עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מפתחת מבחן הביצועים הנפוץ Antutu פרסמו את מדרג המכשירים החכמים שלהם לחודש אוגוסט - עם מכשיר הדגל הבלעדי לשוק הסיני בראש ושליטה של Mediatek בגזרת מכשירי הביניים לכתבה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  2. הדגם החדש מבית המותג העולם של Xiaomi מציע יחס עלות-תועלת שקשה להישאר אדישים אליו - בייחוד אם עדיין אין לכם עניין בתקשורת הדור החמישי שמתפתחת במהירות לכתבה

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  3. מספר חודשים אחרי ההשקה הרשמית המשולשת - הדגמים הראשונים של המותג הסיני שנחתו בישראל בצורה רשמית מוצעים בהנחות של עד 25 אחוזים במחיר, עד לשבוע הבא בלבדלכתבה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  4. המכשיר החכם הטרי מבית המותג של לנובו מוסיף לפופולריות המסתמנת של השבב הצנוע ביותר בארסנל של מפתחת השבבים האמריקאית, ומצייר תמונה טובה (אבל גם מאכזבת חלקית) של מה שנחשב לבסיס עבור דגם תקציבי בשנת 2020לכתבה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  5. היצרנית הסינית שחלמה עד לא מזמן להדיח את סמסונג מכס המלכות ממשיכה להיאבק על עתידה כשעוד ועוד ספקיות משמעותיות נאלצות לחתוך את קשריהן איתה - ומציגה את הדור הבא של מערכת ההפעלה העצמית שלה שתחליף את זו של גוגל בצורה מלאה כבר בשנה הבאהלכתבה

6. סמסונג חשפה גרסה מעודכנת ומוזלת של מכשיר הדגל שלה מתחילת השנה - והפעם נראה שכל העולם יוכל ליהנות מגרסת 5G עם ביצועים עדיפים מבית קוואלקום לעומת אלו של שבבי משפחת ה-Exynosלכתבה

7. השקתו של אחד המתמודדים המובילים לתואר הסמארטפון הכי מעניין בשנת 2020 מתקרבת, וכעת יש לנו יותר פרטים על הדרך שבה הוא פועל ועל תג המחיר המיועד עבורולכתבה

8. שבב ה-Snapdragon 750G החדש של קוואלקום זוכה למימוש מסחרי ראשון - ומבטיח עד מאודלכתבה

9. מכשירי ה-Snapdragon 865 המוזלים החדשים עומדים לספק תחרות בריאה - בעיקר למכשירים ממותג אחר של אותה יצרנית סינית מפורסמתלכתבה

10. החברה הטאיוואנית מתכוננת להמשיך במיצוי תהליך הייצור המשופר מחברת TSMC ב-6 ננומטר - הפעם עם שבב מסקרן שמיועד לסמארטפונים ועשוי לספק תחרות חלקית עבור ה-Snapdragon 865לכתבה

11. ה-Snapdragon 888 כבר כאן - אך בקרוב נוכל לדעת מה יהיו הביצועים של השבב המקביל אליו, שעתיד לככב בדגמי סמסונג שינחתו כאן בישראללכתבה

12. היצרנית הסינית הבולטת עתידה להיות הראשונה שתציג סמארטפון מוביל עם ה-Snapdragon 888, ממש כפי שהיה עם ה-Snapdragon 865 בתחילת השנהלכתבה

13. זמן קצר אחרי ההכרזה הבינלאומית Redmi 9T ו-Redmi Note 9T 5G ינחתו גם בישראל - עם הנחות של 100 עד 150 שקלים לקונים ב-24 השעות הראשונותלכתבה

14. אז גם לי יש מה להגיד לגבי סערת מדיניות הפרטיות של וואטסאפ. אם מעניין אתכם להקשיב למה אני חושב שתגובת הציבור מוגזמת, אתם מוזמנים לצפות...

15. שלישיית מכשירי הדגל של סמסונג מביאה איתה מאפיינים משוכללים, פשרות מסויימות וגם שינוי באסטרטגיה - כך שתוכלו למצוא אותם בחנויות עוד לפני סוף החודש הנוכחי, גם בישראללכתבה

16. Started by nikonisrael,

בוקר טוב. הגיע הזמן אחרי 8 שנים בערך שאני באנדרואיד לחזור לאייפון. ואני ממש לא מעודכן. בעקרון אני רוצה לשאול איזה אייפון שלתקן אותו במקרה של תקלה או מסך שבור לא יעלה לי לתקן אותו כמו מכשיר חדש ובמקביל חשוב לי שהמכשיר יהיה מהדגמים העדכניים יחסית כך שהוא יעבוד חלק אם כל האפליקציות אני לא רוצה להוציא יותר מ 3000 ש"ח אבל מעדיף להוציא פחות

17. ארכיטקטורת עיבוד מתקדמת במיוחד של אינטל זמינה כיום אך ורק למחשבים ניידים - אז לקחנו אותה לסיבוב על מנת לקבל הצצה לעתיד המבטיח של 10 ננומטר וחידושים נוספיםלכתבה

18. הנציגה המקומית של המותג הקוריאני הוותיק מוצאת לעצמה פייבוריט חדש במלחמה על שוק הביניים המקומי?לכתבה

19. אנחנו לא משוכנעים שהם אכן אלו שיגיעו לישראל - אבל שלושת דגמי ה-Redmi החדשים הם הוכחה טובה לכך שה-Snapdragon 888 (או ה-Snapdragon 870) לא חייב לקרוע לצרכנים את הכיסיםלכתבה

20. היצרנית המתרחבת במהירות מאמצת את השבב המפואר ביותר של קוואלקום כבסיס למותג חדש - ויש גם תוכניות לדגמים מקבילים עם שבבי הדגל מבית Mediatekלכתבה

21. דגם ה-Mi 11 הסטנדרטי עוד לא זמין בישראל משום מה - אבל זה לא מונע מאיתנו להמשיך לקבל שמועות אודות גרסאות נוספות של אותו מותג אשר אמורות להיחשף בעוד זמן קצרלכתבה

22. לצרכי שימוש אישי + קו עבודה שיחזיק שנים בלי תקיעות אני מפילת פלאפונים כרונית - אז שלא יהיה שביר מדי אוהבת לצלם, אז שיהיה מספיק זיכרון שלא אצטרך כל הזמן להתעסק עם העברה למחשב לגבי מחיר - הבוס שלי יתחלק איתי במחיר חצי חצי (וגם זה מהחברה, אז יהיו החזרי מע"מ) - קיצר, אין הגבלה, אבל גם לא צריך להגזים... פשוט שיהיה משתלם. רוב תודות!

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  23. צמד דגמי הביניים החדשים מבית סמסונג שהוכרזו לאחרונה כבר נמצאים בחלק מהחנויות המקומיות, עם מאפיינים שלא פוגשים בכל יום באותן רמות מחיר - אך הגרסה המסקרנת ביותר עם תמיכה ברשתות הדור החמישי עדיין חסרהלכתבה

24. מישהו יכול להמליץ על הכבל הכי איכותי שהוא מכיר?

25. חושבים שההתלבטות בין ה-Mi 11 הרגיל ל-Mi 11 Ultra היא מסובכת? רצוי שתכירו גם את ה-Mi 11 Pro וה-Mi 11i שיהפכו את העסק למבלבל ומאתגר אפילו יותרלכתבה

דיונים חדשים בפורומים