גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
על מנת שמכשיר יעבוד גם בGSM וגם בUMTS צריך שהמכשיר יתמוך ב900 וב2100? או ששני אלו הם תדרים רק לדור 3? ויצא למישהו לקנות טלפון דרך איביי? (להזמין למישהו בארה"ב)
-
- 16 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
בוקר טוב אתמול הגיעו 2 מוצרים שהזמנתי מהאינטרנט לאייפוד טאצ' שלי ושניהם לא עובדים 1.http://www.1buy.co.il/pl_product~avnewipod~5038~4851.htm 2.http://www.1buy.co.il/pl_product~ipodcharger~5038~4851.htm במוצר הראשון שאני מחבר אותו הוא רושם לי האייפוד לא תומך במוצר זה במוצר השני שהזמנתי רשום לא ניתן להטעין את המכשיר כאשר אביזר זה מחובר האייפוד שלי הוא דור 2 16 ג'יגה מה אתם אומרים זה בעיה שאפשר לפתור או שלהחזיר את המוצרים יום ראשון לחנות?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
בימים הקרובים אני מתכוון לרכוש אחד ולהלן כמה שאלות לפני הקניה: * מה ההבדל בין דור ראשון לדור השני? * האם ניתן לחבר לו GPS? * האם אמור לצאת בקרוב דור שלישי(ומשופר) וכדאי לי לחכות קצת? תודה לעונים.
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום - לאחרונה הIaudio I7 שלי התחיל לעשות המון בעיות עד שבסופו של דבר הוא אפילו לא הסכים להדלק. מסרתי אותו ל"באג" למימוש אחריות, ולאחר שבוע וקצת(ח"ח על המהירות) - הוא חזר אליי - והיה נראה שהכל תקין. לאחר מכן, שחיברתי אותו למחשב, שמתי לב שמשום מה כמעט 5 ג'יגה כביכול "תפוסים". בדיקה של כל גודל הקבצים הנמצאים במכשיר העלה שהם שוקלים רק מספר מגה-בייטים בודדים - וכמו כן הרצה של "Scanner"(תוכנה הסורקת כוננים ומראה את מה שיש בהם בצורת גרף עוגה - מאוד שימושי) גם הראתה ש99% מהכונן(15.3 ג'יגה) פנויים. מה קורה כאן ואיך אני פותר זאת? תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מכשיר נוקיה 5800. מה שמרתיע אותי [חוץ מבעית האזניה- שאומרים שנפתרה במכשירים אחרי ינואר, נכון?] זה עניין הסוללה. לפי נוקיה- הסוללה אמורה להספיק ל 8.8 שעות בשימוש GSM [2G] ועד 5 שעות ל 3G אורנג' מפרסמת זמן של 129 דקות !!!!! (זמן שיחה) כן, זה לשימוש ברשת ה3.5G [או 3G] , השאלה שלי: האם ניתן פשוט [דרך התפריט המובנה] לבחור בשימוש ברשת 2G GSM במכשיר, לעבוד איתו כך קבוע- וזה בעצם יספק לי את ה8.8 שעות שנוקיה מפרסמת? האם זה אפשרי ופשוט וגם י ע ב ו ד ? כי בתור מכשיר מולטימדיה- חבל לקנות אותו, ולהיות מאולץ להטעין אותו פעמיים ביום כמו כן, האם כשארצה להשתמש בגלישת אינטרנט של אורנג' או אלחוטית- האם צריך לעבור ל3G בשביל זה, או לא? תודה רבה רבה מראש אש…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה רק אני או שחבורת הסלולר הבינו את הטעות בחתימת החוזים המפלצתיים מול אפל ומנסים לצאת מהם כרגע?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
- multipoint - חובה. - חשוב שימכר בארץ (נושא האחריות חשוב לי מאוד). - עדיפות גבוהה לאוזניה כמה שיותר קטנה וכמה שיותר קלילה. - מבחינת מחיר, איזור ה-300 ש"ח, אפשרי לחרוג אם זה ממש מחייב. תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רציתי לדעת, מה ההבדל בין הנגנים שמבוססים HD ומבוססי כרטיסי Flash. מה עדיף? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? אשמח להסברים, תודה.
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני יכול להשיג את כולם בואתו המחיר.. לכן אין צורך להתחשב בעלות.. Nokia E63 סוני אריקסון T700 סוני אריקסון W595 Nokia S6500 Nokia 6120 סמסונג L760
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום. אני שוקל רכישה של נגן אפל ואני רוצה לעשות בו מוד קטן בתוכנה. ידוע לי שיש לאיפוד מערכת הפעלה אלטרנטיבית שפותחת בו אופציות נוספות בתוכנה ומשפרת את הממשק עבודה איתו. אשמח לדעת מה השם שלה ומאיפה מורידים אותה.התוכנה היא קוד פתוח על בסיס לינוקס ומתעדכנת מעת לעת.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי. אני מנסה להתקין שניי תוכנות שהורדתי מאיזה אתר ל נוקיה N 85 . תוכנה אחת למשיבון פנימי . ואחת לסינון שיחות כי אין את הסינון שיחות שאני רוצא בנוקיה . הבעיה בתוכנות האלה שצריך ליצור תעודת החתמה. יש מדריך באתר שהורדתי תתוכנות אבל כנראה שהוא לא טוב. יש פה אולי מישהו שיש לו תתוכנות האלה כבר עם תעודת החתמה. זאת אומרת שאני יכול להוריד ולהתקין בלי להסתבך עם זה. אני ישמח מאוד . כי אני בהתחיבות על הטלפון וחבל לי לשדרג. ואני צריך תתוכנות האלה. בעבודה שאני נמצא כרגע. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מה קורה תותחים באמת שאני לא יודע אם אני מפרסם במקום הנכון אבל אני מאוד מקווה שכן בכל מקרה...יש לי gps עם תוכנת igo 8 ברצוני לעדכן את המפות אך אני נדרש לרישיון מתאריך 3.2009 איך אני משיג את הרשיון הזה?...מה אפשר לשנות או לעשות כדי שהמפות החדשות יפעלו תודה רבה לעוזרים מצטער אם עברתי על חוקים כלשהם...באמת שלא ידעתי.
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
גלשתי באינטרנט חיפשתי מה עדיף להתקין : PDAC או EYRON , ונתקלתי בתלונות לגבי שתיהם - הם מאטים את המכשיר. אז הגעתי לפה: http://www.htcaddicts.com/?id=92 האם כדאי להתקין את העברית שהוא(רונן) מציע ? הPDAC וEYRON באמת מאטות את המכשיר? עוד שאלה . אם שיחות וידאו וגלישה (לא WIFI ) לא מעניינים אותי, עדיף לי לשים כרטיס של דור 2 ? למיטב הבנתי זה מאריך את חיי הסוללה..אבל האם זה פוגע בביצועים או בדברים אחרים במכשיר?
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו ישפוך קצת אור על הנושא. אם קיים עדכון, אשמח לקישור עם הסבר איך מעדכנים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש נגן MP3 לא מבוסס הארד דיסק בנפח של יותר מ-32 ג'יגה? הנגן היחיד שמצאתי זה ipod touch החדש... האם יש נגנים נוספים? ובכלל, האם יש נגנים בעלי נפחים גדולים (אפילו מבוססי HD) שהם לא אייפוד? (או ארכוסים עצומים למיניהם...)
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
-
הבטרייה המקורית של נוקיה למכשיר הנ"ל בעלת ערך של 890mAh. אם אחליף אותה בבטריה תחליפית בעלת ערך של 1000mAh זה יכול להזיק למכשיר או שפשוט זמן הסוללה יהיה ארוך יותר? בהנחה שהחלפתי את הבטרייה לתחליפית, כדי לצרוב את הגרסה המקורית האחרונה של נוקיה על המכשיר (כרגע יש גרסה של פלאפון) אצטרך להחזיר את המקורית, או שאין סיכון? לסיום, אם אפשר מדריך נחמד לצריבת הגרסה המקורית + מקור להורדה שלה זה יהיה נחמד. תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
כי אין לי חיבור על חוטי של אינטרנט.
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסוני-אריקסון שלי התקלקל ולכן השאלתי באופן זמני מכשיר סאמסונג מדגם sgh-z240 ברשת אורנג'. הבעיה היא שאני לא מצליח לחבר אותו לדיבורית שמותקנת אצלי ברכב. הדיבורית היא של חברת blutalk, קבועה ברכב, ועובדת מצויין עם מכשירים אחרים. הסלולארי מזהה את הדיבורית ומתחבר אליה אבל כשמוציאים או מקבלים שיחה השמע לא עובר לדיבורית ולא מושמע במכשיר עצמו. כשאני נכנס לתפריט ובוחר "העבר שמע לטלפון" אני שומע את השיחה במכשיר וכשאני בוחר להעביר את השמע חזרה לדיבורית - אין כלום. האם משהו נתקל בתופעה כזאת? מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי את הפלאפון K800 והBT לא עובד לי לחצתי על הפעל BT והסמל הקטן לא מופיע וכשאני מנסה לשלוח משהוא אז רשום שהשליחה בוטלה ונסתי לעשות איפוס מלא וזה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למכשיר סלולרי בסיסי לילדה בכיתה ח'. הדרישה היחידה שאמת חשובה פה זה wifi (וגלישה נוחה לפייסבוק לפי המקור) ראיתי שני דגמים שנראים מתאים, ה-W705 של סוני אריקסון וה-5800 של נוקיה. מי מהם עדיף? יש לכם המלצות אחרות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפשר לראות אותו גם פה: http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/Catalogues/DeviceCatalog/.aspx סליחה על הבורות אבל הפלאפון הנוכחי שלי ממש גרוע... ורק רציתי לוודא כמה דברים כמה שאלות עליו: 1) האם עם המערכת הפעלה הנוכחית שלו(samsung) אני יכול לכתוב אליו אפליקציות?(אם כן באיזה שפה? j2ee, c#) וכו' 2) יש בו mp3 האם זה אומר שאפשר שהשעון המעורר יהיה שיר? 3) האם אפשר שבשעה מוגדרת תתחיל להתנגן רשימת השמעה? 4) איך אני יכול לדעת כמה תווים יש לי בתזכורות? שאלה כללית: אם בפלאפון מסויים יש WI FI זה אומר שאני יכול לגלוש באינטרנט מכל מקום שיש בו אינטרנט אלחוטי, זה אומר שאני לא משלם על האינטרנט? אלא רק על המכשיר שכולל את הWI FI? אשמח לקבל תשובות, תודה לעוזרים ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אמא שלי טסה השבוע לפראג וביקשתי ממנה שתקנה לי i-phone משם כי שם זה אמור ליהיות סימפרי וגם זה יותר זול בהרבה מבארץ... בקיצור אני צריך למצוא חנות שתיהיה קרובה למלון שהיא תיהיה בו, היא תיהיה במלון Clarion Congress. אני צריך למצוא חנויות באזור ואם אפשר את הכתובת המדויקת של החנות ואת האתר...
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-