עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by chelsky26,

חברים אני מעוניין לקנות את המטען הנייד הזה Anker Astro E5 15000mAh External Battery Charger for iPhones, iPads לי יש טלפון lg g2, אבל אין את המכשיר שלי ברשימה של המכשירים שזה כן תומך, וגם שמתי לב שכל מטעניי anker אין ברשימה את המכשיר שלי, האם עדיין המטען יטעין לי כי החיבור הוא כמו לgalaxy או htc שהוא כן תומך. שלחתי מייל למוכר וזה ההודעה שקיבלתי מהמוכר הרישמי של אנקר Unfortunately due to the LG G2's unusual charging system it isn't actually compatible with the E5. The LG G2 has problems with many external batteries. Apologies that we can't be of more service on this occasion but if you do have any further questions at all then please don't hesitate to ask. יש מישהו שמכיר א…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. שלום! אני צריך המלצה לטאבלט ללא צורך שימוש עם SIM לצורך קריאת ספרי PDF ומשחקים קלים תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. שלום לכולם! אחרי שקניתי את המכשיר אני רוצה להתקין בו כרטיס SD בשביל להרחיב את הקיבולת הכללית של המחשב, אני לא מוצא שום מפרט שמציין את הקיבולת המקסימלית של קורא הכרטיסים, מדובר על מחשב / טבלט - של חברת אסוס דגם T100. (כרגע מחובר 64GB) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by asaf556,

האם הפאלפוןlg viewty שווה קניה ואם לא אפשר המלצה לפאלפון עם מסך מגע ב2000-2200 שקלים שיעבוד בסלקום או אורנג[br]פורסם בתאריך: 20.03.2008 בשעה 16:00:54 הקפצה בבקשה תענו לי

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  5. Started by danielzy,

שלום חברים, אני מעוניין לעבור לגולם טלקום בעקבות טיסה לחול ויש לי כמה שאלות: 1. אם אני הולך לרשת באג, לוקח את הסים במקום, האם הסים עולה לי כסף? בעקרון יש להם את הדמי הצטרפות האלו בסך 50 ש"ח 2. אם אני מתנתק אחרי שבוע, האם אני משלם רק רבע מה 100 ש"ח? אם נניח בזבזתי את כל החבילת גלישה, אבל אני מתנתק רק אחרי 7 ימים של שימוש?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  6. האם מישהו ניסה להוסיף לו כרטיס של ג'יגה? האם המכשיר עובד טוב איתו? ו2GB?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  7. Started by Sven,

לפני מספר ימים ה- Cowon i7 האהוב שלי חדל מלעבוד, אני חושב שזו בעיה עם הסוללה שלו או עם המגעים לסוללה כי כשניסיתי להדליק אותו הסוללה פתאום התרוקנה והוא סירב להטען בשום מצב. כרגע אני בצבא אז אין לי יותר מדי מה לעשות עם זה, מה גם שיש לי את הנגן מעל שנה אז אני בספק אם עדיין קיימת עליו אחריות. אני מאד מרוצה מהנגן אבל ממה שראיתי בזאפ הוא נמכר רק בחנות אחת ובמחיר הפקר (הרבה יותר יקר ממה שקניתי את שלי). על כן, אני רוצה לקנות נגן שלא ירד ברמתו מה- i7. הבנתי שיש נגן חדש יותר כדוגמתו, ה- i9, שתומך ביותר פורמטים ויש לו הגברה קצת טובה יותר.. אבל זמן סוללה נחות. מה שחשוב לי בנגן זה בעצם שלושת הקטגוריות האלה - הגברה, תמיכה נרחבת בפורמטים שונים (כגון FLAC) וזמן סוללה. התקציב שלי נכון לעכ…

8. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם יש ברשותי את המכשיר הנ"ל מהיום שהיה לי את המכשיר הוא עשה בעיות בPlug and Play תמיד היה צריך לנתק לחבר לנתק לחבר, לכבות להדליק, ויום בהיר אחד, פשוט המחשב הפסיק לזהות לחלוטין. ניסיתי את כל כניסות הUSB חיפשתי דרייברים ולא מצאתי, ניסתי עם מטען בלי מטען, לא זוכר כבר מה ניסיתי, אבל שום דבר לא עבד בבקשה זקוק דחוף לעזרה, יום ראשון חוזר לבסיס

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  9. אני שוקל לקנות את ה defy plus, אני מניח שהוא מגיע בגרסא ישנה של אנדרואיד. האם יש עדכון רשמי לגרסא שלו, ואיזה גרסא הכי חדשה ניתן להתקין (מבחינת עדכון רשמי) על המכשיר ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by zglazer,

שלום לכולם לפני כחודשיים קיבלתי את הסמארטפון JIAYU G3 די מתלהב ממנו לאחרונה ביומיים האחרונים הסוללה מחזיקה מעמד כ 7-8 שעות במצב standby מה שהיה מחזיק מעמד 2-3 ימים כאשר אני מוציא את הסוללה שמתי לב שההתפרקות היא איטית וסבירה הסוללה היא 2750 מיליאמפר האם הבעייה בסוללה או במכשיר האם עדכון תוכנה יכול לעזור כרגע יש לי את הגירסה android 4.0.4: kernel ver 3.0.13 האם למישהוא יש פיתרון לבעייה תודה

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  11. Started by JentuS,

שלום לכל חברי הפורום אני קניתי לא מזמן את מכשיר הניווט החדש Mio Moov S501 , מותקנת בו תוכנת ניווט MioMaps ואני לא ממש אהבתי אותה , אז רציתי לדעת האם אני יכול להתקין במכשיר הניווט הזה תוכנת ניווט של iGO , עם המפות של ישראל כמובן , חפשתי כבר באינטרנט אבל מידע מדוייק לא מצאתי אז חשבתי אולי מישהו פה יודע ויוכל לעזור , וגם אם זה אפשרי אז מאיפה אפשר להוריד את התוכנה ואיך להתקין אותה במכשיר , פשוט אף פעם עוד לא היה לי מכשיר ניווט כלשהו , זה המכשיר הראשון שלי , בגלל זה אני לא יודע איפה למצוא את התוכנה ואיך להתקין אותה , תעזרו לי בבקשה תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  12. מכשירי ה-Redmi K30 5G של Xiaomi הגיעו אל החנויות בסין באופן רשמי, והופכים את הנגישות של דור התקשורת החדש לגדולה הרבה יותר לכתבה

13. Started by EasyPooper,

שלום, ברשותי IPOD מהדגם שצויין בכותרת. לאחרונה קרה לו משהו, האייפוד מנסה להדלק, מופיע הלוגו של אפל על גבי רקע שחור ושומעים את ההארד דיסק מסתובב ואז צליל הסיבוב ניקתע והמסך ניכבה. ניסיתי לעשות RESET וDISK MODE והעלתי חרס, אותה פעולה כל הזמן. השארתי את האייפוד יומיים ללא מקור חשמל, רואים את הסמל שהסוללה חלשה. כאשר אני טוען את האייפוד אחרי 10 דקות שוב מתחיל להופיע הלוגו של אפל והאייפוד נכבה... המחשב לא מרגיש את האייפוד

14. Started by UrNsFace,

שלום, אני מחפש לקנות סמארטפון חדש בתקציב של עד 2000 שקל למשחקים אפליקציות ולמידת התכנות והאנדרואיד חשבתי על הMEIZU MX4, מה אתם חושבים ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Rockstatement10,

זו שאלה מוזרה אבל כן מעניינת אותי. אם יש לי סמארטפון כלשהו עם כיסוי די קשיח, אז המכשיר יפול הרבה פעמים וכנראה לא יפגע מבחינה חיצונית. אך האם הוא יפגע מבחינה פנימית? זה אפשרי בכלל? לדוגמה - רכיבי החומרה יזוזו או אני לא יודע מה.. או שזה מוברג בצורה ממש טובה והכל? האם יכול להתרחש נזק אם אין נזק חיצוני? כי לדעתי כל נפילה מזיקה איכשהו לפלאפון גם אם לא שמים לב. אחרי הכל זה מכשיר אלקטרוני.

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  16. אני מחפש סוללה רב פעמית לgalaxy s5, רצוי שתהיה ל5-6 הטענות. האם במחיר של כ100 ש"ח קיים משהו נורמלי? תודה מראש ☺

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Judas Iscariot,

שלומות, לאחרונה שידרגתי את הסלולארי המזדקן שלי לLG Viewty(KU 990). אתמול, בחוכמתי כי רבה, איבדתי את הכבל USB שלו. הייתי בדוכן של "דינמיקה"(אני בסלקום) בקניון רמת אביב וביקשתי כבל חלופי, שלא היה בנמצא. השאלה שלי היא - איפה אני יכול למצוא כבל חלופי? כמובן שאני לא יכול סתם לקנות כבל MINI USB כי לViewty יש חיבור מיוחד. איזה כיף לי. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  18. Started by natee,

שואל בשביל חבר, שקנה אייםד מיני 5 והטעינה איטית בשבילו. יש כמובן מטען מהיר של אפל, שמצריך גם רכישה במקביל של כבל תואם, סיפור יקר. האם יש מטען מומלץ אחר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. אותו מערך צילום משוכלל בחצי המחיר - בקרוב נדע האם זו באמת הדרך הנכונה לליבם של ההמונים בעולם הסמארטפונים המודרני לכתבה

20. Started by shimon-med,

שלום, יש לי מחשב כף יד של פוג'יטסו סימנס LOOX N560, עם מערכת הפעלה WM5 האם אפשר לשדרג את מערכת ההפעלה ל WM6 או WM6.1? תודה

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  21. האלטרנטיבה האירופאית ל-Redmi K20, עם שבב עיבוד מופחת ביצועים ביחס לדגם ה-Pro המלהיב, זמינה לרכישה רשמית גם בארץ הקודש בשני תתי-דגמים לכתבה

22. מספר חודשים אחרי ההשקה הרשמית המשולשת - הדגמים הראשונים של המותג הסיני שנחתו בישראל בצורה רשמית מוצעים בהנחות של עד 25 אחוזים במחיר, עד לשבוע הבא בלבדלכתבה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  23. Started by alexsajno,

שלום רציתי לדעת מי יודע מה ההבדל במהירות בטעינת גלקסי 5 עם כבל USB 3 או 2 מחובר לחשמל. אני יודע שהעברת נתונים היא כ-10 פעמים מהירה יותר עם USB 3.0 אבל בטעינה עם המתאם שמגיע עם הטלפון והכבל שאפשר לקנות זה מהיר יותר? ומה ההבדל בטעינה במחשב ביחס לחשמל. תודה מראש, אשמח לתשובה עם נימוק למה זה ולא השערות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. אתמול נפל ה IPOD TOUCH שלי למים יחד איתי תוך כדי ריצה על חוף הים. כרגע הוא אינו פועל, כנראה שמחר או מחרתיים אנסה למסור אותו לתיקון. בכל מקרה, אני מחפש נגן מולטימדיה שיתמוך בכל פורמטי הקבצים (ספציפית קבצי אודיו), עם ממשק נוח וקומפקטי שיתאים לפעילות גופנית (הנגן). אני מאד מעוניין בנגן יתמוך בשליטה על ווליום, קידום שיר אחורה/קדימה דרך אזניות sennheiser (אדידס) כמו ב IPOD TOUCH אם זה אפשרי. אשמח לקבל כל פיסת מידע או המלצה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. Started by SilentBob,

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/fire-sale-%d7%9c-fire-phone-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%9e%d7%90%d7%96%d7%95%d7%9f/

• 1 תגובה
    • 976 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.