גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה אני בעיקרון הולך להתחיל מנוי חדש בסלקום או אורנג' במסלול חיילים עכשיו זה הולך ככה : סלקום: יותר יקרים במנוי החודשי על הטלפונים עצמם, לדוגמא מכשיר שעולה עצלם 44 ש"ח לחודש עולה באורנג' 29 ש"ח המבצע שלהם לחיילים זה 39' אגורות לדקה לכל הרשתות. אורנג' הטלפונים יותר זולים במחינת תשלום חודשי. המצבע שלהם לחיילים הוא 44 אגורות לדקה הראשונה ואחרי זה 28.7 אגורות לדקה, לכל הרשתות. עכשיו נראה שאורנג' יותר טובים אבל איך השירות של שניהם והקליטה והאיכות דיבור ובעיקרון מה עדיף במחינת חברה? ועוד שאלה, אם זה אותו מכשיר בסלקום ואורנג' אז זה בסופו של דבר אותו מכשיר, כאילו הם לא משנים בוא איזה משהו...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את ה defy plus, אני מניח שהוא מגיע בגרסא ישנה של אנדרואיד. האם יש עדכון רשמי לגרסא שלו, ואיזה גרסא הכי חדשה ניתן להתקין (מבחינת עדכון רשמי) על המכשיר ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני חושב שהטלפון הקולע עבורי מבחינת מחיר/תמורה הוא HTC ONE S, במיוחד לאור שלל הביקורות החיוביות עליו. אפשר לקנות במחיר דומה, 2400 ש"ח, עם מהירות מעבד 1.5GHz או 1.7GHz. הביקורות שקראתי משבחות את חיי הסוללה, אבל מתייחסות כולן לגירסת 1.5GHz. האם גירסת 1.7GHz תזלול יותר סוללה? 15% יותר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מידע חדש ברשת מצביע על שלוש גירסאות לסמארטפון המדובר, ששתיים מהן כנראה יכללו נפח זכרון RAM נדיב במיוחד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c-oneplus-2-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-4gb-%d7%a9%d7%9c-%d7%96%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-ram/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות הטאבלט הזה: Lenovo IdeaTab S6000 לשימוש בסיסי ביותר והוא מגיע עם מערכת אנדרואיד 4.2 ייעודית ויש לי כמה שאלות: 1. הם כל האפליקציות מהגוגל פליי יהיו זמינות לי? 2. האם ניתן יהיה להשתמש באפליקציות כגון WAZE ו *** למרות שאין במכשיר רכיב GPS? 3. האם יש למישהו מכם נסיון עם הטאבלט הזה והוא יכול להגיד לי אם הוא טוב או לא... תודה רבה מאוד!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש מישהו שמעודכן בעולם הזה של הטאבלטים ויודע להמליץ על אחד? חשוב שהטאבלט החדש יגיב מהר כי הישן בקושי זז. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מסלקום מחשב נייד קטן של אסוס עם מוקדם מובנה שרק מכניסים לו תסים עכשיו הכנסתי את הסים זה מוצא אינטרנט CH אבל זה מבקש סיסמה מאיפה אני אמור להביא אותה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Galaxy S3 וגם Lenovo S930 היום ב Galaxy S3 שהוא עם 2,100 נפח של סוללה הוא היה עם 37% ושמתי אותו לטעינה במטען (לא מקורי) של 2.1A והוא תוך 10 דקות עלה ל- 53% מ- 37% עם ה- Lenovo שהוא עם 3,000 נפח סוללה היה עם 50% סוללה והמטען של 2.1A לא משפיע על המהירות הטענה שלו מה יכול להיות הגורם שהוא לא נטען גם מהר כמו ה- Galaxy S3 ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן לתכנת בTASKER שאחרי זמן מסויים(N דקות) מהרגע שהיתה שיחה שלא נענתה הוא יריץ לי משימה שהגדרתי לו(שליחת הודעה בסגנון "עזוב אותי באמא'שך" למתקשר)?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעבודה Cisco 887W שהוייפיי שלו מעולה אבל , הTRANSFROMER בכלל לא רואה אפילו את הSSID ע"מ להתחבר ! בנוסף לזה יש לי בעיה חמורה עוד יותר , אני יכול להפוך את האייפון שלי ל"נתב" WIFI כדי לגלוש עם מחשב נייד דרך הדור שלוש. וכל מחשב או פלאפון יכול להתחבר אליי , והTRANSFORMER שלי בכלל לא רואה את הSSID שאני יוצר. עכשיו קראתי איפהשהו שלאנדרואיד בחלק מהגרסאות יש בעיה עם AD-HOC , שהוא לא תומך. מישהו מכיר על מה מדובר ומכיר פיתרון לTRANSFORMER ? ואם לא - מישהו יכול להפנות אותי לפורום שאני אשאל בו באנגלית אפילו ???? * יש לציין שביצעתי את העדכון האחרון הזמין + אני מתחבר לכל רשת אחרת עם אותה הצפנה , וגם הפלא שלי משדר SSID ללא הצפנה כלל.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי אייפד 2 שרכשתי משומש מאדם מבוגר. אמא שלי החליטה שהיא גם רוצה אייפד כדי לקרוא ספרי בישול ומגזנים אז לקחתי אותה לאיידיגיטל ורכשנו את האייפד החדש. אחרי שעות של התעסקות עם המכשיר, גלישה באינטרנט, קריאת טקסט ועוד הגעתי למסקנה המסך לא resolutionary ולא נעליים. כל המבקרים "המקצועיים" ברשת (בעיקר ב-YouTube) שעושים זום X1000 כדי להמחיש את צפיפות הפיקסלים המדהימה של Retina ניפחו את השיפור בחוויה. נכון, המסך החדש יותר טוב. ההבדל בא לידי ביטוי בעיקר בטקסט. השיפור מורגש בעיקר בטקסט קטן. במקרה הזה ההבדל באיכות משמעותי מאוד. אם אתם משתמשים באייפד בעיקר לקריאה, גלישה באינטרנט, צפייה בקבצי PDF אולי המכשיר ישתלם לכם. אבל לא הכל מושלם בעולם Retina. למסך החדש יש גוון ורוד/צהוב (תלוי …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי על שירות חדש של גוגל כדי למצוא טלפון שאבד. נקרא android device manager. נכנסתי להגדרות והשירות הזה כבר מופיע אצלי והפעלתי אותו . (Settings > Security > Device Administrators) מה עכשיו אבל? איך אני משתמש בזה? צריך להתקין משהו על המחשב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צמד דגמים חדשים של היצרנית הקוריאנית, אשר משתייכים לכאורה למשפחת ה-K הטרייה, מופיעים ברשת כשהם מצויידים בשבבי ה-Snapdragon 430 מתומני הליבות סדרת מכשירי ה-K של LG, שהוצגה לראשונה בתערוכת CES בתחילת השנה, היא הנסיון המשמעותי ביותר של החברה בשנים האחרונות למתג ולהמציא את עצמה מחדש בשוק הסמארטפונים המוזל, שעמוס במתחרים שאפתניים. התוצאה הייתה מעורבת, כך נראה, ובעוד שדגם ה-K10 הבכיר בסדרה שנחת לאחרונה בישראל עולה כ-850 ש"ח בלבד – הוא עדיין מגיע אך ורק עם שבב Snapdragon 410 מרובע ליבות וותיק, שנמצא על גבול האי-רלוונטיות בעולם המובייל של שנת 2016. כעת, נראה שביצרנית הקוריאנית מתכננים לרענן או להרחיב את משפחת ה-K פעם נוספת – עם תוספת כח עיבוד בלתי מבוטלת. לפי נתו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מכשיר PDA עם Windows mobile 6. המכשיר אינו תומך בעברית. מישהו יודע איפה אני יכול להוריד תמיכה בעברית למכשיר? תודה,
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו , כרגע יש לי פלאפון ממש אבל ממש פשוט , יש לי את הפלאפון הכי פשוט של נוקיה ואני שונא אותוווו אני מרגיש אותו יותר מידי בכיס והוא גדול כבד ומגושם. אני לא צריך דברים יותר מידי מיוחדים, רק שיהיה קל מומלץ קטן ושאני ישים אותו בכיס אני לא ארגיש בעיקר במסיבות, כמובן שאם MP3 וחיבור למחשב ניכנסים בתקציב אז אחלה אבל לא חייב... תודה !!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סרטון שצילמתי: https://plus.google.com/photos/110127684062374356586/albums/5847840760425221297/5847840762607610914?authkey=CIjVmJn80LHsyAE הגרסה שהם שחררו היא preview, רוב הדברים לא עובדים בה, היא מאוד באגית ועם לאגים. מה שהכי חסר לי זה כפתור ה-back של אנדרואיד. הגרסה המלאה תשתחרר רק לקראת סוף שנה/שנה הבאה, ככה שיש להם עוד הרבה זמן לתיקונים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי טל ואני מפתח אפליקציות לאנדרואיד. רציתי לשתף איתכם אפליקציה חדשה שבניתי. מגדירים לאפליקציה מרווחי זמן, והיא תקפיץ לכם כל פעם שהזמן יעבור כתבה רנדומלית מויקיפדיה, בכל שפה שתבחרו (כרגע תומך במעל ל60 שפות) אשמח מאוד לקבל תגובות והצעות לשיפורים במקרה הצורך המון תודה. טל לינק לאפליקציה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tengu.randomWiki
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי צריך טאבלט או מחשב ממש נייד (עד 1.8K או 11.8 אינץ'') מהיר (לא אטום) וזול. שימושים: צפייה בהקלטות שכבר שודרו בערוצים השונים ובצפייה ישירה באינטרנט באיכות וידאו סבירה, שליחת קורות חיים בפורמט DOC/DOCX לאתרים, לא בשביל משחקים, העלאת תמונות לאתרים, שימוש באינטרנט סלולרי, שימוש באינטרנט קווי, שימוש ביריד תעסוקה וירטואלי, - - - תגובה אוחדה: - - - ה"לא" מתייחס רק למשחקים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש נגן עם איכות הסאונד הכי טובה שאפשר למצוא ורצוי חזקה. מקריאת מאמרים ראיתי שה zen vision: m וה H320 הם הנגנים המובילים בתווך המחירים שלי 1500-2000 ש"ח בקנייה בארץ. משהוא יכול להמליץ על נגן טוב יותר מהם במחירים האלו? ד"א, לחברת IAudio אני לא מתקרב, יש לי נגן U3 וחוץ מווליום גבוהה הוא לא שונה מנגנים נחותים יותר באיכות הסאונד. תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, ברשותי Galaxy S3 (gt-i9300) שרץ על Jelly Bean 4.1.2. אני מעוניין לשדרג את מערכת ההפעלה בתקווה שהוא יפעל טוב יותר, מכיוון שכרגע הוא די זוחל. ראיתי שיש סוגים שונים של מערכות הפעלה cyanogenmod, ה-touchwiz של סמסונג, מערכת האנדרואיד הרשמית ועוד. לאיזו מערכת הפעלה מומלץ לשדרג את הטלפון הזה בשביל הביצועים הטובים ביותר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
במהלך אירוע ה-Zenvolution שלה בתערוכת קומפיוטקס 2016, חשפה ASUS ללא התראה מוקדמת הפתעה יוצאת דופן – רובוט ביתי חדש ומפתיע העונה לשם ASUS Zenbo. רובוטים הם כבר מזמן חלק מחיינו, רק לאחרונה סיפרנו לכם למשל על רובוט שיודע להרים איתכם לחיים, או על הרובוט האנושי מבית גוגל. הפעם אנו מספרים לכם על רובוט משפחתי חדש וחמוד באופן יוצא דופן, שהוכרז בתערוכת קומפיוטקס ע"י חברת ASUS והמיס את לבבות הצופים. Zenbo, הרובוט החדש של אסוס, הוא רובוט ידידותי בעל יכולות אספקת סיוע ומתן מענה על הצרכים הדיגיטליים של בני המשפחה. לרובוט יכולת לנוע באופן עצמאי, להבין פקודות קוליות ולסייע בבית, כך שהאינטראקציה עמו קלה ומהנה. להמשך: https://hwzone.co.il/הכירו-את-zenbo-החבר-החדש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים מתלבט בין 3 מכשירים ואני באמת מתקשה להגיע להחלטה huawei honor 7x huawei honor 9 xiaomi mi6 הם סביב אותו סדר גודל של מחיר ואני לא מצליח להגיע להחלטה איזה אחד עדיף על השני .. ברור לי שהhonor9 טוב יותר מ7x אבל האם ההבדל שווה את המחיר? האם יש לכם רעיונות אחרים? או עזרה בהכרעה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, קיימים נגני "כיס" חוץ מהאייפוד בעלי נפח גדול מ 100GB? (הארכוסים לא באים בחשבון, גדולים מדי ויקרים מדי)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להקלטת שיחות הטלפון שלי במוטורולה דיפיי פלוס. התקנתי כבר הרבה תוכנות ואף אחת לא עובדת. יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-