עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by J0n1,

אני צריך מקלט GPS עם חיבור bluetooth ואם יהיה בנוסף USB זה יהיה מצוין. ושיתמוך במערכות ההפעלה: Symbian, Windows, Mac, Linux קיים אחד כזה?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by ShOw-Time,

מי שמבין בGPS שיעזור בבקשה אני צריך GPS טו בוזול עד 700 שקל שיהיה פשוט ונוח שמתי לב לmio moov 200 שעולה בדיוק 700 שקל בבאג ובאופיס דיפו... איך הדגם שווה משהו? יש עוד משהו זול בסגנון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3320267,00.html אישית אף פעם לא היה לי מכשיר סימביאן, אז אני לא יודע אם להצטער על זה. אבל ממה שהבנתי אנדרואיד זה בהחלט הדבר הבא, המתחרה הכי מסוכן ומבטיח ל Iphone os

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  4. Started by AcidBurn10,

שלום חברים !! אני מחפש לקנות נגן mp3/mp4 .. משהו כמו זה http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=3445666844&Cat2Cat1ID=3607&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he נגן של סילבר-ליין MP5 603 אני יודע ש-MP5 זה סתם גימיק שיווק או מה שזה לא יהיה.. אני מחפש נגן יותר איכותי מסילבר ליין , כי לפי מה שהבנתי הנגנים של סילבר ליין "לא משהו". התקציב כמו שרשמתי 400-450 ש"ח . יש המלצות?? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  5. מלבד גודל המסך, האם יש איזה הבדל מהותי נוסף? בהנחה שאני מסתדר מצויין עם המסך הקטן, האם יש איזשהו יתרון ל-MOOV 300 על פני אחיו הקטן שמצדיק 300 ש"ח תוספת במחיר?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. אני זוכר שפעם חב' פלאפון, נעלה את הפלאפונים שהיא מכרה, ככה שלא היה אפשר להתקין דברים מהמחשב. מה המצב כיום? (אני מתכוון בעיקר לפלאפונים החדשים בgsm)

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by jungle-man,

מי יודע איך ניתן לפי מספר סריאלי של נוקיה 6120C לזהות מתי יצרו אותו? או בכלל בכל דרך שהיא.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  8. Started by yanais,

הי, אני מחפש לקנות דונגל של iAudio X5L. למישהו יש מושג אם ניתן להשיג אותם בארץ? אני יכול לקנות מחו"ל, אבל לפני כן חשבתי לבדוק אם אפשר לקנות בארץ. קניתי את הנגן בבאג, אבל הם הפסיקו לייבא את המכשיר ואת האביזרים שלו. נ.ב. אני גם מחפש בטריה טריה של 2200mAh לנגן. תודה על כל טיפת עזרה, ינאי.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  9. Started by IG,

הי יש לי את הנגן סביבות השנתיים ובזמן האחרון שמתי לב לפאק מוזר... כשאני פותח תיקיות בבראוזר של הנגן אני לא רואה קבצים שנמצאים בענף שלישי ומעלה (יענו יש תיקיה של מוסיקה-> תקייה של אומן-> תקיה של אלבום-> שירים... הנגן לא מראה את רשימת השירים...). גם כשאני מנסה לעשות PLAY על התיקיה של האומן אני לא רואה את הקבצים שנמצאים בתיקיות של האלובומים... מישהו יכול לעזור\ לתת הסבר?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by Alexkmr,

הבנתי שיש בDX בזול אשמח להמלצה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Spitted,

יש איזשהם אייפודים עם תמיכה בFLAC? אם כן, איזה? אותה שאלה לגבי OGG תודה ;D

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  12. שלום רב, אני מחפש מכשיר טוב למסגרת עסקית, אשר ישמש אותי גם כ-GPS וגם כמכשיר ששואב מיילים מהאקסצ'יינג' בצורה מוצפנת(חובה). חשבתי על ה-HTC Diamond 2 http://www.eline.co.il/lhe/aecommerce/c3228/74492.php יש המלצות אחרות, הסתייגויות למה לא לקחת אותו? אני לא רואה אחת. תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by DUDEnamE,

הגרסה של הפלאפון שלי היא גרסת הרדיו ככה לפחות רשום אבל אין שום אופציה של רדיו מצאתי תוכנות מסויימות אבל זה רק רדיו דרך אינטרנט ז"א שאין מקלט רדיו בפלאפון למרות שרשום שזה גרסאת רדיו? עם אפשר גם תוכנה שיכולה לגבות את כל המכשיר אל המחשב ואז חזרה? בסלקום לא מצאתי מענה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by alex15,

אני יוצא לחוצ לארצ עוד יומיים וראיתי BUG DUTY FREE שמוכרים מערכות ניוט שבמקרה הם גם מחשבים כפ יד ואני רוצה להתייעצ לקנות או לא ? MIO MOOV 500 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6930&perur=1&t=5 וגם MIO MOOV 300 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713701 ואם המכשירים האלה לא טובים תגידו ותביעו את דעתכם . כי לא כל יום קונים מערכת ניוט GPS . או לקנות מחשב כפ יד ASUS או כל מותג אחר ולשים עליו תוכנת נייוט ? כמה יצא לי ? האם כדי ? האם הקליטה תהיה טובה ? האם הוא יציג את הכול ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by XpHunTeR,

אני רוצה לקנות GPS בתקציב של 1,000 ש''ח. כרגע המליצו לי על MOOV 300 שאמור להיות יותר טוב מ C320. הבעיה שאני רואה תגובות באינטרנט שהמפות של MIO MAP (דצמבר 08) פשוט לא טובות. הרוב אפילו אומרים ש IGO 8 יותר טוב. 1.האם IGO זה רק תלת מימד? כי לדעתי יהיה לי יותר נוח בדו מימד. איזה מהשניים עדיפה כשמדובר בלהגיע מ A ל B ואילו מכשירי GPS טובים מגיעים עם ה IGO 8 בכלל? תודה

• 17 תגובות
    • 13.4k צפיות
  16. גם כן-מאיפה אפשר להוריד לו משחקים נורמאליים בחינם?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני עושה :"חיפוש אחר התקנים" וככה למצוא את האוזניה..? אני לא אחד שלא ראה פלאפון בחיים שלו,להיפך אני כל החיים שלי בגאדג'אים אבל אני פשוט לא מוצא את האופציה בפלאפון... אני מתחיל להתחרפן בבקשה תעזרו לי! תודה!

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  18. היי, אני רואה שהפלאפון הזה די זול [400$ כולל משלוח לארץ - לא כולל מיסים] ונראה מאוד מרשים. אבל אני יודע שאפשר להשתמש בו רק בספרינט... האם כדאי לי לקנות אותו ולחכות לפריצה?

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  19. היי אני מעוניין לרכוש מכשיר שדומה לDVD נייד פיזית..סתומרת עם מסך גדול יחסית ושתהיה בו אופציה של זיכרון פנימי או כניסה של USB עם העדפה לזיכרון פנימי שאפשר להרחיב יש כזה דבר בכלל בנמצא? התקציב הוא עד 1000 ש"ח תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  20. לאחר שהפלאפון שלי נפל לאסלה ולקחתי אותו למרכז שירות של אורנג' הם אמרו שמכיוון שאין להם חלפים לדגם הזה יותר הם לא יכולים לקחת אותו לתיקון (לא שצריך חלפים אבל אי אפשר להתווכח איתם על דברים כאלו...). בכל מקרה, הם מציעים לי להחליף ללא תשלום ל nokia 3120c או ל SE G502. אני לא מצליח למצוא מספיק מידע על אף אחד מהם, אבל מהמעט שהצלחתי להסיק הבנתי שה K530i יותר טוב מהם (הצד של השמע הוא הכי קריטי בשבילי) האם זה נכון? ומבין השניים, מהו העדיף יותר בכל מקרה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by orengore,

שלום, מקווה שאני בפורום הנכון יש לי התלבטות בין שתי מכשירי רדיו דיסק לרכב SONY CXS-GT4216F או Pioneer DEHP5050UB 1. לגבי הסוני, לא ראיתי שום הערכה עליו לעומת הפיוניר שההערכות מצויינות 2. חשבו לי לדעת במיוחד לגבי הסוני כי הוא בא בערכה עם רמקולים 3. אם מכירים מכשיר אחר טוב לאוטו במחיר דומה או פחות אשמח, חשוב שהיה יציאת USB וחשוב לזכור כי אין מגבר לצערי

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  22. לא חשוב מאיזו חברה. תכונות חשובות לפי סדר יורד: ממשק עמידות גלישה באינטרנט / WIFI סוללה מצלמה / MP3 חושב על N85... שאלה נוספת: האם כדי לקנות מחנות בארץ (ולא מחברת סלולר) בהתחשב בעובדה שאני לא מדבר מספיק בשביל זיכוי ?

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  23. Started by sir f,

נפל לי הפלאפון לאסלה (לא לבדוק SMS כשיוצאים מהשרותים!) והוצאתי אותו כעבור רגע. מה לעשות כדי למנוע נזק? כרגע הוא כבוי עם סוללה בחוץ, בחיפוש לא מצאתי כלום. SE K530I אם זה משנה. מאורנג'. הבנתי שאחריות לא תכסה אם הוא ילך בגלל מים ושעדיף לי לדווח על אובדן ולשלם השתתפות, האם נכון? אז מה לעשות? :'(

• 17 תגובות
    • 4.9k צפיות
  24. כל המכשירים חייבים להיות במלאי בחברת פלאפון, מכיוון שאני תקוע איתם בהתחייבות. ביקשתי כאן המלצה לא מזמן לסלולארי חדש, שישמש בין השאר לגלישה באינטרנט, שמיעת MP3 וצילום בקטנה. קיבלתי המלצה למכשיר שציינתי בכותרת, ואני די מרוצה בייחס למכשיר הקודם שהיה לי, אבל הבעיה שלי מתחילה עם הרמקולים של המכשיר, הם ממש על הפנים! נתקלתי במכשירים שעלו 700 שקלים ומסוגלים לספק איכות טובה פי 10 מאצלי! זה חיסרון די משמעותי בשבילי, שרק בגללו אני מחליף למכשיר אחר. השאלה היא, מה אפשרויות השדרוג שלי מכאן? אני די נהנה מהמכשיר בכללי, אז אולי לעבור לאחים הגדולים שלו N9X...? סדר העדיפויות שלי הוא איכות MP3 גבוהה, גלישה באינטרנט ובסוף מצלמה.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. כמו שאמרתי בכותרת ואם אפשר אתר וואפ שאפשר להוריד את התוכנה משם אני ישמח כי אני מחובר מהפלאפון כי אני בבסיס ממש תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים