עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש חיה כזו? במחיר נמוך ככל האפשר, וזה לא משנה אם זה מכשיר סלולארי. העיקר מכשיר כלשהו המאגד את התכונות הללו.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם כבר בערך שנתיים שיש לי nokia xm5800 הוא דיי נוח לי מכמה סיבות וכבר אני ימנה אותן ובכל זאת אני מעוניין להחליף את המכשיר לאחד קצת יותר מתוחכם כרגע מתוכנן Samsung Galaxy S ואכשיו לבעיות : אני רוכב קטנוע ויש לי דיבורית scala rider לקסדה 1.השלמתי עם כך שאף אחד ממכשירי המגע לא יעבוד לי כשאני עם כפפות (המצב הקיים בזמן נהיגה) 2.ההכי חשוב מבין כולם לnokia יש caller name מובנה ונוח מאוד אם הסלולר לא יושב על המעמד שלו מול העין אלה בכיס ,בתיק או במצב של גשם מתחת למושב ,כשניכנסת שיחה המכשיר אומר לי את שם המתקשר וזה מאוד חשוב לי 3.בצימוד לאוזנית Bluetooth המכשיר יודע לשנות את הפרופיל שלו וככה הצילצול לא קורע לי את האוזן בזמן שהוא מצלצל אלא ניכנס לפרופיל נעים יו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Kukishin,

חשוב לה מצלמה, וואטסאפ ושמע טוב. לא משתמשת באפליקציות כבדות כלל. תודה לעוזרים האדיבים

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Epidem,

אין לי תקציב מסויים, אני פתוח להצעות אני מעוניין במכשיר שיהיה חסין לאבק, ועם חומרה סבירה, מסך בסביבות ה5" משחק מידי פעם, אז עדיף שיהיה מאיץ גרפי טוב. קליטה טובה בארץ ברשת גולן (אנטנות של סלקום) גולש הרבה ב9GAG ושומע רדיו אינטרנטי אז צריך חיבור רצוף סוללה שתספיק ליום לפחות. אני שואף לצמצם הוצאות, וחשבתי על Sony Xperia Z1 הוא עומד בדרישות רק לגבי הסוללה אני לא יודע איך הוא. אך אשמח למכשירים מכל הטווחים, כדי שיהיה לי מול העיניים מה להשוות ובסוף אחליט מה כדאי

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by gilboag,

יש לכם רעיון למכשיר עמיד (משום מה זה נופל להם כל הזמן..) , כתחליף ל DEFY שכבר לא מספק את הבת המפונקת שלי שרוצה משהו יותר מהיר וחזק ,ולא פחות חשוב - עם מצלמה איכותית (אינסטגרם ושות' בשימוש שותף..). גודל המסך לא ממש חשוב - אבל שיהיה משהו שנכנס לכיס של ג'ינס - ככה ש5" בטח לא רלוונטי.. שסוללה תחזיק יום "עבודה" שלם בלי הטענה.. בתקציב של כ 2000-2500 שח יש לכם רעיונות טובים ? תודה גדולה לעוזרים !

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. מחפש מכשיר עד 800 ש"ח . חשבתי ללכת על nokia 6288 או k610i . יש עוד הצעות ? חשובה מאוד המצלמה ואיכות השמע של ה-MP3 . תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by 10089802,

יש ברשותי מכשיר נוקיה 1208 שרכשתי לביתי בהום סנטר. המכשיר נפל ולא רואים מסך , פשוט המסך נמחק. הבעיה שהצילצול של המכשיר כבוי ואו על רטט , ולא ניתן לשמוע אותו ומכיוון שאין מסך אין באפשרותי למצוא את ההגדרות לשינוי הצילצול. למי שיש ברשותו מכשיר כזה ויכול לעזור לי ולומר לי היכן ללחוץ במקשים על מנת לשנות את הצילצול , אשמח מאוד לקבל עזרה. בעת הרכישה זרקתי את החוברת ולכן אין באפשרותי להסתכל בה. תודה מראש יפית

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  8. שלום למומחים הגיעה שעתי להחליף את הגלקסי 4 שלי, לאחר ארבע שנים של שימוש אינטנסיבי (משחקים/ מוזיקה / רומים / וכו׳ וכו׳) כעת שהגיעה השעה להחליף מכשיר, אני מתלבט אם ללכת על מכשיר סיני טוב כמו הרדמי נוט 4 או גלקסי 7 / 8 . אני לא בטוח מה איכות החומרה והעמידות לאורך זמן של המכשירים הסינים. אני מחליף טלפון בממוצע כל ארבע - חמש שנים, הסמסונגים למינהם הוכיחו את עצמם, היה לי גם את הגלקסי 1 ואת ה 4 שכל אחד החזיק אצלי בערך 4 שנים, ואם הייתי שומר בעוד יותר קנאות הייתי יכול לנצל את ה גלקסי 4 עוד שנה לפחות. בשורה התחתונה אני זקוק למכשיר לטווח ארוך, שיחזיק מעמד ברמת ביצועים גבוהה גם אחרי תקופה ארוכה. האם המכשירים הסינים למינהם, מסוגלים לזה? נוט 4 / וואהווי …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני מחפש מכשיר בישביל אבא בסביבות ה-1500 ש"ח (כמובן שיש עדיפות לכמה שפחות כסף). כיום יש לו Galaxy Ace שהוא די איטי, לא נתקע בשום מצב יותר מדי, אבל בהחלט איטי, אני מניח שזה בין היתר בגלל מעבד יחסית חלש ומעט זיכרון (נדמה לי 278M או משהו קרוב לכך). נפלה ההחלטה לקנות מכשיר חדש עם מעבד מודרני יותר, יותר זיכרון וכיו"ב. אין דרישות יוצאות דופן מלבד טלפון אול-אראונד איכותי ככל שניתן הן מבחינת הספיקר, המסך, הנתונים הטכניים, איכות השמע וכו'. אין שום דרישה ליכולת גרפית מבחינת משחקים או שום דבר כזה, כאמור המכשיר הולך לשמש כטלפון בלבד ומקס' קריאת מיילים מהג'ימייל. אני מתלבט בין שלושת הנ"ל כשאני מניח שהעדיף הוא ה-W שיצא אחרון ויש לו מעבד חזק משל כולם, אך גם המחיר שלו לא נמוך מהצד השני. …

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  10. מחפש מכשיר קשר קומפקטי עם טווח של כמה מאות מטורים, איכות שמע טובה, זמן סוללה של ~12 שעות ויכולת עבודה שקטה עם אוזניה. יש חיה כזו במחיר עממי? תודה!

11. נתקלתי ב-Xiaomi Redmi Note 3 Pro שקרץ לי מאוד, האמת הוא מספק את צרכיי, מפרט חזק יותר מאשר שלי, יותר נפח אחסון, סוללה חזקה משמעותית וסורק טביעת אצבע. האם כדאי לדעתכם? המצלמה טובה יותר? אני מחפש מכשיר זול יחסית כרגע.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שלום לכם, יש לי את הLG Viewty KU990 ואני גולש עם הדפדפן של נוקיה/סלקום. האם כדאי להתקין את האופרה או דפדפן אחר? ואם כן, אז מה אני ארויח מזה? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. המכשיר התעדכן לאדרואיד 10 ומאז לא מקליט. יש איך להתגבר על זה?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  14. Started by danielzy,

שלום, אני מחפש מכשיר שתומך ב CyanogenMod, רצוי עד 1000 ש"ח. ראיתי את ה Mi4 שתומך אבל יקר לי יחסית, כ 1350 ש"ח. יש אופציות נוספות?

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  15. יואוווו אנשים אני לחוץ יש לי גלאקסי 6 ועשיתי רות לפי מדריך פה באתר והמכשיר לא עושה ריסט אוטומטית והוא ככה תקוע לי בבקשה מה אני עושה יואווו אני מפחד שהלך לי הטלפון!! בבקשה דחוף לי לעכשיו.

16. מה האופציות העומדות לפני לאחר שהאייפוד הזון והקריאיטיב אינם עומדים בקריטריון? אני לא ממהר לשום מקום, וכנראה שכרגע האופציה הכי הגיונית בעתיד תהיה ה X7 של איאודיו. יש עוד אופציות? אילו עוד חברות תמכות בניווט שכזה?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  17. ארגון התקינה הסיני מציג פרטים על צמד סמארטפונים חדש של שיאומי, שאמור לשדרג עוד יותר את ההיצע שלה בשוק הביניים העמוס שיאומי מציעה כבר היום כמה ממכשירי הביניים המשתלמים ביותר שניתן להעלות על הדעת ביקום המכשירים החכמים המודרני (Redmi Note 3, Redmi Note 2 וגם ה-Redmi 2,בגירסת ה-Pro שלו), אך עושה רושם שהיא ממש לא מסתפקת בזה, ועומלת במרץ על לכל הפחות שני מכשירים נוספים במטרה לשפר את התחרותיות שלה בטווחי מחיר נוספים. לפי מידע שמגיע אלינו מגוף התקינה הסיני המרכזי TENAA, היצרנית מכינה סמארטפון אחד שכולל מסך 5 אינץ' ברזולוציה של 720p, עם שבב מתומן ליבות בתדר של 1.5GHz (ה-MT6753 של מדיהטק? או שאולי דווקא ה-Snapdragon 615 של קוואלקום?), מערכת אנדרואיד 5.1, זכרון RAM של 2GB,…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  18. http://www.theverge.com/2012/9/5/3293146/nokia-lumia-920-hands-on-photos-video נראה מכשיר מאוד מרשים ויפה. מצלמה איכותית + מסך מעולה + טעינה אלחוטית + אפשרות להשתמש במסך מגע גם עם כפפות + Nokia Maps + איכות חומרים מעולה + מפרט עדכני. לטעמי המכשיר נראה יפיפה בצבע צהוב. שונה מאוד מעדר מכשירים בצבא שחור/כסף/אפור.

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. אני רואה כל מיני מכשירים מבוססי אנדרואיד במחירים זולים. אני מחפש פלאפון שגרתי שיתן קצת משחקים ואפליקציות פה ושם. מה שחשוב לי זה מסך מגע טוב ומכשיר שמגיב מהר. משהו בסגנון הזה יכול לעבוד או שזה בזבוז של כל אגורה?: http://www.dealextreme.com/p/w900-android-2-3-wcdma-bar-phone-w-4-0-capacitive-gps-wi-fi-and-dual-sim-black-143161 http://www.dealextreme.com/p/x3-android-2-3-wcdma-3g-phone-w-5-3-capacitive-gps-wi-fi-and-dual-sim-black-143441

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by Milford Cubicle,

היי הגעתי למסקנה שדור 3 זה פשוט גועל נפש, אני מחפש מכשיר דור 2 עם דגש על היתרונות הבולטים שבדבר - סוללה נורמלית וגודל פיזי קטן.. אז קודם כל, יש מקום כלשהוא שאפשר לקנות בו w800 שחור? כי לקנות k750 ולצרוב אותו זה לא בא בחשבון (שמעתי סיפורי זוועה). מעבר לזה, מי המתחרה המרכזי של ה-w800 מבית נוקיה ? האם יש מכשירים נוספים ששווה להשוות אליו ? יש לציין שאחד הדברים הבודדים שהפריעו לי ב-w800 (מלבד הצבע המכוער) הוא הספיקר החלש שלו, בזמן שיחה (mp3 לא מעניין אותי), וזה בערך הדבר היחיד שמונע ממני לבחור אותו בלב שלם. 10x

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. סמסונג מאשרת כי סדרת ה-A שלה יורשת גם את סדרת ה-Galaxy J המוזלת מהשנים הקודמות - וכעת ניתן למצוא בארץ דגמים במחיר התחלתי של 500 שקלים בלבד לכתבה

22. הצמד המוביל החדש של סמסונג, שגורף שבחים בכל רחבי הרשת, החל להימכר גם בישראל בסכומים שנמוכים בכמה מאות שקלים מהדור הקודם קצת פחות משבוע אחרי שהחלו להגיע ללקוחות ראשונים ברחבי הגלובוס – גם הישראלים יכולים לרכוש כעת אתצמד מכשירי הדגל החדשים מבית סמסונג, ובמחיר שקצת יותר נמוך מזה ששיערנו. שני הדגמים ישווק רשמית בידי חברת סקיילקס, כרגיל, עם שנה אחת של אחריות – כשהמחירים הרשמיים נעים בין 3,450 ש"ח ל-3,600 ש"ח עבור ה-Galaxy S7, ובין 3,850 ש"ח ל-4,000 ש"ח ל-Galaxy S7 Edge, בתלות ברשת החנויות או במפעילה הסלולרית ממנה תבחרו לבצע את הרכישה. אם להסתכל על רף המחירים הנמוך ביותר, נראה כי מדובר בהוזלה של 250 עד 300 ש"ח לעומת המחירים שראינו עבור ה-Galaxy S6 וה-Galaxy S6 Edge בה…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. צמד מכשירי הדגל החדשים של מיקרוסופט ביקום הגירסה הניידת לחלונות הם נאים ומתקדמים, אך האם הצד התוכנתי באמת בשל לתחרות מול אנדרואיד ו-iOS? לכתבה: http://hwzone.co.il/מכשירי-ה-lumia-950-של-מיקרוסופט-הם-חומרה-נהדרת/

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  24. ה-Z9 Max ו-Z9 Mini מושקים בסין כמכשירי הדגל החדשים של משפחת Nubia, אחיהם הגדול ה-Z9 צפוי להצטרף אליהם בעתיד הלא רחוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94-nubia-z9-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-zte-%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%91%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9e/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by shay1098,

הכתבה המקורית באנגלית עליה מתבססת הנ"ל: הכתבה הקודמת בנושא, מאותו האתר: מקורות: http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=810926 http://www.bgr.com/2011/06/27/googles-first-ice-cream-sandwich-phone-to-be-manufactured-by-samsung-possibly-dubbed-nexus-prime/ http://www.bgr.com/2011/06/15/exclusive-google-nexus-4g-detailed-720p-display-4g-lte-android-4-0/

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.