גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
בסגנון זה http://www.mymemory.co.uk/Headphone-Accessories/Griffin/Griffin-Navigate-Inline-Controller-for-iPod-%26-iPhone
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום ראיתי בבאג את ה ARCHOS 5 , רשום שם שיש תמיכה מלאה בעברית , והכל נראה בו טוב. הנה הקישור : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8568 בן דוד שלי יכול להביא מארה"ב את ה ARCHOS 7 ב340 דולר (שזה פחות מה5 בארץ). השאלה שלי היא אם אני יכול לשים לו תמיכה מלאה בעברית גם כן , ואם כן איך אני עושה את זה ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי לא מצליח להעתיק קבצים של מוזיקה מהמינידיסק למחשב, מופיעה לו הודעת שגיעה לא ברורה וההעברה נכשלת. יש איזה תוכנה מומלצת לעבודה עם המינידיסק הזה?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר GPS מהדגם שרשמתי בכותרת האשכול... אני מעוניין לפרוץ אותו אבל אין לי מושג איך מבצעים את הפריצה. אני רוצה להתקין את IGO8 החדש ולכן דרושה לי פריצה... אם אפשר לקבל הסבר + לינקים להורדת מפות... ואיזה גודל של כרטיס זיכרון דרוש לי כדי לאחסן כל מיני מפות?
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מכשיר אייפון מחברת אורנג׳. הורדתי את האפליקציה של הפייסבוק אך יש לי בעיה קטנה איתה. בכל פעם שהפלאפון ננעל או בכל פעם שברצוני להיכנס לאפליקציה אחרת הצ׳אט של הפייסבוק מתנתק... האם זה יכול להיות שהאפליקציה של הפייסבוק כל כך גרועה או שזה טעות כלשהי שלי? יש אפשרות לסדר את העניין הזה? שאלה נוספת, אם אני אתקין סידיה ואז אעדכן את גירסאת האייפון הסידיה תמחק?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום. מאחר ובעשר השנים האחרונות הייתי עם מכשיר סלולרי מטעם העבודה אין לי מושג מה המגמות היום בשוק מלבד מה שכולם יודעים. אני זקוק למכשיר אמין, מצלמה, GPS ואאוטלוק. חוץ מ- IPHONE מה לדעתכם מומלץ? אייל
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. בעקבות תקלה בN73 שלי נאלצתי לעבור לפלאפון חלופי - SE K810i הודעות ה-SMS שלי הם חלק בלתי נפרד ואני מעוניין להעביר אותם לסוני. חיפושים ארוכים בגוגל הניבו תוצאות אך ללא הועיל. אם למישהו יש מדריך או שהתנסה בדבר שכזה בעבר אשמח אם יוכל לעזור לי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין להחליף את נגן המוזיקה שלי בשלוש השנים האחרונות בנגן חדש. כרגע אני משתמש בנגן של 4GB ואני רוצה לעבור לנגן של 16-32GB. הנגן ישמש לשמיעת שירים ואני לא רואה את עצמי משתמש באופציה של צפיה בסרטים ככה שאני לא צריך שהוא יהיה עם מסך איכותי או משהו כזה. הדרישות שלי מהנגן הן כאלה: משך שימוש ארוך. הטענה בעזרת חיבור USB לחשמל ולא רק דרך מחשב. קומפקטי כלומר כזה שאני יכול לצאת איתו לריצה ולשים בתוך נרתיק קטן שמחובר לזרוע. העתקת שירים מהמחשב לנגן ללא תוכנה (קרי ITUNES מה שאומר שהאייפוד לא עונה על הדרישות שלי). פשוט לעשות העתק הדבק. שלא יהיה TOUCH מעדיף מקשים רגילים. אם ישנה אפשרות להרחיב את נפח הנגן בעתיד גם טוב אבל לא חובה. בעיקרון חשבתי על IRIVER או CREATIVE אשמ…
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מכשיר נוקיה 5230 ובסלקום רוצים בעבור הכבל USB 60 שקל. עכשיו קיבלתי המלצה על אתר בשם דיל אקסטרים שממה שראיתי יש שם מחירי שחיטה כבלים ב3 $ בערך כולל משלוח. הנה עמוד חיפוש שהרצתי באתר הנ"ל לכבלי USB בעבור נוקיה תוכלו לעזור לי לבחור את הכבל הנכון שמתאים למכשיר אשר ברשותי? תודה. עריכה: הגיוני? נדמה לי או שהם מוכרים N97 ב89 $ כולל משלוח? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.39093
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני וחברים יוצאים להרבה טיולים ועושים על האש ומבאס שהרבה פעמים אין מוזיקה אז אני אשמח להמלצה על רמקולים שפועלים על כל דבר חוץ מחיבור לשקע, מצידי אפילו לסובב איזה ידית אנעארף... ושלא יעלו הרבה בבקשה, בנוסף הם יחוברו לאייפוד אם זה משנה, כמובן שעדיף אם ישמעו טוב.
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון עד כ1300 ש"ח. השימושים העיקריים שלי יהיו כנגן מוזיקה ולגלישה באינטרנט. כמו-כן אני גם מעדיף מצלמה לא רעה. לאור השימושים, כמובן שאני מעדיף מסך גדול - כנראה מסך מגע. יש משהו מתאים?
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
נתחיל בזה שאני מאוד רוצה לקנות SMARTPHONE ונמאס לי לחכות. חיכיתי חודשים רבים לירידת מחירים ואני מרוצה מהמחיר העכשווי שלו (פחות מ2000 שקל בחו"ל). כמה שאלות: לא לגמרי ברור אם יהיה ניתן לשדרג לWIN MOBILE 7. 1) האם זה באמת קריטי, ולמה ? 2) האם המכשירים של TMOBILE עם החומרה המשופרת יכולים לעבוד ברשתות הסלולריות בארץ ? 3) האם יש יתרון בקניית מכשיר פרוץ מחו"ל או שאפשר לפרוץ לבד בקלות (לחסוך אולי במחיר) ? 4) האם יש אלטרנטיבות אחרות בשוק המיידי ?
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
אילו תוכנות יתאימו לפרטים הנ"ל עבור מכשיר TOSHIBA G810. בקרוב סקירה של המכשיר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש באייפוד שלי(32 ג'יגה, דור שלישי) ככונן לכל דבר. דיסק און קי שאני יכול לשים עליו הכל. איך אני עושה את זה בצורה פשוטה בלי כל מיני סיבוכים ופריצה של המכשיר ? דבר כזה לא רלוונטי: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5178328 להביא את זה למצב ש"במחשב שלי" יהיה ויזוהה כונן נייד כמו שמחברים דיסק און קיי או לחילופין תוכנה כמו Disk Aid שלא ממש הסתדרתי איתה שאוכל להעתיק אלייה דברים וממנה לשלוף הבעיה עם התוכנה(DISK AID)זה שהיא משגעת אותי עם הההודעה הזאת: ואז עושה לי אל תשלח ויוצא ממנה פתחתי בגאדג'טים כי בטח יש עוד הרבה אנשים כמוני שמשתמשים באייפוד ככונן איחסון מדי פעם בין היתר
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האמת, שזה לא בשבילי, אלא בשביל אח שלי. הוא גם רשם את ההודעה, ולכן אני אחראי רק למחצה לתוכן ;D היי אנשים, אני קצת חדש בכל נושא האנדרואיד והמכשירים שלו, אבל לאחרונה שמתי לב שאני ממש ממש רוצה מיילסטון חדש. הוא נראה מדהים, הביקורות עליו מעולות, ויש לו את הגב של גוגל, שבשירותים שלה אני משתמש המון. בכל מקרה, מכיוון שלא קיבלתי הצעה נורמלית מסלקום לגבי הרכישה שלו, התחלתי לברר קצת לגבי רכישה מחו"ל, ויש לי המון שאלות, שאני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בהם (infer73 מוסיף: בתמורה, שמנמנים רבים ) אני מבטיח שהשאלות באות אחרי חיפוש בפורומים ובגוגל, ואני לא שואל (רק) כי אני עצלן, אלא בעיקר כי גוגל מלא במידע סותר ולפעמים קשה לדעת מה נכון ומה לא. 1.א. וזה הכי חשוב - האם ניתן לקרוא…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מתי אתם חושבים או יודעים הGALAXY S יגע לחנויות הפרטיות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום חברים, נדלקתי על המוטורולה MILESTONE ואני שוקל לרכוש אותו אבל יש לי כמה שאלות..: המחיר בסלקום הוא הזוי לחלוטין (כלומר המחיר שמופיע "בסדר"- אבל שאר השטויות שדוחפים לך בכוח מבלי היכולת לבטל הופכים את המחיר למגוחך בלשון המעטה). לקנות בחנות פרטית זו אופציה- אבל המחיר שוב בעייתי, ואם ממילא קונים פרטי אז חשבתי למה לא לקנות בחו"ל בזול יותר ולסגור עניין. כאן נשאלת השאלה מה עם עברית? אני טירון בתחום המערכות הפעלה על גרסאותיהן השונות - הממשק לא אכפת לי שיהיה באנגלית, מה שחשוב לי הוא שהטלפון יוכל לכתוב ולקרוא בעברית. השאלות שלי הן כאלה: 1. האם אצטרך לגשת לגורם שלישי בארץ כדי שיוסיף לי את התמיכה בעברית המצוינת? או שאני יכול להוריד לבד "תמיכה" מבלי לבצע כל מיני פריצות מסובכות כ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי את הפלאפון לפני שבועיים והיה בו מלא זבל אז התחלתי למחוק דברים דרך מנהל היישומים. יש לציין שלפני זה הייתי מחובר לרשת הבייתית. לא שמתי לב כל כך מה אני מוחק ובטעות כנראה מחקתי משהו שקשור לWLAN כי בדיוק כשמחקתי הפלאפון התנתק מהאינטרנט... לא נלחצתי - חשבתי שעדכון גרסא יפתור את זה.. הוא לא. עדכנתי גרסא ופרצתי את המכשיר ועדיין לא עבד - עד שהתקנתי JoikuSpot Light (או שזה סתם היה צירוף מקרים) ומאז האינטרנט עבד.. עד אתמול. תכלס: המכשיר לא מוצא רשתות, מוצגת השגיאה הבאה: לא נמצאה רשת WLAN מה אפשר לעשות?? אודה מאוד למי שיעזור..
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
היי, יש לי את הנגן מזה כשנתיים. מאז אתמול, בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב מבוסס WIN7 מופיעה התקלה "USB device not recognized". Ubuntu 10.4 לא מזהה בכלל שהנגן מחובר. לעומת זאת, על Mac OS (לא זוכר איזו גירסה כרגע) הנגן מזוהה ועובד כרגיל. עדכנתי את הקושחה ל3.59 ושום דבר לא השתנה. מה לדעתכם הבעיה כאן?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אני מחפש שלט אוניברסלי ללא סוללות ! השלט ניטען על ידיי סיבובים של מנגנון מכני שמותקן על השלט. מצאתי רק דגם אחד של שלט כזה הבעיה איתו שהטעינה מחזיקה רק שבעה ימים (כל שבוע לטעון מחדש) ואני מחפש טעינה שתחזיק זמן ארון יותר. מישהו ראה דבר כזה באיזשהו אתר ברשת העולמית ? אשמח לכל לינק
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש MP3 שיהיה פשוט, עם מסך לקריאת שם השיר, אפשר 2GB זכרון, אך לא מהסוג שמתקלקל וצריך להחליף כל חצי שנה. לעזרתכם אודה.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנות שיעשו לי את הפלאפון ליותר שימושי/מגניב/נוח ממה שהוא עכשיו... יש לכם משהו להציע?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
במחשב שלי הוא עובד כמו שצריך בלי הדיסק התקנה והמחשב מזהה אותו, אבל אצל אחי המחשב לא מזהה גם אחרי ההתקנה של הדיסק, גם אחרי שניסינו דרך מנהל ההתקנים לנתק ולחבר. איפה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה שמתי אותו לטעינה פתאום אני מגיע ורשום לי RECOVERY MODE וכשאני מנסה לעשות רסט זה רושם לי Firmware PROBLEM ושוב פעם נכנס לי לאותו מקום.. יש למישהו מושג איך אני יכול להתקין מחדש את ה Firmware? תודה מראש לכל העוזרים..
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
יש הבדל בין 4G X60 ל-4G רגיל? (הכרטיס זיכרון)....
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-