עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by pergola,

אל תביאו לי לינק לכתבה בYnet כי כבר קראתי אותה. אני יכול להשיג את N97 מהעבודה של אבא שלי במחיר זול כעת. ויש לי אפשרות לחכות חודש חודשיים ולהשיג גם את האייפון במחיר מוזל. שניהם רק דרך חברת סלקום. אבל השאלה אם יש טעם לחכות לאייפון בכלל? ממה שהבנתי יש לN97 הרבה יתרונות על הIphone. *מצלמה 5MP *פלאש לצילומים בלילה. *העברת קבצים דרך בלוטוס. (מה שהבנתי שאי אפשר לעשות באייפון) *רמקולים סטריאופונים טובים. *אין צורך בפריצה *32GB + אפשרות להרחבה לעוד 16GB (את האייפון בסלקום אפשר להשיג עד 16GB) *מקלדת *רדיו FM *רזולוציית מסך גבוהה יותר *זמן סוללה הרבה יותר גבוהה אז בכל זאת, מה עושה את האייפון כלכך נחשק, אם הוא בעל חיסרונות בכלכך הרבה תחומים לעומת הN97? הדבר היחיד שמצאתי עד כה זה מה…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by danidino,

אהלן, אני מעוניין לקנות מכשיר GPS לא יקר שעליו אוכל להקתין גם תוכנת ניווט רגילה לכביש וגם תוכנה לניווט בשטח. שמתי עין על ה-mio moov black שגם זול, גם מחברת Mio הנחשבת איכותית וגם כולל מאפיינים טובים כמו אפשרות להכניס כרטיסי זיכרון. כיוון שאיני מתמצא בתחום מכשירי ה-GPS אשמח לדעת האם מכשיר הנ"ל או לצורך העניין כל מכשיר GPS תומך בהתקנת תוכנות ניווט מגוונות. האם רק מכשירים מסוימים תומכים בניווט שטח? או שמא זה פשוט עיניין של להתקין את התוכנה המתאימה? והאם להתקין תוכנת ניווט לפי בחירתי היא עיניין מורכב? או שכל המכשירים תומכים בהתקת תוכנות ניווט? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  3. Started by Stingray,

אני מעונין לרכוש את המכשיר (מחפש מישהו שימכור לי.. , אבל לא זו הסיבה שפתחתי את הדיון). האם יש פה מישהו שיש לו את המכשיר ויכל לענות על כמה שאלות: 1) עברית צריך להתקין,זה חינם דרך האתר של maemo, איך היא? (למקלדת הכוונה) 2) איך הדפדפן? 3) המכשיר מהיר \ איטי \ נתקע? או בגדול, איך המכשיר?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by cool_g,

Sygic לE66 יש אפשרות להוריד? האם התוכנה הזאת מומלצת? והאם כאשר פורצים פלאפון אז האחריות שלו פג תוקפה?

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  5. אחרי שנתקתי את המכשיר מהמחשב הכרטיס זכרון סוג של ננעל אני יכול לראות ולגשת אל הקצבים שמאוחסנים על הכרטיס זכרון אבל איאפשר להשתמש בהם

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  6. אהלן ח'ברייה. יש לי מכרה שרוצה לקנות את המכשיר המדובר אך היא מתלבטת אם לעשות זאת מכיוון שלא מצאנו אותו בשיווק רשמי בארץ- דבר שיכול להביא לחוסר תמיכה בעיברית. ברצוני לדעת האם קיימות דרכים לתת למכשיר לעבור תהליך "גיור" ואם הן קיימות מה? איפה? כמה ואיך? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  7. משהו מדהים עיצוב אישי לכל מכשיר ומכשיר בחירה אישית ועיצוב מדהים כנסו לכאן !!! http://www.wesell.co.il/click/tsnFYFrbKVAjj79/JLV4VxacGhbHdhP/TstsnFYFrbKVAjj79tS

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  8. חשוב שתהייה מצלמה באיכות טובה שמצלמת גם וידאו ושתוכל להקליט במשך הרבה זמן עיצוב מועדף זה צדפה,לא צריך MP3 ודברים מיוחדים,רק רשימת אנשי קשר נוחה מאוד וכמה שיותר קרינה נמוכה,וסוללה שמחזיקה מעמד

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  9. אהלן אני מעוניין לרכוש נגן מוזיקה/סרטים חשוב לי שיהיה לו גם מסך גדול יחסית, שיראה אסטתי - עדיפות למסך מגע ושיהיה דק מצאתי את המכשיר QTEC T821 - עולה 485 ש"ח http://reltronics.shopy.co.il/products/133508 מה דעתכם עליו? (לאלו שמכירים את המכשיר) ואם יש לכם אלטרנטיבות אחרות בשבילי אני אשמח לשמוע יש לציין שאני לא רוצה לעבור את ה500 ש"ח תודה !! איציק

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  10. אני חושבת אולי לקנות Samsung S8300 ואני לא יודעת אןם יש לו רמקולים ... אז ככה: יש לו רמקולים? שאני אוכל לשמוע מחוץ לאוזניות? יש לו אינטרנט שאני אוכל להיתחבר מכל מקום בלי שתהיה רשת אלחוטית? ואם תיהיה רשת אני אוכל להיתחבר אלייה? ואיך הפלאפון בכללי? טוב לא טוב? הטאץ בסדר? אם אני אכנס ל mako אני אוכל לראות סרטונים? תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  11. Started by חן מ,

שלום אנשים אחרי שאת העיניין של סרטים באורך מלא חקרתי והצלחתי,וגם את העיניין של מוסיקה חקרתי באורך מלא...יש לי שאלות נוספות בקשר לנוקיה 5800: 1.כדאי לשים את נגן המוסיקה powermp3?הוא שונה במשהו מנגן המוסיקה הדיפולטי? 2.איפה יש אתרים שבהם אני אוכל למצוא כמות גדולה של משחקים להורדה,שלא צריכים החתמה?כי אני יודע להחתים אבל לא תמיד זה עובד,אז יכול להיות שזה בגלל הסיבה הפשוטה שהטלפון שלי לא פר** אבל אני לא רוצה לדבר על זה כאן... תודה לעונים לילה טוב

• 11 תגובות
    • 8.4k צפיות
  12. קניתי לפני כמה ימים אוזניית בלוטוס , בגלל הקרינה של הסלולרי. הכל מצוין איתה נוחה והכל אבל בסוף השיחה אין לי מקום לשים אותה. בכיס זה יהרס , אני לא מסתובב עם תיק , ובד"כ אני עם T-SHIRT ללא כיס. יש לכם רעיונות? תודה , טל.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  13. אני פשוט לא מצאתי תשובה...!! בבקשה, אם למישהו יש את הפלאפון (לי אין עדיין), תאמרו לי בבקשה מה הגירסה האחרונה בעברית (כמובן בלי פריצות למיניהן...) תודה ענקית לעונים!!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by גיקוב,

Nokia 5800 אני מנסה להתקין את CoreCodec CorePlayer מהאתר בקישור, בתחתית הדף ישנם 4 סוגי הורדות של CorePlayer ניסתי את הראשון http://www.nokiasymbianthemes.com/free-mobile-applications/core-codec-coreplayer-for-nokia מקבל הודעה: תמונת Install מצורפת, ולא קורה כלום, אני סוגר ב X את החלון הודעה. 1. האם זהו קישור מתאים להורדה ? 2. איך אני יודע אם הסימביאן שלי נעול או לא ? ג'יקוב [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. האם שווה לחכות לדגמים חדשים או להסתפק במה שזמין כרגע אצלם? ואם כן צפויים להגיע דגמיחם חדשים,איזה דגמים יגיעו ומתי בדיוק?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  16. Started by omri_ro,

מישהו אולי יודע למה היישום הפסיק להתעכן ולעשות את מה שהוא אמור לעשות?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by J0n1,

אני צריך הצעה לאוזניות אלחוטיות BT, לא משהו יקר, אבל שיהיה איכותי כמה שאפשר. והאם יש דגם שהוא אלחוטי אבל אפשר לחבר לו גם כבל?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by omernis,

אני בת 16 ועכשיו אני עוברת לסלקום. אני רוצה את הפלאפון נוקיה נ97 ואני לא יודעת אם הוא בשבילי.. אני נכנסת הרבה לאינטרנט. ויש כאלה שממליצים לי לקחת אותו וישנם כאלה שאומרים לי שהוא לא מתאים לי. מה לעשות? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by גיקוב,

שלום העברת קבצים גדולים מהמחשב לטלפון הנייד ע"י חיבור bluetooth קובץ של 700MB לדוגמה, כמה זמן בערך אמור להיות ? ואם ישנה דרך מהירה להעברת הקבצים, (קבצי וידאו) ? תודה. ג'יקוב.

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  20. יש לי פלאפון ממש ישן שהתקלקל NOKIA 6100 של ORANGE ועכשיו אני רוצה להשתמש בפלאפון של אחי שזה הNOKIA 6120 של פלאפון. העברתי את הכרטיס SIM שלי ל6120 והכל עובד וסבבה אבל האנשי קשר בפלאפון משום מה הם עדיין של אח שלי ולא שלי השאלה שלי היא איך אני מעביר את האנשי קשר שלי לפלאפון?

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by d.k.,

בחיפוש אחרי GPS לא יקר, נתקלתי בדגם mio moov black, שנמכר בBUG/מחסני חשמל ב550 ש"ח. הבעיה שבשום מקום ברשת חוץ מכמה חנויות ישראליות לא מצאתי שום איזכור למכשיר הזה... קודם כל השאלה איך ייתכן הדבר? בנוסף לזה אשמח לשמוע חוות דעת ממי שמכיר/התנסה... http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8213&perur=

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by cool_g,

מה יותר מתאים לי? הנוקיה E66 או הסמסונג מג'יק? עם דגש על איכות שמע בשיחות ובספיקר ושיחות וידאו תקינות, וגם על נוחות כמובן וסוללה חזקה! WIFI יכול להיות חיוני נכון? ובנוקיה יש אפשרות לGPS חינמי שלא דרך המפעילות?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by yomax82,

מי יודע לעדכן עיברית לe71 מארהב עם rm 357 תודה על העזרה מראש

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by cool_g,

מישהו יודע מתי פלאפון או אורנג ישיקו את הנוקיה X6? הוא נראה מכשיר מדהים לא כן?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by omri_ro,

ניסיתי להוריד ולהתקין את האפליקציה SHAZAM (הגרסה החינמית) וקיבלתי הודעה שהחשבון שלי מאפשר רק קניות בחנות הישראלית. איך אפשר לפתוח חשבון בינלאומי? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים