גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אהלן נפל לי כרגע האייפון. לא נפילה רצינית במיוחד. משהו כמו חצי מטר על שטיח. לאחר הנפילה כפתור הבית אינו מגיב, הרמקול לא עובד, כניסת ה-USB מושבתת (כלומר לא ניתן להטעינו) וגם לא שומעים אותי בשיחה כלל. כאילו כל החלק התחתון נדפק... קרה למישהו? מה ניתן לעשות? (אני מניח רק מעבדה...) זה רציני? איזה תיסכול... :-\
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, העלינו את אפליקציית Jit Call Recorder - אפליקציית הקלטות שיחה - לגמרי בחינם בשפה העברית (אין קאץ' - פרטים נוספים בהמשך הדיון). לא כל המכשירים תומכים בהקלטת שיחות דו-כיוונית ללא רוט. אנא קראו את ההבהרות לשימוש באפליקציה בתגובה הראשונה לדיון זה, ובפרט אם נתקלתם בבעיה בהקלטת שיחות או בעוצמת הקלטה חלשה של אחד הצדדים. גרסה 2.6 עלתה לאוויר וזמינה להורדה/עדכון בגרסה זו הוספנו תמיכה בהגברת עוצמת השיחה עד 1000%, הוספנו אפשרויות החלפת הגדרות הקלטה אוטומטיות וגם שיפורי מהירות ויציבות שונים. פרטים מלאים בתגובות לדיון זה. Jit Call Recorder היא אפליקציית הקלטת שיחות והוספת הערות לשיחה (למי שמכיר את Jit Call Notes - האפליקציה כוללת את כל היכולות שלה - למעט הוספת הערה…
-
- 66 תגובות
- 38.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קיבלתי אתמול מכשיר מדגם Samsung Galaxy Tab 2 בגודל 10.1 אינץ'. המכשיר מריץ Android 4.1.2 בגרסה של חברת אורנג' (אשר ממנה נרכש המכשיר). המכשיר עבר איפוס מלא ועדכונים לאחר מכן. תקלה 1: אני מנסה להפעיל את האפליקציה outlook.com אולם מרגע שאני מסיים להתחבר עם שם וסיסמה התוכנה קורסת ואני יכול לאשר או לדווח, נסיון לפתוח את התוכנה מחדש מראה קריסה מיידית. תקלה 2: כאשר אנימנסה להפעיל את האפליקציה Google+ אני מקבל הודעה שהתוכנה שלי לא מעודכנת ועליי לגשת לתפריט עדכון תוכנה תחת תפריט "אודות הטלפון", אולם כאשר אני ניגש לשם אני מתבשר שמותקנת כבר הגרסה האחרונה. תודה מראש עריכה: חזרתי הביתה וקראתי קצת, ממה שהבנתי גרסה 4.4.2 מציגה שיפורים משמעותיים לעומת מה שמותקן לי כרגע, כ…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש אוזניות כפתור/IN EAR לחדר כושר (שזה כולל גם ריצה) וגם להשתמש בהן בבית עם המחשב הנייד. בזמנו קניתי AKG 321, אחרי שבוע שימוש הם נכנסו למגרה (או לפח, לא זוכר), פשוט גרועות ביותר וחבל היה על הכסף. כבל קצר, כל הזמן יוצאות מהאוזן (בלי קשר לספורט, אפילו מול המחשב) ולא משנה באיזה גודל של גומיה אני משתמש, איכות סאונד לא מדהימה. לפניהן היה SteelSeries Siberia והן היו פשוט ליגה אחרת, היום לא בטוח שהן מתאימות בגלל הספורט. כרגע אני משתמש עם האוזניות שמקבלים עם האייפון 4. די מבסוט כי הן לא נופלות בספורט, והכבל ארוך. מה שכן אני מתבאס על איכות הסאונד, במיוחד בנמוכים, וזה חבל כי אני שומע בעיקר מוסיקה אלקטרונית. יש חיה כזאת אוזניית כפתור באיכות טובה? ואם לא קיימת או…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום. על איזה נגן MP4 אתה ממליצים? אני רוצה משהו עד 300 ש"ח בערך. רציתי לדעת על מה אתם ממליצים ולמה, אשמח אם תציגו לי שם מלא ואם אפשר גם אתר באינטרנט שמוכר את הנגן הזה. דרך אגב, מה אתם אומרים על הנגן הבא: http://www.getit.co.il/Group/31704/#description תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
את המכשיר קניתי בhandtec אז אין חשד לזיופים אם יש כאלה בכלל . בכול מקרה לפי הנתונים של GSMARENA למכשיר שלי יש 400MB של נפח איחסון פנימי ו512MB של RAM. כאשר אני נכנס להגדרות של האפליקציה במכשיר אכן יש לי 400MB נפח איחסון פנימי, אפילו מעט יותר, לעומת זאת בסקאלת הram יש לי בערך 300 חלק בשימוש וחלק לא. איך זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום יש לי אנטנות סלקום בבסיס (בהר מירון) אני נמצא בפלאפון ואין לי קליטה. רציתי לדעת- אם אני עובר לגולן טלקום תהיה לי קליטה בעזרת האנטנות של סלקום?
-
- 1 תגובה
- 5.1k צפיות
-
-
יצרנית סינית מבטיחה לחשוף בקרוב סמארטפון עם סוללה חסרת תקדים, ומימדים פיזיים שפויים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%a7%d7%99%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%aa-10000mah-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%91%d7%97%d7%a0/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, השאלה/בעיה בכותרת. מערכת ההפעלה במכשיר (ios 5.1.1). האייפון לא פרוץ. תודה רבה מאוד מראש.
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אייסר רוצה להפוך לשחקנית גדולה בשוק הגיימינג עם מותג ה-Predator החדש שלה, וחושפת טאבלט וסמארטפון אנדרואיד מתקדמים שמוכוונים לקהל חובבי המשחקים לכתבה: http://hwzone.co.il/הגיימינג-באנדרואיד-חוזר-לאופנה/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לקנות את ה LG G4 ב2800 עם אחריות של יבואן רשמי, או לקנות עם אחריות של יבואן פרטי ב2100, שניהם לשנתיים - מה ההבדל בין האחריות הפרטית לרשמית? מה יותר כדאי? קראתי שהיבואן הרשמי זה רונלייט, כשחשבתי שזה LG, ושהוא לא עושה עבודה מהירה ובכל מקרה עדיף את האחריות הפרטית, זה נכון? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כחודשיים רכשתי את הe71, פלאפון עם נתונים מדהימים ללא באגים. מהר מאוד הרגשתי אי נוחות נוכח גודל המכשיר ותשומת הלב הרבה שהוא מושך בשל הרוחב שלו, והתחלתי לחשוב על החלפת המכשיר. נכנסתי למספר אתרים אם כי לא מצאתי מכשיר באיכותו באותו טווח מחירים, ואף ישנם מכשירים נחותים ממנו אשר הם יותר יקרים כדוגמה sony erricson w995, אשר חשבתי שיכול להיות תחליף ראוי. יש לציין כי אני לא בנאדם שנוהג להחליף מכשירים כל יומיים (עד לפני חודשיים היה לי nokia 6230I בערך שלוש שנים אך הרגשתי שהגיע הזמן לשדרוג), לכן אם מישהו מכיר מכשירים איכותיים באותו טווח מחיר אני אשמח לקבל הצעות. חשבתי אולי על אייפון סיני אבל אני לא ידוע עד כמה הם אמינים.
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אבי קנה לעצמו iPod. המטרה: משחקי ברידג' נגד המחשב, שיחות וידאו עם הנכדים בחו"ל וקצת מוזיקה וסרטונים. אין לו מושג איך עובדים עם דברים כאלו והוא לא יודע אנגלית, אז אני זה שצריך להתמודד עם כל הבעיות - ומה אני כבר יודע על iOS? הבעיה הראשונה היא שהסקייפ בעברית חלקית בלבד. על המחשב שלו, הסקייפ לחלוטין בעברית. אני לא מוצא גרסה עברית לסקייפ או הגדרה שמעבירה את סקייפ לעברית מלאה, כשבוחרים "עברית" רק חלק מהממשק מתורגם. יש דרך לעשות את זה? בנוסף, יש המלצה לתוכנת ברידג' למשחק נגד המחשב? ניסינו את Bridge Baron, היא מיועדת למשחקי רשת נגד שחקנים אחרים וזה לא פשוט להשתמש בה למשחק נגד המחשב, במיוחד למי שלא יודע אנגלית. מכירים משהו אחר? עדיף בחינם כמובן, אבל אם עולה קצת, גם טוב. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני טס לחו"ל (סין) עוד שבוע וחשבתי לשדרג את הדיימונד 2 שלי למשהו חדש. מה אתם אומרים SGS או ה-Desire? או אולי משהו אחר?
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
לקנות SGS2 עם GINGERBREAD או ICS? אני לא יודע מה עדיף ואם אני קונה אם GB תהיה לי אפשרות בפלפון לשדרג ל4? ו4 יצא רשמית לSGS2 כי קראתי בכמה מקומות שכן אבל עדיין בכל האתרים שרושמים תכונות על הפלפון רשום שהגרסא שבו היא GUNGERBREAD
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
-
ניסיתי להוריד עברית וזה רשם לי את זה ניסיתי להוריד ערכות נושא וזה רשם לי את זה משחקים תוכנות כל דבר
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
המכשיר החכם החדש של היצרנית הסינית שבולטת בנציגותה בשוק הישראלי נחשף, ומהווה מימוש של כל מה שקיווינו לו עבור שבב ה-Helio P10 החדש של Mediatek ה-Redmi 3 וה-Redmi Note 3 (על שתי גירסאותיו) מבית Xiaomi הם סמארטפונים משתלמים ביותר שקשה מאוד למצוא להם תחרות ראויה, גם בשוק העמוס והרווי של היום. עם זאת, נראה ש-Meizu לא נבהלה מהמצב ויצרה מתמודד מעניין מאוד משלה – עם ה-m3 Note החדש. ה-m3 Note מהווה יורש ל-m2 Note הפופולרי, ובדומה למכשיריה העדכניים של Xiaomi הוא מציג קפיצה משמעותית קדימה ברוב המאפיינים – מעטפת אלומיניום מתכתית בעובי סביר של 8.2 מילימטרים מחליפה את הפלסטיק הבוהק, שבב ה-Helio P10 מתומן הליבות העדכני של Mediatek אמור לספק שיפור קל לביצועים לעומת ה-MT6753 ושי…
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
לאחרונה נאבד לי ה-iAudio S9 32GB הנאמן שלי(דמעה לזכרו :'( ) ואני זקוק למחליף. האם יש בכלל נגן 32GB(או יותר כמובן, אבל 30GB זה המינימום) אחר? טוב ממנו או פחות טוב ממנו? בעיקרון הדרישה העיקרית היא מוזיקה. בונוס נחמד זה וידיאו. עוד בונוס נחמד זה רדיו. יותר מזה אני לא צריך. תודה מראש לעוזרים!
-
- 43 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
הS3 מת בשיבה טובה, איתי עוד מהצבא ומה שאהבתי בו שלמרות הרבה נזקים הוא אף פעם לא נשבר ושהוא עבד מהר והריץ גם משחקים חדשים מהר. אני מחפש השקעה טובה לטווח הרחוק וחשבתי בבאנליות על הS7 בהנחה שה4 RAM יתן לי עוד זמן. יש אלטרנטיבות יותר טובות? (אופציה להרחבת זכרון היא קריטית כמובן)
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ערב טוב.. אני כרגע מתלבט ברכישת גיימ פאד למחשב ויש 2 גיימ פאד של חוטי ואל חוטי http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4871&perur=2&t=9&c=432 זה עם חוט שעולה 200 שח או http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5426&perur=2&t=9&c=432 זה אלחוטי גם מתאים למחשב ועולה 300 שח ושאלה האם השלט זה מתאים לויסטה 64ביט ? מה עדיף חוטי או אלחוטי והתקציב לא מפירע לי בתודה
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום החלטתי שאני מעוניין בכלי שיחזיק את כל המוזיקה שיש לי על המחשב (לא קרוב ל120 ג'יגה אבל מתי שהוא אולי יגיע) ואני ממש לא בעניינים מה מומלץ היום ומה כדאי... בעיקרון אני לא מהאלה שמתלהבים מלראות סרט על מסך בגודל במבה לכל כיוון. העיקר המוזיקה ושהמכשיר יהיה אמין . אם יש משהו עדיף מאיפוד קלאסי אפילו בנפחים קטנים יותר ..אשמח לדעת עליהם. תודה רבה מראש והמשך יום נעים .
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי עכשיו נוקיה 6230 כזה ואני רואה שיש שם מלא אפשרויות שקשורות לצ'אט. אני די בטוח שזה מבוסס BT. אין לי מושג איך להפעיל את זה... מישהו יודע? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נראה לי אתר דיי טוב לביקורות והוא בעברית, טוב אז הנה הכתובת : http://www.gadgetim.co.il/
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום על המכשיר שלי מותקן רום cm 10.1 עם קרנל של סמפור 2.8.3 האוברקלוק הגבוה ביותר שאני מגיע אליו (בלי קריסה של המכשיר) ,עם המנג'ר של סמפור ,הוא של 50 מגה הרץ נוספים. ובכללי הקרנל מאפשר האצה של 200 מגה הרץ.. חשבתי אולי להתעסק קצת עם המתח אבל אין לי נסיון בזה. אודה אם מישהו בעל ניסיון יוכל להמליץ לי על מתח לא מסוכן שיאפשר לי להרים טיפה את הביצועים. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-