גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
מה גורם להבדל אצל אלו שהמכשיר לא מתחמם?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אין דרישות מיוחדות, אין צורך באפשרות להכנסת SIM ומספיק WIFI מהבחינה הזו. הטאבלט לא הולך להחליף מחשב נייד (רעיון טיפשי לדעתי אבל זה לפעם אחרת) אבל הוא כן רוצה שתהיה אפשרות להעלות קבצי וורד למשל, ולו רק לקריאה. אני מניח שטאבלט מבוסס אנדרואיד יכול להיות טוב פה ובעזרת אפליקציות כאלו ואחרות ניתן יהיה לבצע את מה שהוא מעוניין בו. הטאבלט ירכש בארה"ב,שעדיף חנות פיזית (דוד שלו, תושב המקום הוא זה שיקנה). נ.ב. חשוב מאוד שתהיה תמיכה מלאה בעברית, אין צורך בתפריטים בעברית אבל כן צריך שיהיה אפשר לכתוב ולקרוא בעברית
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם! יש לי xtreamer בגרסה 2.5.2S אני לא מצליחה להפעיל את ה-youtube יותר. לפי עדכון הגרסה הייתי מצליחה. האם העדכון הוא זה שגרם לזה? האם בגלל העדכון האחרון הזה אי אפשר יותר לראות דרך youtube? האם אפשר לחזור אחורה בגרסה והאם כדאי? בתודה! מורן.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
http://androidcommunity.com/asus-eee-pad-7-inch-tablet-official-quad-core-and-ics-for-only-249-20120109/ מסך ברזולוציה 1280X800 (ככל הנראה IPS), מעבד מרובע ליבות ותג מחיר שובר שוק.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי תקציב הם עושים עכשיו מבצע ללקוחות מועדפים כל מכשיר ב50 שקל לחודש מה לקחת!?!?! סמסונג גאלקסי S 2? או אייפון S4 או את המוטורולה RAZOR? אני מחפש בעיקר למשחקים אני מחפש מכשיר דיי כבד בשימוש שלו שישרוד הרבה הבעיה עם האייפון זה שאני לא סובל IOS הבעיה עם הRAZOR זה שאי אפשר להחליף לו את המערכת הפעלה וגאלקסי S2 כבר ישן יחסית חחחחחח מה לקחת?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש לקנות פלאפון פשוט לאבא שלי, לא הצלחתי למצוא נוסחה מנצחת למה בדיוק הוא רוצה כך שנראה לי הכי נכון זה פשוט ללכת לחנות, לראות כמה דגמים להבין את הכיוון שמתאים לו ופשוט ללכת על זה. הבעיה היא שאני לא כל כך יודע איפה יש חנויות שמוכרות סלולראיים, או חנויות מומלצות לפחות, לא כאלה עם מחירים מופקעים. אני מחפש באזור המרכז: תל אביב, הרצליה, רמת גן, כפר סבא משהו באזור הזה אם יש חנות ממש מומלצת קצת יותר רחוק זה גם בסדר, אבל לא יותר מזה. המון המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, האם יש דרך להריץ אפליקציה כתובה בג'אווה על ipad או טאבלטים android? האם יש איזה אמולטור או משהו דומה? עד כמה מסובך להמיר אפליקציה ג'אוואית לסביבת android? הבנתי שהממשק שונה לחלוטין.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אייפון ישן (הדגם הראשון שיצא) שנקנה בארה"ב אני רוצה להשתיל במכשיר עברית (מקלדת ואם אפשר אז תפריטים) אפשר לעשות את זה באיזה מקום פרטי רשמי? או שצריך לפרוץ את המכשיר?...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אנדרואיד 2.2 אמורה לתת לי אפשרות להעביר אפליקציות לכרטיס הזיכרון. הכ.זיכרון, כמובן, אינו מלא (האמת שהוא כמעט ריק לחלוטין) ונראה כאילו רק חלק קטן מהאפליקציות עבר/הועבר אוטומטית לכ.הזיכרון אבל כשאני רוצה להעביר ידנית אין לי אפשרות כזו בכלל, גם לא אם אני מוריד APP2SD וכיו"ב. מאחר ולמכשיר הזה זיכרון של כ-180MB היתי שמח כן להעביר את האפליקציות ל-SD ולאפשר יותר זיכרון טלפון פנוי. מישהו יכול לנסות לעזור או לשער מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני לפני קניית המכשיר בחנות פרטית, אך נאמר לי שהוא לא יעבוד בצורה חלקה ולא יקלוט בכל הארץ עקב אי-תמיכה בכל התדרים ( רשת פלאפון ) האם זה נכון? מה, אין בארץ חנות פרטית שניתן לרכוש ממנה ב100%..... על מה צריך לשים לב ברכישה? תודה
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
יש לי Xperia Mini עם אנשי קשר על המכשיר. אני רוצה להעביר אותם למכשיר סוני אריקסון Hazel. מה הדרך הקצרה לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
השיקול העיקרי הוא כמובן המחיר. אני מתעניין במודל sony prs t1. המחיר שלו בארץ הוא כ-1300 ש"ח. באיביי הוא עולה 135$+40$. שזה 700 ש"ח מקסימום + מע"מ = 812 ש"ח. יש עוד מס שפספסתי? מישהו התנסה בהזמנה כזו? וגם, האם יתכן מימוש אחריות בארץ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
-
אהלן נפל לי כרגע האייפון. לא נפילה רצינית במיוחד. משהו כמו חצי מטר על שטיח. לאחר הנפילה כפתור הבית אינו מגיב, הרמקול לא עובד, כניסת ה-USB מושבתת (כלומר לא ניתן להטעינו) וגם לא שומעים אותי בשיחה כלל. כאילו כל החלק התחתון נדפק... קרה למישהו? מה ניתן לעשות? (אני מניח רק מעבדה...) זה רציני? איזה תיסכול... :-\
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אהיה בארה"ב בסוף מרץ, ואני שוקל לקנות שם סמארטפון מבוסס אנדרואיד. אני לא כ"כ מכיר את המפרטים הטכניים, אבל חשבתי על galaxy nexus / galaxy s2. לגבי ה- s2, הבנתי שהוא אמור להתעדכן עם גרסה חדשה יותר של אנדרואיד. 1. אתם חושבים שפערי המחירים מצדיקים רכישה בארה"ב? מה הסיכון? (למעט אחריות יצרן שאני מניח שלא תקפה בארץ) יש עניינים טכניים של הרשת הסלולרית, כרטיס סים (נעילות וכדומה)...? 2. על איזה דגם אתם ממליצים? אם יש דגמים טובים מספיק חוץ ממה שציינתי (זה מה שאני מכיר) - אשמח לשמוע! 3. כמה קריטי ההבדל בין הגרסאות של האנדרואיד? כדאי לקנות במידה והגרסה החדשה עדיין לא תהיה זמינה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להביא דרך חברים שטסים לארה"ב אייפון 4S. עכשיו מה צריך לוודא בקניה? שהוא UNLOCKED? לא תהיה בעיה בכל מכשיר להכניס את הכרטיס סים שיש בפל' הנוכחי? (דור שלישי)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. מכר טס בחודש בקרוב לברצלונה (מרץ), לא מצאתי בגוגל מחירים של המכשיר בעיר הנ"ל. אפשר עזרה, האם כדאי? מה המחירים שם? חיפשתי בארץ את המכשיר ואין לו מלאי, ובתגובה גוררת לכך המחיר שלו הרקיע שחקים ! תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם ! אני מחפש 2-3 מצלמות אבטחה טובות שיתנו תמונה טובה בלילה מחוץ לבית ועוד אחת בתוך הבית. האם יש המלצות למשהו מאיביי ?כמובן המלצה לכרטיס גם תתקבל. המחיר צריך להיות מינימלי עם הקריטריונים הנ"ל. אני מבצע התקנה. כמו כן, כמה עולה צילינדר תביעת אצבע לדלת הראשית בבית ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם! המכשיר שלי (נוקיה N86) מתחיל להראות סימני דעיכה (כבר שנתיים וחצי איתי) והגיע הזמן להחליפו שמתי את עיני על הדיפיי והוא נראה לי המכשיר בשבילי...בלי יותר מידי פונקציות בלי מחיר יקר מידי (מה שחשוב זה אנדרואיד...למרות שעדיין אין לי ניסיון במערכת) בגלל עמידותו של המכשיר אני מעדיף אותו על פני שאר המכשירים(אלא אם כן יש עליונות רצינית באיכות מסך וכאלה) בקיצור ביד שניה ראיתי אותו ב700-900 שקלים לעומת אחיו החדש (הפלוס) ביד ראשונה ב1500. מבירור קצר שמתי לב שהמעבד הוא אותו מעבד ורק המהירות שלו שונה (cortexA-8) השאלות הן כאלה: האם מוטורולה הגבילו את המעבד?(כמו ATI עם ה6950 ופשוט צריך "לפתוח" אותו או שזה מעבדים שונים) האם השוני במערכת ההפעלה מצדיק את ההפרש ולקנות חדש? האם בהפ…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע פלאפון sony ericsson k610 ואני רוצה לשדרג לdefy + האם הסים של הפלאפון הנוכחי שלי יתאים לדיפי? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לרכוש מכשיר לאשתו. מחפש המלצות. תקציב: 500 חריגה: 100 שימוש ברשת רמי לוי. שימוש פשוט עם קצת אינטרנט. אולי סקייפ. זמן סוללה ממוצע + ( 6 שעות ויותר) שיהיה נוח לא מסובך לשימוש (בשביל האישה) מבוסס אנדרואיד. תודה מראש. קצת דחוף העניין. יש לי כמה דגמים שמצאתי ברשת : xperia x10 mini Sony Ericsson Samsung mini touch s3370e Huawei ideos u8150 Huawei u8180 משהו שווה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה איפון אבל המחיר שלו בשמיים למי שלא מדבר כמעט אני לא מעורב במה שקורה עכשיו בשוק הסלולר מה אתם ממליצים למחיר עד 2000 ש"ח עריכה: אני עוד חושב לגבי גודל התקציב בינתיים לנעול
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בעיקרון אני מכיר את כל הפרוצדורה רק רציתי לדעת איך זה עובד אחרי השינויים האחרונים שהיו בתקנים של המכס והמע"מ. ז"א אם אני מזמין עכישו פלאפון חדש ב 400$ מה יהיה המחיר הסופי והאם יעכבו לי אותו כשהוא יגיע לארץ ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני יכול לקנות אייפוד נאנו 16GB מארה"ב ב-570 ש"ח דרך חבר. בארץ זה נמכר ב-720 ש"ח, לא בטוח אם ההפרש שווה בעיה אפשרית במימוש האחריות, מה דעתכם ? כמו כן, לרגל ההשקה הקרובה של הדור השלישי של אייפאד, האם ידוע מתי יגיע דור חדש של אייפוד נאנו ? לא הייתי רוצה לקנות אחד בדיוק לפני שהוא מתיישן. ובהזדמנות זו, אבקש גם המלצה על אוזניות כפתור טובות שלוקח להן הרבה זמן להיקרע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הידיעות באינטרנט אחרי חיפוש לא ממש מבהירות מה קורה עם העידכון. יש טענות שהתחילו בדצמבר ואז הפסיקו. מישהו יודע משהו בנושא?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-