גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש POWER BANK איכותי שמאפשר הטענת לפטופ בנוסף כמובן לטלפון ודברים נוספים. קראתי הרבה ביקורות טובות POWER BANK של: LENOVO או OMNICHARGE אני מחפש משהו איכותי, אני בדרכים הרבה מישהו יודע אם מוכרים אותם בארץ או יש לו המלצה על אחד ממש טוב שיענה על הצרכים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שבב ה-Exynos 9825 שמפעיל את מכשירי ה-Note 10 מציע מאפיינים שזהים כמעט לגמרי לאלו של שבב ה-Exynos 9820 אותו כבר הכרנו בתחילת השנה - אך הוא מבוסס על טכנולוגיית ייצור חדשה ומבטיחה בהחלט שתוכל להשתלט על התחום בשנים הקרובות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
- 2 followers
-
-
איזה סלולארי יותר מומלץ: samsung a50 או samsung a7 ? או שכדאי מכשיר אחר ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עומד לנסוע לארהב בקרוב ויכול לקנות שם את המכשיר עם מעבד הסנפדרגון. או לחילופין להזמין אותו לארץ. בשעתו נאמר לי שיש התאמה טובה יותר של תדרים בארץ לExynos. למישהו מידע על הנושא?
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
- 1 follower
-
-
סמסונג ממשיכה את סבבי החידוש המהירים למכשירי הביניים שלה, הפעם עם צמד הדגמים שזכו לפופולריות גדולה בשוק המקומי שלנו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, מחפש המלצה על מכשיר, אפשרי שיאומי ,בפחות מ 1600 שיש בו את כל הדברים הבאים: א.המרת דיבור לטקסט בעברית וגם באנגלית ב.ייצוב תמונה לרעידות ידיים ג.ש יעבוד עם תוכנת הקלטת שיחות ד.רמקול בעוצמה סבירה, ה.,RAM 6 gb בערך ו.מסך 5.5 לפחות רצוי עם עט תודה
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
הי חברים. יש לי אפשרות לרכוש את המכשיר הנ"ל במחיר הנ"ל - האם יש מכשיר יותר טוב בטווח מחיר הזה?
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי סמסונג ושיאומי מגיעה גם מוטורולה - הכירו את ה-Motorola One Zoom שינסה להביא צילום באיכות של מוצרי דגל לתגי מחיר עממיים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
- 2 followers
-
-
שלושה דגמים חדשים ורעבים מבית אפל ינסו להוכיח לעולם שהיא עדיין לא שכחה איך לחדש ולהפתיע לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
דרישות: מצלמה איכותית ו 4GB זיכרון RAM חשבתי על השיאומי Mi A2 https://ksp.co.il/?select=.272..573..99.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=51232&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= אשמח להמלצות נוספות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כמה קל וקומפקטי יכול להיות מחשב אישי בעל מסך של 14.1 אינץ'? לאסוס תהיה בקרוב תשובה מפתיעה בהחלט לתהייה זו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הטאיוואנית מציגה מנכ"ל חדש ומציעה נתונים טכניים רשמיים של משקפי ה-Cosmos המתקדמים שיחלו להימכר בקרוב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
- 1 follower
-
-
העתיד של מערכת חלונות עשוי להיות במכשירים קומפקטיים ומתקפלים עם מסכים כפולים - מבית מיקרוסופט עצמה וגם מבית שותפותיה הגדולות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
עוד דגם חדש ומסקרן של המותג עבור השוק ההודי עתיד לספק שבב Snapdragon 855 Plus, מצלמת 64 מגה-פיקסל ועוד הפתעות - כאשר יש סיכוי שנראה אותו מושק רשמית גם באירופה, לראשונה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם תקציבי חדש מבית סמסונג מחליף את שבב ה-Exynos הצנוע בשבב Snapdragon צנוע ומרחיב את הצילום למערך משולש - אבל האם זה באמת מספיק בכדי למשוך קונים חדשים? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Redmi Note 8, בגרסת Snapdragon נטולת מצלמת 64 מגה-פיקסל, וגם ה-Redmi 8A בעל סוללת הענק זמינים לרכישה רשמית בחנויות המקומיות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
המכשיר הגיע עם גירסה 8.1 ואינו מקבל עדכון אוטומטי לגירסה 9. שני מכשירים דומים שנקנו באותה חנות לפני חודש עודכנו מיד לגירסה 9. האם זה מרמז שהמכשיר תקול?
-
- 1 תגובה
- 4.1k צפיות
-
-
דגם תקציבי חדש במותג הפופולרי מהעבר אמור להציע כוח עיבוד סביר עם סוללה נדיבה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
- 1 follower
-
-
פרטים ראשונים אודות דגם ה-CC9 Pro מצהירים על שימוש בשבב גיימינג עדכני של קוואלקום ובחיישן הצילום המתקדם ביותר שיש לסמסונג להציע לעולם המובייל - בתוספת למצלמה שמספקת תקריב אופטי של פי 5 וסוללה מפתיעה לטובה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
- 1 follower
-
-
האח התאום של ה-Mi Note 10 הבינלאומי הוצג עבור השוק הסיני, עם כל הרעש והצלצולים עליהם שמענו בטיזרים השונים - ועם ציון מנצח באתר הבחינות הפופולרי לציוד צילום לכתבה
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
- 1 follower
-
-
הגרסאות האירופאיות של ה-CC9 Pro כבר כאן עם כל הרעש והצלצולים - אך גם עם תגי מחיר גבוהים משמעותית מאלו שקיבלנו בהשקה הסינית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
- 1 follower
-
-
לקחנו לסיבוב את מעבד ה-Core i7 1065G7 בעל הליבה הגרפית העדכנית והמתקדמת של אינטל - על מנת לגלות כיצד לפטופ קל משקל יכול להתמודד עם שלל משחקים פופולריים ללא סיוע של כרטיס מסך נפרד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום נכנסתי להוט מוביל לסדר דבר מה ומישם המוכר יצא עם עסקה של שתי פלאפונים לי מוכר טוב אין ספק ולאחר ולאחר חמישה ימים גיליתי דרך אתר של ZAP שמחיר השוק של הפלאפון הוא בין 548 שח ל 814 שח והמוכר מכר לי כול פלאפון 1800 שח=(50 שח כפול 36 תשלומים) בהוראת קבע סך הכול מרגיש שהוא גנב אותי ב 2000 שח ואולי יותר ממכיר השוק וכבר למכשיר פלאפון אחד אין את האריזה שלו לא יודע מה לעשות אולי לבטל לו את ההוראת קבע ואז אולי אני מבצע פשע מה דעתך על כך אשמח ליעוץ יום קסום
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש טאבלט לדודה שלי, במטרה להחליף את הטל' הנייד בקריאת ספרים. אני לא רוצה משהו יעודי לקריאה עם מסך eink, משום שאני רוצה לאפשר איתו גם גלישה, ויוטיוב וכו'. לכן אני גם רוצה שהגלישה הרגילה תיהיה חלקה, ללא תקיעות וזמני המתנה ארוכים. אבל הדגש העיקרי זה כמה שיותר נוח לקריאת ספרים. מה אתם אומרים על הטאבלט Samsung Galaxy Tab A 8.0" 32 GB WiFi Tablet Silver 2019? https://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-WiFi-Tablet-Silver/dp/B07VHJJCS1/ref=sr_1_2?keywords=tablet&qid=1580214967&s=specialty-aps&sr=1-2&fbclid=IwAR3trDS4ufz4uHobrL9-t0uvH-uCKIuV7KSCU0Or1XmQ8ktaR07dmkiN9a4&th=1 שמעתי שהFire 8 HD די חלש ו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מכשירי ה-Redmi K30 5G של Xiaomi הגיעו אל החנויות בסין באופן רשמי, והופכים את הנגישות של דור התקשורת החדש לגדולה הרבה יותר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-