עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by huber,

בשבועות האחרונים מפזרת Creative הרבה מאוד טיזרים על "מוצר/טכנולוגיה" חדשה שאמורה להיות משוקת תחת השם Zii (ולא להתבלבל עם ה Wii ). הסיבה לעיניין הרבה במוצר היא הידיעה כי החברה השקיעה מספר רב של שנים וכמיליארד דולר בפיתוחו של המוצר ולפי דברי החברה המוצר אמור להיות הדבר הבא מבית Creative (חברה שלא הציגה שום חידוש רציני עוד מימי ב SOUND BLASTER לצערה). אז מסתבר שהחברה פיתחה מעבד רב יישומי חכם שיודע לתכנת את עצמו בהתאם לצרכי היישום, יודע לכבות ולהדליק את הליבות שלו בהתאם לצורך (על מנת לחסוך בחיי סוללה) ובאופן כללי לפי הצהרת החברה גם יעשה לכם נעים בגב אם תבקשו החברה פיתחה את המעבד כשבב שאמור להיות ה"מוח" של אינספור גדג'טים החל מניידים וכלה במצלמות - מה שאומר שהחברה לא מנסים…

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  2. יצרנית השבבים הטייוואנית תדחוס אפילו יותר ליבות בדור מעבדי ה-Helio X20 החדש שלה, ומאמינה שתוכל להציע ביצועים גבוהים בכ-40 אחוזים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9e%d7%9f-%d7%96%d7%94-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%9f-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-10-%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e-mediatek-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Atmir,

שלום לכולם נאבד לי המטען לנגן Iriver H10 6g שלי... מישהו כאן יודע איפה אפשר לקנות מטען חדש לנגן זה ? דרך היבואן או חנות כלשהי ?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  4. Started by oz12,

הרבה פורמים שהייתי לא הצליחו לענות לי על השאלה ואני מבקש אם מישו יודע שיענה בפלפאון כרגע יש לי שלושה מצבים של זכרון אמצעי אחסון מערכת שמוגבל עד 2 גיגה אחסון usb שמוגבל עד 12 גיגה וכרטיס sd שמוגבל עד 2 גיגה למיטב הבנתי כמעט כול האפליקציות נשמרות על אחסון מערכת וגם התמונות שהמצלמה מצלמת ושאר התמונות שאנשים שולחים לי . איך אני גורם למכשיר לשמור את כול הדברים האלה על אחסון usb?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  5. Started by Super Sonic,

נתקלתי בזה ממש ליפני זמן קצר והאמת שאני סקפטי למדי,אמיתי או לא?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. הפלאפון המעפן הזה עולה על העצבים. מעבר לזה שאין לו בכלל דרייברים והייתי צריך להוריד דרייברים מפוקפקים כדי שהמחשב יזהה אותו בכלל (כמודם) אז אי אפשר בכלל להעביר דברים דרכו למחשב ולהפך. הורדתי כל מיני תכנות כמו P2K וBITPIM (כמו שכתוב באתר www.moto-il.net) אבל הן פשוט קורסות ברגע שאני משנה את תיקיית היעד (יש שם אפשרות יענו להכנס לכונן של הפלאפון במקום לקשיח - ברגע שעושים את זה התכנה קורסת. כתוב שהיא זיהתה את המכשיר וזהו). יש מישהו שבכלל הצליח להעביר עם זה משהו למחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. מישהו מכיר איך ?

8. Started by Y.R,

אהלן רכשתי לאחרונה נגן mp4 של teac. model:mp-380-1gb עכשיו, כול קיבצי המוזיקה בלבד ששמתי עליו פועלים יופי, הבעיה היא שאני לא מצליח לנגן עליו קיבצי ווידאו (חוץ מהקובץ לדוגמא שבא עם המכשיר) אני מניח שהבעיה היא שהוא לא יודע לקרוא את הפורמט של הקבצים שבהם אני משתמש. אז יש לי 3 שאלות: 1)איזה פורמט של קיבצי ווידאו יתאימו לנגן שלי? 2)איך אני יכול לדעת איזה פורמט כול קובץ? (אין להם סיומת של .mp3 או avi. וכ"ו בשם) 3)איך אני משנה את הפורמט של הקובץ?

9. Started by dani44,

הציעו לחבר לקנות אייפון מבנאדם שהוא לא מכיר,הוא אמר שהאייפון ריק ואין בו כלום שיכולים להעיד שהיה בשימוש או משהו. אשמח לשיטות לבדוק אם האייפון אכן גנוב או שהוא תקין ואפשר לקנות ללא בעיה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. צריך להיות מוכרז לפני 17 במרץ, ויתכן מלאי כבר במאי (לפני Iphone) http://www.dailytech.com/Gearing+Up+for+Microsofts+Zune+Phone/article6046.htm מייקרוסופט ממש רודפת אחרי אפל ;D

11. Started by gbox,

לאחר תמונות הריגול הוכרז הארקוס 704: התוספת האחרונה לסדרת ה-04 של ארקוס תכלול מסך מגע ענק בגודל 7 אינץ', ברזולוציה 800X480, תקשורת אלחוטית Wifi 802.11g, תמיכה בפורמטי MP4, AVI, WMV, MP3, WMA ו-WAV http://icell.co.il/article_66.html להמשך הכתבה

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  12. חודש לאחר שנחשפו רוב הפרטים על הדור החדש של מכשירי ה-Moto G ו-E הזולים של מוטורולה, חושפת החברה באופן רשמי את גרסת 2015 לאחד הסמארטפונים המשתלמים ביותר בעולם הזה לכתבה: http://hwzone.co.il/moto-e-%d7%92%d7%a8%d7%a1%d7%aa-2015-%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%93%d7%95%d7%a8-4-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-64-%d7%91%d7%99%d7%98-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a0%d7%a4%d7%97-%d7%90%d7%97/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by mrraz,

היום אחה"צ הייתי באיזור יוקנעם רמות מנשה וחיפשתי מסלול יציאה טוב לכיוון הבית התוכנה קרסה מספר פעמים בתואנה של אין קשר עם השרת האיזור היה מוצף בעשרות אלפי מטיילים וכנראה שהריכוז של כל עם ישראל בטבע הכריע את השרת שלא רגיל לעומסים כאלה.

14. Save the bird הוא משחק קטן מגניב וממכר שבניתי לאנדרואיד הרעיון מזכיר קצת פלאפי בירד אבל אחר לגמריי. משחק חינמי אשמח לפידבקים. הכנסתי למשחק חלק מהשירותים של גוגל כמו הישגים, ולוח תוצאות ככה שאפשר לראות את התוצאות של החברים שלכם מקווה שתהנו... כרגע אני עובד על גרסה למכשירי אפל. קישור להורדה מהחנות של גוגל: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.exgames.savethebird&hl=en מייל שלי ליצירת קשר: exgamesinfo@gmail.com

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  15. מישהו מכיר את השעון החכם martian notifier עכשיו ב 29 דולר ועוד 4 דולר משלוח בארצות הברית. אחרי זה צריך להוסיף משלוח לישראל האם יש מצב לקבל גם התראות בעברית? https://www.tanga.com/deals/c3deb1945ea1/martian-notifier-smartwatch?sdtid=8470495&affiliate_network=tanganetwork&click_id=624acb2caddfd9e7fe00df5ba944a790&affiliate=slickdeals&utm_source=tanganetwork&utm_campaign=slickdeals

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. שבוע טוב אני מחפש טאבלט בסיסי שיעמוד האילוצים הבאים: -יציאה למסך חיצוני full HD לפחות - שימושים עיקריים לפי סדר: אקסל גרסה אחרונה, גלישה וסרטים. -מסך מכויל בצורה סבירה למנוע כאבי עיניים האם יש טאבלט שיענה על 3 צרכים אלו? Sent from my ONE E1001 using Tapatalk

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by hilatza,

היי, אני רוצה לקנות מכשיר עם מסך מגע אבל כל אחד שאני מוצאת אומרים לי שהמגע לא טוב. מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר עם מסך מגע טוב , ושהוא לא יהיה יקר ? מישהו יודע אם המגע של נוקיה 5230 טוב? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by דניאל זוהר,

אהלן לכולם! אני לקראת נסיעה להונג קונג בעוד שבועיים, ואני מעוניין לקנות שם סמארטפון טוב אך זול שישמש אותי לטיול של חצי שנה וגם לאחריו. התקציב שלי - 1,000-1,500 ש"ח. חשוב לי: מהירות אמינות עמידות גבוהה סוללה חזקה משקל לא גדול מדי מסך לא עצום (לא גדול מגלקסי 3) לא חשוב לי: מותג, עדכניות אם מישהו יוכל להושיע אותי מהמולת השוק הגועש הזה אודה לו מאוד! דניאל

19. Started by CyberBot,

אני מחפש מין HTPC לחדר שלי הכיוון שחשבתי זה לקנות את זה http://dx.com/p/minix-neo-x7-quad-core-android-4-2-2-google-tv-player-mini-pc-w-2gb-ram-16gb-rom-bluetooth-eu-plug-234465?utm_source=dx&utm_medium=homeleft4&utm_campaign=sku234465 השימושים זה אינטרנט וסרטים זה יתאים? כדאי לשדרג אותו לUBUNTU?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by night-fire,

שאלה בכותרת,תודה מראש :] ד"א יש לי sansa e250 ,,,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. שלום רציתי לדעת איזה מכשיר מבין השניים עדיף באותו מחיר?.. :s05: NOKIA 5610 או SONY ERICSON W910I

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  22. שלום לכולם אני לא מצליח לשלוח בכלל MMS (רושם שולח... ואז נכשל) וגם לא מצליח לקבל MMS (מקבל את ההודעה אבל לא מצליח להוריד את הקובץ המצורף. אני נמצא על הרום של PILOTX האחרון 4.0. ניסיתי להצליב כרטיסי סים: במכשיר אחר עם הסים שלי - אני מצליח לשלוח ולקבל כרגיל במכשיר שלי עם סים אחר אותה בעייה הנ"ל. ניסיתי מול סלקום ולא היו יותר מדי פתרונות... (שינוי PROXY שלא עזר) הצעות ???

23. Started by kletsman,

שלום. רכשתי SGS2 באחד מהחנויות והוא באנגלית. לכן אני רואה את היומן כאילו יום שני הוא תחילת השבוע. האם אפשר לשנות את הגדרות היומן? אם לא, האם יש תוכנה חיצונית? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  24. Started by oren12,

שלום, יש מבצעים מטורפים היום כמו שכולכם מכירים Black Friday הטלפונים במחירים נדירים פחות מחצי שבארץ אני רוצה להזמין את הטלפון: http://www.ebay.com/itm/Sony-Xperia-Z3-D6653-Phone-4G-16GB-White-Factory-Unlock-Brand-New-Extra-Gift-/281482469080?_trksid=p2053446.m2308.l4001 השאלה כמה אני אצטרך לשלם בסופו של דבר כולל כל המיסים? תודה רבה :]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם האחים שלי הטעינו היום את האייפד 3 עם המטען של האייפוד השאלה היא, חוץ מהאיטיות בטעינה, זה מסוכן למכשיר/לסוללה? האם מפעם אחת יכול להיות נזק?

• 1 תגובה
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.