גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
הי, אני רוצה לשדרג את הZUNE 30 שלי או את הפלאפון שלי. אני מפש פלאפון או PMP שמנגנים DIVX ויש להם TV OUT. כתוביות זה + גדול גם WIFI + דפדפן יעזור מאד. מה האפשרויות שלי?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסבר בקצרה: ישנה תמונה, לגיטימית ונקייה מוירוסים. כשהיא מוגשת לנייד בצורה המקורית שלה (RAW) בלי המרות למיניהם, היא יכולה להקריס את התוכנה שבאמצעותה היא נפתחה. במידה והצלחתם להגדיר אותה כרקע, אז כנראה שתצטרכו לאפס את הטלפון שלכם כי בכל פעם שתפתחו את מסך הנעילה, התמונה תופיע ותקריס את הלאנצ'ר. להסבר מפורט, מומלץ לצפות בסרטון.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המכשיר החכם המתקפל הראשון הוא זה שמוביל את המתקפה עבור היצרנית הקוריאנית לשנה הנוכחית לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום מעניין לקנות את הנ"ל וחשוב לי לדעת האם הוא מספיק חזק לצרכים שלי. ישמש בעיקר לגלישה שעם זה בטוח לא תהיה בעיה. בנוסף לצפיה בסרטים דרך XBMC שזה מה שאני חושש שלא יחזיק מעמד סרט שלם ללא קרטועים. הרוחב פס שלי בבית מספיק רחב (30MB) והשרתים מזרימים די מהר (זאת אני אומר על סמך נסיון דרך המחשב שלי) לכן השאלה מתמקדת בחוזק ועמידות המכשיר בלבד. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתם שה-Snapdragon 810 מרשים? תוכניותיה של קוואלקום להמשך השנה כוללות קפיצה לייצור טרנזיסטורים תלת מימדיים ב-14 ננומטר, ארכיטקטורה ייחודית חדשה עבור ליבות עיבוד ועוד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%a0%d7%93%d7%99%d7%95%d7%96%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%a7%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%a0/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי את הN95 שלי מאורנג' לאחר תיקון, ובמסך הראשי איפה שיש את השורה עם כול מיני אפליקציות, שהראשון אמור להיות ספר טלפונים - הם החליפו את זה בשירותי הטלוזיה שלהם. איך אני משנה את זה חזרה לספר טלפונים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי Sony Xperia Sola והחלפתי מערכת הפעלה כבר פעמיים אבל לא הייתי צריך להתעסק מעולם עם KERNEL. עד עכשיו פשוט הלכתי לפי הוראות של ROMים שונים, הייתי צריך להתקין ריקברי ואז ישר את ה-ROM. לפי מה שאני מבין ה-KERNEL כבר כלול ב-ROM ולכן לא הייתי צריך להתקין אותו. השאלה היא האם אפשר להתקין KERNEL אחר שישפר את ביצועי המכשיר (שהוא איטי ברמות מטורפות) ואם כן אז איך אפשר לדעת אם זה KERNEL שמתאים ל-ROM? האם אפשר לקחת KERNEL של JB ולצרוב אחרי שהתקנתי ROM מבוסס על ICS? מה יקרה למכשיר במצב כזה? האם אפשר להתקין KERNEL של CM על ROM שהוא לא CM?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאפיינים רצויים: - מבוסס זכרון פנימי. - איכות הקלטה גבוהה + מיקרופון פנימי מעולה + אפשרות לחיבור מיקרופון חיצוני. - סוללה חזקה. - רדיו פנימי. - ממשק משתמש נוח ואינטואיטיבי. - עיצוב יפה. - לא חייב להציג ווידאו. - עד 500 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי מהם עדיף ? ולמה? ומב דעתכם על המערכת הפעלה החדשה של מיקרוסופט ? כבר יש לי סלט בראש מכל המכשירים האלה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת דרך עם איכות צילום טובה אבל שתהיה במחיר סביר. אין לי בעיה להזמין אותה מחו"ל גם. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשוב להגיד שאף פעם לא היה לי מכשיר עם מסך מגע,ואני חושב שהגיע הזמן! קודם כל חשוב לי שהמכשיר יהיה יחסית מהיר ובלי תקיעות,שהמצלמה תהיה באיכות סבירה. לא מבין כל כך בפלאפונים מה טוב מה כדי מה לא טוב ולא כדי אז אני משאיר לכם את זה. התקציב שלי הוא עד 1500 שקל.. אם יש חריגה קטנה והיא באמת באמת שווה את זה, אשמח לשמוע. אגב אם אתם ממליצים לי על המכשיר אשמח לשמוע עליו פרטים ולמה כדי לי ללכת עליו סליחה שחפרתי, צום מועיל וגמר חתימה טובה עריכה- חבר המליץ לי על Nokia 5800 - מה יש לכם להגיד על המכשיר?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש נגן עם איכות הסאונד הכי טובה שאפשר למצוא ורצוי חזקה. מקריאת מאמרים ראיתי שה zen vision: m וה H320 הם הנגנים המובילים בתווך המחירים שלי 1500-2000 ש"ח בקנייה בארץ. משהוא יכול להמליץ על נגן טוב יותר מהם במחירים האלו? ד"א, לחברת IAudio אני לא מתקרב, יש לי נגן U3 וחוץ מווליום גבוהה הוא לא שונה מנגנים נחותים יותר באיכות הסאונד. תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, קיימים נגני "כיס" חוץ מהאייפוד בעלי נפח גדול מ 100GB? (הארכוסים לא באים בחשבון, גדולים מדי ויקרים מדי)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נגן של חברת סאן דיסק ושאני מחבר אותו הוא אומר שהוא לא מצא דרייבר ובדיסק של ההתקנה אין גם כן דרייבר איך אני מסדר את זה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הטאבלט הוא מתנה לאבא שלי ולכן הוא צריך להיות לפחות 10" כדי שיהיה קל לעבוד איתו. דרישות נוספות: 1. מערכת אנדרואיד לפחות גרסה 4.0 2. עד 1000 ש"ח (גג גג 1100 ש"ח) 3. רצוי מחברה יחסית מוכרת (כי יש אינסוף מכשירים שמריצים אנדרואיד) 4. רצוי מאוד שיהיה לו מעבד טוב ומצלמה טובה (נראה לי שלפחות מעבד כפול ליבה) תודה רבה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החברה המתקאמבקת מצליחה להפתיע אותנו פעם נוסף, באמצעות ה-SpeakerHat שעושה בדיוק את מה שהשם מעיד עליו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הטאבלט החדש לשל לנובו שבניגוד לקודמו ( 700) בא עם מעבדי i . כרגע נמצא למכירה רק בקספ וחסר אצלם דגם מסוים אותו אנו מעניינים לקנות. מדובר בדגם עם i7 , 16 גיגה ראם ו 512 דיסק ssd. http://www3.lenovo.com/us/en/tablets/windows-tablets/miix-series/Lenovo-MIIX-720-12IKB/p/88IPMX70799 קספ הביאו מדגמי ה 16 גיגה i7 רק כוננים של 256 ו 1 טרה. כרגע המכשיר הזה עדיין לא מופיע בשום חנות אחרת בארץ. בהפצה הרשמית בארהב, שגם היא החלה ממש לא מזמן, יש את דגם ה 500 גיגה. התקשרתי למה נקרא " לנובו ישראל", לנסות לברר אם ומתי מתוכנן להגיע הדגם הנל, אבל מסתבר שהם רק מעבדת תיקונים ולדבריהם אין להם על מידע על נושאים כאלו. בכלל, כל הייבוא של לנובו לארץ נראה כמשהו קצת לא מסודר. …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי 3 מצלמות Xiaomi MiJia 360° מgearbest. המצלמות מגיעות עם מנואל בסינית, הורדתי את האפליקציה ואני לא מצליח להתחבר למצלמות. יש רעיון למישהו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%a8-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%a4%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%a7-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היצרנית הסינית הגדולה ביותר ממשיכה במסע שלה מהעולם התקציבי אל עולם הפרימיום עם מצלמות משוכללות, מסכים גדולים ושבב בינה מלאכותית שמחפש לעצמו יישום מנצח לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי בעבודה Cisco 887W שהוייפיי שלו מעולה אבל , הTRANSFROMER בכלל לא רואה אפילו את הSSID ע"מ להתחבר ! בנוסף לזה יש לי בעיה חמורה עוד יותר , אני יכול להפוך את האייפון שלי ל"נתב" WIFI כדי לגלוש עם מחשב נייד דרך הדור שלוש. וכל מחשב או פלאפון יכול להתחבר אליי , והTRANSFORMER שלי בכלל לא רואה את הSSID שאני יוצר. עכשיו קראתי איפהשהו שלאנדרואיד בחלק מהגרסאות יש בעיה עם AD-HOC , שהוא לא תומך. מישהו מכיר על מה מדובר ומכיר פיתרון לTRANSFORMER ? ואם לא - מישהו יכול להפנות אותי לפורום שאני אשאל בו באנגלית אפילו ???? * יש לציין שביצעתי את העדכון האחרון הזמין + אני מתחבר לכל רשת אחרת עם אותה הצפנה , וגם הפלא שלי משדר SSID ללא הצפנה כלל.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מספר השקות רשמיות של סמארטפונים בולטים מגיעות לישראל, בנסיון לכבוש את הצרכנים רגע לפני שה-Galaxy S8 נחשף לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי על שירות חדש של גוגל כדי למצוא טלפון שאבד. נקרא android device manager. נכנסתי להגדרות והשירות הזה כבר מופיע אצלי והפעלתי אותו . (Settings > Security > Device Administrators) מה עכשיו אבל? איך אני משתמש בזה? צריך להתקין משהו על המחשב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-