עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by שניצל,

אהלן! אני רוצה להחליף את ה-Motorola Atrix המזדקן שלי במכשיר חדש. אני מחפש מכשיר באותו סדר גודל, ולפי מה שראיתי שני המכשירים בכותרת (וה-z1 compact) הם הקומפקטיים היחידים שאינם מסורסים לעומת אחיהם הגדולים. מבחינת רוב המפרט (כוח עיבוד, מצלמה, מסך) המכשירים די דומים, אבל לכל אחד יש יתרונות משלו: ל-Z3 Compact יש סוללה משמעותית יותר גדולה, הוא עמיד בפני מים ואבק, יש לו חריץ microSD, והממשק שלו קל יותר (אני לא הכי מת על ה-Touchwiz) ה-Alpha יותר זול, יש לו סוללה שניתנת להחלפה, מגיע עם 32gb זכרון אחסון לעומת 16 ב-z3 (אמנם אין לו מקום להרחבה, אבל 32 זה די והותר בשבילי - כרגע יש לי 16 שאני בקושי ממלא), ולמיטב הבנתי הוא יותר חסין (לא בפני מים ואבק, אבל כן חסין יותר, והבנתי שהזכוכית …

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-10/

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by hartaWHAT,

היי הייתי רוצה לשמוע ממישהו שהזמין כבר איך זה עובד כל הקטע הזה.. 1. המשלוח - יש עם זה איזשהן בעיות ? זה אמור להגיע בדואר רשום כה? 2. מכס ומס בלה בלה בלה כל זה - איך גובים את זה ממני או מה גובים לא יודע.. קיצר מה אני משלם חוץ מהמחיר של המכשיר והמשלוח.. 3. אחריות - אני שולח את זה אליהם ? 4. אהה וגם המטען כאילו זה מטען שמתאים לפה? תודה לכולם - אני אידיוט לא מבין בזה

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. גולן ממשיכה להגדיל: 10 ג\'יגה-בייט לגלישה ב-60 ש\"ח לחודש לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%95%d7%9c%d7%9f-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%92%d7%93%d7%99%d7%9c-10-%d7%92%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%98-%d7%9c%d7%92%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%91-6/

• 6 תגובות
    • 6.7k צפיות
  5. Started by aviseror,

קניתי ניום מייזו מ6 + אוזניות JBL REFERENCE 220 אחלה נגן דרך אגב איך משנים ערכת נושא .. תודה אבי

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום שמי יהונתן, בן 27 לומד משפטים. לפני כבר למעלה מ7 שנים אחי ואני חשבנו על תוכנת מחשב מעולה והיינו בטוחים שתוך כמה חודשים גוגל או פייסבוק יוציאו כזאת לאור. אחי ואני מבינים במחשבים ברמה הבסיסית ביותר, ניסיתי כמה פעמים ללמוד תכנות אבל זה לא בשבילי. בקיצור עברו 7 שנים, הרעיון קיים אבל אף אחד לא עושה, ואני חושב שהגיע הזמן לפחות לנסות. מה יש לי? יש לי כסף לממן פרויקט ורעיון. מה אין לי? אין לי מושג איך מתחילים את כל הסיפור הזה. בנוסף אני מפחד שאם אני יקח מתכנת אז יגנבו לי את הרעיון סגנון "מארק צוקרברג". הרעיון בימינו הרבה יותר מתאים ונכון בתור אפליקציה לאנדרואיד ואייפון וגם לדפדפן כרום. אין דבר כזה בשוק בכלל ואני בודק תמיד. אם אפשר קצת ייעוץ לגבי העניין אני ישמח לקבל…

7. לאחרונה התעניינתי בטלפון מסויים וראיתי שהמחיר שלו זול יותר ב300 שקל בחנויות ב zap מאשר באורנג'. השאלה שלי היא אם יש עם רכישה כזאת בעיה כלשהי מבחינת אחריות או דברים אחרים. והאם מישהו מכם התנסה ברכישה בחנות כזאת ויכול להגיד אם זה בסדר או להמליץ לי על חנות מסויימת מאחר ויש מספר חנויות שהמחיר בהן כמעט זהה. תודה רבה לכם ;D.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום לכולם, מחפש מכשיר סלולרי שייספק לי גם משרד נייד(הבנתי שהוא תומך בסנכרון לשרת Exchange), גלישה באינטרנט בצורה נעימה ונוחה וגם מדיה(סרטים ומוזיקה), האם המכשיר יוכל לספק לי את הדברים הנ"ל? האם יש טעם לחכות למכשיר טוב יותר(EVO או האם יש כבר מכשירי HTC אשר מספקים סחורה טובה יותר)?

• 37 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. רוצים Zenfone 2 במראה משודרג, עם 128GB של נפח אחסון מובנה ו-4GB של זכרון RAM? במידה וכן, ה-Zenfone 2 Deluxe הוא כנראה בדיוק בשבילכם לכתבה: http://hwzone.co.il/זמן-הזן-משפחת-ה-zenfone-2-של-אסוס-ממשיכה-להתרחב/

10. Started by Dror Arasheven,

מחפש נגן MP3 קומפקטי ויעיל ..... יש המלצות ?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. שלום רב, עד כה עבדתי עם הנוקיה 6120 קלאסיק שלי על רשת דור 2 - והטלפון היה מושלם ולא היה נכבה כאשר אין קליטה טובה. לאחר שעברתי לרשת הוט מוביל (אני מרוצה), אבל כאשר אני מגיע לאזור ללא קליטה (בקניון שלנו ברמלה בקומה התחתונה שנכנסים לסופר מרקט אין קליטה בכלל לכל סוגי הרשתות וכו'.) הטלפון מתכבה ונדלק כאשר אין קליטה. גם לטלפון של אבא שלי יש אותה בעיה והדגם שלו זה נוקיה 3711. וכאשר גם הוא היה על תקן דור 2 הטלפון לא היה נכבה שאין קליטה, ומאשר שהטלפון על דור 3 ובאזורים שהוא מתסתובב (בצפון, ירושלים, אשדוד-אשקלון) כאשר אין קליטה הטלפון מתכבה. אשמח אם תוכלו להמליץ על טלפון סלולארי שלא זולל בטריה על דור 3, ולא מתכבה שאין קליטה וכו'. התקציב עד 600 ש"ח, טלפון סליידר או צדפה או רגיל …

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  12. הי רציתי לשאול אם יש בארץ איזה מקום שעושה ציפוי נגד מים למכשיר סלולרי? תודה איתי

13. Started by Matan Damti,

שלום, אני מעוניין לרכוש asus zenfone 5 lte הדגם של ה16gb עולה 200 שקל יותר מהדגם של ה8gb השאלה היא האם עדיף לקנות את הדגם של ה-8 ולהוסיף לו כרטיס זיכרון (יש לי כבר אחד) או בכל מקרה ללכת על הדגם של ה16gb (שמעתי שזה יקל על המכשיר ולאורך זמן זה ישתלם)?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. קניתי אוזניות עם מיקרופון ולא מצליחה שישמעו אותי. האוזניות של muller ווינדוס 7 אם זה משנה. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם יש לי אייפון 4 וקניתי גלקסי 3. כיצד ניתן להעביר את כל התוכן מהאייפון לגלקסי בצורה הכי מהירה נוחה ויעילה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Lyor,

יש ברשותי מטען של אייפון 4 שקיבלתי עם המכשיר עוד שקניתי אותו, דגם A1300 ונראה שהוא סוף סוף החליט ללכת לעולמו. במקרה אבל גיליתי את העמוד הזה, שאומר שבכל נקודת יצוג של אפל הם מוכנים להחליף את המטען הזה בדגם A1400 בחינם וללא עלות נוספת. ככל הנראה בגלל שגילו אצלו בעיה בייצור או משהו. רציתי לשאול אם התהליך הזה עדיין אפשרי, ואני אוכל באמת לקבל מטען מקורי חלופי.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by 1stcowgirl,

בוקר טוב. זקוקה לעזרה בכדי להתקין מערכת הפעלה בעברית על מכשיר אנדרואיד בשם גלאקסי יאנג galaxy y אז המכשיר נרכש בהודו כעת אני רוצה להעביר אותו לאבי. הוא מבוגר והייתי רותה שהממשק שלו יהיה בעברית. אז אם יש מישהו שיכול לעזור אני יעריך מאד. אני זקוקה לשם של מערכת ההפעלה זקוקה להורדה של מערכת ההפעלה. זקוקה למדריך איך להתקין אותה. יש לי ניסיון במחשבים ואני יודעת לעשות root דרך הביוס של המכשיר. אז נא לא לדאוג אם אני יהיה מסוגלת להסתדר. זקוקה רק למעט הכוונה. תודה רבה ובוקר טוב

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, לפני כחודש נהרס לי Creative Zen Micro. לצערי אין לי כרגע ממש תקציב ולכן אני מעוניין לקנות נגן כמה שיותר זול. כרגע אני מתלבט בין sansa c250 (עם 2GB זיכרון בהרחבה), מול נגן 4GB של Clubin. הבנתי כי האיכות של הסנסה היא סבירה ותו לא. השאלה היא איך היא מול נגן ג'נרי כזה? האם יש הבדל? והאם נגן גנרי עם אוזיות סבירות יותר (משהו בסביבות ה 150 שקל) יהיה עדיף על הסנסה, עם האוז' שבאות עם הנגן, לדעתכם? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, זהו פוסט אזהרה לכל מי שמעלה בדעתו לרכוש מכשיר נייד של סוני. אקדים ואומר לכל מי ששואל את עצמו - אני אדם פרטי לחלוטין שנכווה קשות ואין לי שום אינטרס בשום מקום מאף אחד. ברשותי מכשיר סוני Z1 compact שנרכש לפני כשנה. שלא יהיו אי הבנות - מדובר במכשיר טוב אלא שאם תנסו לחפש למכשיר הזה שירות או חלילה אביזר בארץ - אתם בבעיה חמורה. תוך חודשים ספורים הלך האיטום של כיסוי שקע ההטענה במכשיר. יתכן שבסוני לא חשבו שצריך למצוא פתרון עמיד לצורך הלא מוסבר להסיר את את הכיסוי כשמטעינים את המכשיר, ובהמשך הדרך וללא קשר לבלאי הראשוני, כפתור ההפעלה הפסיק לתפקד כראוי. למרות שזה לא סביר ממכשיר דגל שרכיב בו יתבלה תוך חודשים ספורים של שימוש סביר, הייתי מוכן לקחת על עצמי את מלאכת התיקון. ואח…

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. שלום. תראו רוב הזמן היו לי את נגני COWON אבל הבעיה אצלהם שאחרי פחות משנה הם איכשהו מצליחים להתקלקל וזה משהו שחוזר על עצמו כמו בנגן X5 שהיה לי או D2 שיש לי כרגע (גם נידפק בתוכנה אצלו-כל הזמן עושה ריסטרטים) אני זקוק לאיזו חברה טובה שתוכל איכשהו... להחזיק לי תקופה יותר ארוכה מאשר שנה! יש חיה כזאת בכלל? נראה לי אייפוד זה הדבר הכי טוב לבנתיים (למרות שאני ממש נמנע מהחברה הזאת) תודה מראש מה דעתכם על זה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25634

21. Started by sgt_flippy,

הנגן שלי cowon A3 עזב לעולם שכולו טוב ועכשיו אני רוצה למצוא לו מחליף ראוי , יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  22. ואיזה חניות בסין מוכרות אותו?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  23. ראיתי שתי סקירות על המסך של האייפון החדש, והמסקנה של שתיהן הוא שהוא מעולה. עכשיו מישהו יודע אם האייפוד טאצ' יקבל אותו דגם בדיוק של מסך, או דגם נחות כמו שהוא קיבל בדגמים הקודמים שלו (לא מבחינת רזולוציה, אלא מבחינת ניגודיות, צבע, דיוק וכד')?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by matan13,

כמה עולה מכשיר 4s 16gb בניו יורק ? איך אוכל לבדוק מה המחירים של המכשיר בניוק יורק ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by your humble servant,

.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.