עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי, בכדי להתקין את גרסת PILOTX V5 אני צריך לשנמך את הגרסה ל-2.1. PILOTX העלה לאתר קובץ עבור שנמוך דרך האודין. מה אני צריך לעשות כדי לשנמך גרסה כמו שצריך? [אם אפשר הסבר מפורט על מה ללחוץ בדיוק זה יהיה ממש נחמד] תודה =][br]פורסם בתאריך: 10.12.2010 בשעה 13:04:31 הקפצה דחופה!נדפק הפלאפון! עשיתי כנראה שטויות וזה לא התקין את המערכת כמו שצריך ועכשיו הוא לא נדלק! [כן נכנס לDOWNLOADING מוד] מישהו יכול להסביר איך לעשות את התהליך כמו שצריך ולהביא לי קישור לכל הקבצים שצריך להוריד כדי להתקין 2.1, בבקשה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. כרגע יש לי פלאפון דור 2 , פלאפון גרוע ברמות אבל עושה את העבודה. בגלל שאני סטודנט קיבלתי הצעה שמבחינת הוצאה חודשים תהיה זהה למה שאני מוציא היום ככה שאם אפשר לשדרג, למה לא. ההצעות שקיבלתי הן לא מהטופ של הפלאפונים בגלל החבילה הדלה שלי. האפשרויות הן: סמסונג וויב NOKIA-E5 NOKIA-E72 NOKIA C7 IPHON 3GS אמרו לי שכרגע אין את הגלקסי ואת האייפון החדש, ובלי שום קשר בגלל שאני בוחר בחבילה של 150 שקל אז לא אוכל לקבל את המכישרים האלו. מבין כל המכשירים שמתי עין על הוויב, אבל הבנתי שיש לו מערכת הפעלה על הפנים. מזה אומר בדיוק? בסך הכל אני לא מעוניין ביותר מידי אפשרויות, אני לא אשב כל היום על הפלאפון הזה ולא נראה לי שאני צריך את כל האופציות שיש באייפון הישן. הדרישות שלי: סוללה סבירה ומעלה. מ…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. בעוד כעשרה ימים אני הולך לקבל את המכשיר Samsung Galaxy S מקנדה. השאלה שלי האם המכשיר מגיע כבר כסים פרי או שאני צריך לעשות משהו על מנת לפתוח אותו שיעבוד לי ברשת אורנג

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. חבר שלי הביא לי מחשב כף יד IPAQ ישן יחסית יש עליו WINDOWS MOBILE 2003 רציתי לשאול אם אפשר לשדרג את זה למשהו חדש יותר? או לפחות האם אפשר להוסיף לזה עברית תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by borsood,

מה שחשוב שיהיה נגן טוב. לא חשוב מצלמה\אינטרנט\דור3\ממשק מגע וכל שאר השטויות. כן וכמובן שיוציא ויקבל שיחות תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by m1ke,

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=865701 מישהו כבר ניסה? לצערי ללא תמיכת עברית. איפה amadey יש לו כמה דק'? 1200 בquad בהחלט מרשים. למרות שנראה שיש גם טריקים מלוכלכים (כיבו את האנימציות). גם ה available ram מקבל עדכון ל 339 מגה.. עושה רושם שמפתחי סאמסונג קוראים הרבה ב XDA

• 213 תגובות
    • 33.7k צפיות
  7. Started by J S Bach,

כותרת תודה. עריכה: ואם מישהו יודע גם איך אני יכול להתקין VOODOO דרך הרום מנג'ר זה יהיה ממש נמחמד לקבל הסבר. http://project-voodoo.org/

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by udibarzi,

שלום, אני אהיה בהונג קונג בעוד חודש ושוקל לקנות שם פלאפון, יש לי כמה שאלות: 1. איך אני יכול לדעת אם המכשיר ייתמך ברשת שיש בארץ, מה צריך לבדוק, כרגע אני באורנג'. (ממה שהבנתי עד עכשיו אני רק צריך לבדוק שהתדר הוא אחד מהבאים- 2100, 1800,900) 2. מה עוד אני לבדוק לפני הקנייה. 3. קיבלתי המלצה לקנות אחד מהבאים: nexus-s lg-star - עדיין לא הושק milestone2 אני אשמח לקבל כל טיפים שיש ובפרט אם מישהו מכיר חנות מומלצת בהונג קונג. תודה

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  9. Started by david11,

משרד התקשורת ערך בצהריים (ד') את הגרלת הקידומות למפעילים הסלולריים הווירטואליים. כל קידומות המספרים של המפעילים החדשים מתחילים ב-055 ולאחריהן ישנם שני מספרים ייחודיים לכל מפעיל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3996206,00.html

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  10. היי כולם, אני עכשיו בארצות הברית , ורוצה לקנות בשעה טובה מכשיר חדש וקצת מתלבט, ואשמח לקבל את חוות דעתכם לטובה ולרעה יתרונות וחסרונות של NEXUS S שייצא ב 16 לדצמבר או NOKIA N8 כמה שאלות מנחות: 1 האם לשתי המכשירים יש GPS פנימי כך שאני לא אצטרך לרכוש את השירות הנל מהחברה הסלולרית בארץ? 2 האם בנוקיה המדובר אפשר לחבר אוזניות רגילות או רק מה שמגיע עם המכשיר ? ובמידה ואי אפשר לחבר אוזניות רגילות עם כניסת 3.5 ממ האם יש מתאם ? 3 האם המכשירים הנל יכולים להריץ סרטי DIVX AVI בלי לעשות המרה? - באייפון צריך המרה דרך האייטיונס... האם באלו זה רק לגרור ולעשות פליי או שגם צריך המרה? 4 איך הזמן סוללה של המכשירים מהסוג הזה? האם נתוני היצרן תואמים את המציאות ? 5 אשמח לשמוע ממישהוא שיש לו את הנ…

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מטען לאייפוד 4 מהאתר DX הנה קישור: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27528 היום קיבלתי אותו חיברתי לאייפוד והוא מטעין אותו בצורה טובה הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה להשתמש באייפוד בשלב זה מסך המגע מתחרפן ומגיב בצורה מוזרה לאצבעות שלי השאלה היא האם אני מסכן כך את המכשיר שלי או שמקסימום המטען יישרף בבקשה תעזרו...

• 33 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by micky_86,

מה אתם אומרים ? מה הייתם קונים ? טלפון סלולארי אתם מעדיפים שכבר יש בו אופציה לשמיעה של קבצים MP3 או כבר לקנות מכשיר ( נגן ) MP3 ייחודי למטרת שמיעת מוסיקה ??? מה אתם אומרים וחושבים על זה ? ? ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by liav12,

יש לי דודה שטסה מחר לאיטליה, יש מקום טוב ששווה לקנות ממנו משם? או להזמין מחו"ל מאתר כלשהו? כי תאמת שהיא לא ממש מכירה ומתעסקת עם כל מני דברים כאלה..ככה שאני לא רוצה שהיא תתבלבל, אבל אני ממש ממש "חרמן" על הנגן הזה. לא איכפת לי מאפליקציות וכו', יש לו רדיו יש לו איכות שמיעה טובה יותר מהאייפוד, והוא עולה זול יותר כמובן ב 16GB שזה 8 יותר מהאייפוד. האייפוד הוא כעקרון אופציה שניה / שלישית שלי. כמה אגב יעלה אייפוד בדיוטי פרי? כי ZUNE HD אני בטוח שלא קיים שם. אם יש לכם תשובה מהירה אני יודה לכם...היא טסה מחר על הבוקר

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by oren99,

אני יודע שיש בתשלום אבל מישהו מכיר משהו חינמי שעובד? אמולטור לנינטנדו או סגה, לא משנה.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  15. http://androidos.in/2010/12/android-2-3-brings-more-languages-support-incl-hindi/

• 62 תגובות
    • 15.1k צפיות
  16. Started by roytmeis,

מדוע שיחות הוידיאו באייפון 4 החדש לא עובדות במכשירים שונים ? רק מאותו סוג. כלומר מאייפון לאייפון אחר רק זה יעבוד באיכות מצוינת וגבוהה. האם קיימת תוכנית כלשהי לתיקון הבעיה על מנת שהאייפון החדש יוכל להתחבר לסוגי המכשירים השונים ויעניק תמיכה מלאה בשיחות וידיאו ביניהם ? תודה

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by nitzanj,

http://www.google.com/nexus/ נכנסתי לגוגל ופתאום ראיתי למטה לינק צנוע... במבט ראשון ה-specs זהים לחלוטין לגלאקסי S, נראה מבטיח לבעלי הסמסונג בינינו ;D

• 115 תגובות
    • 17.7k צפיות
  18. שלום, יש לי רעיון, אני רוצה ליישם אותו בצורה חוקית כך שהמכשיר יעזור למשטרה. אני לא הולך לפרט על המכשיר הזה עוד אבל אני רק שואל 2 שאלות: אם נשים לדוגמה סוג של צ'יפ בפלאפון כך שישתמש רק בסוללה, תוך כדי כך שלא מחובר לשום דבר אחר חוץ ממנה. 1. האם חברות הסלולאר יוכלו לשים צ'יפ מסוג זה מבלי לעבור על אחד מחוקי המדינה? 2. האם חברות הסלולאר באופן עקרוני יכולות להחדיר דבר מסוג זה לכל מכשיר שאותו מוכרות במדינה? יש לקחת בחשבון כי המכשיר יוכל לעזור למשטרה בדברים כאלה או אחרים, והוא לא צורך כמות גדולה של סוללה (כמו צריכה של שעון יד).

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כמו-כן, יחול על החברות איסור לחסום את שירותי ה VoIP (הללויה!)... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3994979,00.html

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי HTC Desire, אני מחפש תכנת ניווט שתוכל להדריך אותי בכבישי הארץ (רק הוראות הגעה ממקום למקום) ללא צורך בחיבור נתונים כלשהו. יש כזו חיה? Waze מראה לי את המיקום שלי, אבל משום מה לא יכולה לנווט בין המיקום הנוכחי שלי למיקום X ללא חיבור נתונים. (אפילו לא יכולה לקבל קלט בעברית ללא גישה לשרת שימיר לה את הקלט הזה לשם האנגלי של הרחוב) אודה לכל תשובה.

• 13 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. עשיתי טיפה מחקר לגבי המחירים בארץ והגעתי למסקנה שב-eLine יש את המחירים ואת הדיל המשתלם ביותר: המכשיר עצמו ------------------------------------------ 2,875 ש"ח עידכון גירסה ל-2.2 + עברית מלאה ------------------- 340 ש"ח מגן מסך + מגן אחורי מבית היוצר קייס-מייט ---------- 149 ש"ח +אחריות לשנה סה"כ - 3,364 ש"ח זה יוצא יותר ממה שתכננתי לבזבז עליו.. והשאלה הנשאלת מסתתרת בכותרת: אילו חנויות בארה"ב באיזור לוס אנג'לס אני יכול לקנות את המכשיר במחיר הכי נמוך? והאם אוכל להתקין 2.2 + ממשק עברית מלא בעצמי בקלות? (יש לציין שיצא לי לעבוד ולפרוץ אייפודים למיניהם ולהתעסק עם ה-root שלהם). תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by jonathan_l,

בטעות נמחקו לי כמה קבצים בזיכרון של המכשיר עצמו (לא בכרטיס) ועכשיו הוא פשוט לא עולה, רק מראה לי שהוא צריך שאני אחבר אותו למחשב. מה אני יכול לעשות? איך אפשר לשחזר את זה? בבקשה, זה ממש דחוף!!! תודה רבה רבה מראש לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 5.12.2010 בשעה 15:40:23 לא משנה, הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  23. Started by solidus,

היי, אני מתכנן לרכוש Ipod touch 4g 32gb, וKSP מציעים אותו במחיר של 1470, ובאג ב-1600. הבעיה, או יותר נכון מה שמטריד אותי אצל KSP זה המוניטין שיצא להם, ושאני ארכוש מכשיר לא תקין שלא אוכל אחרי זה לממש עליו את האחריות. הייתי מעדיף להשקיע את ה-130 שקל האלה בבאג על מנת להיות שקט נפשית ולדעת שאם יש בעיה אני אוכל לבוא ויתקנו לי אותה. אני אשמח לשמוע דעות, הצעות וחוויות מאנשים שרכשו ב-KSP.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. יש לי את הCX300 II ואני משתמש בפלאפון שלי בתור נגן n95 8GB עד לא מזמן חשבתי ששומעים טוב עד ששמעתי את האוזניות על נגן על cowon לצערי אין לי כסף לנגן של cowon ואני גם לא מחפש את הנפחים הגדולים האלה הסאנסה נשמע מאוד דומה לרמה של הפלאפון יש משהו באמצע? נטו מוזיקה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים