו לגרסא הכי חדשה שיש ( בעברית כמובן ) אני מעוניין לקבל קובץ הורדת עדכון גרסא וגם איך לעדכן אותו כאשר יהיה לי את הקובץ של העדכון... המכשיר: http://www.getit.co.il/Prod/42427/ http://www.getit.co.il/ie2/HugePic.asp?PID=42427 תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. אם איזה מברג צריך להשתמש בשביל לפתוח מכשיר סלולרי? NOKIA5800.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. המיקרופון בנוקיה 6120 שלי התחיל לזייף, לקחתי לספקית הסלולר שלי, והם רוצים 150 ש"ח על החלפה שלו. זה נשמע לי כמו מחיר מוגזם עבור פעולה פשוטה שכל אחד יכול לעשות לבד בבית, ולפי מה שידוע לי מחיר חלפים כאלו הוא שקלים בודדים. הבעיה היא שאין לי מושג היכן להשיג אותם. חיפשתי באיביי (אולי לא טוב מספיק) והעליתי חרס בידי. האם אולי אתם יודעים משהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. פתחתי את הנושא בהתייעצות לפני שבוע אבל לא הייתה שם תגובה אחת אז אני מקווה שכאן יעזרו לי. אז ככה, שאלה הזויה אני יודע, אבל יש באפשרותי לקבל אייפון S4 חדש דנדש בחינם (לא יודע כמה נפח), וההצעה הזאת בדיוק באה לי בזמן שחשבתי לקנות גלקסי 3 (או 4, אין לי מושג מה ההבדל ביניהם בכלל), מה דעתכם? אגב עוד משהו שמאוד חשוב לי ולא גרם לי לקפוץ על האייפון זה נושא הקרינה שהוא פולט, הבנתי שכמות הקרינה באייפון היא בשמיים לעומת מה שהגלקסי פולט, האם זה נכון? ההבדלים באמת כאלה משמעותיים?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אהלן, אני רוצה לרכוש מחר או מחרתיים N97 (לצערי הרב אין לאורנג' ANDROID עם מקלדת). יש בפון מלא זיכרון , עכשיו הבנתי שיש פה ושם תוכנות חינמיות של GPS אך כולן משתמשות באינטרנט כדי להוריד מפות. השאלה שלי היא האם יש תוכנה חינמית או אפילו לא חינמית שאפשר לשים מראש בפלאפון את כל מפת ישראל כך שלא יהיה צורך באינטרנט ?

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by biotech326,

היי חברים , אבא שלי החליט לעבור מהמחשב האישי בבית ולקנות טאבלט עבור עצמו. השימושים העיקריים שלו הם מיילים וגלישה באינטרנט יש לנו אפשרות להביא מארצות הברית דרך מכר אז חשבנו על הנקסוס 7 עבורו. הוא היום היה בKSP בדק את שני הגדלים והחליט שהוא מעדיף 7 אינץ' על 10 אינץ' (גדול מדי) שתי שאלות: 1) האם אתם ממליצים על הנקסוס 7 או על טאבלט אחר אולי בגודל 7 אינץ'? 2) הכי חשוב- הבנתי שאין כניסת HDMI בנקסוס 7 ומאוד חשוב לנו שתהיה אפשרות לחבר את הטאבלט למסך מחשב ומקלדת. האם יש אפשרות לעשות זאת? (bluetooth, wifi ...) תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  19. Started by DXter,

שלום. (אם אין לכם כוח לקרוא את כל זה דלגו לסוף השתדלתי לכתוב את השאלות במשפט או שתיים. אבל רצוי שתקראו שתבינו מה הבעיה שלי שתתנו לי את התשובה הכי טובה) רציתי לבדוק מזה MASS STORAGE MODE אז חיברתי למחשב ובחרתי במצב הזה ואז ראיתי שזה מחק לי את כל התמונות שהיו לי תחת באפליקצייה של "תמונות" תחת תיקיית "צולמו". לאחר כמה זמן גיליתי שזה לא מחק את התמונות לגמרי והם עדין על הטלפון אבל במקום אחר וזה העביר אותם ל"הורדות" תחת אפליקציית "תמונות". בקיצר הMASS STORAGE הזה עשה לי בלאגן שלם בכל התיקיות על הטלפון עם התמונות והקליפים שצילמתי אז אמרתי שכל פעם שאני אצלם תמונות אני אעשה MASS STORAGE ואז זה יעביר לי את הכל ל"הורדות". אז אתמול עשיתי את זה ואחרי כזה זמן שיניתי את המצב חיבור כדי ל…

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by Zeev86,

אהלן. אני רוצה לקנות מתאם לשלט PS3 או XBOX360 (לא משנה לי) שיחליף לי את השליטה של הtouchscreen במשחקים בGalaxy S4. יש את: http://www.amazon.com/MOGA-Mobile-Gaming-System-Android/dp/B0096L2SJ0/ref=pd_cp_cps_1/190-2613180-9942050 http://www.amazon.com/Gameklip-Controller-Mount-Samsung-Galaxy/dp/B00BK1RE0M האם יש עוד מתאמים? איזה הכי כדאי לקנות? תודה! עריכה: חשוב לי שהמתאם יתחבר עם USB

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  21. שלום חברים, בעוד חודש לאשתי יש יומולדת. אז בהזדמנות הזו אני רוצה להוציא אותה מן החושך אל האור ולקנות לה סמארטפון. כבר שנה שהיא עם טיפשפון וזה מתחיל להיות בעייתי. אפילו היא מודה שזה כמו להיות מנודה חברתית כשלא מחוברים לוואטסאפ. אני עצמי משתמש ב SGS2. סה"כ מרוצה מיכולות המכשיר למעט איכות השמע בשיחה. (עריכה: 70dB voise לפי המפרט). כמו-כן, בעת הקניה נצטרך לדאוג לספק למכשיר גם מספר חדש - אולי זה יכול להוזיל עלויות? צרכים: שיחות - שיהיה איכות דיבורית ואזניה טובים, WAZE, WATSUP, מוסיקה עם אזניות, צילום וידאו וסטילס מידי פעם. מצלמה: סבירה, ברמה של GS2 לפחות. נפח: 16 ג"ב. כרטיס הרחבה - לא חובה. מערכת הפעלה - ANDROID בלבד! תקציב: 1600 ש"ח. כמו שאמרתי, אולי ניתן להשיג חבילה משתלמת…

• 29 תגובות
    • 5k צפיות
  22. לא מצליח להבין את ההמלצה הזאת. כן אני יודע מה זה חוק ניתוק זיקה , שמאשר לקבל זיכוי על טלפון בלי קשר לאיפה שהוא נקנה. אבל בכל זאת אני מתקשה להבין , מה זה משנה , אם גם ככה אני מקבל את הטלפון מסלקום בזיכוי מלא ואין שום בעיה מחר לקחת את אותו הטלפון ולעבור לאורנג' ועדיין להמשיך לקבל עליו זיכוי מלא וכל זה בלי שום קנסות. אז מה הסיפור כאן ? תודה.

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  23. כולם כבר מכירים את המכשיר נייד/מצלמה K800i, אבל לא כולם מכירים שאורנג' תקעו את אתר ה-obox לכל מקום בו יכלו בתוך המכשיר... יש אותו ב: 1.מועדפים 2.בלחיצה על מקש בחירה ימני במסך הראשי 3. בכפתור של "דפדפן" אני לא רוצה להיכנס בטעות לאתר הזה, ומרגיז מאוד שאני *תמיד* נכנס אליו בטעות ונאלץ מהר לצאת מהדפדפן... האם מישהו מכיר דרך לשנות את הכפתורים הנ"ל? (במכשיר ניתן לשנות רק את הקיצורים של הג'וייסטיק ממה ששמתי לב, אבל כפתורי הבחירה וכפתור הגלישה לא ניתן)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. גלשתי באינטרנט חיפשתי מה עדיף להתקין : PDAC או EYRON , ונתקלתי בתלונות לגבי שתיהם - הם מאטים את המכשיר. אז הגעתי לפה: http://www.htcaddicts.com/?id=92 האם כדאי להתקין את העברית שהוא(רונן) מציע ? הPDAC וEYRON באמת מאטות את המכשיר? עוד שאלה . אם שיחות וידאו וגלישה (לא WIFI ) לא מעניינים אותי, עדיף לי לשים כרטיס של דור 2 ? למיטב הבנתי זה מאריך את חיי הסוללה..אבל האם זה פוגע בביצועים או בדברים אחרים במכשיר?

• 6 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.