עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Dark Respect,

יש לי ZIRE 71 שהוא קצת ישן, מסוף 2003 אני רוצה לקנות כרטיס SDHC שמונה גיגה, הוא יפעל בפאלם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ROTEMan,

בשעה טובה קניתי את הנגן , מרוצה ממנו מאוד. אשמח אם מישהו יוכל להביא לי לינק למקום שבו אוכל להוריד ערכות נושא ומשחקים לנגן , אם אקבל המלצות זה אפילו יהיה מצויין.

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  3. Started by Vidati,

אני לא אחד מאותם אנשי הבוקר. השעון הביולוגי שלי עובד הפוך. לא משנה מה אני עושה ולא חשוב כמה שעות בלילה אני ישן, ברגע שהשמש עולה אני עייף - וכשהיא נעלמת מהשמיים אני מוצא את עצמי מלא מרץ ומוכן לפעולה. יחד עם זאת, יש לי דבר אחד המשותף עם חובבי הבקרים - ההתעוררות הורגת אותי. העולם יוצר טכנולוגיות חדשות ללא הרף, חלקן נועדו להפוך את היקיצה לנעימה יותר - למשל מערכות סטריאו או טלפונים סלולאריים המנגנים את השיר האהוב עליכם כצליל היקיצה, אך גם מערכות אלו סובלות מבעיות - או שהמוסיקה הופכת לחלק מהחלום ואנו נשארים במיטה, או לחלופין אנו מוצאים את עצמנו שוב מתעוררים בבהלה בגלל שהשיר קצבי מידי. נראה שאין ישועה ונגזר עלינו להתעורר עם דופק גבוה וחיים קצרים יותר. לחיינו נכנסת ההמצאה החד…

4. Started by elibadra2,

שלום . רכשתי היום nexus 4 . מישום מה אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. בחברת אורנג נאמר לי שמבחינתם הכל בסדר. יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by שועל האש,

קניתי מערכת לרכב אם שן כחולה ויש שם אופציה לחבר נגן mp3 ולישמוע מוזיקה אז אני מחפש נגן mp3 אם שן כחולה :jump:

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  6. Started by Judas Iscariot,

כל המידע הרלוונטי בכותרת אני מניח. בKSP ובאג אני רואה רק אייפודים למיניהם... תהיתי אם יש אופציות טובות יותר באותו טווח מחירים. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. דרישות מהמכשיר לפי סדר חשיבות: 1. סוללה כמה שיותר חזקה 2. זול כמה שאפשר 3. שיוכל להריץ אנדרואיד במהירות סבירה - אני משתמש כמעט אך ורק בוייז ווטסאפ, לעיתים גם ב gameboid - אני כמעט ולא משתמש בדפדפן 4. עוצמת שמע סבירה (בעבר הרחוק היה לי nokia 3500 ובקושי שמעו בו, הייתי צריך להפעיל את הרמקול כמעט כל פעם) 5. מסך לא גדול מידי (היה לי גלאקסי S2, אני מעדיף מסך קטן יותר עם זמן סוללה ארוך יותר) 6. רמת קרינה נמוכה 7. קל משקל אשמח לקבל 2-3 המלצות ואקרא עליהם ביקורות. בתודה מראש לעוזרים, ערן

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. חבר שלי הזמין מאיביי סוני אריקסון k850 ב 511 שקל. השאלה מה דעתכם על הפלאפון? והאם הסכום שווה את הפלאפון? הפלאפון באנגלית יש אפשרות לצרוב עליו עברית? סים של הארץ יעבוד בו. הסים הוא של סוני אריקסון w 995? תודה מראש לכל העוזרים. הפלאפון פתוח לכל הרשתות.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by edoman,

שלום לכולם, אני מחפש טאבלט טוב שישרת אותי נאמנה לצרכים שלי 1. רוב הצרכים שלי הם שימוש בתוכנות של טיסה (GPS, מפות, ועוד) 2. אני מעוניין בטאבלט "10 אני צריך מסך גדול 3. צפייה במסמכים גדולים כקטנים, מצגות, סרטונים וסרטים. 4. מערכת הפעלה אנדרואיד. 5. סוללה חזקה שתספיק לכמה שעות טובות של עבודה.. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אין לי בעיה להזמין מחול. אמ..יש בבאג אבל המחיר מוגזם לדעתי! 35~ ליחידה

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by Alex89,

איזה מכשיר מבין השניים עדיף לקנות (לא אכפת לי מהמצלמה של 5M)?

12. יש לי נגן של sandisk sansa c250 ורציתי לדעת היכן טעיתי שאנני רואה את הספריות שפתחתי בנגן? חברתי למחשב את הנגן והמחשב זיהה אותו ככונן חיצוני (כמו Diskonkey) ובכונן פתחתי סיפריות לפי סוגי מוזיקה ולכל סיפרייה הכנסתי את השירים המתאימים, אך בנגן אנני רואה כלל את הסיפריות שפתחתי, יש רק אפשרות לראות בכלליות את כל השירים. כמו כן תעזרו לי למה את רוב שמות השירים אני רואה כמו שצריך (עברית/אנגלית) וחלק מהשירים מוצגים לי כמספרים בלבד. אנא עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by בוני70,

באיזה מכשרי HTC יש 4 ice cream sandwich ? אני רוצה לשדרג את ה mytouch 4G

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  14. Started by Cheif,

70 יום חלפו מאז תחילת הפעילות של גולן טלקום ו-HOT Mobile, אבל די ברור שהן שינו מהקצה לקצה את דמותו של שוק הסלולר בישראל. בפוסט המצב, אני מנסה לסכם את שהתחולל כאן בחודשיים וחצי האחרונים. http://www.netcheif.com/blog/?p=2384

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  15. ערב טוב! אני אתחיל מהתחלה שלא יהיה פה שמץ של בלבול יש לי את המכשיר motorola defy mb525 שעליו היה מותקן CM7 תקופה של שנה וחצי פלוס. ראיתי באתר gizmolord שיש גירסה חדשה לדיפיי של jellybean 4.1.1 אז עידכנתי לגירסה הזו. הצריבה הושלמה הכל בסדר פשוט לא אהבתי את הגירסה, לטעמי הייתה יותר איטית מCM7 אז רציתי לחזור אליה. ראיתי שיש CM 7.2 STABLE ורציתי לבדוק אותה, אז צרבתי את הרום הזה עם הקרנל פיירו של אותה גירסה 4.1.1 של jellybean זה היה מעשה ממש לא חכם בהתחשב שאלו שני דברים שונים לחלוטין. התוצאה - המכשיר נתקע על הלוגו של "גוגל" חשוב!!! יש אופציה להיכנס לריקוברי בזמן הפעלת המכשיר. אני צריך עזרה דחוף כרגע אני בלי טלפון, איך "לנקות" לגמרי את הנתונים האלה ואיזה רום וקרנל לצרוב מחדש דר…

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  16. הגדרתי את האייפון שלי שיתמוך בסנכרון יומן מג'ימיל עכשיו אני בסלקום, משתמש באייפון הראשון (EDGE) אני כיביתי בצורה יזומה את ה EDGE במכשיר, כי לא רציתי להשתמש באינטרנט הסלולארי והיקר אבל כנראה שה PUSH בכל זאת התחבר לאינטרנט וזה פתאום סימן לי שאני הורדתי כבר איזה 15 מגה! עכשיו עד כמה שאני זוכר, האינטרנט ב EDGE הוא מאד מאד יקר מה אפשר לעשות? כעיקרון יש לי USIM, ומבחינת סלקום יש לי טלפון דור שלישי שאני משלם על חבילת 100מגה, אבל זה לא מכסה את הגלישת EDGE שעשיתי או שכן? אשמח להבהרות והארות בנושא

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  17. קניתי לא מזמן את המכשיר, לאחר השימוש הראשוני חיברתי אותו למטען שקיבלתי באריזה, והטעינה הייתה ארוכה - מאוד. משהו כמו 6-7 שעות מ0 ל100. הנחתי שזאת הטעינה הראשונית, וגם מישהי שיש לה את המכשיר הרגיעה אותי שככה זה בטעינה הראשונית. אבל - כרגע המכשיר נמצא בטעינה השנייה שלו, וגם היא בקושי מתקדמת. כבר כמעט שעה והוא עלה 6% בערך. אני די מודאג.. מישהו נתקל בבעיה כזאת?

18. Started by gbox,

בקרוב ב www.iCell.co.il

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  19. Started by NIRHA,

שלום למישהו יש אולי מושג אם ומתי יגיע הטלפון הנ"ל לארץ והאם הוא ישווק ע"י אחת המפעילות ? אשמח לכל פרט אפשרי... תודה.

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  20. חברת ZTE מתכננת להקדים את סמסונג ולהשיק מכשיר חכם כפול מסכים ומתקפל כבר בעוד יומיים, אבל ממש לא בטוח שזה הכיוון הנכון עבור השוק לכתבה

21. אני זקוק למטען microUSB סטנדרטי לרכב והאחרון שקניתי באיזו תחנת דלק פשוט שרף לי את שקע הטעינה של המכשיר הקודם (לא נטען יותר משום מטען). אפשרות אחת היא לקנות מטע "רשמי" במחיר מופקע מאורנג'/סלקום/פלאפון. מה האפשרות הבטוחה השניה? איך הוחרים מטען איכותי, עם הגנות מתח וכדומה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי אני שוקל לקנות טלפון חדש בעל אופציה לשידור מוזיקה בסטריאו דרך BLUETOOTH. המון מכשירים היום באים עם כניסת PL 3.5 סטנדרטית לחיבור אוזניות רגילות, אך אני די בטוח שעם השימוש האינטנסיבי שלי היציאה הזו תתקלקל ממש מהר (המגיעם). אז חשבתי, האם קיים מתאם שיקבל את האות מהטלפון, ב-BT, ואליו יתחברו אוזניות רגילות? יש לי כבר אוזניות שאני מאוד אוהב (סנהייזר CX400) ואני לא רוצה לרכוש אוזניות BT סטריאו נפרדות אלא לעשות שימוש בשלי. (גם בגלל מחיר של אוזניות איכותיות וגם כי כבר יש לי משהו איכותי שאני אוהב) מישהו נתקל בפתרון כזה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מגיע הזמן בו אדם מעוניין להלביש את מכשירו. הוא עושה חיפוש בפורום, ולא מוצא כלום. הוא עושה חיפוש בגוגל, אך מוצא מעט מאוד. מה קניתם? למה? כמה הוא עלה? מאיפה הזמנתם? האם אתם מרוצים? למה אתם לא מעלים תמונה? איך זה הרגיש בכיס/ביד? מה היתה השפעתו על החום? מאיזה סוג החומר? מתי החומר התחיל להתפורר? ועוד... בתקווה שדיון זה יהפוך למגדלור שיכוון ספיונת בדרכם למחוזות חדשים.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by DoKing,

שלום קוראים לי דור אני מנוי ברשת פלאפון ויש לי מכשיר סמסונג 770 מי שלא יודע הוא תומך בכרטיסיי מיקרו אס די עד 512... הבעיה שלי היא כזאת , העברת קבצים דרך המכשיר עצמו היא איטית מידיי ומעצבנת אז מה שעשיתי זה הכנסתי את הכרטיס למתאם ל אס די רגיל הכנסתי אותו לקורא כרטיסים והעברתי את הקבצים בצורה רגילה מה שקרה הוא זה שהמכשיר לא קרא את הקבצים.... אז עשיתי לכרטיס פורמט בצורה הפשוטה ביותר דרך המחשב שלי והתוצאה המכשיר לא קורא את הכרטיס (המחשב כן אני יכול לעשות עליו מה שאני רוצה אבל המכשיר לא מזהה שניכנס כרטיס הרחבה) מישהו יודע מה צריך לעשות בישביל דרך אגב הפורמט נכון השארתי אותו על FAT רגיל כמו הכרטיס שמגיע עם המכשיר וכמו שהוא הגיע .... נ.ב ליפניי שעשיתי פורמט הכל עבד טוב הכרטיס הצ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. תודה לעוזרים ...

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.