גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היי , אני רוצה להביא IPAD + 3G משומש מ EBAY 2 שאלות א. איך אני אוודא שהוא תומך בסימים מקומיים? ב. האם משלמים מכס ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש מכשיר פשוט, עדיפות לנוקיה (WP8) בתקציב של 1000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה. כמובן שאני לא מחפש משהו בשמיים, מכשיר פשוט שיעשה את העבודה ואפשר להגיד עליו שהוא "עובד מעולה מהקופסא".
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש טאבלט בגודל מסך 10 או 10.1 אינץ' בעל מערכת הפעלה של אנדרואיד. חשוב לי שיהיה גם חריץ הרחבה לכרטיס מיקרו SD. תקציב - עד 1500 ש"ח שימושים עיקריים - גלישה, צפייה בסרטים (mkv), ומשחקים קלים. רצוי שהמסך יהיה קריא גם מחוץ לבית, אבל לא בהכרח תחת שמש ישירה. ראיתי את האסוס MeMo Pad ME102A, אבל לא התלהבתי יותר מדי. יש מכשירים יותר מוצלחים בתקציב הזה? אודה על עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
משחק טרוויה ממכר משהו..... http://www.gadgetisrael.com/2014/03/quizup.html
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה אשר נמצאת ב appstore - מדובר בתוכנה של טלויזית almanar אישרתי לתוכנה הודעות push המכשיר היה באי שימוש של כמה דקות - ואז הופיעה הודעה (שלא הספקתי לצלם אותה) ונפתח דפדפן ה safari עם ההודעה שצירפתי האם עלי לבצע משהו ?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
האם קיים אפליקצייה לאייפון כמו בבילון שאני יסמן טקסט מתוך אתר ויופיע לי תרגום מאנגלית לעברית. ולא האפליקצייה tap-translate שם יש הגבלה על אורך הטקסט לתרגום. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אלהן, התחדשתי בS4 GT I9505 לפני כמה ימים, לא היה זמן ללמוד אותו וכבר הוא נתן אופציה לעדכנו ב FOTA. הכל עודכן בהצלחה לגרסה 4.4.2 I9505XXUFNB8, ורק דבר אחד לא עובד WiFi. אני רואה רשתות אחרות אבל לא יכול להתחבר אליהם. יש איזה פיתרון או שצריך עכשיו לחכות לעידכון נוסף שלהם? איך מוציאים גרסה בלי לבדוק לעזאזל....
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
טבלט מעולה של מייקרוסופט~!! מעבד i5 זכרון 4 giga הארדיסק 64ssd תריצו חיפש קצר עליו בגוגל..) אז מי שמעוניין יש לי למכירה!! 2600ש"ח 054-2400689
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש קורא אלקטרוני קינדל paperwhite לאמא שלי. לא ראיתי את המכשיר במציאות. האם מסך של 6" גדול מספיק לקריאה לא מאומצת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות Ipad AIR, ויש 3 דברים שממש חשובים לי שיהיו במכשיר: 1. אפשרות לצפייה ישיר והורדת סרטים לאיזה מקום שלא תלוי במקום של המכשיר 2. אפשרות לקרוא ספרים (ebook) 3. אפשרות לקרוא מאמרים בצורה נוחה, ואם יש מילים שאני לא יודע באנגלית באותם מאמרים, שיהיה לי אפשרות לפרש את אותם מילים על ידי לחיצה. בכללי, מה היתרונות של ה-Ipad Air על פני מכשירים אחרים ? והאם לדעתכם הוא עומד בדרישות שלי שרשמתי למעלה ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
למרות תכוניות כגון אנטי-סינוור ואי הופעה של תביעות אצבע על מסך, שמעתי שיש טיפה ירידת איכות של תמונה והחלקה מופחתת של אצבע על מסך. זה נכון? אם אתם חוויתם בזה, אודה לכם על מידע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אני מניח שמערכת ההפעלה חייבת להיות 4 ומעלה. מקלט ה-GPS חייב להיות איכותי והתקשורת תהיה ב-WiFi בלבד. חשוב שהמסך יהיה בהיר ככל האפשר לצפיה גם בשמש והטעינה באמצעות USB ולא שקע טעינה רגיל. אין לי העדפה לחברה מסויימת או קניה מישראל או חו"ל.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
היי, שבת שלום.מחרתיים אני אסיים את הטיול שלי בתאילנד בתחנה האחרונה בבנקוק. אני מתכוון לקנות פלאפון ופה התלבטות שלי- G2 במחיר 1700 או גלקסי 5 שיצא ב11.4 במחיר 2500 במידה ויהיה לי אפשרות ממשהו שטס לחו"ל. אני אשמח לדעת מה אתם הייתם עושים. מבחינת השוואה מה שהגלקסי מערר אותי זה האפשרות חיישן כושר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש מכשיר שיחס עלות/תועלת הוא הטוב ביותר עד 5 אינץ', למשחקים תודה
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום. יש לי אייפון עם גירסה 7.0.4 פרוץ. ושאני פותח את הספארי. הוא נפתח וישר נסגר. ויש לציין שעשיתי רסטור למכשיר. ולא עזר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר בו אוכל להשתמש ללימודים בתואר שני, כאשר כרגע יש לי העדפה למחשב נייד. רציתי לשמוע מה דעתכם, הוא ישמש אותי נטו ללימודים, והסכום המקסימלי בסביבות 2-3K. יש לי מחשב נייח שמשמש אותי להרצת תוכנות כבדות ועוד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , ניסיתי במילון הפנימי של אפל באיפון להוסיף שפות זה אפשרי, אך עברית לא קיים , איך ניתן בכל זאת דרך הכנסת קבצים לאיפון או משהו לאפשר עברית , אני רוצה את המילון של אפל כי הוא מאפשר לתרגם ע"י לחיצת אצבע באתרים בתרגום POP UP בלי לעבור לתוכנה ואז זה יוצא מהדף של אינטרנט אלא בתוך הדף אינטרנט , תודה רבה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אתם מוזמנים להוריד את האפליקציה החדשה שלי (ושל עוד חבר) - DrawTime האפליקציה היא וויג'ט של שעון בו אתם מציירים את הספרות לבד! כל אחד יוצר לעצמו וויג'ט שעון ייחודי שהוא מצייר כמו שהוא רוצה. ניתן לעצב כמה שעונים שרוצים, לבחור מספר רקעים שונים, למקם את השעון על מסך הנעילה (מגירסא 4.2 של אנדרואיד), ולשתף עם חברים תמונה של השעון שציירתם. לינק: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.customfontwidget אתמול האפליקציה שלנו קיבלה Review באתר www.wonderhowto.com. אתם יכולים לקרוא כאן את הביקורת: http://nexus7.wonderhowto.com/how-to/draw-your-own-personal-clock-widget-for-nexus-7-0152742/ ולראות את הסירטון כאן: נשמח לשמוע פידבקים והצעות, וכמובן לראות את …
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
היה לי S4 והחלפתי ל-LG G2, יש לי אותו 3 חודש בערך ובגדול אני מרוצה אבל אני חושב שאני מתגעגע ל-S4. חיישן IR שלו עדיף, מצלמה לא לאגית בחושך, משחקים פשוטים עובדים בו פיקס ואילו ב-G2 עובדים כמעט חלק... במשחקים הכבדים ה-G2 מסתדר מצוין... איך הוא יכול להתקע בקלים? מתלבט מה לעשות, ואני חושב שאני מעדיף כפתור בית פיזי, אבל לדעתי זה יהיה דפוק אם אחזיר את ה-S4 כי לא מספיק שהפסדתי כסף לאחר שקניתי את ה-G2, אני עוד אחזיר את ה-S4... מה עושים? וגם ה-S4 יפה הרבה יותר (פחות קריטי).
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
פלאפון שלא יהיה גדול מאוד(להשוואה nexus 4 שלי נחשב גדול בטיפה) המחיר 1500 שקל +- אם חריגות למשהו מאוד טוב פלאפון לאמא שלי השימוש שלה אינטרנט לפעמים קצת אפליקציות שאפשר יהיה לקרוא בצורה טובה וגדולה ולא יהיה קטן,מצלמה טובה(8 מגה פיקסל זה טוב) ויהיה לו קצת זיכרון לשירים ושטויות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש טאבלט שישמש אותי גם לקריאת קבצי וורד (לכן הוא צריך להיות בעל מסך שיאפשר קריאה סבירה שלהם) וגם לשימוש בווייז ברכב (במקום סמארטפון, שאין לי). מחפש משהו לא יקר, כי אני לא צריך ביצועים, משחקים וכדו' (עד 1000-1200 שקל). לכאורה יש סתירה בין הדרישות שלי, כי קריאת קבצים מחייבת מסך גדול ושימוש ברכב מחייב מסך קטן. האם ניתן למצוא משהו שיענה על שתי הדרישות האלה? בנוסף, האם שווה לקנות בארה"ב? האם החסכון (אם ישנו בכלל) שווה את הבלגן של האחריות, שירות וכדו'? תודה רבה ארי
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, צברתי תלושים בשווי 600$ לקניות באמזון, ואני רוצה לשרוף אותם על טאבלט (יגיע בטיסה עם חבר). מצד אחד, ipad air הכי חמוד בעיני, ואני לא מתעניין בכלל ברומים, מודים, פריצות והתאמות אישיות למיניהן. מצד שני, יש לי טלפון אנדרויד, אולי שווה גם טאבלט אנדרויד? אם כי כל הטאבלטים אנדרויד שראיתי עד היום היו די מעפנים. ומצד שלישי, אני מתכוון להשתמש בטאבלט כדי לפתוח מסמכי מייקרוסופט אופיס, האם זה מצדיק לקחת טאבלט ווינדוז, שהיה ותמיד יהיה סוג של בדיחה עם היצע של 10 אפליקציות? ואל תגידו לי שיש חלופות חינמיות לאופיס, הן תמיד חרא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
Huawei Ascend P7 הוכרז היום בפריז. לדעתי מכשיר נחמד ביותר וכך גם המחיר אך בעקבות השקתו של האחד+אחד לא יצליח כל כך אולי רק באסיה. קישור: לחץ כאן.
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-