עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by yuvalg,

הכל התחיל בזה שרציתי לקנות להורים מסגרת דיגיטלית לתמונות ואח"כ חשבתי שבעצם יהיה הרבה יותר נחמד להביא להם טאבלט שגם יוכל לשמש להצגת תמונות אבל עם עוד כמה יכולות נחמדות בתוספת מחיר לא רבה. אני לא ממש מכיר את תחום הטאבלטים אבל מכיוון שמדובר למכשיר שישמש אנשים מבוגרים ולא טכנופריקים אין ממש דרישות רבות. מה שהכי חשוב: - מסך כמה שיותר גדול (עדיף 10") ברזולוציה טובה. - ממשק ידידותי ונח בעברית (כולל מקלדת וירטואלית בעברית). - WIFI ויכולת גלישה - אפשרות להעמיד את המסך באופן קבוע לתצוגה של תמונות (כמו מסגרת דיגיטלית). - מחיר עד 1,000 ש"ח (אין לי בעיה לקנות ב- EBAY או אפילו מחודש). ראיתי כמה דברים מעניינים: http://www.ebay.com/itm/10-ePad-Android-2-1-Hdmi-WiFi-GPS-MID-Tablet-PC-Came…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by avive,

אני מחפש לרכוש כרוםקאסט ושמתי לב שיש טווח מחירים ממש רחב למוצר, לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/Brand-NEW-Sealed-Google-Chromecast-Digital-HD-Media-Streamer-H2G2-42-/191459453724?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item2c93df6b1c לעומת http://www.ebay.com/itm/Google-Chromecast-Digital-HD-Media-Streamer-/311218736828?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item4876150ebc יש סיכוי שאפשר ליפול על מוצר לא מקורי/מזוייף? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by dj gozlan,

אחים שלי אני חדש פה אז דבר ראשון אני שמח שמצאתי את הפורום הזה מקווה שזה המקום.. אז לענין אני מחפש להורי שלי מתנה GPS המליצו לי על MIO יש מליון דגמים נפלתי בין הכיסאות לא יודע מאיפה להתחיל וצריך את זה כבר למחר מה אתם אומרים על mio moov 300 אני מחפש משהו עד 1200 שיהיה מדוייק ויתמוך תלת מימד IGO8 אנא עזרתכם

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by cheat-it,

ראיתי ברשת BUG משקפיים שאמורות להפחית לחץ בעבודה מול מחשב, יש למישהו אותם או אתם יודעים אם שווה לקנות??? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8656&perur=2&t=45&c=600

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by SD Project,

מה קורה חבר'ה ? אז ככה, אתמול אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי את הK1, פלאפון קטלני ביותר אני אהבתי אותו. דרך אגב, חברת "פלא-פון". קיבלתי איתו דיסק און קי להעברת קבצים מהמחשב לפלאפון ולהפך. עכשיו אני רוצה להעביר קבצים בלי להוציא כל פעם את הכרטיס מהפלא לחבר אותו לדיסק און קי. במהלך ההקנה אני מתבקש ללכת לתפריט קישוריות ולפתוח את נתיב הUSB לשם כך, משום מה מופיע לי שם רק הBluetooth. האם יש דרך כלשהי להעביר מידע בלי לפרק כל פעם את הכרטיס ? דרך הכבל כאילו ? אני מאוד מודה לעוזרים ולעונים, מתן

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. ברשותי המכשיר המוזכר בכותרת , והוא של חברת פלאפון האים אני יכול לצרוב עליו תוכנה אחרת , מערכת הפעלה כלשהי?

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  7. לאחר חודשים רבים של שמועות, השחקנית הסינית העולה חושפת סוף כל סוף את המכשיר האולטרה משתלם שלה - שיהיה קצת יותר יקר ממה שציפינו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%98%d7%95%d7%91-xiaomi-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%91%d7%a4/

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by brighi,

שלום, יש לי טאבלט של ONDA מדגם V101W יחד עם המקלדת המקורית שלה. הבעיה היא שאי אפשר להשתמש בטבלט יחד עם המקלדת במצב ישיבה כי יש לה צורת עמידה מאוד ייחודית והיא חייבת להיות על עמדה קשיחה כדי לעמוד. אני מחפש לקנות מקלדת מגנטית שתתחבר למקלדת שלי ושיהיה אפשר להשתמש בה בכל מצב (כמו מחשב נייד רגיל), יש למישהו הצעות? אפשר גם הצעות למקלדת בלוטוט שתעשה את העבודה. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by ofirrjd,

היי עבור G3 שנקנה בחנות לא מהיבואן הרשמי. יש בעיה עם התקנת העברית. האמת, נמאס מכל הקומבינות... יש אפשרות להתקין את המערכת כפי שרונלייט מספקים? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by infernoman,

הי, אני אמור לקבל את האייפד החדש בימים הקרובים וכחלק מזה אני רוצה לבחור חבילת גלישה מתאימה עבורי. עברתי בין החברות כדי להבין מה המחירים והתנאים, אבל דבר אחד עדיין קשה לי להבין... ניתוק זיקה - אני לא קונה את הטאבלט דרך חברת הסלולאר מה זה אומר מבחינתי? לדוגמה חבילות בחברת סלקום: http://www.cellcom.co.il/shop/readers/apple/ipad/pages/default.aspx אם נסתכל על חבילת הגלישה של ה-3G. האם אני אצטרך לשלם 129 ש"ח לחודש או שאני אמור לשלם פחות בגלל הסעיף שלהם של "החזר חודשי כנגד חבילת גלישה". מישהו יכול לעזור לי להבין? תודה מראש. דוד

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. שלום, כשאני מקבל הודעה בווטסאפ, לפעמים יש צליל, לפעמים אין צליל, לפעמים יש רטט, לפעמים אין כלום... קראתי איפשהו לכבות ולהדליק את המכשיר - לפעמים זה עוזר, לפעמים זה לא עוזר. איך אני גורם שזה יעבוד כפי שאני רואה אצל חברים שלי - שפשוט יעשה צליל כשמגיעה הודעה? כמו כן, כבונוס - אין לי גם מעל הסמל של הווטסאפ מספר שכותב כמה הודעות יש, יש דרך שיהיה לי את המספר? דרך אגב - את המכשיר קניתי רק לאחרונה, ולא עשיתי בו שום דבר "מיוחד" (לפחות לא שידוע לי). תודה!!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מישהו עבר בשבוע-שבועיים האחרונים אליהם ולא נתקל בבעיות? אם כן פרטו כמה זמן לקח למעבר, ניוד מספר וכו'...

• 391 תגובות
    • 151.1k צפיות
  13. היצרנית הקוריאנית מקווה לחזור אל מסלול ההצלחות שלה על ידי יצירתה של קטגוריה חדשה ומשוכללת של מכשירים חכמים יוקרתיים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/סמארטפון-סופר-פרימיום-יסייע-ל-lg-לעשות-ק/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. האם יש תוכנה לנעילת תיקיות או אפלקציות באייפוד??? בבקשה ותודה לעוזרים?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. עם תהליך הייצור החדש של TSMC ב-16 ננומטר ושימוש בליבה גראפית ובליבות עיבוד מהדור החדש, השבב החדש של היצרנית הסינית מתיימר להפוך אותה לתחרותית מאי פעם לכתבה: http://hwzone.co.il/קופצת-לליגת-העל-huawei-מציגה-את-שבב-ה-kirin-950-החדשנ/

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  16. האתר gsmarena קיבל את מכשיר הדגל החדש של היצרנית הסינית לבדיקה, ומצא ביצועים, חיי סוללה, מצלמה ורמת גימור מרשימים לכתבה: http://hwzone.co.il/ביקורת-ראשונה-חיובית-במיוחד-לסמארטפו/

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  17. Started by Stingray,

היי יכול להזמין מחול בזול, אבל קצת דחוף לי. יש מקום בארץ שמוכר במחיר שפוי? זה סהכ כבל בלי מטען והמחירים הם 30-50 שח!!! הזוי [emoji37]

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  18. נתוני האייפוד: Software Versin: 2.2.1 Build Version: 5H11a נראה לי שגירסת התוכנה היא העדכנית ביותר(?!) אך לא ברור לי איזה דור האייפוד (הבנתי שיש דור ראשו ן ודור שני..). האייפוד נרכש לפני שבועיים בארה"ב. תודה וחג פסח כשר ושמח לכולם

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. יש בחור שמוכר את המכשיר שלו כיד2 . יצרתי איתו קשר עכשיו, נשמע בחור נחמד, עבד 3 שנים בסלקום ועלות פתיחה ל-SF היא 75 ש"ח בסה"כ והוא אף מוכן להוריד לי בלי בעיה למחיר של 1600. הוא טוען שהמכשיר תקין לחלוטין והיה בשימוש ימים בודדים עד שגילה שהוא לא יכול לשמש כמודם ולכן בעצם גם מוכר אותו. הוא מגיע עם כל הערכה וכו'. העניין הוא שאני לא אוכל לממש אחריות יצרן מאחר והבעלות תישאר על שמו - מה דעתכם, לא קצת מפחיד עם מכשיר עם מסך מגע יקר? אשמח לכל דעה נוספת לגבי האחריות/המחיר וכו'

• 309 תגובות
    • 29.3k צפיות
  20. אהלן... עשיתי פורמט לאייפוד החדש שקניתי שלשום.. 80ג'יגה... באמצע הפורמט התכבה לי המחשב.. בלי שום סיבה.. ועכשיו האייפוד שלי פשוט מהבהב עם הסימן של התפוח... מה אפשר לעשות?.. דודה שלי קנתה לי אותו מארצות הברית.. ככה שלהחזיר אותו לשם יהיה בעדיפות אחרונה.. מקווה לטוב...

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  21. שלום רב, מראש - אבהיר ואומר כי זה הולך להיות ארוך מהרגיל...אך עם זאת - אני מבטיח שזה מלא בכל המידע הדרוש בכדי לעזור לי (וגם לבטח יכול להיות לעזר רב לאחרים). לאחר קריאה מרובה של מידע הקשור ל"טאבלטים מסין" צימצמתי את האפשרויות ל-4... השימושים שלי: אינטרנט+אינטרנט (וגם סרט אחת לכמה חודשים בנסיעה). התקציב: יכול גם עד 200$ ... אך מעדיף שזה יהיה סביב 150$. ראשית כל - יש לי גלקסי 3...האם לדעתכם מרגישים הבדל משמעותי בנוחות השימוש כשגולשים באינטרנט בין מסך 5" (גלקסי 3) לבין מסך טאבלט 7"? האפשרויות: אפשרות 1: Cube U30GT. מעבד - Rockchip RK3066, 1.6GHz Cortex A9 dual core זיכרון - 1GB DDR 3 דיסק קשיח - 16GB Nand Flash תמיכה בזיכרון חיצוני - כרטיס TF עד 32GB. מסך - 10" 10points mult…

• 35 תגובות
    • 6.2k צפיות
  22. Started by Rockstatement10,

איזה מכשיר עדיף? ראיתי שלהזמין את Mi5 מחו"ל יצא בערך אותו מחיר של S6 חדש בארץ, אפילו קצת זול יותר. ראיתי גם מכשירי S6 יד2 שהם חדשים בקופסה שהם זולים יותר. מה דעתכם? איזה מהם עדיף ומה כדאי לעשות? יד2 זו אופציה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אחרי שאני מוחק את כל ההיסטוריה, היא נמחקת, אבל שאני שם אות אחת בשורת חיפוש (איפה שמקלידים את האתר) האתר שוב מופיע. זה נראה שצריך למחוק את ההיסטוריה משם באופן אחרי מ"מחק היסטוריה" רגיל

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. http://www.orange.co.il/he-il/cellular/service_plans/orangesmart_students/ תוכנית משתלמת ביותר לא? ;D עכשיו רק נשאר לראות מה יהיו המחירים בינואר שהם כ"כ להוטים להחתים אנשים לשנה וחצי...

25. Started by Guy950,

סביר להניח שכבר היה נושא כזה או דומה, לא ממש הצלחתי למצוא נושאים כאלה אז אמרתי יאללה נפתח נושא חדש. לאחרונה המכשיר הסלולארי החליט למות, לאחר שהלכתי לאורנג' כ-5 פעמים וכל ביקור שרפתי שעה וחצי בהמתנה עד שיתפנו לעזור לי וכמובן שלחו את המכשיר שלי למעבדת תיקונים למשך כ4-5 ימי עבודה. ולכן החלטתי לשדרג לסמארטפון, להיפטר מהמכשיר ומהאייפוד טאצ' ולקנות מכשיר משוכלל שיחליף את שניהם. באופן טבעי אני פונה לאייפון 4, מאחר שתמיד רציתי שיהיה לי אייפון וגם בגלל שאני מעולם לא התאכזבתי מהאייפוד טאצ' שלי, הדבר הכי נוח שנברא לעולם. אבל נמאס לי לשאת עליי שני מכשירים ולכן בגלל זה אני גם נוטה לאייפון, שיחליף גם את המכשיר הסלולארי וגם את האייפוד המקורי. למרות זאת, אני לא רוצה להרגיש פספוס, אנ…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.