עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני לא הצלחתי להבין את כל הנושא של עדכוני מערכות הפעלה. איך זה בדיוק קורה?... צריך לקחת את המכשיר לחברה? האם אפשר לעשות את זה עצמאית (כמו במחשב). האם מכשיר שנרכש בח"ול מקבל עדכונים חוקיים בארץ? או שצריך ללכת למעבדה פרטית ולשלם עבור שירות שכזה?.. אשמח אם מישהו יכול להסביר לי את הדקויות לגבי מערכות ההפעלה.. תודה כמו כן שאלה נוספת - האם המכשיר הזה מחויב חוזה? או שאפשר לקנות אותו ולהביא לארץ? תודה http://www.amazon.com/Motorola-Atrix-4G-Android-Phone/dp/B004KZP4BQ/ref=pd_ecc_rvi_cart_1

2. הלך חברים, למי שיש פה את טאבלט הזה, האם קיבלת איתו בקופסה, מתאם OTG?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Elishablue,

שלום . האם בנייד עם מקום לשני כרטיסי סים אני יכול לשים 2 כרטיסים של שני מפעילים שונים ? למשל סלקום וגולן ? תודה . אלישע

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי, כבר ףתחתי דיון בנוגע מציד רטט אבל אני מבין שאין היענות כי לא נפוץ בשוק מוצר אז שעון חכם. חשוב שאקבל ויברציה בזמן התראה בווטזאפ וכו'. זה סטנדרט לכולם ? כי אני יודע שבסוני אין את זה :/.. בכל אופן עניין הכי מהותי בשיבלי זה הדיבורית בלוטוס ברכב איך דואגים שהשעון לא יגנוב בלעדיות על חיבור הבלוטוס שלי בטלפון כך שהרכב בכל זאת יתחבר אוטומטי ? זה באמת על חשבון ? יש ףתרון.? זה תלוי דגם ?? אני לא כל-כך יודע באיזה מישור להתחיל לחפש את עצמי בתחום. הבנתי שגרמין ז הדיבור. מה יקרה עם הבעיות שלי מול שעון כזה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by Iv0ry,

מי יותר טוב ולמה? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by sharoncohen,

יש ברשותי טלפון נוקיה E71 (רשת סלקום) ומישום מה נגן המוזיקה במכשיר הפסיקלעבוד (לא מיסתנכן מול קיבצי המוזיקה בכרטיס הזיכרון) האם יש תוכנת נגן מוזיקה נוספת שניתן להוריד ולשמוע דרכה

7. אותו מערך צילום משוכלל בחצי המחיר - בקרוב נדע האם זו באמת הדרך הנכונה לליבם של ההמונים בעולם הסמארטפונים המודרני לכתבה

8. יש לי Sony Xperia Sola והחלפתי מערכת הפעלה כבר פעמיים אבל לא הייתי צריך להתעסק מעולם עם KERNEL. עד עכשיו פשוט הלכתי לפי הוראות של ROMים שונים, הייתי צריך להתקין ריקברי ואז ישר את ה-ROM. לפי מה שאני מבין ה-KERNEL כבר כלול ב-ROM ולכן לא הייתי צריך להתקין אותו. השאלה היא האם אפשר להתקין KERNEL אחר שישפר את ביצועי המכשיר (שהוא איטי ברמות מטורפות) ואם כן אז איך אפשר לדעת אם זה KERNEL שמתאים ל-ROM? האם אפשר לקחת KERNEL של JB ולצרוב אחרי שהתקנתי ROM מבוסס על ICS? מה יקרה למכשיר במצב כזה? האם אפשר להתקין KERNEL של CM על ROM שהוא לא CM?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3320267,00.html אישית אף פעם לא היה לי מכשיר סימביאן, אז אני לא יודע אם להצטער על זה. אבל ממה שהבנתי אנדרואיד זה בהחלט הדבר הבא, המתחרה הכי מסוכן ומבטיח ל Iphone os

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. איזה פלאפון הכי טוב שיש כדאי להביא מתאילנד שפלאפון תפתח לי אותו. איזה מכשיר סלוארי שניתן לפתוח בחברת פלאפון כדאי להביא הכי טוב שקיים היום בפלאפון עם המצלמה ההכי טובה mp3 ושניתן להעלות משחקים וצלצולים בחינם עם הכבל מבלי להוריד מהאתר של פלאפון לגביי זה שאין כרטיסי סים בפלאפון וכל זה אז לא לזה אני מתכוון אבל שימו לב למשל תסתכל דוגמא זה הפלאפון שלי שנקרא פה בארץ: LG 630 וזה הפלאפון שלי גירסה של חו''ל אחי מה אתה אומר אחד לאחד והוא נקרא: ad6335

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by EFSenable,

שלום רב, ה-GALAXY TAB 2 לא עובד. כשאני פותח אותו, אני רואה את הלוגו בלבן של סמסונג, אבל זה הכל. חיכיתי חצי שעה, רוקנתי את הסוללה וכו' אבל עדיין הוא לא עולה. מה יכולה להיות הבעיה ואיזה מעבדה באיזור כפ"ס/רעננה אתם ממליצים ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by rido,

שלום לכולם! אני באמצע כתיבת אפליקציה לאנדרואיד... אשמח מאד אם תוכלו לתת לי קטע קוד בjava שמאפשר לחייג מתוך האפליקציה... תודה

13. אני חלש בתחום של מכשירי הGPS,אז יש לי שאלה קטנה,רכשתי מכשיר gps מאי ביי(צירפתי קישור למטה),וברצוני להתקין עליו תוכנה IGO 8 בעברית,אם זה אפשרי וקל כמו שזה נראה? רק לחלץ את הקבצים לפתוח במכשיר ולהתקין? קישור למכשיר: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110571909815 קישור לתוכנה IGO 8: http://www.wnet.co.il/view.link.php?lid=129979 המון תודה לעוזרים,

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by Eli100,

אהלן קניתי היום גלאקסי 2 שצריך להגיע אלי מחר בבוקר ואני רוצה להוסיף לו כרטיס זכרון מאחר ו16GB לא מספיק לי אני מתלבט אם לקנות 32 או 16 עכשיו השאלה שלי זה אם יש הבדל בין החברות האלה? מי יותר אמינה Kingston / Sandisk / Transcend / Patriot

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. עוד מיזם חדש של מיקרוסופט שנועד להגדיל את המגוון של מכשירי החלונות בשוק מתקרב להשקה לכתבה

16. אהלן! אני מחפש תוכנה כמו שיש pc suite של נוקיה שמאפשרת לסדר באופן נוח במחשב את אנשי הקשר, שירים, תוכן אחר וכו'... חיפשתי קצת בגוגל, האמת לא ידעתי מה לכתוב באנגלית (בעברית אין תוצאות). תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. ה-20 בפברואר יעניק לנו לא רק מגוון דגמים יוקרתיים של סמסונג - אלא גם חשיפה רשמית של מכשיר ה-Mi 9 המבטיח לכתבה

18. Started by avive,

אהלן, בארץ המחיר הכי זול של הONE S הוא 2800 באיבי המחיר הוא בסביבות ה500 דולר כולל משלוח כמה שאלות: כמה מיסים אם בכלל אני אצטרך עליו כשהוא יגיע לארץ? יש גרסה מסויימת שאני צריך להקפיד להזמין או רק לוודא שהו UNKOCKED? מאיזה אתר עדיף? אייבי או אמזון או אחר? תיהיה בעיה להתקין לו עברית? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי המון דברים שאין לי זמן להעביר בהקלדות ואני מאבד לפעמים דברים חשובים. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. סקירה ))))))))))))))) שיאומי רדמי 3.אס )))))))))))))))) XIAOMI REDMI 3s https://www.youtube.com/watch?v=cpKQr8BPLQA XIAOMI REDMI 3s - סמארטפון שלא רואה מטען! תארו לעצמכם סמארטפון שהסוללה שלו יכולה להחזיק יומיים בלי מטען ובלי למצמץ! עכשיו תפסיקו לדמיין ופשוט תלחצו פליי, כי זאת סקירה מעולה ומפורטת שבה אני מציג לכם מכשיר שיש לו סוללה חזקה במחיר מצחיק! ה-REDMI 3S הוא לא רק מכשיר עם סוללה מאוד טובה ומחיר זול, הוא מכשיר עם מצלמת סלפי 5 מגה-פיקסל, הוא מתכתי ויפיפה, לא חסר בו שום פיצ'ר מיוחד כמו חיישן טביעת אצבע מעולה, מצב יד אחת ומלא מצבים מגניבים. יש בו פיצ'רים שלא תמצאו במכשירים אחרים, למשל שלט-אוניברסלי שעובד על כמעט כל מוצר חשמלי שיש לכם בבית (ט…

21. רוצים לדעת מה מכינה לנו היצרנית הסינית שמתמחה במכשירים משתלמים במיוחד? הגעתם למקום הנכון לכתבה

22. חברת העיצוב Tonino Lamborghini משיקה סמארטפון המבוסס אנדרואיד עם שבב Snapdragon 801, מצלמת 20 מגה-פיקסל ומחיר-על של 6,000 דולרים לכתבה: http://hwzone.co.il/lamborghini-88-tauri-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%9c%d7%9e%d7%91%d7%95%d7%a8%d7%92%d7%99%d7%a0%d7%99-%d7%a9%d7%9c%d7%90-%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%9c%d7%95-%d7%9c%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%a2/

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Cheif,

אתמול בערב, בשקט, ובלי הרבה צילצולים הוסיפה חברת גוגל שני מכשירים חדשים לחנות ה-PLAY שלה וצבע חדש למכשיר מוכר. אחרי ה-Galaxy S4 וה-HTC One הנמכרים בחנות של גוגל עם אנדרואיד נקי המגיע ישירות מגוגל, מוסיפה גוגל את ה-Sony Xperia Z Ultra וה-LG G Pad 8.3. ה-Sony Xperia Z Ultra הוא בעל מסך בגודל 6.4 אינץ׳ עם גוף חסין למים ואבק שמשקלו 212 גרם ועוביו בסה"כ 6.5 מ״מ. מבחינת החומרה - הוא מבוסס על Snapdragon 800 עם 4 ליבות במהירות 2.2GHz, זיכרון פנימי RAM בנפח 2GB, נפח אכסון פנימי של 16GB ואפשרות הרחבה עד ל-64GB באמצעות כרטיסי microSD. יש לו מצלמה קדמית של 2M פיקסל ואחורית של 8M פיקסל והוא כולל את כל אפשרויות האלחוט המקובלות כולל LTE, בלוטות' 4 ותמיכה ב-AC ו-NFC. הסוללה שלו היא בע…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Slavikik,

שלום... יש ברשותי מכשיר סוני אריקסון Zylo.. המסך שלו נשבר..הוא לא שווה את התיקון... אבל יש לי כמה אנשרי קשר חשובים בתוכו..הוצאתי את הSIM ואת הכרטיס זיכרון וחצי מאנשי הקשר יש לי וחצי האחר אני מבין שנשארו בזיכרון של הטלפון הפנימי.. אז רציתי לשאול אולי יש דרך כולשהי להוציא אותם או עם איזו תוכנה או משהו .. תודה בכל מקרה..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. בגוגל חילקו הזמנות לאירוע תקשורתי רשמי שייערך בעיר ניו-יורק בעוד יותר מחודש - ויגלה לנו סוף סוף האם כל ההדלפות הנרחבות הן מחדל אמיתי או בעצם טריק שיווקי גאוני לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.