עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%9d-oneplus-one-%d7%9e%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%95%d7%a9-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%94%d7%96%d7%9e%d7%a0%d7%94-%d7%9e%d7%a8/

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  2. לא יכול להעתיק לשמה שירים. לא מזמן הצלחתי, אבל פתאום לא. זה מה שזה רושם לי: "אין אפשרות להעתיק את [שם השיר] : המכשיר הפסיק להגיב, או נותק." הערות: זה לא על LOCK אי אפשר לעשות אתחל... יש שגיאה תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  3. Started by 1stcowgirl,

שלום, קבלתי samsung galaxy s3 gt-i9300 מארה"ב ואני פשוט לא מצליחה להתקין מקלדת עברית על המכשיר. אני רוצה לציין שאני לא צריכה את כל מערכת ההפעלה בעברית אלא רק שתהיה לי אפשרות לשנות את המקלדת מאנגלית לעברים (כשאני מסמסת ). האם משהו יודע או מבין בנושא הזה?

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  4. עדיין לא הספקנו להסדיר את הנשימה מרגע השקתו של ה-Vivo NEX, והנה מגיע מכשיר חכם נוסף מהמזרח הרחוק שמאתגר את המושגים הטכנולוגיים אליהם התרגלנו לכתבה

5. שמועה חדשה מדברת על כך שהיצרנית הסינית עשויה להפתיע את השוק עם מכשיר מיני עוצמתי במיוחד מכשיר הדגל העדכני של שיאומי (Xiaomi), ה-Mi 5, מהווה כבר היום את אחד מהקומפקטיים ביותר אשר מבוססים על שבב ה-Snapdragon 820 העדכני מבית קוואלקום – אך נראה שביצרנית לא מסתפקים בכך, ומתכננים להשיק גם גירסת מיני קטנה הרבה יותר עבורו מבלי להתפשר על כח העיבוד. לפי השמועות ברשת החברתית הסינית weibo, בשיאומי מכינים עתה את ה-Xiaomi Mini Mi 5, שיכלול מסך 4.3 אינץ' בלבד ברזולוציה של 720p, זכרון RAM בנפח 3GB ונפח אחסון מבוסס טכנולוגיית eMMC של 32GB, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית – וגם שבב Snapdragon 820, בדיוק כמו זה שיש בדגמי ה-Mi 5 וברוב מכשירי הדגל המודרניים האחרים. אחרי שהעניקה …

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  6. כל העולם חיכה לטאבלט של אפל, מיקרוסופט החליטה לשחרר הצהרה קודם נראה פשוט טוב כמובן שיש עוד זמן עד שנראה דבר כזה בשוק, אבל נראה שיש למה לחכות http://www.engadget.com/2009/09/22/microsofts-courier-booklet-emerges-said-to-be-in-late-prototy/#continued

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  7. קניתי מכשיר חדש של XIAMOI 5A ובהגדרות הראשונות הוא מבקש להתחבר לרשת אלחוטית כדי להוריד עידכונים הבעיה שאין לי רשת אלחוטית. כולם עם סגורים עם סיסמאות איך מגדירים אותו שימשוך את העדכונים דרך הרשת של הקו הסלולרי ?

8. Started by Holography,

אני יכול להשיג כחדש יש שנייה ב300-350 שקל... הבנתי שאין דברים יותר טובים בתקציב הזה. שווה?

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  9. תקציב: 1000 ש"ח. דרישות: עברית כמה שיותר מלאה, מסך 5" או גדול יותר, זיכרון לפחות 2 ג'יגה, תמיכה בתדרים של הארץ, אפשרות לתקן את המכשיר בארץ במקרה של תקלה, בעדיפות להזמנה מחו"ל. אני לא בטוח אם כל אלו מתאימים לתקציב והדרישות אבל שמתי לב ל: moto g 3rd gen xt1541 2015 הגירסה עם 2 ג'יגה זיכרון ו 16 ג'יגה נפח איחסון. Meizu m1 metal Xiaomi Redmi Note 3 Xiaomi mi 4i Xiaomi mi 4 Asus Zenfone 2 ZE551ML 4GB RAM 32GB Asus Zenfone 2 Laser ZE500KL 16GB Asus Zenfone 2 ZE551ML 2GB RAM 16GB פיספסתי משהו? שאלה נוספת למי שיש ניסיון בהזמנה מחו"ל ומאמזון באירופה. כל המכשירים שנמכרים באתרי אמזון מסופקים עם שקע שמתאים למתח בארץ?…

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  10. שלום כולם, הגיע הזמן לשדרג את הסמסנונג הישן שיש לי כבר 6 שנים (כן ההיתי קמצן), אז תקציב, ככה עד 2500 שקל, אם אפשר בפחות גם טוב. אממ צריך מכשיר שתהיה בו מצלמה דיגטלית טובה, נגן mp3 שנשמע טוב ואיכותי, ולא מהמכשירים שסתם עושים רעש וצלצולים והורסים כול שיר, שהיה בו ספייקר איכותי שדרכו היה אפשר לשמוע את ה mp3 בצורה טובה וברורה, ללא רעשים מיותרים, שהיה יפה וקטן עד כמה שאפשר, שהיה ניתן להוסיף לו כרטיסי זכרון בנפחים של 2-4 גיגה, שהיה בו גישה לאינטרנט, אני לא ממש לא מבין בזה, אבל ראיתי למשל ב v3x וב k800i אפשר ממש לגלוש ל ynet. ממש כמו דפדפן רגיל במחשב. שהיה ניתן להתקין עליו כול מיני שטיות, addons וכאלה. עכשיו מהן ההמלצות חשבתי על k800i הוא נראה מתאים, אבל הבנתי שהוא כבר מתיישן ו…

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי אפשרות לבקש ממישהו שיביא לי מכשיר סלולרי מבנגקוק עוד כמה ימים, ואשמח להעזר בניסיון שלכם כי אני לא ממש מכיר מכשירים. עד עכשיו הייתי כלוא בפלאפון, אבל עכשיו אני יכול לעבור אז אני רוצה מכשיר שיתאים לאורנג'/סלקום ויהיו בו התכונות הבאות: (אם אין מכשיר עם כל התכונות, או שהוא יהיה יקר מידי, אז אתפשר על חלק מהתכונות) אפשרות לשני מספרים על מכשיר אחד, כדי שאוכל לקבל שיחות עבודה ואישיות באותו מכשיר (נראה לי שקוראים לזה דואל-סים או משהו כזה ??) BlueTooth WiFi GPS קבלת, שליחת וסינכרון אימיילים אפשרות צפיה במסמכי וורד ו-pdf מזכירה אלקטרונית במכשיר (לא אוהב תא קולי) אפשרות לקבלת פקסים אפשרות להקלטת שיחות כמו שוודאי הבנתם, זה למטרות עבודה בעי…

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  12. שלום כולם! אני ביום שני טס לשנה+\- (כרטיס פתוח) לד. אמריקה והחלטתי להצטייד בנגן MP3 עכשיו השגתי דיל דיי טוב של הנגן FUZE של סנסה 8 ג'יגה ב480 ש'ח השאלה היא אם זה נגן טוב ואם זה שווה את הכסף ובנוסף רציתי לדעת מה אני עושה בקשר למטען יו אס בי לחשמל? אני יודע שיש את הג'נריים האלה אבל הם עם הזמן דופקים את הסוללה יש מטען כזה שהוא קצת יותר איכותי? ובנוסף אני אשמח לשמוע כל המלצה או עצה נוספת, בתודה מראש, לירן.

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  13. Started by amadey,

הי, אני מחפש כיסוי (מלא) + מגן מסך איכותי ל IPAD AIR 2. את המגן האחורי של אפל לא אהבתי - אני מחפש משהו יותר מסיבי שיעטוף את כול המכשיר כמו שצריך. מגן מסך - הבנתי שמגני זכוכית באופנה עכשיו. תקציב בערך 80 דולר (ebay\amazon) או בארץ. תודה

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  14. שלום לאיזה טלפון חכם יש את תוכנת ה-Calendar הכי טובה? תודה

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  15. Started by Yair Tz,

אהלן, בקרוב מגיע יום ההולדת שלי (בעוד שבוע וקצת יותר נכון), והחלטתי שאני זקוק לפלאפון חדש. בעיקרון, הדברים שאני הכי זקוק להם: - מוזיקה: איכות של 64 פולי ומעלה, לא מתפשר. רמקולים חזקים, כמה שיותר, ועדיף מאוד סטראו (2 רמקולים). - מצלמה: 3.2MP לפחות. - זמן סוללה: סוללה שתחזיק נגינה רצופה של 12-14 שעות לפחות. - גודל מסך: מסך כמה שיותר גדול (לצורך גלישה באינטרנט בעיקר), מינימום 2.4". - מערכת הפעלה שיהיה ניתן להתקין עליה ישומים דוגמת Opera Mini. אין צורך לזיכרון פנימי או מה שלא יהיה, אעדיף לקנות כרטיסי זיכרון. אופציות- N85 (ברגע שהמחיר יירד), N82, N79, אולי גם את ה-C902.

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  16. 1. זה נכון שצריך להטעין את הסלולרי כמות קצרה של זמן? נגיד משהו כמו שעתיים? בגלל שסוכן מכירות של פלאפון אמר לי שעדיף להטעין כל יום שעתיים ולא להחזיק את הטלפון בטעינה כל הזמן כי כשהטלפון והמטען מתיישנים אז יש שם איזה דיודה במטען שלא מגינה מהחשמל והטלפון ממשיך להיטען אחרי שהוא כבר מלא והסוללה יכולה אפילו להתפוצץ. זה נכון? 2. אותו הסוכן אמר שהמכשירים של פלאפון, יש להם הרבה פחות קרינה מהמכשירים של אורנג' וסלקום, בגלל שהמכשירים של פלאפון מתקשרים עם אנטנות, והמכשירים של החברות האחרות מתקשרות עם הלווין, ובגלל זה אצלם הקרינה יותר גבוהה. זה נכון?

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  17. Started by zohar678,

מיזה זמן רב כשמתקשרים אלי אני בקושי מסוגל לשמוע את הצד השני, ואני ממש מצמיד את המכשיר בכוח לאוזן. אם אני שם על ספיקר אז אני שומע טוב, או לחילופין מחבר אוזניות וגם אז אני שומע מצויין. השאלה שלי האם הבעיה במכשיר וניתן לתקן? או שהבעיה קשורה לכרטיס הסים או לחברת התקשורת (הוט מובייל)? גרסת האנדרואיד שלי היא 4.2.2

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  18. Started by RonTG,

שלום, לפי מה שהבנתי דנים ברגעים אלה על אפשרות להורדת חבילת הUMTS (דור שלישי) שחייבים לרכוש כיום.. האם זה נכון? ותוך כמה זמן זה יתבצע?

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  19. איזה מכשיר יותר טוב של אריקסון מבין השלושה? כמו כן אשמח להמלצות נוספות במידה ויש יארי ? הייזל ? או W995? המטרות שלי זה למוזיקה ואם יש מצלמה אז זה גם טוב, וגם שיחות וידאו זה יכול להיות אחלה (למרות שכרגע יש לי סים דור 2) זמן סוללה חשוב אבל הבנתי שיש בעיה כלשהי עם הW995 לגבי סוללה? (יכול להיות דבר כזה?) האם זה באמת משנה אם זה כרטיס זיכרון של M2 או מיקרו SD? חוצמהמחיר ובגדול משלושתם אני באמת רוצה לדעת איזה מכשיר הוא באמת יותר טוב ושווה את הכסף יותר מאחרים אני לא מחפש סמארטפון ולא מחפש יותר מדי בלגאן, לא חשוב לי הWIFI וגם GPS לא כזה חשוב לי אני בסך הכל מחפש סלולרי שיעשה את העבודה בלי יותר מדי תחכומים של אייפון שמייפון או סתם כל סמארטפון אחר כי בכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות, …

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  20. Started by creek,

האם זה אפשרי לפתוח תיקיות בתוך המקום אליו נשמרות כל התמונות\ווידיאו, או שזה ככה -כל התמונות באותו המקום? ואני לא מתכוון לאלבום-מצגת כמו שכבר יש, אלא תיקייה, שבה תמונות שונות יוצגו. ועוד שאלה: לפי מה התמונות מסודרות ב-v3x? לפי שם או סדר צילום-העברה?

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  21. Started by Wideblade,

היי הנוקיה 6288 שלי הלך לעולמו אחרי 3 שנים של שימוש... אני מחפש פלאפון חדש בתקציב של 1000 שקל (אפשר לעלות קצת, אולי ל1100)... חשוב לי פלאפון שיהיה קומפקטי ונוח, עם מקשים נוחים, ומצלמה איכותית עם פלאש טוב... זה כל מה שאני מחפש (עם עדיפות לסליידר אולי אבל זה לא ממש משנה).. אה ואני לא סובל מוטורולה או סמסונג... אני מחפש נוקיה או סוני אריקסון.. יש המלצות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  22. הדגמים החדשים של Huawei נוחתים בשוק המקומי במהירות שיא תודות למיקוד המחודש של היצרנית עצמה - עם דיל מעניין שכולל גם את השעון החכם החדש לכתבה

23. Started by LockOn,

היי, בשעה טובה הגיעה לפני מספר שבועות הTOYOTA CAMRY החדשה מאה"ב. ברכב מותקנת מערכת מדיה שכוללת, בין השאר, GPS מובנה. בGPS אין מפה של ארץ הקודש :-\.. הלכתי למוסכים של טויוטה ולכמה חאפרים באזור וההצעה הכי טובה עמדה על 4000 ש"ח (!!). אז חשבתי להשיג איזה תוכנת ניווט כמו IGO אבל לא נראה לי שזה היה עובד בגלל מערכת ההפעלה של המערכת. מה אפשר לעשות? איזה פתרונות טובים יש?

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  24. דגם תקציבי חדש במותג הפופולרי מהעבר אמור להציע כוח עיבוד סביר עם סוללה נדיבה לכתבה

25. מה הם המועמדים לטאבלט הסביר ביותר במחיר המינימאלי עם התמורה המקסימאלית? סביבות ה $140-220 בלי להתפשר על מעבד שלא סוחב, או רזולוציה או צג קטנים מידי.

• 2 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.