גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש ברשותי מכשיר אייפון מחברת אורנג׳. הורדתי את האפליקציה של הפייסבוק אך יש לי בעיה קטנה איתה. בכל פעם שהפלאפון ננעל או בכל פעם שברצוני להיכנס לאפליקציה אחרת הצ׳אט של הפייסבוק מתנתק... האם זה יכול להיות שהאפליקציה של הפייסבוק כל כך גרועה או שזה טעות כלשהי שלי? יש אפשרות לסדר את העניין הזה? שאלה נוספת, אם אני אתקין סידיה ואז אעדכן את גירסאת האייפון הסידיה תמחק?
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
סרקתי את כל האינטרנט ולא מצאתי עדכונים האם העדכון עולה כסף? איפה אני מוצא אותו? כל כמה זמן יש עדכון ואיך מעדכנים פיזית? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני שוקל לקנות א ה HTC Cruise רק שאני קצת חושש מהמסך מגע. מעולם לא היה לי מכשיר עם מסך מגע לפני כן ויש לי הרושם שזה נוטה קצת להיהרס... הבנתי ש הHTC Cruise מותאם ובנוי ללחיצה עם האצבעות ולא רק עם העט. האם זה באמת עדין? או שזה טכנולוגיה אמינה? שווה לקנות את המכשיר? תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
ברשותי מכשיר TY TN . הותקן עליו תוכנת Push email של emoze. אך הוא לא דוחף אלא רק על ידי פתיחת האייקון הוא מקבל דואר - אך לא בצורה אוטומטית . למי יש פיתרון תודה . . שאלה שניה כיצד אני מגדיר במכשיר את נושא של גלישה / איטרנט אך ורק דרך WI FI .ולא דרך ספק הסלולר - אורנג'
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
דו"ח חדש מעריך כי בקרוב מאוד שלושה מכל ארבעה מכשירים שמחוברים לרשת יהיה מכשיר חכם נייד, באופן שיחייב את העולם המקוון להמשיך ולהתאים את עצמו למציאות השונה לכתבה
-
באיחור קל, הנה מידע על כמה גאדג'טים מענינים שמצאתי בתערכות CES כמו תא דלק מימני שיטען את הטלפון החכם שלכם, אנטי-וירוס בחומרה שמתחבר בממשק USB, סוללת AA נשלטת על ידי טלפון חכם וכיוב'. http://www.netcheif.com/blog/?p=3239 http://www.netcheif.com/blog/?p=3257
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. האייפד של חמי נעול ע"י ICLOUD. הוא אינו זוכר את הסיסמה והאימייל לשיחזור היה על מקום עבודה ישן שהוא כבר לא עובד שם. חפרתי על זה בגוגל וכל מיני שיטות הזויות ביוטיוב וכלום לא עוזר. מישהו מכיר שיטה שיכולה לעזור? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מכשיר - דגם nokia 6630. הייתה לי בעיה בהפעלת תוכנות והחלטתי לפרמט את המכשיר. לאחר הפרמוט כאשר אני מנסה לכתוב הודעה כלשהי זה רושם לי במספרים ואני לא מצליח להחליף לאותיות. לפני הפרמוט היה בצד סמל של מספרים/אותיות בהתאם למצב הכתב ויכולתי להחליף. כעת זה לא מופיע. עריכה: עניין האותיות והמספרים הסתדר איכשהו ועכשיו אני יכול להחליף. הבעיה המקורית שניסיתי לפתור לא נפתרה - תוכנות של חברת psiloc מסרבות לעבוד (בעבר עבדו) כאשר אני מנסה להפעיל תוכנה של החברה הנ"ל אני מקבל מסך שחור שכתוב בו protected by drm ואחרי זה המכשיר פשוט חוזר לתפריט שממנו בחרתי בהפעלת התוכנה ושום דבר אחר לא קורה. האם מישהו יודע מה ניתן לעשות בעניין? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אופס: באתר הרשמי של סמסונג באוקראינה נמצאו תמונות של מכשיר הדגל העתידי אשר לא היו אמורות להיות שם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
קניתי HP TOUCHPAD עם דואל בוט WEBOS ואנדרואיד הייתי ב WEBOS ונשאלתי אם לבצע עידכון למערכת ועניתי בחיוב לאחר העידכון נעלם מהמסך הדואל בוט ועולה רק מערכת ההפעלה WEBOS אשמח לעזרה איך להחזיר את האנדרואיד
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אתר טוב להשוואת סלולרי : http://geekaphone.com/compare-phones
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפעמים המחשב כף יד לא נותן לי להיכנס ל Messanger+מנהל אלחוטי-הוא רושם את השם של אחד משניהם במקום ההתחל לכמה שניות וזהו. אבל הוא לא יוצא לגמרי מהתוכנה כי היא נמצאת בתפריט של ההתחל. גיליתי שזה קורה רק אחרי שהמחשב לא יודע למה עושה לעצמו RESET. עשיתי כבר פעמיים Hard Reset וזה פתר את הבעיה, אבל זה חזר כל פעם אחרי 3 ימים בערך. תעזרו לי בבקשה, אני לא רוצה כל פעם לעשות Hard Reset
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום כולם, מישהו יודע אולי איפה אני יכול למצוא קוד כדי לעשות SimFree לפלאפון של Samsung U900T שנעול לחברת פלאפון? תודה אשר
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני מחליף טלפון ומספר ורוצה ששיחות למכשיר הישן ינותבו למספר החדש אוטומטית (הישן נשאר פעיל אבל לא בשימוש). אם ניתן, הייתי רוצה אפשרות לנהל רשימות אנשי קשר במכשיר הישן (אנדרואיד 2.2): * חלק ינותבו ישירות * חלק יקבלו הודעה או SMS על שינוי המספר וגם אני אקבל SMS שהם התקשרו לישן. * חלק יקבלו הודעה או SMS שהמספק לא בשימוש וגם אני אקבל SMS שהם התקשרו לישן. יש חיה כזו?
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נגן, אבל אני מטלבט מה יותר טוב: ה- Microsoft Zune 30GB MP3/4 או ה- CREATIVE ZEN VISION M 30GB. (אם אפשר לפרט על המוצר הטוב). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
מה יותר עדיף? sandisk sansa e250 2GB mp4 = 588 או 744 שנה אחריות =נגן DVD נייד מסך בגודל 7 אינץ' של semicom lexis שניהם ב קרביץ אז?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן נפל לי כרגע האייפון. לא נפילה רצינית במיוחד. משהו כמו חצי מטר על שטיח. לאחר הנפילה כפתור הבית אינו מגיב, הרמקול לא עובד, כניסת ה-USB מושבתת (כלומר לא ניתן להטעינו) וגם לא שומעים אותי בשיחה כלל. כאילו כל החלק התחתון נדפק... קרה למישהו? מה ניתן לעשות? (אני מניח רק מעבדה...) זה רציני? איזה תיסכול... :-\
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש אוזניות כפתור/IN EAR לחדר כושר (שזה כולל גם ריצה) וגם להשתמש בהן בבית עם המחשב הנייד. בזמנו קניתי AKG 321, אחרי שבוע שימוש הם נכנסו למגרה (או לפח, לא זוכר), פשוט גרועות ביותר וחבל היה על הכסף. כבל קצר, כל הזמן יוצאות מהאוזן (בלי קשר לספורט, אפילו מול המחשב) ולא משנה באיזה גודל של גומיה אני משתמש, איכות סאונד לא מדהימה. לפניהן היה SteelSeries Siberia והן היו פשוט ליגה אחרת, היום לא בטוח שהן מתאימות בגלל הספורט. כרגע אני משתמש עם האוזניות שמקבלים עם האייפון 4. די מבסוט כי הן לא נופלות בספורט, והכבל ארוך. מה שכן אני מתבאס על איכות הסאונד, במיוחד בנמוכים, וזה חבל כי אני שומע בעיקר מוסיקה אלקטרונית. יש חיה כזאת אוזניית כפתור באיכות טובה? ואם לא קיימת או…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
את המכשיר קניתי בhandtec אז אין חשד לזיופים אם יש כאלה בכלל . בכול מקרה לפי הנתונים של GSMARENA למכשיר שלי יש 400MB של נפח איחסון פנימי ו512MB של RAM. כאשר אני נכנס להגדרות של האפליקציה במכשיר אכן יש לי 400MB נפח איחסון פנימי, אפילו מעט יותר, לעומת זאת בסקאלת הram יש לי בערך 300 חלק בשימוש וחלק לא. איך זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום יש לי אנטנות סלקום בבסיס (בהר מירון) אני נמצא בפלאפון ואין לי קליטה. רציתי לדעת- אם אני עובר לגולן טלקום תהיה לי קליטה בעזרת האנטנות של סלקום?
-
- 1 תגובה
- 5.1k צפיות
-
-
יצרנית סינית מבטיחה לחשוף בקרוב סמארטפון עם סוללה חסרת תקדים, ומימדים פיזיים שפויים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%a7%d7%99%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%aa-10000mah-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%91%d7%97%d7%a0/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לפני כחודשיים רכשתי את הe71, פלאפון עם נתונים מדהימים ללא באגים. מהר מאוד הרגשתי אי נוחות נוכח גודל המכשיר ותשומת הלב הרבה שהוא מושך בשל הרוחב שלו, והתחלתי לחשוב על החלפת המכשיר. נכנסתי למספר אתרים אם כי לא מצאתי מכשיר באיכותו באותו טווח מחירים, ואף ישנם מכשירים נחותים ממנו אשר הם יותר יקרים כדוגמה sony erricson w995, אשר חשבתי שיכול להיות תחליף ראוי. יש לציין כי אני לא בנאדם שנוהג להחליף מכשירים כל יומיים (עד לפני חודשיים היה לי nokia 6230I בערך שלוש שנים אך הרגשתי שהגיע הזמן לשדרוג), לכן אם מישהו מכיר מכשירים איכותיים באותו טווח מחיר אני אשמח לקבל הצעות. חשבתי אולי על אייפון סיני אבל אני לא ידוע עד כמה הם אמינים.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
לקנות SGS2 עם GINGERBREAD או ICS? אני לא יודע מה עדיף ואם אני קונה אם GB תהיה לי אפשרות בפלפון לשדרג ל4? ו4 יצא רשמית לSGS2 כי קראתי בכמה מקומות שכן אבל עדיין בכל האתרים שרושמים תכונות על הפלפון רשום שהגרסא שבו היא GUNGERBREAD
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום על המכשיר שלי מותקן רום cm 10.1 עם קרנל של סמפור 2.8.3 האוברקלוק הגבוה ביותר שאני מגיע אליו (בלי קריסה של המכשיר) ,עם המנג'ר של סמפור ,הוא של 50 מגה הרץ נוספים. ובכללי הקרנל מאפשר האצה של 200 מגה הרץ.. חשבתי אולי להתעסק קצת עם המתח אבל אין לי נסיון בזה. אודה אם מישהו בעל ניסיון יוכל להמליץ לי על מתח לא מסוכן שיאפשר לי להרים טיפה את הביצועים. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הנציגה המקומית הרשמית של היצרנית הסינית השאפתנית מביאה לארץ את מוצר הדגל מתחילת השנה - זמן קצר לפני ההכרזה המיועדת על הדור הבא לכתבה
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
- 1 follower
-