גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני מחפש סמארט פון עם אפשרות גלישה באינטרנט, WIFI, GPS, ומצלמה בסדר מתחת ל800 ש"ח, אפשר להגדיל את התקציב ל1000, אך רק אם זה באמת נחוץ אשמח להמלצה, כזה אשר מתאים לגולן טלקום. תודה!
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום רכשתי כבל יעודי לשידור סרטים בטלוויזיה. אך אני מצליח להכניס לIPOD סרטים ברזולוציה של 400X680 ולכן שידור בטלוויזיה 32 אינץ' מאוד מאוד לא איכותי. האם ניתן להכניס לIPOD CLASIC סרטים ברזולוציה גבוהה?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
האחיין שלי נמצא עכשיו באירופה והוא רוצה, כמובן, להתקין פוקימון גו. יש לו SIM של ספק אירופאי, מספר טלפון אירופאי, כתובת IP אירופאית, יש לו בחשבון gift card מחנות play אירופאית, אבל גוגל מתעקשים לשלוח אותו לחנות הישראלית! חיפשתי ומצאתי הסבר איך להחליף חנות, אבל צריך בשביל זה כרטיס אשראי עם כתובת במדינה אחרת. לילדים בני 13 אין בד"כ כרטיסי אשראי... מכירים אולי פתרון אחר?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את הטלפון שלי (סוני אריקסון אקספריה X10 ) מהגרסה הנוכחית 2.1 לגרסה החדשה 2.3 בעברית כמובן האם מישהו יודע היכן ניתן לבצע זאת? חנות או אדם פרטי אני צריך המלצה לאדם שיודע את העבודה. בתודה מראש FireFlash
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
אפשר לעשות את זה? איך עושים את זה ? מישהו יכול להביא לי איזה קישור לשדרוג הזה?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שבוע LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 ואני מנסה לגבות את התוכנות שהורדתי אליו כמו waze, MyBackup, FileManage, אבל לא מוצא אותם בשום מקום כאשר אני מחבר את הסמארטפון למחשב בתור "אמצעי איחסון USB"......עברתי על כול תיקייה ותיקייה בשני הדיסקים שאני מקבל כאשר אני פותח את "המחשב שלי" ואין בשום-מקום את הקבצים האלה....מישהו יודע היכן הם מיסתתרים? - ד'0840 - בתודה מראש למסייע! - שאול
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
אהלן לכולם. אני רוצה לקנות HTC HD 7, ובגלל שלא קיים ברשתות הסלולריות, אני כנראה אקנה אותו מ-Eline. במידה ואני קונה אותו משם, מה קורה עם התוכנית הסלולרית שלי? יש לי תוכנית חיילים בסלקום, אבל לא של סמארטפון, אז אני אצטרך לקנות SIM חדש ולא תהיה לי תוכנית חיילים שמתאימה לסמארטפון? או שאצטרך לעשות תוכנית שמתאימה לסמאטפון, אבל לא משתלמת כלכלית? תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
לפי דיווחים עדכניים שמציפים את הרשת, הדור החדש של מכשיר ה-Moto G יוצע בכמה גרסאות חומרתיות, שגורמות לו להישמע אטרקטיבי הרבה יותר משהערכנו קודם לכן לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-moto-g-החדש-יהיה-ססגוני-עמיד-במים-ועם-אפשר/
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
קניתי היום כרטיס זכרון SD התומך בשיטת HDSC ומסתבר שהמחשב כף יד שלי - Palm Zire 71 לא קולט את הכרטיס כנראה עקב הטכנולוגייה הזו. ניסיתי לחבר את הכרטיס למחשב עם הקורא כרטיסים במתחבר דרך USB אך גם הוא לא מזהה את הכרטיס כלל. מה אפשר לעשות כדי שלפחות המחשב יקרא אותו כך שאשתמש בו כDOK אם לא כהארדיסק לפאלם??? נ.ב. לא נראה לי שיהיה אפשרי להחזיר לחנות אותו חזרה אחרי שפותחים אותו.... כל פתרון יתקבל בברכה..!
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה, יש לי אפשרות עכשיו לקנות IPAD אבל אני חושב לעצמי האם זה הדבר הנכון לעשות או לחכות ל MICROSOFT TABLET ? מה דעתכם? לחכות או לא? מתי תאירך השיחרר של הטאבלט? האם מישהו יודע איך מיקרוסופט יצמצמו פערים בנוגע לאפלקציות? תוך כמה זמן נראה לכם שישחררו פריצה לטאבלט של מיקרוסופט מרגע שיחרור? אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכנתי סקירה קצרה על שני הטלפונים החדשים מבית סמסונג : הגלקסי S8 והגלקסי S8+ , מקווה שיעזור למי שמתעניין לרכוש אחד מהשניים או סתם סקרן תהנו!
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
הכירו את סמארטפון ה-Nokia 8 החדש והחדיש, עם מצלמה שמחזירה את שיתוף הפעולה עם Zeiss וטכנולוגיית אודיו תלת-מימדי מרחבי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
- 1 follower
-
-
here: http://www.mobilescoop.net/wp-content/uploads/2013/04/Samsung_Galaxy_S4_35627724-92421.jpg השימושים שלי: מכשיר מהיר, נוח וממשק נוח, מצלמה טובה, מסך איכותי וחד ושיריץ משחקים כמו שצריך. כרגע יש לי מכשיר מאוד ישן וזה יהיה שינוי אדיר מבחינתי, מי עדיף? החשש שלי הוא הגודל של המכשירים הללו, ולכן חשבתי על האייפון.
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מפעיל waze פעמים קורה לי באמצע נסיעה שפתאום התוכנה משתבשת ואז האייקון של הwaze מהבהב-אין קליטה,האם האנטנה של הs3 כזאת דפוקה?כי באייפון של אחי זה לא קורה,או שאולי בגלל בעיות אינטרנט?(רימון).
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלושה דגמים חדשים ורעבים מבית אפל ינסו להוכיח לעולם שהיא עדיין לא שכחה איך לחדש ולהפתיע לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הענקית הקוריאנית לא מסוגלת להמתין לאירוע ה-Galaxy Unpacked הרשמי שקבעה לשעות הערב היום - ומעלה לאוויר סרטון מעניין עבור המכשיר הגמיש החדש שלה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פלאפון חדש. יש לי עסקה מצויינת בסלקום כך שאני לא צריך תוכנית, רק פלאפון. דרישות: מקלדת. כניסה נוחה מאוד לצפייה וכתיבת אי מיילים (wifi גם, מן הסתם). כמה שפחות משחקים ודברים אחרים שמסיחים את הדעת. שלא יהיה יקר (מקסימום 1500 שקל). יש המלצות? תודה, גיא.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 איכותי, מתלבט בעיקר בין creative zen vision M ipod video zune על מה ללכת? אגב.. אני נוטה לקריאטיב
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
יש די בסלקום לחיילים על איפון 4 ממש משתלם עם דקות ואינטרנט בלי הגבלה השאלה אם כדי לקחת איפון 4 עכשיו כשעוד מעט יוצא 5 ויקח לו די הרבה זמן להגיע לארץ לפי מה שאומרים מה אתם אומרים? כרגע יש לי N97
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה אשר נמצאת ב appstore - מדובר בתוכנה של טלויזית almanar אישרתי לתוכנה הודעות push המכשיר היה באי שימוש של כמה דקות - ואז הופיעה הודעה (שלא הספקתי לצלם אותה) ונפתח דפדפן ה safari עם ההודעה שצירפתי האם עלי לבצע משהו ?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
-
ניסיון העבר שלי עם סוני אריקסון (K800, W880 ועוד כל מיני דגמים נוספים אצל חברים) הביא אותי למסקנה שהמכשירים שלהם מעולים, חוץ מדבר אחד - בכל הנוגע לרמקולים שלהם (אפילו במכשירים שמיועדים לסאונד, מסידרת "Walkman" לכל הרוחות!) הם פשוט תקועים אי שם בשנת 1992, פשוט רמקולים מזעזעים באיכותם ועוד יותר מזעזעים בעוצמתם. הרבה פעמים מצאתי את עצמי למשל במקומות קצת (!) רועשים מפעיל את הספיקר ומצמיד אותו לאוזן כמו שיחה רגילה בשביל להצליח לשמוע משהו.. ספיקר במהלך נסיעה ברכב למשל - פשוט בלתי אפשרי. חלש מידי. ברוב הזמן זה לא מפריע לי כי אני במילא עם אוזניה, ובכל הנוגע לצלצול - אני מעדיף שהטלפון במילא יהיה על רטט בלבד (אולי בתת מודע בגלל שהצלצול כלכך צורם ומגעיל). אני מחפש מחליף ל-W880 שלי. …
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
אפליקציה שמטרתה לחסוך את המצבים הבאים: 1. אתה עסוק ולא רוצה לקבל שיחות כרגע. 2. אתה בחול ולא רוצה לקבל לא שיחות ולא סמסים. 3. אתה מתקשר לחבר שעסוק והוא לא עונה - סתם חיכית לצלצול 3-5 שניות 4. אתה מתקשר לחבר שעסוק והוא עונה ואומר שהוא לא יכול לדבר כרגע - סתם חיכית לצלצול ושילמת על שיחה (למי שאין חבילה ללא הגבלה). כדי לעבוד באופן מלא צריך שלשני הצדדים יהיה את האפליקציה. מה היא עושה? 1. אתה מסמן שאתה לא זמין לשיחות וכן זמין לסמס מוסיף כמה מילים, מעלה תמונה אם בא לך. 2. חבר שלך בא להתקשר אלייך 3. השיחה נעצרת ומופיע מסך שמראה את הסטטוס שלך ומציע לו לשלוח סמס במקום. מה עוד היא עושה? מאפשרת לתזמן סטטוסים כך שיתחלפו אוטומטית. מאפשרת לשלוח למישהו הודעה מובנית שחיפשת אותו (במקום סמ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישו יכול להגיד לי מה ההבדל בין c905 לc905i תודה לכולם!!! 8)
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-