גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מתכוון להביא אייפון 4 מחו"ל עכשיו השאלה שלי איפה אני יוכל להשיג אייפון סים פריי בארצות הברית וגם אם אפשר לדעת מה המחיר של המכשיר כוול הכל (מכס מיסים והכל ) ועוד שאלה אם אני מביא מכשיר שהוא לא sim free אני יוכל להוציא ממנו שיחות ללא שימוש בטורבו סים בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני עם רום MIUI [לא הכי חדש כי יש בעיות עם העברית שלו] והוא פשוט לא מוכן להטען כשהוא דלוק. לילה שלם מ5% ל15% ו50 מעלות. כשהוא מכובה הוא נטען רגיל. עשיתי קאליבירייט לבטריה, מה זה עוד יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ברצוני לחבר דונגל GPS USB ל-ARCHOS 101 ולהשתמש בתוכנת ניווט כגון IGO מישהו התנסה או יודע שזה אפשרי? אפשר לשייך את השאלה הזו למערכת ההפעלה אנדרויד, האם היא תכיר את הדונגל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עקבתי אחרי מדריך מהאתר android police, ההתקנה עברה כמו שצריך. אבל אין לי אינטרנט מהמפעילה הסלולרית... מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן! אני משתמש כבר המון זמן ב-duobletwist ושמתי לב לאחרונה שכאשר המכשיר מחובר בבלוטות' לאוזניות סטריאו אז שלוחצים על מקשי התפעול על האוזניה (פללי/סטופ/קדימה/אחורה) הוא מבצע את הפעולה בנגן הסטוק ולא בדאבל טוייסט. עשיתי clear defaults לנגן סטוק ושמתי שדבאל טוייסט יהיה בחירת מחדל- וזה לא עוזר. משהו יודע מה הפתרון?
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
שלום, לפני כחודשיים קניתי מרשת אורנג' בלקברי בולד 9700. אני ממש לא מרוצה מהמכשיר, פשוט משעמם ועשיתי בחירה לא נכונה עבורי (נעזוב את זה שעם הזמן גיליתי המון תקלות במכשיר ונמאס לי להתעסק איתן) אני מחפש להחליף את המכשיר או לקנות מכשיר אחר בסכום סביר. דיברתי עם אורנג' לגבי טרייד אפ לאייפון 4 ויצא שאני יכול לקבל את המכשיר עם חבילה הכוללת החזר מלא על האייפון והחזר של 48 ש"ח לחודש על הבלקברי שמחירו 78 שקלים לחודש (על פי חישוב שלי, קצת מעל 1000 ש"ח, שכן נותרו לי בערך 33 חודשים לשלם 30 ש"ח עם ההחזר). בזמן שאני חושב אם זה צעד חכם לעשות, פתאום ראיתי שמחירו של סמסונג גלאקסי S באיביי (SIM FREE) נע בין 500 דולר (גרסת 8 גיגה) ל 550 (גרסת 16 גיגה). ההבדלים בין ההחזר שאורנג' מציעה לבין רכי…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אפליקציה שניה* שלקחתי בה חלק עלתה למרקט בשעה טובה! https://market.android.com/details?id=com.goodfriend.bubble http://www.facebook.com/pages/Bubble-application/191991520842559?sk=info#! http://www.yourmemoryinbubbles.com תמונות, שכחתי לשים משום מה: למה זה טוב? אתה יכול לרשום תזכורות - באבלים - לכל איש קשר. עד פה לא משהו מיוחד, אבל השוס הגדול (לדעתנו לפחות ): ברגע שמישהו עם באבלים מתקשר אליך, הבאבלים שלו מופיעים לך על המסך. הפואנטה היא שאתה יכול לרשום דברים קטנים שאתה צריך להגיד או להזכיר למישהו וברגע שהוא מתקשר ישר תראה את כל מה שרצית להגיד לו. יש עוד פיצ'רים נחמדים כמו צבעים לבאבל, אפשרות להתקשר ישירות מהאפליקציה ונוטיפיקציות שעוזרות עם הניהול... לדעתי …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רק HTC Desire או שיש עוד מומלצים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-K800 שלי כבר מאס עליי וגם הסוללה נחלשה... יש המלצות לאנדרואיד עם מצלמה ראויה? Desire מצלם רע, אבל אני בכל זאת בעד HTC. גודל מסך 3.7 מספיק בהחלט... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לפעמים עולה הצורך (במיוחד בארץ היפה שלנו) להקליט שיחות טלפון כמו לדוגמא עם ספקי שירות טלפון/כבלים/אינטרנט מישהו יכול לכוון אותי איך ניתן לעשות זאת כך שגם אני אני מקבל שיחה וגם אם מוציא שיחה אוכל להקליט זאת במחשב בליחצת כפתור תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מכשיר עם 2.3.3 של clockworks ואני רוצה לרדת חזרה ל2.2 רגיל בלי ROM (בבקשה אל תנסו לשכנע אותי כן לשים ROM, אין לי כוח להתעסק עם זה) איך עושים את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתקשה לבחור איזה פלאפון לקנות. אני רוצה שיהיה מסך מגע ובעיקרון אני משתמשת בו בעיקר להודעות ומעט שיחות ודיי זהו. חשוב לי שיהיה קל ונוח לשימוש עם מסך איכותי ועד 800 ש"ח. בהשוואות מחירים הצטמצמתי ל: nokia 5250 samsung Mini Touch S3370E samsung S5603 Magic Touch אעריך כל עזרה. תודה וסופשבוע נעים!
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת מכשיר ניווט GPS לרכב שכולל גם דיבורית בלוטות, אני מעוניין לשלם עד 700 שח. המכשיר היחידי שמצאתי עד כה במחיר מתאים אם תכונות טובות: MIO MOOV 360 אשמח להמצלות להסברים, תודה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם! הזמנתי את המכשיר מוטורולה DEFY סוף סוף! אין לי מושג בכל מערכות באנדרואיד למיניהן, יש למישהו הסברים / מדריכים לפריצות / התקנות וכ'ו? אשמח לשמוע!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! יש לי כרגע Nokia 5230 והוא משעמם מאוד, ואני רוצה להשתדרג לאייפון או למכשיר אנדרואיד לא יקר אך טוב מאוד, המיילסטון. רציתי לדעת מי מביניהם עדיף לי, בכללי... בשניהם יש מליון אפליקציות, ככה שזה לא מה שבאמת משנה. מבחינה כללית של חומרה, באגים, וכדומה, בהנחה שיש באייפון את גרסאת iOS החדשה ביותר (4.3 אאל"ט?) ובמיילסטון אנדרואיד 2.3. בנוסף, רציתי להביא את המכשיר מיד שניה ממישהו (משכורת צבאית ftw) - האם זה בסדר/לא בסדר, מה כדאי לבדוק לפני שקונים (מבחינת מקוריות המכשיר וכדו'). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אם הבנתי נכון לשניהם יש רזולוציה של 800X480 פיקסילים אבל בטכנולוגיה שונה? SAMOLED Plus ו Pentile אם תוכל להסביר לי את הנושא קצת יותר לעומק באיזה מסך יראו יותר חד עם התחשבות בגדלי המסך 4.3" מול 4.0" תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.nokialand.co.il/2011/04/blog-post.html
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שאלה קטנה ופשוטה: לפני כמה חודשים ה-E71 שלי נפל לאסלה(גאון שכמוני...) והצלחתי להחיות אותו בעזרת קערת אורז. מאז התאונה וההחייאה הזמן סוללה שלו קצר באופן מעצבן. הוא גם "נטען" כביכול מהר מאוד(מדי?) - מסוללה כמעט ריקה לחלוטין(הודעת "הסוללה עומדת להיגמר") להופעת ההודעה "סוללה מלאה לחלוטין" - סביבות ה-10 דקות. השאלה היא פשוטה: האם זמן הסוללה הקצר הוא מהמכשיר או מהסוללה? או במילים אחרות, אם אחליף את הסוללה - האם זמן הסוללה יחזור לקדמותו או שהמכשיר פשוט יגרום גם לזו לעבוד בצורה כזו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי SGS וחיבור 12 מגבייט בכבלים עם מודם טריון במחשב איך אני יכול שהSGS שלי יגלוש לי על האינטרנט? אפשר בעזרת החוט USB שלו?? אפשר בעזרת מתאם רשת אלחוטי מהסוג הזה שמתחבר למחשב ב USB? או חייבים רק ראוטר? ואם כן איזה ראוטרים בוודאות עובדים עם הסאמסונג והכי זולים שאפשר למצוא אני גר בקריות וכל החנויות בטווח יהיו בסדר,כל עוד זה לא פוגע לי בחווית הגלישה שלי כמו עם המודם טריון בחיבור ישיר http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=60&OrderBy=saleprice
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר ברשת אורנג סליידר 6500S בקיצור לפני כמה חודשים היה לי משהו מוזר בפלאפון, כל הזמן שהייתי מקבל שיחות או משהו מתקשר אז פתאום הוא היה מציג לי הודעת סוללה חלשה למרות שהסוללה טעונה במלואה תמיד, הכנסתי לתיקון, החליפו הכל כולל הכל ועדיין התופעה לא נעלמה. החלטתי להחליף למכשיר של חבר וגם שם ההודעה הזאת חוזרת כאשר יש שיחה או שמתקשרים. החלפתי כרטיס סים אפילו ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה. האם מישהו יודע משהו לגבי התופעה המוזרה הזאת? אולי למישהו זה קרה גם? תודה!
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר הבנה מרובה הבנתי שאני ממש צריך (רוצה ליתר דיוק) סמארט-פון. באופן חד משמעי ירדתי מהאיפון מהסיבה שהוא מאד נעול ואין אחריות! (אז בבקשה נא לא לדבר על האיפון כאפשרות..) הדרישות שלי מהמכשיר הן די פשוטות מהסיבה שאני איש שנמצא המון בדרכים, בשטח ויש לי מעט מאד זמן להתעסק עם המכשיר בבית. אז ככה: זמן סוללה - אין לי גישה לחשמל לפעמים לכמעט שבוע אני צריך להיות זמין גם כשזה אומר רק להתקשר למשך שיחה של 20 שניות פעם-פעמיים ביום ולהודיע שאני חיי . GPS - אני נמצא הרבה בשטחים ואני צריך GPS אמיתי כזה שיתן לי נקודות ציון גם כשאין לי אינטרנט או קליטה סלולארית או WIFI (במדבר לא מוצאים איזה הוט-ספוט על איזה גמל!) ולא כזה שעובד על אנטנות הסלולר (תתפלאו עדיין יש כאלה). כמו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש דרך שפויה לייצא את כל העסק הזה? אני חייב את Ovi המעאפנה?... תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש MP3 לאבא שלי בשביל בשביל שישמע שיעורים וכד'.. אין צורך בהצגת תמונות וסרטים. רצוי זמן סוללה טוב ושישמיע סאונד טוב . וכל הדברים הפשוטים שצריכים להיות בMP3 . רדיו זה פלוס שאני מאד רוצה אבל אם יש MP3 מממש מומלץ שאין לו רדיו אפשר להתפשר.. תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לחבר בעניין הזה. חיברתי את המכשיר למחשב והאנטי וירוס זיהה וירוסים במערבת ומחק את כל קבצי המערכת. הורדתי את העדכון האחרון, אך אחרי שהדלקתי את המכשיר כדי לבצע את העדכון, הופיעה התמונה הבאה. אם מישהו יוכל לעזור, אני מאוד אודה לו. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-