עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אתם יכולים לקרוא לי טיפש או בשמות אחרים. אבל כל מדריך שאני קורא יש מושגים שונים שכותב המאמר/מדריך בוחר להשתמש. ואני הולך כל פעם לאיבוד. נגיד אני רוצה לצרוב רום CloudyG3 למכשיר LG G3 שעוד לא עבר רוט (ואין לי מושג גם איך עושים רוט). מה אני צריך לעשות? מה חשוב לעשות לפני כדי לא לדפוק את המכשיר? יש למישהו מדריך טוב ובשפת העם? סליחה על הבורות.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by iem,

לרכישת ZEN VISION M 30GB בצבע לבן... למישהו יש חנות בארה"ב שהוא מכיר והיא אמינה וממש זולה לכך ? תודה אנשים !

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  3. Started by realmagic,

חבר בעבודה המליץ בחום על משקפי Gunnar לעבודה מול מחשב. לי זה נראה כמו חרטא-ברטא - מישהו התנסה איתם ויכול לתרום קצת מניסיונו?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by felakat,

יש למישהו? מישהו יכול לחוות דיעה? יש מקום שמומלץ להזמין ממנו? עדיף לקנות את זה או סמארטפון וטבלט בנפרד?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  5. היי לכולם. מאז שהורדתי את Firefox for Android ניסיתי לגלוש דרכו כמה פעמים לאתר. מסיבה כלשהי לגלוש דרכו אין בעיה אבל להתחבר דווקא יש. זאת כאשר עם הדפדפן המובנה אין כל בעיה. ניסיתי לבדוק ולשנות את מעט הגדרות הקוקיס שיש שם - כרגע קוקיז מאושרים. לא עזר ייתרה מזאת כאשר אני חושבת על כך איני זוכרת שיצא לי לראות הרבה שמחוברים לפורומים דרך פיירפוקס ולינוקס אבל נדמה לי שיצא לי בעבר לראות כמה כאלה - לא שזה אומר שהם גלשו דרך אנדרואיד אבל אולי.. בכל מקרה, אם משהו נתקל בבעיה, כן מצליח להתחבר, או חביב מכל נתקל בבעיה ופתר אותה, אשמח לשמוע על כך. תודה

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  6. Started by fkvatr,

אני מחפש נגן איכותי עם יציאת Line-In מצאתי ביקורות טובות על הנגן iAudio I7, אבל הוא יקר וקשה כבר להשיג אותו היות וכבר יש לו מחליף... עם מסך גדול שנקרא I9, אין לי צורך במסך גדול. האם יש עוד נגנים טובים עם היציאה הזאת?

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  7. Started by NI4NI,

שלום אני מחפש טאבלט סיני עד 150 דולר כאשר השימוש העיקרי בו יהיה אינטרנט וקריאת ספרים אלקטרוניים (ואולי מעט משחקים). יהיה נחמד אם יהיה לו BT כדי שנוכל לחבר מקלדת חיצונית בקלות, אבל לא חובה. בגלל שאני רוצה לקרוא ספרים אני חושב שמסך 7 אינץ' יהיה קטן מדי, ומצד שני מחשבים עם מסכי 9.7 אינץ' ומעלה עולים בדרך כלל מעבר לתקציב שלי. היום ראיתי באתר של ainol את הטאבלט הנחמד הזה שגודלו 8 אינץ': http://www.ainol-novo.com/android-4-1-tablet-pc-spider-8-inch-ips-screen-dual-core-1-6ghz-bluetooth-16gb.html רזולוציית המסך לא מדהימה אבל כל השאר נראה אחלה. אבל יש שני דברים שקצת מעלים אצלי חששות: משום מה לא מופיע עליו הלוגו של ainol כמו בכל הטאבלטים האחרים שלהם, ושנית, אי אפשר למצוא ברשת שום …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. :'( למה ככה...?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  9. Started by idanpere1,

שלום אנשים... לפני שבועיים נדפק לי המוטורולה V6 [שכל כך כל כך אהבתי], לפני שבוע באתי לקחת אותו מהתיקון באורנג' ושם נאמר לי שהוא אינו בר תיקון כלל.... על כן יזמינו לי V6 חדש/מחודש... היום התקשרתי לברר מה קורה עם ההזמנה ואמרו לי שהם לא יודעים כלל אם אי פעם יהיה להם V6 זמין במלאי, יש להם מחסור והם לא משווקים אותו עוד... ככה שV6 חדש-לא יהיה לי כנראה... אז הפתרון שהוצע לי-לגשת לנקודת השירות של אורנג' ולקבל הצעה למכשיר חלופי/שדרוג... הV6 עלה לי 1800 שקל בערך [היה עליו 50% מתישהו] וזה היה לפני שנה וחודשיים בערך... עכשיו ראיתי במסגרת המחיר הזה את שני הפלאפונים בכותרת, נוקיה 6500s וסוני אריקסון W910i, שניהם עולים אותו דבר, ורציתי לדעת מה לדעתם עדיף, כי אלה האופציות שאני הולך לבקש.…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by RamiHa,

אפליקציות חינמיות באות עם פרסומות וכך הן עושות את הכסף וממשיכות להתקיים לפי המתכונת הזו. האם אתם תומכים במפתחים ע"י אי השימוש בחוסם הפרסומות או שפרסומות מפריעות לכם ואתם חוסמים?

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  11. Started by slimshady21,

שלום, יש לי מחשב כף יד שהוא גם GPS. אז מישהו מכיר תוכנה טובה ל-GPS? שיש בה מפות של עוד ארצות ולא רק ישראל.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by aloon,

עברתי מהגלאקסי לאייפון 5!! כבר תקופה שאני רוצה לעשות זאת (מלחתחילה לא כ"כ הייתי מרוצה מהגלאקסי האמת..) והנה עשיתי את זה סוף סוף! עכשיו מחפש המלצות לאפליקציות יעילות שחובה שיהיו לי במכשיר (והורדתי כבר את ה waze וה whats upp), אשמח להמלצות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. גוונים מיוחדים, מצלמות כפולות, צמד גדלים ואולי אפילו שיא חדש בנפח הזכרון הדינאמי - זה מה שאמור להציע לנו המוצר שינסה להביא את היצרנית הסינית למכירות של 170 מיליון מכשירים בשנה לכתבה

14. Started by teh1archon,

שלום רב, אני הולך לקנות מחשב חדש וראיתי שבלוחות אם של Gigabyte (ומשום מה רק בהם) יש חיבורי TB. למה זה טוב בכלל? ככל שאני יודע רק מוצרי אפל משתמשים בחיבור הזה (אין לי וספק רב שגם יהיו לי מוצרי אפל בשנתיים הקרובות) ואני לא רואה אף מוצר אחר שמשתמש בזה. עכשיו לקנות לוח-אם כזה כהשקעה לעתיד זה אולי משתלם אבל אין לי מושג מה בעצם מתחבר לחיבור הזה והאם תתחיל מגמה להשתמש בחיבור הזה? אז למה זה טוב שוב בתכלס? תודה מראש ומצטער אם זה לא הפורום הנכון.

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  15. חברי הפורום שלום חשבתי לקנות את הטאבלט P80H של Teclast בתור טאבלט בסיסי שישמש לגלישה באינטרנט ואולי גם כמתנה לילד בן 6, מה שאומר שהוא יצטרך להריץ גם משחקים בסיסיים. העניין הוא המחיר - ניתן למצוא את הטאבלט הזה בכ-60 דולר. לדוגמא: https://m.aliexpress.com/s/item/32720732681.html#autostay http://m.banggood.com/New-Version-Teclast-P80H-8GB-MT8163-Quad-Core-1_3GHz-8-Inch-Android-5_1-Tablet-p-1067539.html אני יודע שהחומרה והתוכנה שלו קצת מיושנים, אבל לשימושים בסיסיים זה נראה לי מספיק. מה דעתכם? האם כדאי לקנות אותו או שיש משהו משתלם יותר? תודה על התגובות

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. שלום . אני מעוניין לרכוש את המכשיר עכשיו זאת הביקורת האחרונה לפני שאני רוכש אותו . המכשיר הנ"ל : HP iPAQ hx2700 Pocket איך הוא ? אין בו בעיות ?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  17. הדיווח העדכני אודות מצבו של עולם ה-PC אינו מספק הרבה סיבות לאופטימיות לכתבה

18. היצירה החדשה של מיקרוסופט מציעה עוצמה כמעט חסרת תקדים לנייד-טאבלט היברידי, אך תיאלץ להתמודד עם לא מעט משתמשים שלא רווחו נחת מהמותג בעבר, כך נראה לכתבה

19. סיפורי מחנות פרטית http://well-mobile.co.il/ מכשיר מדובר נוקיה 5800 הזמנתי את המכשיר משם , המכשיר הגיע בערכה מבולגנת חצי מהדברים מהדברים ארוזים חצי מהדברים לא ארוזים הערכה לא הייתה נראה חדשה החל מהקופסא למה שהיא מכילה המכשיר היה תוצרת סין , למי שדברים קטנים משנה משהו , צפוי להתאכזב , הזמנתי מכשיר כחול קיבלתי , מפרט שחור , סטנד שאמורים לקבל עם המכשיר לא קיבלתי עם המכשיר הזמנתי מגן מסך בתוספת תשלום שגם לא הגיע אליי ואכן צויין בקבלה , שפניתי לחנות התעצבנו עליי דיברו אליי בחוצפה ואמרו שכנראה שאני לא יודע מה ערכה צריכה להכיל , ושאין כזה דבר ולא קיים כזה דבר מפרט בצבע כחול רק שחור , ושלפני שאני אומר דברים שאני יבדוק את עצמי , רק תראו עם מי יש לכם עסק , שניסיתי להיות נחמד ולהודי…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by LORIANTA,

שלום לכולם! הרבה זמן לא ביקרתי באתר... כמה שאלות שמעסיקות אותי א) אני רוצה לקנות HTC DESIRE לא HD בארה"ב, בארץ המחיר מאוד יקר וראיתי ששם משמעותית יותר זול. 1) האם המכשיר בוודאות יעבוד בארץ? 2) אני גבר אגרסיבי ולא זהיר וכנראה המכשיר יעבור קצת נפילות וטלטלות, האם אפשר לבטח אותו בארץ? ברשת סלקום? ומהי העלות המשוערת? 3) האם אפשר לקנות אותו בסביבות המחיר 350-450$? מאיפה אתם ממליצים? ב) יש ברשותי BLACKBERRY 9780 BOLD נעול (0 LEFT) מה שנקרא HARDLOCK האם יש אפשרות לפתוח אותו? אפילו אם יש אפשרות בחו"ל אשמח לשמוע. 1) בנוסף הוא עם מקלדת אנגלית יש אפשרות להחליף לעברית? תודה רבה לכל המגיבים

21. Started by yaron_26,

מישהו יודע איך אני מכניס סימניות לזיכרון הטלפון או כרטיס הזיכרון ...

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  22. Started by homart,

שלום!! הבטרייה של הנגן שלי דיי נדפקה בזמן האחרון, בואו נגיד שהיא כבר לא פועלת כמו פעם...., המכשיר אצלי בשימוש קצת יותר משנה וחצי... מה אפשר לעשות?? יש פתרון אחר חוץ מלקנות נגן חדש....?

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  23. Started by הדוד משה,

בצפון הרחוק יש אוויר טוב, נוף מרהיב... וקליטה מחורבנת של רדיו. אם תזיז מעט את האנטנה, גל"צ עשוי להתחלף לכל מיני שידורים באנגלית ויוונית מקפריסין, שידורי ה-BBC מלבנון, וכמובן, המון תחנות ערביות פיראטיות. או לבנוניות. או גם וגם. השיטות האנלוגיות נמצאות בשלבים האחרונים של חייהן ממילא, ולכן, בתור משפחה ששומעת המון רדיו (תתפלאו, יש עוד אנשים שמאזינים בבית והם בני פחות מ-70), אני מחפש מקלט רדיו דיגיטאלי לבית. שידורי רשת הם לא תמיד הפתרון, היות שהם לא תמיד עובדים משהו, ובסה"כ פחות נוח ממקלט יעודי. שידור דיגיטלי של רדיו ניתן כבר לקלוט, להבנתי. ראיתי זאת במקלטי עידן+ ובמכוניות חדשות. אם כן נשאלת השאלה: האם ניתן למצוא מקלט רדיו דיגיטלי יעודי, זול וטוב לבית? חוות דעת וביקורות יתקבלו…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. אני מחפש לקנות לעצמי שעון חכם (אנדרוייד - יש לי מכשיר של XIAOMI A1) שבהכרח מודד דופק, טמפרטורת גוף, ושינה (עם תוצאות מעמיקות לשינה - שינה עמוקה, REM וכו') התחלתי להתעניין לאחרונה בBIOHACKING ונחשפתי לטבעת שנקראת OURA שמודדת הכול בצורה אוטומטית (יודע לבד מתי אני הולך לישון, יודע לבד מתי אני בסטרס, יודע לבד כשאני במאמץ פיזי, וכו') 1. איזה שעונים חכמים באמת מומלצים היום בהשקעה של סביבות 1000 ש"ח. 2. האם יש שעון שמודד הכול לבד בלי להפעיל אפליקציה כל פעם שאני נניח מתחיל לעשות כושר או הולך לישון.

25. Started by falkon5,

רציתי לדעת האם אפשר לשים " סים " לפלאפון ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.