גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
חברת Energizer מציגה סמארטפון טרי שנושא את שמה, ועשוי להוות אופציה מעניינת לאלו שמעוניינים בזמני עבודה מירביים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
- 1 follower
-
-
הדוכן המדליק של מפתחת השבבים האמריקאית בתערוכת CES 2018 היווה תצוגת תכלית נאה של שבב ה-Snapdragon 845 - וגם הצצה למהירויות העברה אלחוטיות של 7 ג'יגה-ביט בשנייה ומכוניות חשמליות שנטענות ללא חיבור חשמל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
- 1 follower
-
-
מפתחת שבבי ה-Snapdragon מקווה לפרוץ קדימה בשוק הרכבים החכמים, בזמן שהיא מתכוננת למתקפה על הדור החדש של קישוריות הסלולר שלנו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
- 1 follower
-
-
דגמי הביניים הסולידיים של סמסונג ומוצר הדגל מבית HTC הופכים לזמינים בשוק המקומי. רוצים לנסות ולנחש את המחירים? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
- 1 follower
-
-
ההפסקה של מפתחת השבבים הטאיוואנית מהשוק הגבוה עשויה להיות קצרה מהמתוכנן - כשהחזרה תהיה שאפתנית במיוחד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם העונה לשם Galaxy C10 Plus נצפה במאגרים של מבחני ביצועים, מצוייד בשבב עדכני מבית קוואלקום לכתבה
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
- 1 follower
-
-
ראשית דבר, האם יש אפליקציות טובות ללימוד אנגלית בסיסית לאדם בוגר? האם הן מספיק טובות\עשירות באפשרויות כך שהן מצדיקות רכישת טאבלט עבור שימוש בהן? אם כן, מה מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי חברים. גיליתי שניתן לרכוש לאייפון X ביטוח לשנתיים שנקרא AppleCare+. הביטוח מכסה גם דברים כגון שבירת מסך (עד פעמיים ובהשתתפות עצמית של 29$). מה דעתכם? שווה את ההשקעה? https://www.apple.com/support/products/iphone.html
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
- 2 followers
-
-
מותג רכבי השטח היוקרתי ינסה את מזלו גם בתחום המכשירים החכמים, עם מוצר מוקשח ביותר שמיועד לאלו אשר מכורים לטיולי שטח מאתגרים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
- 1 follower
-
-
-
כרטיס הזיכרון שלי במכשיר הנייד שלי היה מוצפן שלחתי אותו לתיקון . , כנראה שהחליפו שם משהו שהכרטיס כבר לא מזה את ההצפנה . אשמח לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 4k צפיות
-
-
האח הבלתי רשמי של המכשיר המוקשח מבית לנד רובר מגיע עם מד טווח לייזר, מצלמת אינפרא-אדום ועוד הפתעות לאנשי מקצוע לכתבה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
- 1 follower
-
-
תוצאת מבחן הביצועים Antutu מציבה את הדור הבא של היצרנית הסינית הצעירה במיקום מחמיא ומבטיח עד מאוד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
- 1 follower
-
-
שנים של כשלונות מסחריים רצופים לא מרתיעים את היצרנית הטאיוואנית, שתציע לנו ספינת דגל מתקדמת משלה גם ב-2018 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
- 1 follower
-
-
חשיבות לאודיו חזק, הכוונה בכך לרועש, לא מיועד לשמיעת מוסיקה וכדומה אלא שמיעה של הצלצול ושמיעה של ההנחיות ב waze. שימוש יחסית בסיסי- שיחות, קריאת חדשות, waze , מצלמה מדי פעם. סוללה סבירה, עדיפות למסך 5.3-5.7 חשבתי על Xiaomi note 4 אבל הסאונד נשמע לי קצת חלש, לאבא שלי היה קודם את ה G4 שהיה רועש והוא עדיין התלונן שהוא לא שומע לעיתים את הצלצול. אפשר להעלות במחיר אבל חבל לי כי סך הכל מדובר בשימוש בסיסי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כבר ףתחתי דיון בנוגע מציד רטט אבל אני מבין שאין היענות כי לא נפוץ בשוק מוצר אז שעון חכם. חשוב שאקבל ויברציה בזמן התראה בווטזאפ וכו'. זה סטנדרט לכולם ? כי אני יודע שבסוני אין את זה :/.. בכל אופן עניין הכי מהותי בשיבלי זה הדיבורית בלוטוס ברכב איך דואגים שהשעון לא יגנוב בלעדיות על חיבור הבלוטוס שלי בטלפון כך שהרכב בכל זאת יתחבר אוטומטי ? זה באמת על חשבון ? יש ףתרון.? זה תלוי דגם ?? אני לא כל-כך יודע באיזה מישור להתחיל לחפש את עצמי בתחום. הבנתי שגרמין ז הדיבור. מה יקרה עם הבעיות שלי מול שעון כזה?
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
היי, מצאתי את עצמי מציץ במכשיר שלי יתר על המידה מתוך פחד לפספס התראות כשאני במצב שקט. שעון חכם מעט מסורבל ויקר בשבילי. אני רק צריך צמיד שיתן לי ויברציה קטנה על היד כשמתקבל נוטיפיקיישן. יש המלצה למשהו ספורטיבי עשוי גומי נגד מים וזול? אגב חיסרון נוסף זה הנושא של בלוטוס. אחר כך בעיה להתחבר לרכב באופן אוטומטי. חשוב להימנע מהניגוש הזה, יש פתרונות בשבילי ?
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
אנחנו כבר יודעים כי ה-OnePlus 6 יגיע עם מגרעת עליונה במסך כמו זו של ה-iPhone X - אך לאלו שלא ממש מחבבים את הכיוון יהיה פתרון לכתבה
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, הגיע עם הs9 plus מטען 2.1 אמפר. רציתי לדעת אם אני יכוח לחבר את הטלפון למטעני 3 אמפר (מטעני קיר ורכב), או שזה יהרוס את חיי הסוללה. תודה
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
פרטים נוספים אודות דגמי ה-Meizu 15 המסקרנים של היצרנית הסינית השואפת לשדרג מעמדה בשוק העמוס דולפים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
- 2 followers
-
-
הי כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש סמארטפון עד 1000(ניתן לחרוג במעט) אבל חשוב שהמצלמה תהיה איכותית וכמובן שבכללי יהיה סמארטפון איכותי ככל האפשר במגבלות של ה 1500 שח . תודה מראש למגיבים
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
היורש של ה-Mi A1 הפופולרי כבר ניתן לזיהוי אי שם באופק - והוא עשוי להגיע לצד דגם נוסף וזול עוד יותר המיועד לאלו שרוצים חוויית אנדרואיד "טהורה" לכתבה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם . אני אשמח אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי . אבא שלי מעוניין להחליף את המכשיר הישן שלו ( יותר מדי ישן ) ... הוא לא צריך מכשיר מטורף .. סה"כ שיהיה כמות איחסון סבירה ( 32gb יעשה את את העבודה , גם 16 , אבל אם אפשר 32 במסגרת התקציב מה טוב ) שיפעל מהר יחסית מסך המקסימום שיהיה 5" , יותר מדי כבר נראלי יהיה לו יותר מדי גדול אין העדפה לחברה , לא חייב סמסונג או כאלה , גם סיניים זה אופציה ( אני עם השיומי 4 נוט ומבסוט רצח ) התקציב הוא באיזור ה500 ש"ח תודה רבה לכולם ! ושיהיה שבת שלום ושקטה וחג שמח !
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
אחד מהסמארטפונים הסיניים השאפתניים של השנה נחת - עם גירסה יקרה מיוחדת פרי שיתוף פעולה עם חברת מארוול לכתבה
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום עד היום היו ברשותי מכשירי סמסונג בלבד מחפש מכשיר עד 2 אש"ח מומלץ חשוב סוללה, מסך, מצלמה מבקש המלצה (אשמח מנומקת) תודה
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-