עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by za-david,

האם ל S3 יש בעיות קליטה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by eliom,

יש אפליקצייה קומפיילר לאייפון בשפות התכנות השונות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. אני מחפש סמארטפון פשוט לשימוש בעיקר של שיחות, אימאיילים,משחקים ואינטרנט. מה דעתכם על HTC DESIRE C ואיפה הכי כדאי לקנות אותו כרגע? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by wooper,

שלום היה לי בעיות של חוסר קליטה וניתוקים החלפתי רום ל firefds באתר הזה http://iandroid.co.il/forum/topic61693.html לאחר החלפת הרום יש לי זלילה הרבה יותר גבוהה של הסוללה גם לפני התחסלו לי הסוללות מהר ועכשיו אפילו יותר מהר האם מישהו מכיר פה רום מומלץ?

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  5. שלום לכולם יש לי את הסמארטפון הנ"ל, הורדתי את תוכנת סריקת הברקודים, התקנתי אותה, אבל אני לא מצליח לסרוק ברקוד ניסיתי לצלם תמונה ולתת לתוכנה לזהות את הברקוד, אבל אני מקבל הודעה שזאת תמונה ללא ברקוד, וגם ניסיתי להציג את הברקוד דרך התוכנה ואמנם אני רואה על גבי המסך עם הקו האדום באמצע את הברקוד, אבל שום דבר לא קורה, מה אני צריך לעשות, כדי שהברקוד יזדהה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. אני מעוניין בקניית סמארטפון חדש במחיר שפוי והנקסוס 4 נראה כמו אופציה אידיאלית. אני לא מכיר אתרי קנייה מארה"ב (אלה שמשלמים להם את המחיר שהם דורשים והם קונים את המוצר בארה"ב ושולחים לישראל) ולא יודע מי מהם אמינים. גם אין מילת חיפוש ספציפית שתוביל אותי לכולם בגוגל, לכן אני שואל אתכם. אילו אתרים אמינים קיימים שמוכרים גם סמארטפונים? אשמח גם לתגובות מאנשים שרכשו סמארטפון בצורה כזו. תודה !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. שלום רב ראיתי לפני כמה ימים את הטאבלט הזה http://www.focalprice.com/CE0182X/ICOO_D70PROII_7_Android_411_Dual_Core_RK3066_16GHz_Tablet_PC_with.html#.ULn6OoN0nsF המחיר מעולה לי ורציתי לקבל חוות דעת הן מהבנתכם את המפרט שלו והן אם מישהו מחזיק באחד כזה אשמח לתשובה מהירה האם פרט לגודל המסך של המכשיר האם ש/ווה להשקיע פי שניים כמעט ולקנות את זה http://www.focalprice.com/CE0179B/N10_101_Android_404_Quad_Core_iMX6Q_48GHz_Tablet_PC_with_External.html#.ULn944N0nsE שוב תוך התעלמות מגודל המסך תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by siq,

שלום לכולם, בזמן האחרון יש לי חשק אדיר לקנות טאבלט... השאלה היא אם אני בכלל צריך אותו... אשמח אם סטודנטים יביאו פה לדוגמא דברים שהטאבלט משמש אותם ועד כמה זה עוזר להם בלימודים תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. כנסו לדף הפייסבוק ותעשו לייק: https://www.facebook.com/SmartphonesCustoms

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. שלום אני מעוניין לשדרג את הטלפון שלי (סוני אריקסון אקספריה X10 ) מהגרסה הנוכחית 2.1 לגרסה החדשה 2.3 בעברית כמובן האם מישהו יודע היכן ניתן לבצע זאת? חנות או אדם פרטי אני צריך המלצה לאדם שיודע את העבודה. בתודה מראש FireFlash

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  11. כוונתי היא אם אני לא מעוניין שכל אחד שמשתמש בפלא שלי יוכל לראות ת'אפליקציות שלי האים יש אפליקציה שמאפשרת לעשות את זה? #הפלא שלי זה ה S2 תודה מראש למגיבים המגניבים

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  12. Started by Iv0ry,

מי יותר טוב ולמה? תודה

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  13. אני שוקל לקנות את ה defy plus, אני מניח שהוא מגיע בגרסא ישנה של אנדרואיד. האם יש עדכון רשמי לגרסא שלו, ואיזה גרסא הכי חדשה ניתן להתקין (מבחינת עדכון רשמי) על המכשיר ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. בעבר הגישה שלי הייתה לקנות את המדבקה הכי זולה שאפשר למצוא באיביי. בעקבות נסיון עם מדבקות "פושטיות" שהורסות את חווית השימוש החלטתי לבדוק האם שווה להשקיע במדבקה ואם כן מה לבחור? לפי מה שהבנתי יש שני מאפיינים שמשפיעים על "חווית השימוש": שקיפות - נתקלתי במדבקות עכורות חלקית שממש הרסו את הצבעים מהמסך מגע - מדבקות שגורמות לאצבע להידבק ולא להחליק על המסך כמו שצריך השאלה היא מיהם היצרנים ששווה לבדוק ומה היתרונות של כל אחד מהם? לדוגמא, יש את חברת Zagg שהמדבקות שלהם ממש יקרות אבל קראתי עליהם הרבה ביקורות לא טובות על כך שהמדבקה פוגמת במגע. האם ישנם יצרנים נוספים שהמדבקות שלהם איכותיות / ראויות לשימוש?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  15. Started by ac1240,

אני צריך סמארטפון לאבא שלי עד 1000 שקל ואם אפשר פחות אז עדיף שיהיה לו מסך מגע,WIFI רדיו וכל מה שיש היום והכי חשוב בטרייה כמה שיותר חזקה תודה

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  16. Started by noodle,

יצא מוד שמעניק ל-Galaxy s2 את הפיצ'ר של המסך המפוצל כמו בנוט 2 ובגלקסי 3. הנה הקישור http://www.addictivetips.com/android/how-to-get-the-note-ii-multi-window-feature-on-galaxy-s2-i9100/ והנה השירשור ב-XDA: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2006684 תהנו.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Weihenstephan,

בוקר טוב לכולם, מישהו יודע מה מהירות האינטרנט בגולן טלקום בחבילה ללא הגבלה? ולאיזה מהירות הגלישה יורדת לאחר שימוש של 3 ג'יגה? ברמת העיקרון אני משתמש כבד באינטרנט 16-20 ג'יגה בחודש בגלישה סלולרית ולכן אני רוצה לדעת איזה מהירויות אתם חווים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. הי, אני מחליף טלפון ומספר ורוצה ששיחות למכשיר הישן ינותבו למספר החדש אוטומטית (הישן נשאר פעיל אבל לא בשימוש). אם ניתן, הייתי רוצה אפשרות לנהל רשימות אנשי קשר במכשיר הישן (אנדרואיד 2.2): * חלק ינותבו ישירות * חלק יקבלו הודעה או SMS על שינוי המספר וגם אני אקבל SMS שהם התקשרו לישן. * חלק יקבלו הודעה או SMS שהמספק לא בשימוש וגם אני אקבל SMS שהם התקשרו לישן. יש חיה כזו?

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  19. יש את המשחק הזה באיפון. לא מוצא לאנדרואיד מישהו מכיר משחק דומה מאותו הז'אנר?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  20. Started by noodle,

שלום רב, אני מתעניין ברכישת קניית קינדל ורציתי לשאול מספר שאלות: 1. לפי הבנתי אמאזון שולחים לארץ את הקינדל בעלות של 20$ לחבילה וזה לא כולל מע"מ פה בארץ לכן יצא לי לשלם עוד 17% מע"מ, האם יש עוד מיסים שאני צריך לקחת בחשבון? אני מניח שמיסים פנימיים של ארה"ב אני לא משלם. 2. אין בעיה להעביר PDF-ים רגילים לקרוא אותם ישירות מהקינדל? 3. יש כיסוי ומגן מסך מומלצים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by xytkhi,

מקווה שזה הפורום הנכון. אני מעוניין לקנות מכשיר מאתר מסויים ששולח רק באמצעות חברות שילוח כגון DHL . אם אשלח ישירות משם לארץ, אז 100 אחוז זה יעצר במכס. על מנת להימנע, יש לי אפשרות לשלוח את החבילה לאר"הב ניו- יורק ומשם חבר יביא את זה לארץ יחד עימו. השאלה האם אצטרך לשלם מס מסויים שם בארה"ב או שלא? אשמח לדעת ! תודה.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  22. Started by nicirnTAL,

שלום רב לכולם, אני שוקל לרכוש נייד מארה"ב (במשלוח ישיר או דרך מכר). עוד לא נסגרתי על הכיוון (אנדרואיד או RIM)... בגלל שההבנה שלי בסלולר די מוגבלת, רציתי לשאול האם יש דברים כלליים שצריך לבדוק/לחפש? - מבחינת שטויות של תדרים, סים וכו' (כרגע באורנג'..). תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  23. אני חושב ש 4.3 אינצ זה מושלם בשבילי. האם ה htc one s עדיין שולט בתחום הזה?

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  24. Started by OmerNeu,

יש מאות סרטונים ביוטיוב של אנשים שמקבלים את המגנים מהחברה ו"מבקרים" אותם. אבל מעט מאוד מדברים על התמורה למחיר בהשוואה למגוון שיש. אני לא צריך דרישות מטורפות מהמגן מסך, רק שיהיה מט ולנקסוס 7 tl;dr : האם כדאי להשקיע במגן מסך יקר? נ.ב שי, לא ראיתי שהת'רד הועבר אז העתקתי אותו מפורום התייעצות.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  25. אהלן, אני מחפש נגד מוסיקה פשוט יחסית, הפיצ'ר הכי חשוב לי הוא יכולת להעביר שירים ע"י לחיצה כפולה על הכפתור של האוזניות (זה שעונים איתו על שיחות). (לחיצה ארוכה מתנגשת בהרצת חיפוש של google now משום מה). השתמשתי בPowerAmp שהיא אפליקציה ממש מעולה שעושה בדיוק מה שאני רוצה אבל לצערי היא לא חינמית. האם יש אופציה חינמית ? המכשיר המדובר הוא SGS2 עם רום CM10. (הנגן שבא עם הרום הוא "Apollo" ויש לו אפשרות רק לעשות Pause ע"י לחיצה על הכפתור של האוזניות)

• 1 תגובה
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים