גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
היי, כבר ףתחתי דיון בנוגע מציד רטט אבל אני מבין שאין היענות כי לא נפוץ בשוק מוצר אז שעון חכם. חשוב שאקבל ויברציה בזמן התראה בווטזאפ וכו'. זה סטנדרט לכולם ? כי אני יודע שבסוני אין את זה :/.. בכל אופן עניין הכי מהותי בשיבלי זה הדיבורית בלוטוס ברכב איך דואגים שהשעון לא יגנוב בלעדיות על חיבור הבלוטוס שלי בטלפון כך שהרכב בכל זאת יתחבר אוטומטי ? זה באמת על חשבון ? יש ףתרון.? זה תלוי דגם ?? אני לא כל-כך יודע באיזה מישור להתחיל לחפש את עצמי בתחום. הבנתי שגרמין ז הדיבור. מה יקרה עם הבעיות שלי מול שעון כזה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%a8-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%a4%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%a7-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אותו מערך צילום משוכלל בחצי המחיר - בקרוב נדע האם זו באמת הדרך הנכונה לליבם של ההמונים בעולם הסמארטפונים המודרני לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
המשכיר הוא שיאומי MI A3 שלא עבר רוט, מעודכן ל-אנדרויד 10. כרטיס הזיכרון הוא Sandisk 256GB. אין שום בעיה בכרטיס עצמו. הוא לא מזויף ואני בדקתי אותו בצורה ממצה בסביבת ווינדווס, כולל פירמוט ל-exFAT (ואח"כ שהכל מתפקד כהלכה (במחשב)). המכשיר לא מקבל את הכרטיס כשהוא מפורמט ל-exFAT ואני צריך לתת לטלפון לפרמט אותו. אני צריך להגיע למצב שאני יכול לשמור על הכרטיס קבצים שהם הרבה יותר גדולים מ-4GB, בלי רוט ובלי "קומבינות" הרסניות כאלה או אחרות. כן, אני יודע שניתן לפרמט את הכרטיס בצורה כזאת שחלקו יהיה FAT32 וחלקו השני יחשב כ-"איחסון פנימי" וכן יאפשר לי לשמור עליו את הקבצים הגדולים. אני פשוט לא מעוניין בזה. כבר שרפתי מלא שעות מהחיים שלי על הדבר הזה (…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה חשוב לי? אנדרואיד מסך 6+ לא סמסונג edge, איכותי הכי חזק שיש מבחינת מעבד רמקול טוב וחזק סוללה חזקה עדיף ל4000+ לא סיני עדיף wifi ax סלולר תומך דור 5 אם יש כבר זכרון 6 גיגה פלוס מצלמה לא חשוב. שיהיה סקסי, דק קל ומסך בלי שוליים. יש לי את ה סמסונג 8 והוא סביר. משמש בעיקר לשליטה מרחוק על מחשבים, הודעות, שיחות, עבודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים! אני מחפש מכשיר שאוכל לחבר בחיבור HDMI לטלוויזיה שבאמצעותו אוכל להזרים אליה ישירות מכל המחשבים בבית-מוזיקה,סרטי HD וכו' אז אני מבקש את עצתכם והמלצותיכם לסטרימר טוב שיכול לענות לי על הבקשות. חוץ מזה שמעתי על המחשבי DOK אנדרואיד החדשים האלו.האם הם מסוגלים לבצע את כל הפעולות הללו? האם צריך חיבור USB מיוחד (לי בLCD למשל יש USB שמיועד לתמונות בלבד למשל..) והאם הDOK עדיף על הסטרימר? התקציב עד 200$ (נמצא בדיוטי גם ביום חמישי). תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. המכשיר המדובר sgs3 16gb white rom : firefds v15 odin version after full wipe מהיום התחילו לי 2 תקלות ממש מוזרות: 1. מידי פעם (בערך כל כמה שעות) הmicrosd עושה לי unmout&mount והוא מתריע שהיה שגיאה. לפעמים הבעיה יותר חמורה שהוא לא מצליח לעשות לו mount הדגם של הכרטיס זה : sandisk mobile ultra 200x micro sdhc uhs-i 32gb class 10 עשיתי חיפוש בגוגל ראיתי תוצאות ב xda והרבה מדברים שמה שלאחר זמן מה זה קורה להם ניסיתי לעשות לו פורמט ל fat32 אך הפרמוט נכשל משום מה ניסיתי גם מלא וגם מהיר הכרטיס נרכש ב6/11/12 מ ksp בראשון לציון יש לי אחריות לכל החיים על הכרטיס אפשרי להחליף אולי לחברה אחרת ? מישהו נתקל בזה ויודע מה לעשות? 2. מהיום התחילה לי עוד בעיה שקור…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי מוטו ג'י 2015 שהזמנתי מספרד קיבלתי אותו רק לא מזמן ועבד טוב. כרגע האינטרנט הסלולרי לא ממש זז כמעט רשום למעלה רק את האות G במקום 4GEN לפני כמה זמן. אני על הוט מובייל. מה זה יכול להיות דוקטורים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי רכב שהגיע כבר עם דיבורית הבעייה שאני לא יודע לאיזה מכשיר הדיבורית מתאימה ופה אני שמח לעזרתכם. תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נתקל בבעיה שמשום מה אינני מצליח לפתור כבר יותר משבוע. נושא החיפוש הקולי יש לי SAMSUNG GALAXY S I9000 המכשיר/גרסת המערכת תומכ/ת כמובן בחיפוש קולי אבל לא מצאתי אפשרות כזו במכשיר. התקנתי לדעתי את רוב התוספים שצריך בשביל זה, , כלום לא עובד, אין לי אפשרות לחפש קולית. התוכנות צד שלישי לחיפוש קולי שהתקנתי אומרות לי שאני צריך "google voice searh" אבל לא מצאתי תוכנה כזו להתקנה. יותר מזה, חבר שלי הזמין את אותו המכשיר מחול וקיבל אותו אתמול, אצלו מנוע החיפוש של גוגל בעמוד הראשי מגיע כבר עם המיקרופון כברירת מחדל. אני די בטוח שאני מפספס פה משהו מאוד בסיסי. אולי ניטרלתי משהו בהגדרות כשקיבלתי את המכשיר.... אשמח לעזרה כלשהי בנושא. הרבה תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לרכוש את ה-OnePlus 3T וכיוון שעוד לא יצא לי להתנסות ברכישת סלולארי (בפרט, סמארטפון) דרך אתר סיני וייבוא המכשיר לארץ אשמח למספר טיפים בנושא מכאלה שכבר עשו זאת בעבר. 1. מה עליי לחפש במכשיר עצמו? (רום גלובאלי / תדרי גלישה / מטען שתואם פעילות בארץ וכו'..) 2. למישהו ייצא להזמין דרך האתר הסיני gearbest ויכול לתת המלצה / דיס-המלצה לאתר? 3. מה לגבי עלויות מכס / מע"מ / מס קנייה? יש דרך שמעלה את הסיכויים להתחמק מתשלומים נוספים אלו? (כגון שילוח מהיר / איטי יותר, סימון דברים מסויימים על החבילה וכו') 4. האם ההזמנה שווה את זה? כלומר, במידה והמכס יעלו על המכשיר ואצטרך לשלם את הסכומים הנוספים, שלפי הבנתי מסתכמים בעוד כ-33% מעלות המכשיר, האם באמת שווה להזמ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי את XIAOMI באתר ibuygou.com בחרתי באפשרות לשלוח בדואר אויר רשום אבל הם אמרו שהם שולחים את הפלפון הספציפי הזה רק ב DHL כתבתי להם שאני אשלם הרבה מיסים במקרה כזה עכשיו קיבלתי מהם מייל שהם מוכנים לשלוח לי בדואר אויר רשום אבל הם לא אחראים אם זה ילך לאיבוד השאלה שלי מה הסיכויים שהחבילה תלך לאיבוד אם שולחים בדואר אויר רשום עם מספר מעקב? האם מספר מעקב יכול לעזור לי לאתר את החבילה במקרה כזה? האם יכול להיות מצב שזה ילך לאיבוד ובגלל שהם אומרים מראש שהם לא אחראים במקרה כזה אני לא אקבל את הפלפון ולא יהיה לי למי לפנות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם. אני מחפש לערוק מאפל (אחרי שנה טובה עם האייפון 4 שלי) ואני מחפש מכשיר אנדרואיד.. מה שחשוב לי זה שהוא יהיה מהטופ של החומרה.. אך גם הסוללה חשובה לי.. בגלל זה שמתי את העיין על הגלקסי אס 2 האם יש עוד מתחרים? הבנתי שהסנסיישן מעולה אך הסוללה פחות מחזיקה מהסמסונג..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי כמה ימים נכנסתי לעניין של פיתוח אפליקציות למכשיר ובתור התחלה אני מנסה להכין סתם אפליקציה ששולחת לעצמך SMS מזוייף כמו אפליקציות רבות שיש כבר באייפון ובמכשירי אנדרואיד... השאלה שלי היא בכלליות איך אני יכול לשלוח את הSMS לעצמי ונגיד לשנות את שם השולח? אין צורך בקוד רק בכלליות אני חושב שאצליח להבין...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נציג רשמי של החברה יצא בהצהרה על מכירות מלהיבות של מיליון יחידות בתוך חודשים ספורים עבור הדגם המתקפל היוקרתי - ועכשיו יש לנו הכחשה רשמית עבור הנתון לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כרגע אני בעל מכשיר SE T630 שדי מעצבן אותי לאחרונה (בעיות טכניות ובעיות בג'ויסטיק) והתאהבתי בK800I שאחותי קנתה במבצע 50% באורנג'. אני כמעט סגור על הרכישה הזו, אך רציתי לדעת האם ישנם פלאפונים חדשים אשר עתידים לצאת בזמן הקרוב (חודשיים-שלושה) שיהוו שיפור משמעותי מפלאפון כמו K800I. אני מודע לכל הנוקיות המשוכללות ביותר האלה, אך אינני זקוק לדברים הללו (מה גם שהמחירים מופרזים). ראיתי פה דיון על מכשירים חדשים מבית SE, חוץ מהמראה החדש שלא ממש לטעמי כנראה שאינני מספיק מומחה בשביל להבחין בשיפורים הטכניים (אם שופרו בכלל) אז אודה לכם אם תפרטו את השינויים במכשירים. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עדיין מסתובב עם טלפון ישן ומתלבט אם להיכנס לעולם הסמארטפונים. פעם, לפני די הרבה שנים הייתי מתלהב טכנולוגי ורצתי לקנות כל גאדג'ט שיצא רק כי הוא היה מגניב. הימים האלה חלפו וגם הכסף שיש לי להוציא על דברים כאלו הצטמק (ילדים, משכנתא...). לכן אני אקנה סמארטפון רק אם יש לזה תועלת ממשית עבורי. בגדול יש לי מעט זמן פנוי כיום ולשחק איזשהו משחק בטלפון כשאני ממתין לרופא או משהו כזה זה לא מה שיגרום לי לקנות אותו. מכיוון שאני שונא את המדיניות של אפל שכובלת אותך לגמרי אליהם, אני לא אקנה אייפון אלא אלך על טלפון אנדרואיד (יש בכלל אופציה נוספת חוץ משתי מערכות ההפעלה האלו (וסימביאן עליה השלום)) ? אני ממש ממש לא מבין בזה וצריך עזרה כדי להחליט. הנה כמה שאלות שעלו לי ואשמח לתשובו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש תוכנה כמו שיש pc suite של נוקיה שמאפשרת לסדר באופן נוח במחשב את אנשי הקשר, שירים, תוכן אחר וכו'... חיפשתי קצת בגוגל, האמת לא ידעתי מה לכתוב באנגלית (בעברית אין תוצאות). תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסבר בקצרה: ישנה תמונה, לגיטימית ונקייה מוירוסים. כשהיא מוגשת לנייד בצורה המקורית שלה (RAW) בלי המרות למיניהם, היא יכולה להקריס את התוכנה שבאמצעותה היא נפתחה. במידה והצלחתם להגדיר אותה כרקע, אז כנראה שתצטרכו לאפס את הטלפון שלכם כי בכל פעם שתפתחו את מסך הנעילה, התמונה תופיע ותקריס את הלאנצ'ר. להסבר מפורט, מומלץ לצפות בסרטון.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלך חברים, למי שיש פה את טאבלט הזה, האם קיבלת איתו בקופסה, מתאם OTG?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום . האם בנייד עם מקום לשני כרטיסי סים אני יכול לשים 2 כרטיסים של שני מפעילים שונים ? למשל סלקום וגולן ? תודה . אלישע
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי חבר'ה, אני מתעסק בעיקר בSEO/PP וצריך טאבלט שיאפשר לי לעבוד כשאני נייד. הדרישות העיקריות שלי: - מולטיטסקינג (וUI שתומך במולטיטסקינג) - אינטרגציה טובה עם אפלקציות של גוגל, ואם יש - תמיכה בכמה חשבונות מייל במקביל - תומך במספר רב של דפדפנים - יכולת עבודה כלשהיא עם אקסל (אפשר להתפשר על זה במקרה הצורך) חשבתי על Surface אבל הביקורות שאני קורא ברשת בנתיים לא הכי מפרגנות, וגם העובדה שאפשר להשתמש רק בדפדפן אחד (IE) מפריעה לי. על מה אתם ממליצים? תקציב עד 600$ אבל גמיש במידת הצורך
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רואה מלא המלצות על הTHL W100 והוא נראה נחמד מאוד. יש פה מישהו שקנה אותו והוא משתמש בו? אשמח להמלצות/סייגים. בנוסף, יש גרסאות שונות של המכשיר? מה לשים לב לפני הקניה? ואיפה הכי מומלץ לקנות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-