עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, עקב אי שמירה נאותה על האייפוד טאץ' שלי המסך שלו התמלא שריטות וזה ממש מעיק להשתמש בו ככה. ראיתי מתישהו פה שמוכרים דיגיטייזרים וערכה להחלפה ב-20 דולר מאיפושהו מישהו יכול לתת לינק בבקשה? יש גם לינק למדריך איך בדיוק אני מחליף את הדיגיטייזר? כמה מסובך זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by iz,

MP5 של חברת Melody יש במכשיר סרטון קצר של avi והוא מנגן אותו אבל שאני מעביר למכשיר סרטונים avi אז מופיע לי ההודעה "פורמט לא חוקי" וזה לא מנגן את הסרטים שאני מעביר מכשיר דפוק ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Night,

דבר ראשון - עברית נורמלית מימין לשמאל, אפשר להתקין על כל מכשיר אנדרואיד שהוא ? אני מחפש מכשיר מהיר עם מסך גדול ("4 +-) אין לי מצלמה יעודית, אז שתיהיה מצלמה טובה (רצוי לפחות 8MP אבל זה לא קריטי בימינו) עם פלאש וצילום וידאו ב720P מקלדת QWERTY פיזית לא חובה אבל זה יהיה תוספת נחמדה. יש לכם רעיונות? הדרויד החדש וה EVO תומכים רק בCDMA .. מה עוד יש.?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by davidcohen,

היי לאחותי יש פלאפון של נוקיה דגם לא משוכלל מידי , אתם יודעים דור 3 אבל הפשוטים בעיקר בשביל צרכים בסיסים. הערכה של הפלאפון שלה לא כוללת קבל להעברת נתונים אבל אני יודע שיש אפשרות להעביר קבצים מהמחשב לפלאפון ולהיפך דרך ה Bluetooth . השאלה שלי היא איך עושים את זה ? מה בדיוק מתקינים במחשב, תוכנה , דרייבר ... ? תודה

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. היי, יש מעין נוזל שניתן לתבול בו מכשירים חשמיליים [לפאפונים/נגנים וכד'] ואז הם חסינים בפני מים - ראיתי סרטון הדגמה של זה לפני יותר משנה ביוטיוב כשזה היה בשלבי פיתוח. אשמח מאוד אם מישהו שיודע על מה אני מדבר יכתוב את שם החברה והמוצר ויביא לינק [לסרטון ביוטיוב או לחברה]. **אם זה עוזר אני זוכר שהסמל של החברה היה צב... בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  6. שלום אני טס לחו"ל עוד כמה ימים ורציתי להתקין סקייפ על המחשב כף יד.. מסתבר שסקייפ כבר לא תומכים בWM אז אני צריך למצוא חלופה.. כזאת שגם יכולה להיות מותקנת על המחשב המטרה היא לבצע שיחות דרך WIFI מהמחשב כף יד למחשב בבית. יש תוכנה שמסוגלת לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  7. נמחק

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. כמה הייתם צרכים לשלם למכס?

• 54 תגובות
    • 7.4k צפיות
  9. היי, יש לי Sony Ericsson J150i Naite של חברת אורנג'. לא ניתן לשנות את הקיצורים ל-Facebook ול-start (אלה הכפתורים הראשיים של המכשיר) וזה ממש מעצבן. יש דרך לעקוף את זה? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by assaf181,

שלום, יש לי בעיה עם ה-i7 - הוא לא מזהה קבצי FLAC חדשים שאני מוסיף לו. קבצים שהוספתי לפני שהתחילה הבעיה, לעומת זאת, עדיין מזוהים וניתנים לשמיעה. כשאני מוסיף קובץ FLAC, ניתן לראות שהוא שם כשמחברים את הנגן למחשב, אך בתוך הנגן כשאני נכנס לתיקייה ששם הקובץ, הוא כותב No Music File. בתחילה הבעיה הייתה על כל קובץ, כולל MP3, אך לאחר עדכון Firmware הבעיה תוקנה לגבי MP3 ונשארה לגבי FLAC. Any Ideas? תודה נ.ב. נתתי את המכשיר לתיקון במעבדה של באג - הוא חזר עם פתק שאין בעיה ושני קבצי פלאק בתוכו (שהם הוסיפו), אין לי מושג איך הם הוסיפו אותם והוא כן זיהה אותם, אצלי זה עדיין לא עובד.

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  11. Started by yoni321,

אז ככה אחותי טסה לניו יורק שבוע הבא אני צריך המלצות לאיזה מכשיר להביא מכשירים מתקדמים אם אפשר בטווח של בין 300-400 דולר תביאו גם 300 וגם בין לבין לא רק 400 ואם אפשר חנויות שאתם מכירים שם, דבר אחרון שהפלאפון יהיה יחסית קל לצריבת עברית. תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי נוקיה 5800. ואני צריך דפדפן פלאש בשבילו כדי שאני יוכל להיכנס לכל מיני אתרים ולשחק פוקר בפייסבוק (אבל אני לא רוצה את הדפדפן שנקרא skyfire) בתודה מראש רזיאל

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by SilverBlaze,

שלום לכולם, בשנתיים וחצי האחרונות השתמשתי בסוני אריקסון K850i והוא פעל מצויין. באיזשהו שלב קרה מקרה והוא בילה את הלילה בשלולית והפסיק לעבוד. הייתי כל כך מרוצה מהפלאפון שקניתי עוד אחד, במחיר זול משמעותית כיוון שהוא כבר לא היה מכשיר חדש, ולאחר טיול במקום בעל לחות גבוהה יחסית המסך שלו הפסיק לעבוד. זה נראה כאילו כל מה שנדפק היא התאורה, כי אפשר לראות צללים על המסך אם התאורה בחוץ מאפשרת וממש מתאמצים, ועד לאחרונה המסך היה עובד מדי פעם עד שהייתי נוגע בלוח מקשים ואז הוא היה נכבה. זה נראה לי כמו מקרה מתסכל מאוד של קצר אבל רציתי לדעת אם זאת בעיה שמוכרת למישהו ואם יש דרך לתקן אותה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by Bypass,

שלום, הזמנתי כבר את האייפוד טאץ' הזה, האם המטען הנמכר כאן : http://www.e-buy.co.il/pl_product~ipodcharger~5038~4851.htm יתאים, לדעתכם או לפי נסיונכם ? (קראתי באיזה מקום שהאייפודים החדשים לא עובדים עם מטענים ישנים יותר בגלל איזו בעיה של פינים, למרות שמתח היציאה זהה...) תודה...

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  15. Started by shalomelbe,

אני שולח אותו לסלקום שיפרמטו את המכשיר מחשש למזיקים, איך לדעת שהם פירמטו ולא עשו שיחזור הגדרות יצרן? האם שידרוג גירסא מחייב מחיקה מושלמת של כל התוכן הקודם? איך אפשר לבצע מחיקה כזאת לבד בבית?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  16. תמונות יפות עם פלאש מניבות עיניים אדומות, איך מורידים? גם ברסקו אקספלורר לא מצאתי.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. תנו לי המלצות בהתאם לדרישות שכתובות למטה. המחיר הוא די גמיש אבל תנסו להישאר בטווח של 1000-2000. ואם אתם חושבים שכדאי לחכות עד שיצא מכשיר X או מכשיר Y תכתבו... תודה מראש לעוזרים/עוזרות. ---------- תקציב: 1000-2000. דרישות: מערכת בקוד-פתוח, Wi-Fi, מסך מגע, נגן MP3/וידאו, מצלמה 3 מגה ומעלה עם צילום וידאו, חריץ לכרטיסי זיכרון. קניה: יד ראשונה בלבד. אזור: צפון.

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by ToMuSH,

צהריים טובים, אני רוצה לקנות את מגן המסך הזה, ורציתי לדעת אם הוא ייפגע בממשק הטאץ' של המכשיר. כמו כן, אם אתם מכירים נרתיק סיליקון טוב למכשיר במחיר הגיוני לדבר הזה (50 שקל מקסימום, מתוך עיקרון), אשמח לדעת. תודה רבה ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. http://blog.gsmarena.com/samsung-galaxy-s-sales-reach-seven-figures-samsung-crosses-fingers-and-hopes-to-push-9-more-millions/ המכשיר התחיל להימכר לפני כחודש (ב 18 ליוני), ומתישהו השבוע הוא חצה את רף המליון מכירות אלו נתונים מעודדים במיוחד כי רק עכשיו (18-25 ליולי) מתרחשות ההשקות של הגרסות האמריקאיות שימכרו בארה"ב עם חוזה, מה שאמור להראות עוד קפיצה ענקית במכירות. עד עכשיו המכשיר נמכר רק במספר מדינות בעולם מתוך 110 מדינות שאמורה להתבצע בהן ההשקה (ישראל לא ביניהן) לשם שינוי, שלא כמו עם הגלאקסי הראשון, סאמסונג לא זורקת בינתיים את המשתמשים לעזאזל, ומראה תמיכה רציפה. מאז השקת המכשיר ביוני כבר יצאו 3 גרסאות קושחה חדשות של סאמסונג, שפותרות באגים ובעיות שדווח עליהן לאחר ההשק…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by Gyro,

שלום חברים אני מקבל ככל הנראה SAMSUNG GALAXY S 9100 מארה"ב בימים הקרובים, אשמח לקבל מספר תשובות ו/או קישורים רלבנטים לשאלות הבאות: 1. הבנתי שמעבר לדגמי המפעילות תכלס יש 2 דגמים לא נעולים למכשיר גרסה אמריקאית ואירופאית, מה ההבדלים ביניהם אם בכלל? 2. רוט - האם יש כבר רוט רשמי ומסודר שנבדק למכשיר+פונטים בעברית שאוכל להתקין בביטחה יחסית? לא בטוח שבא לי לחכות עד לסוף אוגוסט לפחות עד שאקבל תמיכה בעברית, אני יודע שאני יכול להוריד מקלדת עברית אבל בא לי לקבל סמסים מחברים ולהיות מסוגל לקרוא אותם בתור התחלה וכמובן כל נושא אנשי הקשר... אולי בכל זאת עדיף לחכות ל2.2? מה דעתכם? 3 - הבטרייה של המכשיר - מה הדרך האופטימלית לבצע את מחזורי ההטענה לצורך קבלת תפוקה מלאה שלה? 24 שעות בהתחלה? פר…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by BlackTalon,

ואולי בכלל דגם אחר? אגב, איפה הכי כדאי לקנות? ebay או בארץ? מישהו יודע לגבי תשלום מכס?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Skion,

כמו הטייטל. חיפשתי מדריכים באינטרנט, אבל לא מצאתי שומדבר שעוזר. מישהו מכיר את הדגם הזה ואיך לעשות לו הארד ריסט? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  23. Started by F430,

עם 300 דקות + 150 הודעות + 500MB ב157 ש"ח? בא לי פלאפון משוגע עם איכות משוגעת והוא דיי בכיוון... בא לי מצלמה טובה יש לו רק 5 מגה פיקסל שזה נראה לי המינוס היחיד שהמצלמות הממש טובות הן 8 מגה.

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by alon p,

קניתי ההיום איפוד טאץ דור שני וחצי ב900, השאלה שלי היא האם שווה להחזיר לחנות ולנקות אחד דור שלשי ולשם יותר? או שלא צריך לשלםיותר?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  25. הוא גם נגן מדיה.. ויש לו חיבור קטן לאללה, שכנראה מצידו השני הוא USB. הייתי בBUG ולא היה להם מושג איזה כבל מתאים לזה. כנ"ל אורנג' שמכרו את המכשיר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים