גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,794 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל האם לקנות נוקיה 5800. הפונקציות החשובות בטלפון: WIFI GPS סוללה סבירה ומעלה אשמח לחוות דעת ממי שיש לו את הסלולר הזה והאם יש אלטרנטיבות טובות יותר בסביבת המחיר שלו(1100 ש"ח)
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
הורדתי את הקובץ הבא שאני צריך בשביל לבצע רוט CF-Root-SGS2_XX_XEO_LPQ-PROPER-v5.4-CWM5.tar האם הוא יאפשר לי לבצע רוט?יש לי מערכת הפעלה ICS וגרסת ליבה JHLP9
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ה-ROG Zephyrus שמשלב מימדים של אולטרבוק עם ביצועים של מערכת גיימינג זוכה לגירסה עם תג מחיר שמתחיל "רק" ב-2,300 דולר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
- 1 follower
-
-
הוא פותח לי חלון ושואל באמצעות מה אני רוצה לפתוח את הנגן(שמחובר ל-usb) : ווינאמפ, ווינדוס מדיה פלייר או כלום. זהו, 3 אופציות. ואם אני בוחר באחת מהן הוא לא מבצע כלום. עכשיו, בקונטרול פאנל ב-add hardware המחשב מזהה אותו ואומר שהכל בסדר איתו. הוא גם מציג את הנגן בתור MTP Player. לא יודע מזה אומר. מה שחשוב הוא שב- My Computer לא מופיע לי כונן חדש אליו אוכל להיכנס ולהעביר אליו מוזיקה. מה עושים???
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
בסגנון זה http://www.mymemory.co.uk/Headphone-Accessories/Griffin/Griffin-Navigate-Inline-Controller-for-iPod-%26-iPhone
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
אני לקוח של סלקום, וביררתי איתם את המחיר לשדרוג לגלאקסי 2 החדש. ההצעה שהם נתנו לי היא כזו: 200 שח על 500 דקות ו-SMS וגלישה ללא הגבלה + 50 שח שזה כולל הזיכויים על המכשיר, יוצא 250 שח בחודש.. לטעמי זה יקר מדי, אבל אשמח לשמוע את דעתכם, והאם אתם מכירים אפשרות זולה יותר.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חושב להזמין את ה- LeTV 1. אני לא מבין בענייני התדרים והמפעילות, האם צפויה להיות בעיה אם מפעילה מסויימת בקליטה/אינטרנט? אני גם כרגע מנוי דרך אורנג', האם הם יעשו לי בעיות עם מכשיר לא מוכר?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בימים הקרובים אני מתכוון להחליף את המכשיר שלי שכנראה כבר עשה את שלו. שמעתי על מכשיר הNOKIA 5800. האמת התלהבתי ממנו, עד שהחזקתי את המכשיר. המסך היה נראה לי מאוד צר, אך עם זאת ארוך. דבר שדי הוריד את חשק הקניה. למי יש אותו? אפשר לקבל עצת קנייה? ממה התרשמתם מהמכשיר? ממה התאכזבתם? כדאי\לא כדאי לרכוש?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
קניתי אתמול מוטורולה L2 חדש והחברה ויש לי איך להעביר קבצים אבל בעיה אין לי מושג איך אני מקודד וידאו שיעבוד לפלאפון הצלחתי פעם אחת אבל יצא בלי קול אממ עם איזה תוכנה אפשר לקודד ואיזה רזולוציה וכל זה צריך לכוון אין לי מושג אם מישהו מוכן לעזור אשמח מאוד
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הסמארטפון החדש והמבטיח של סמסונג נחשף במלוא הדרו, כמה ימים לפני אירוע ה-Unpacked הגדול לכתבה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3802431,00.html
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות פלאפון, ההתלבטות שלי היא בין HTC Sensation לבין Galaxy S2 אם יש משהו אחר במסגרת התקציב, אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
תקן הטעינה האלחוטית הנפוץ ביותר יקבל שדרוג עם פרופיל מגנטי חדשלכתבה
-
- 1 תגובה
- 394 צפיות
- 2 followers
-
-
חברת לנובו הכריזה על Vibe Z2, סמארטפון ה-64 ביט הראשון שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/vibe-z2-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%9c%d7%a0%d7%95%d7%91%d7%95/
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
Fun Run עושה קאמבק, כפיל ה-GTA יתן לכם להשתלט על לאס וגאס והמבוך האינסופי ינסה לחסל אתכם - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-52/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, שאלה למי שמכיר ושוחה בתחום. האם מותר לתת לאפליקציה שם המבוססת על שם של בן אדם? לדוגמא, אפליקציה המרכזת את עשייתו של ביל גייטס בפילנטרופיה, יכולה להקרא Bill Gates Philanthropy?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אפשרות להחליף עכשיו פלאפון מהעבודה. הדרישה העיקרית לטלפון היא שקודם כל יהיה טלפון טוב, כלומר- נוח ופונקציונלי, שעון מעורר טוב וכו'. הדרישה המשנית היא שתיהיה מערכת הפעלה נורמלית, די נמאס לי מהנוקיות המתקדמים עם מערכות ההפעלה המוגבלות, יהיה יתרון לוינדוס. לאחר סריקה קצרה של המוצרים, הגעתי למסקנה שיש 2 מועמדים ל"אוסקר": הHTC, מסך מגע, טלפון יפיפה וכו'. האופציה השניה היא הסמסונג החדש שזה עתה הגיע לאורנג', המכשיר נקרא WIZ או אומניה, אני כבר לא סגור על זה. גם לו יש וינדוס, אך היה לי את הקודם לכמה ימים (הדור הקודם של הטאץ' הזה) והוא היה זבל זבלים, אני מקווה שזה לא ככה. השאלה היא, איזה לדעתם מומלץ ולמה? מצד אחד ראיתי את הHTC והוא קסם לי. מצד שני אולי הסמסונג טוב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הלכתי היום לחנות של פלאפון בגני התערוכה במטרה לשדרג ל-E71. אני צריך מקלדת מלאה ולכן לא חשבתי על אף מכשיר אחר. מה שכן, אחרי שביקרתי בדוכן של palm פתאום הגעתי למסקנה שאני לא כל כך סגור אם אני רוצה את ה-E71 או את ה-Treo. יצאתי משם בלי מכשיר חדש (כי לא הצלחתי להחליט) אבל עם נטייה לכיוון הפאלם. הבעיה היא שאני חושד שהמקור ליתרון הפתאומי שהפאלם קיבל אצלי הוא איש המכירות המצוין של פאלם לעומת אשת המכירות הקצת פוסטמה של נוקיה שלא עשתה הרבה יותר מפשוט להקריא את מה שכתוב לה. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
הגיע לידי אייפוד טאץ' מהסדרה הראשונה... הפריצה שלו מתבצעת כמו שפורצים אייפוד דור 3 או 4? יש דרך אחרת? אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו מאד
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלומות , נחת עלי iPod Touch ישן (second generation) , ואני ממש לא רוצה להתחיל להתעסק עם iTunes (לא אוהב את הגן הסגור של אפל) . אבל ... בגלל שמדובר בנגן כ"כ ישן (בארה"ב יצא בסביבות 2008-2009) אני מתקשה למצא דרך "חוקית" פלוס מינוס (וגם לא חוקית) כידי להפוך את המפלצת המרגיזה הזו לנגן שהמחשב מזהה ככונן חיצוני ושאוכל למלא אותו במוסיקה בדרך הרגילה (קופי / פייסט) . המלצות ? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
אז הטלפון נתפס במכס והוערך הסכום על 2278 ש"ח. 1- הסכום הוא גבוה ממה ששילמתי ביותר 100 ש"ח האם יש טעם לערער? 2- המכס הוערך ב-342 והמע"מ ב-445! והנה מה לא ברור 445 זה יותר מ-19% מהסכום, על מה ולמה?
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
קניתי אוזניית bluetooth מדגם motorola h700 בארה"ב, כך שהמטען שלה הוא עם שקעים אמריקאים. בהוראות שמצורפות כתוב שצריך להטעין את האוזנייה שעתיים ורק אז להשתמש בה. כדי להטעין את האוזנייה אני צריך כמובן לחבר לה מתאם. חיברתי מתאם פשוט למטען ואין היא נטענת כלל. ההשערה שלי היא שהמתאם לא בדיוק מתאים ולכן כל העסק פשוט לא עובד. הוספתי תמונה עם המטען(כל הנתונים החשמליים של המטען מופיעים) כך שהמבינים יוכלו להגיד מה עלי לקנות. אם מישהו חושב שהבעיה היא בכלל משהו אחר אז אני אשמח לנסות. תודה מראש יגאל נ.ב. זאת התמונה http://img453.imageshack.us/my.php?image=tmp615yk1.jpg
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
חשבתי שאם ידוע לכם מה יצא לאורנג אז אולי ידוע לכם מה יצא לפלאפון..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מצב חדש עם אביזרים מלאים בבקשה לכתוב לי על whatsapp עבור תקשורת טובה יותר whatsapp: +19206564324 אלוהים יברך את ישראל
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
שלום, חברי רוצה לרכוש מכשיר חדש ויש לו סביבות ה- 1700 ש"ח. הוא חשב על אחד המכשירי שבכותרת. האם שווה להשקיע עוד 200 ש"ח בשביל ה- 810? במה הוא טוב יותר מה- 800? האם ישנם מכשירים טובים יותר ב- 1700 ש"ח? מדובר על המחירים ב- ZAP. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-