גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
אני מחזיק כרגע IRIVER H10 שיש לי יותר משנתיים ובא לי לשדרג אותו. האיכות של הסאונד באמת מעולה אך פונקציונאליות מוגבלת. הממשק גם קצת מיושן. חשבתי על D2 של COWON הD2 נראה ממש יפה ומתאים. קראתי בביקורת שלו שהסאונד שלו טוב מאוד אך לא ברור לי איך איכות הסאונד בהשוואה ל IRIVER, האם מישהו ערך השוואה בין ה H10 ל D2 ? האם מבחינת הסאונד אלך אחורה כשאעבור ל D2 ?
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום . האחראים שלי בעבודה החליפה את המכשיר שלה למכשיר של סוני אריקסון W705 . http://images.nirmaltv.com/images/w705_see_the_product_large_1.jpg לפני זה היה לה נוקיה והיא הייתה גולשת דרך האינטרנט הרגיל של הטלפון (כל מיני אתרי חדשות ותחזיות) . היום היא שאלה אותי למה האינטרנט לא מתחבר לה , היא ניסתה להיכנס דרך האינטרנט הרגיל של הפלאפון וזה לא נתן לה ורשם שצריך לפנות לאורנג . ראיתי שיש לה WIFI במכשיר וניסיתי להתחבר דרכו הפעלתי את הWIFI וזה מצא לי את הרשת שיש בעבודה והיו לי 2 אפשרויות "משתמש" "אורח" , בחרתי באורח וזה הפיל בירוק את הסמל של הWIFI אבל כשניסיתי לרשום כתובת להיכנס לאינטרנט זה רשם לי שגיאה . איך אני יכול להיכנס לאינטרנט דרך הWIFI במכשיר הזה ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום , החלטתי להתקדם אחרי חמש שנים עם מכשיר גרוע .. הדרישות מהמכשיר : * נגן מוזיקה איכותי ( עם חיבור לאוזניות רגילות ). * wifi * מצלמה * עדיף שיהיה gps מובנה שניתן להפעיל ללא צורך בחבילת גלישה אני כרגע לקוח פלאפון cdma ללא כרטיס סים , אני לא מעוניין לכלול חבילת גלישה ושיחות אלה לקנות מכשיר בלבד . אשמח לקבל המלצות למכשירים העונים לדרישות ובנוסף היכן הכי משתלם לרכוש מכשיר זה ( חנות פרטית , דרך החברה הסלולרית, )? תודה מראש למגיבים ..
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
??? ??? ??? ??? יש לי אפשרות לקנות אותו ב570 שח כולל האביזרים שהוא בא איתו,צריך לקחת בחשבון שאני צריך לעשות עידכון לעיברית +החלפת לוח המקשים,השאלה היא האם זה כדאי??? ניפתח לפני שבוע עובד בסלקום -והאם ניראה לכם שהוא יעבוד-פתוח גם לאורנג???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי קיבל טלפון Samsung D880 DuoS (שנקנה ברוסיה למיטב זכרוני). הוא רוצה להפעיל אותו עם מספר של פלאפון, אבל כששמנו בו את ה-sim של פלאפון התקבלה הודעה שהוא פתוח רק לשיחות חירום. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הודעה ראשונה שלי פה אז אני מצטער אם המיקום לא נכון או משהו בסגנון, לאט לאט אכנס לעניינים פה... אז ככה: לא מזמן ראיתי איזה מישהו בבסיס שמתחבר לאינטרנט בלפטופ שלו דרך הפלאפון. הוא מדליק את הבלוטוס בפלאפון והמחשב מזהה את הפלאפון (יש לו בלוטוס מובנה במחשב), ואז הוא פשוט מתחבר לאינטרנט שהפלאפון משמם כאילו מודם. לי אין בלוטוס מובנה, אז קניתי דונגל (כמו דיסק און קי כזה), ורציתי לדעת איך זה בדיוק עובד, אם אוכל עכשיו גם להתחבר לאינטרנט בלפטופ באמצעות הפלאפון. שאלה לא פחות חשובה היא האם הגלישה במחשב תהיה על חשבון חבילת הגלישה שלי. כלומר אם יש לי חבילת גלישה בפלאפון של 100 מגה בחודש ואני מחתבר לאינטרנט במחשב, זה "מבזבז" לי מהחבילת גלישה, או שאיכשהו זה לא קשור ולכן זה לא …
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני עובדת עיצות!!!! אודה לכול מי שיכול לעזור!!! בני קיבל במתנה טלפון סלולרי LG דגם;KM900 מארצות הברית כאשר הוא קיבל את הטלפון, המצלמה והמוסיקה לא עבדו, אך הטלפון עבד, הוא נתן את הטלפון למעבדה פרטים, והבטיחו שיתקנו לו אותו, מאז עברו כחודשיים, הם מחקו את התוכנה המקורית של הטלפון, ולא מצליחים להחזיר אותו אפילו למצבו הקודם. מה אני יכולה לעשות??? זה טלפון מגע, יקר מאוד
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הלכתי לאורנג' ולסלקום ושתי החברות הביאו לי הצעות מחיר עם מכשירים שונים. מכיוון ואני לא מבין במכשירים אני אשמח לחוות הדעת שלכם. אורנג': 200 דקות ו100 סמסים למכשירים N85 ונוקיה 5800 ב99 שקלים (על החבילת גלישה אני לא משלם). סלקום: 300 דקות ו150 סמסים, 100 MB הרשאת גלישה למכשירים סוני אריקסון W705, סמסונג 5603, ונוקיה 5630 ב137 שקלים. יש לציין שהבחור בסלקום אמר לי שאני אצטרך להחליף מספר (אני עובר מטוקמן לקו ישיר) מה שנשמע לי ממש בולשיט, באורנג' אמרו ההפך כששאלתי. חשוב לי MP3, עדיפות לחיבור ישיר לאוזניה ולא לקנות מתאם בין האוזניות לחיבור שמע של הפלאפון (לפי מה שהבנתי ה5800 בא עם 8 ג'יגה נפח מובנה, שזה עוזר לי), WIFI, תלוי בהאם זה שווה ביחס לנקודות שאפשר להשיג…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כולם מכיוון שהאייפוד הנוכחי שלי-ה-30gb video, כבר חולה סופני, החלטתי שכדאי לי לשדרג לאייפוד טאץ'. את הדגם הראשוני (כשהוא היה ממש טרי בשוק) ראיתי אצל חבר שלי ואהבתי, וגם מהביקורות מאוד התרשמתי. את הרכישה, יש לציין, אעשה בארה"ב דרך חבר (ובכל מקרה זהו לא המכשול). החלטתי ללכת על נפח זכרון של 32 ג'יגה, ומנסיון עם האייפוד הקודם-זה די והותר עבורי. ההתלבטות היחידה שלי היא לגבי סוג הדגם-דור שני או דור שלישי? בהתחלה חשבתי לעצמי "ברור שדור שלישי", אבל כשערכתי השוואה (בין היתר באתר של אפל), לא מצאתי הבדל משמעותי, ויותר מזה-ראיתי שלפי היצרן לפחות-הדור השני מחזיק 6 שעות יותר מהדור השלישי. כמובן שגם במחיר יש הבדל, וכל עוד אין צורך אמיתי לשלם יותר עבור דור שלישי-אשמח לחסוך את הכ…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע שיש תוכנות שחוסמות את ההגבלה של השעה, טכנית מה המקסימום האפשרי?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אהלן חברים... לאחרונה רכשתי דרך פלאפון את המכשיר הנ"ל בהתחלה רציתי את ה N86 אבל התחרטתי כי אני לא צריך את כל מה שהוא מציע. אז המליצו לי על הנוקיה 6720 שעד אותו רגע לא שמעתי עליו. קראתי קצת ביקורות והוא קיבל ציון סביר ביותר. שאלתי את הנציג ואמר לי שהטלפון הזה ממש לא פופולרי ואני תוהה למה? המכשיר הזה הרבה יותר זול מכל המכשירים המתקדמים אבל התמורה שהוא נותן למחירו היא מדהימה הוא נוח, הוא מרגיש רציני ולא סתם חתיכת פלסטיק, יש לו מצלמה 5 מגה איכותית יחסית, הוא מהיר, אחרי שמתרגלים לצורה שלוהוא נראה אלגנטי ואפילו הייתי אומר נראה טוב ואת שאר הפרטים התכניים אפשר לקבל מהאינטרנט. בשורה תחתונה, לכל האנשים שלא ממש מחפשים את כל הפלצנות של מכישרים כמו N86 או מסך מגע, זה בהחלט מכשיר ממולץ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר שיתחבר למחשב וישמש כמו טלפון אלחוטי לצורך ביצוע שיחות בתוכנת SKYPE. זה לא כזה משנה אם תהיה לו צורה של טלפון או סט של אוזניות עם מיקרופון, מה שחשוב לי זה שהוא יהיה בעל טווח קליטה מספיק גדול לדירה של כ100 מ"ר ושלא יפיץ קרינה גדולה מדי. רצוי שיוכל להיטען (כמו טלפון אלחוטי) ולא על סוללות פשוטות. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום אני פונה אליכם כיוון שאני אובד עצות, ברשותי נוקיה 5700 המגיע עם "מערכת הפעלה" של סימביאן, לעיתים קרובות הטלפון עושה ריסטרט וכאשר הוא חוזר מהריסטרט הוא במצב שקט מוחלט,לא רמקולים,מוסיקה ולא בשיחות טלפון,כמו גם כאשר אני מקבל שיחה במצב זה הטלפון רוטט ללא הפסקה,כדי לתקן זאת צריך להוציא את הסוללה ולהפעיל את הטלפון שנית. חשוב לציין שהטלפון הנ"ל היה בתיקון בחברת אוראנג בסביבות ה10 פעמים והבעיה אינה נפתרה כמו גם הם החליפו לי פעמיים את המכשיר,לטענתם. האם הבעיה הנ"ל מוכרת לכם?אני חושב שהטלפון עושה ריסטרט כאשר הוא מאבד רשת סלולארית. תודה, ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, אנו מעוניינים לרכוש פלאפון לא דרך חברות הסלולר. ההתלבטות היא בין 2 המכשירים המצויינים בכותרת. ברצוננו לקבל חו"ד שלכם לגבי כל אחד מהשניים, יש לציין שקראנו המון ביקורות ואף התנסנו בחנות לזמן קצר בשניהם. איך ה5800 נחשב? האם הוא אמין? הדעות חלוקות בפורומים ובין אנשים חלקם מרוצים מאד וחלקם אינם מרוצים במידה רבה, אין ממש באמצע. ההבדל המשמעותי בין 2 הפלאפונים הנ"ל הוא המחיר כאשר ה5800 עולה כ1500 ש"ח ומאידך הHERO כ3000 ש"ח (אם לא שמתם לב זה פי 2). האם הקפיצה במחיר מצדיקה רכישה של הHERO לעומת ה5800 ?בהנחה שהייתי מעוניין להחזיק פלאפון לתקופה של 2-3 שנים. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום בימים אלה הושק האייפון בישראל אני מתכנן לשדרג פלאפון ואני מתלבט האם לשדרג ל5800 של נוקיה שהוא גם עם מסך מגע,או לאייפון 3GS 16 ג'יגה הנוקיה יוצא לי בתוכנית חיילים 140 שח לחודש,אבל זה על 400 דק' שיחות,200 SMSים וגלישה...פלאפון זה כנראה זיכוי... האייפון יוצא לי 194 שח לחודש,30 מגה גלישה חיצונית באינטרנט,ואם אני רוצה 100 מגה זה 20 שח בחודש,אם אני רוצה 5 ג'יגה זה 90 שח בחודש... בעיקרון מעניין אותי מולטימדיה...משחקים,מוזיקה וכו'... אין לי בעייה לקנות את ה5800 למרות שאני רוצה מאוד את האייפון,אבל אני לא יודע אם ה54 שח האלו בחודש,שבסיכום של שנה וחצי יוצא ביניהם הפרש של 900 שח שווים את זה... מה כדאי? תודה
-
- 90 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
שלום בימים אלה הושק האייפון בישראל אני מתכנן לשדרג פלאפון ואני מתלבט האם לשדרג ל5800 של נוקיה שהוא גם עם מסך מגע,או לאייפון 3GS 16 ג'יגה הנוקיה יוצא לי בתוכנית חיילים 140 שח לחודש,אבל זה על 400 דק' שיחות,200 SMSים וגלישה...פלאפון זה כנראה זיכוי... האייפון יוצא לי 194 שח לחודש,30 מגה גלישה חיצונית באינטרנט,ואם אני רוצה 100 מגה זה 20 שח בחודש,אם אני רוצה 5 ג'יגה זה 90 שח בחודש... בעיקרון מעניין אותי מולטימדיה...משחקים,מוזיקה וכו'... אין לי בעייה לקנות את ה5800 למרות שאני רוצה מאוד את האייפון,אבל אני לא יודע אם ה54 שח האלו בחודש,שבסיכום של שנה וחצי יוצא ביניהם הפרש של 900 שח שווים את זה... מה כדאי? תודה
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש כבר כמה חודשים במגן מסך מחברת Martin Fields, שהומלץ לי באתרים אחרים ועל פי בדיקות באינטרנט, מה שבאמת חבל שלא בדקתי את כל הביקורות עליו...המגן מסך לאחר כחודש התברר כאכזבה אחת גדולה, נשרט בקלות יתרה מכל דבר, אפילו הכנסה אל הכיס שרטה את כל המסך, שום דבר ממה שמראים בסרטון כנגד שריטות לא אמיתי, או שמדובר בפאק בייצור או באיכות גרועה. הכי כואב המחיר - 20 דולר למגן מסך שבמילים פשוטות..בשבילי עלוב. כרגע אני מסתכל על מגינים אחרים ומתלבט מה להזמין, ראיתי מגיני מסך מחברות שונות ורציתי את עצת המבינים במגיני מסך למכשירי מגע. מה שהכי מושך לי את העיניים הוא המגן הנ"ל Clear Coat http://www.clear-coat.com/product.php?productid=509&cat=42&page=1 נראה איכותי בצו…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחליף פלאפון לפלאפון שהדרישות העיקריות שלו זה מסך מגע טוב ומערכת הפעלה פתוחה ומהירה. חשבתי כבר הרבה זמן על Omnia HD אבל ראיתי שהרבה לא מרוצים ממנו...הבעיה של העברית היא רק בתפריטים נכון? אפשר לכתוב הודעות בעברית? איזה עוד בעיות יש בכללי נגיד אם אני קונה אותו מאיביי? יש עוד משהו שאני צריך לדעת עליו? אם בסוף אני אוותר עליו יש פלאפון מומלץ בכיוון של משחקים-מגע-מצלמה? [אייפון בכוונת אבל...כרגע אפשרות אחרונה] מחיר בסביבות ה300 דולר משומש
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
עדיף ממי שיש לו את המכשיר. ומומלץ כמה שיותר זמן. הNOKIA 6120 CLASSIC שלי מתפרק לו. 1. האם הוא עמיד? מבחינת מסך בעיקר. 2. האם הסוללה באמת לא מחזיקה יותר מדי? 3. האם יש הרבה תוכנות תואמות? 4. יש אילושהם דברים שחשוב לדעת לפני קנייה? 5. בכללי, האם הוא מומלץ?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים היום קניתי נוקיה N86 ונתקלתי בקטע שתמיד היה בנוקיה. אם אני שם תמונת רקע היא נחתכת מלמעלה ומלמטא כך שלא רואים את כל התמונה ומדי פעם זה החלקים היפים שבתמונה. אז השאלה שלי היא האם ישנה ערכת נושא שקופה שלא חותכת את התמונה?
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום. האם יש אפשרות להשתמש בGPS עם מכשיר סמסונג F480? אני יודע שאין לו GPS מובנה אבל יש לי את המכשיר, לא זוכר באיזו חנות קניתי אותו אבל הוא הגיע עם גרסאת תוכנה של רשת פאלפון ויש שם קישור לGPS שלהם. הקישור לא עובד כי אני משתמש בו עם סים של אורנג. האם יש מקלט שאפשר להשתמש בו או שרות של אורנג שמאפשר זאת?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני טכנאי רב תכליתי מקום העבודה שלי דורש ממני מידע ספציפי שלא נמצא ברשת . 1.הוראות תפעול למאות מכשירים יעודיים 2.ססמאות רבות לעשרות מערכות מתקרב ל100 3.טלפונים ושמות רבים של טכנאים וחברות ספציפיות 4.נוהלי בטיחות ואבטחה ובנוסף אבטחת מידע לכל מערכת את כל המידע הזה יש לי בקבצי WORD וPDF וEXCEL ,וחלקו גם בACCESS הטכנאים הוותיקים יותר (50+) עדיין הולכים עם קלסר מודפס ספציפי לכל תקלה ותקלה . רמת היעילות שלנו פוחתת ופוחתת עם הוספה של מערכות חדשות ושרידותן של הישנות כגיבוי הסיפור נועד לתת רקע לבקשתי: 1.אני מעוניין במכשיר עם מסך בגודל 6-9 אינץ לא יותר מקילוגרם 2.עם אפשרות לזכרון של 10 GIGA לפחות SDHC 3.בעל פיצר של יומן (פגישות,מטלות וכו')',רשימת אנשי קשר,עדכון הפיצרים מהמכשיר עצ…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום , היום התחדשתי בfuze 8 gb! בכל מקרה התפריט מופיע בעברית , אבל המכשיר מציג את שמות השירים והאמנים בג'יבריש. אשמח להמלצה לגירסא לעידכון עיברית , שמאוד מאוד חשוב שלא יעשה בעיות למכשיר (זכור לי פשוט מקרה מעצבן , מהסאנסה e260 שהייתי צריך להחליף את כל המכשיר בגלל עידכון דרך האתר של סאנדיסק) אם מישהו כבר הוריד עידכון שרץ לו על המכשיר כבר הרבה זמן ולא עושה בעיות אני אשמח לקישור (או שישלח לי את זה באימייל או משהו) תודה רבה חברה.
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מחפש GPS שחשוב מאוד (כך אמרו לי) שיהיה בו windows mobile כדי שאני יוכל להתקין איזו תוכנת ניווט שאני אבחר ולא רק את הברירת מחדל. התקציב הוא כמו שכתבתי למעלה ועדיף עם ערכה לרכב, וגם כמובן סאונד נקי שאני אשמע ברור (וגם חזק) ואם אפשר גלאי מכמונות/מצלמות מהירות ב-GPS האם MIO זה החברה הכי טובה? האם win CE 5 זה כמו windows mobile? נא המלצתכם, תודה.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-