עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני רוצה להחליף את הגאלקסי על האייפון חשבתי להציע את המכשיר + PS3 40GB מה אתם אומרים זה יותר מידי?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. שלום לכולם, מצאתי את הווידג'ט 3G WatchDog שיושב במסך הבית של הגלקסי שלי ומודד כמה נשאר לי מחבילת הגלישה. מאוד מומלץ לכל מי שיש לו חבילה מוגבלת. כרגע אני מחפש משהו דומה שיאפשר לי לדעת כמה דקות נשארו לי וכמה סמסים כדי למנוע חריגה גם באלה. יש למישהו רעיון או המלצה? תודה

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  3. האם ניתן להתחבר עם לפטופ לאיטנטרנט דרך ה-HTC Desire בעזרת Wifi? איזה פונקציה צריכה להיות למכשיר כדי לתמוך בזה?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  4. אני חוזר בעוד חודש מטיול של 5 חודשים בזמן הזה המשפחה שלי עברה לחברת סלולאר אחרת, פלאפון, שהמכשיר הקודם שלי מבית סלקום לא מתאים אליה בגלל מצב הביש הזה אני נאלץ לרכוש מכשיר חדש לא הייתי חושב לקנות או להחליפ מכשיר כי באמת הסתדרתי עם הK610 שלי מעולה במשך כמה שנים ואני לא מרגיש צורך במכשיר אחר בכול מקרה זה המצב לא מזמן הושק המכשיר החדש של סמסונג, לא הייתי חושב להוציא כול כך הרבה כספ על מכשיר סלולארי אבל יש לאבא שלי מכר בקוריאה ולפי מה שקראתי המחיר של המכשיר שם זול יחסית בסביבות ה450 דולר אם נוסיפ מחיר משלוח של 50 דולר ומכס+מעמ נגיע ל665 דולרים לאחר ההקדמה הארוכה יש לי כמה שאלות כי אפ פעם לא ערכתי השוואות של כדאיות של יבוא מכשיר כזה לעומת חתימת הסכם עם מפעיל סלולארי על חבילה+מ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by RonCohen,

אני הולך לשדרג את הפלפון מחר אני לא בטוח למה IPHONE יש לי אייפוד ואני מקיר את הממשק ואני אוהב ממש 1.אבל אני רוצה לדעת מה היתרונות של ANDROID לפני שאני שולל מכשירים שכולם כל כך אוהבים חח 2.איזה פלפון של אנדרויד הכי מומלץ?? 3. לחבר שלי יש Xpiria X10 ולא ממש התלהבתי לדוגמא הפרוט נינג'ה זז לאט שם ככה זה כל האפליקציות שהביאו מIOS או רק המשחק הזה??

• 29 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by falken,

אוקי אז ככה חברים הופיע לאבא שלי שהוא צריך לעדכן אותו ועדכון עולה 300 שקל אז הוא שאל אותי עם יש איזה מש'ו להוריד לו גרסה שתעדכן אותו ... האם יש אפשרות לאיזה פריצה או כדומה ? כי עם לא הוא חושב לקנות אחד יותר חדיש תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני רוצה לקנות גלאקסי וראיתי בזאפ שמוכרים ב1800 שקל (פלוס מינוס), לפי אורנג' זה "להתחייב" לשנתיים ולשלם 170 שקל כול חודש=4080 שקל. מצד שני מקבלים חבילת אינטרנט חבילת שיחות וחבילת סמסים. עכשיו אני ממש לא מדבר הרבה, יש לי כרגע מירס ויוצא לי לדבר בערך בין 60 ל120 שקל, כולל סמסים[באינטרנט אני בכלל לא גולש]. אני רוצה את הSGS בישביל משחקים ואינטרנט שיעביר לי את הזמן בבסיס ובעבודה. עוד שאלה, בעמוד המכירה הזה, יש את ה"תוספות מיוחדות" (עיברית מלאה וכו'), אם אני קונה בלי עיברית אני יכול להתקין את הגירסא עם העיברית בבית בלי הרבה בלאגן? ומה לגבי ביטוח? אצל אורנג' או בחנות באינטרנט מה ההבדל?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. עזרה בבקשה ! האם ניתן להעביר כרטיס זיכרון של IGO MORE מ-GPS של חברת BLUERON ל-GPS אחר למשל QUE ??? האם התוכנה תעבוד בכל GPS מכל פירמה ?? האם זה תלוי רק בסוג מערכת ההפעלה של ה-GPS ?? דחוף !! תודה !!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. Started by benibenny,

הביאו לי מתנה מחשב כף יד ואני רוצה לדעת עליו קצת פרטים , אני אפילו לא יודע את שם החברה שלו כי לא רשום עליו ממש כלום. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  10. היי אני רמי בורשטיין מנהל קבוצת הרכישה של Galaxy S II בפייסבוק. זהו הסרטון: לפרטים נוספים זוהי כתובת הקבוצה: http://www.facebook.com/groups/GalaxyS2Buyers

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. איזה גאונים APPLE - המכשיר הכי מטומטם והכי מוצלח בעולם אה ? הוא לא שווה לתחת שעיר אם לא פורצים אותו ועושים לו TWEAKS. והנה מצאתי עוד "בעיה" איתו - היש שעון מעורר שעובד כאשר הוא כבוי ? או שרק טלפונים "נחותים" יותר מצליחים לבצע את הפעולה המורכבת ?

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. היי אני עצוב!!!! לפני זמן מה התקנתי מערכת הפעלה חלונות 7 ומאז אינני מצליח לקשר בין מחשב כףהיד מיו 350P לבין המחשב השולחני. כאשר היתה לי מערכת ההפעלה XP לא היו כמעט בעיות,הצלחתי להעביר כל מיני דברים מהמחשב השולחני למחשב כף היד.כגון תמונות ,תוכנות,שירים וכו'. כעת אנני מצליח לבצע שום פעולה.קניתי קורא כרטיסי זיכרון וכך אני מעביר דברים,מהמחשב ואליו.אבל ברגע שיש על כרטיס הזכרון תוכנה נוספת אי אפשר להפעיל את תוכנת הניווט IGO8. ניסיתי כל מיני דרכים אך ללא הצלחה. האם יש למישהו רעיון,דרך,עצה איך לפתור את הבעיה.ולא לחזור ל חלונות XP תודה לכל המשיבים והמתעניינים. ביי

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  13. שלום חברים הגיע לידי מכשיר פלאייבוק חדש , 16GB אחרי שהתלהבתי כחצי שעה מהפונקציונליות שלו נכנסתי לחנות ה APPS וגיליתי שיש שם מבחר מאד מצומצם (ומעפן) של תוכנות ומשחקים האם זה עניין של זמן עד שיגיעו לשם משחקים ותוכנות חדשות? או שיש דרך לסנכרן את המכשיר לכיוון החנות של אייפון ולהוריד תוכנות ? האם בכלל תוכנות שפועלות באייפון יכולות לעבוד על הפלאייבוק ? בכל אופן אם מישהו שמע על משהו מעניין שאפשר לעשות עם היצור הזה, אני אשמח לדעת תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by דניאל123,

מי עדיף?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  15. שלום לכולם, ברשותי מכשיר מוטורולה אטריקס, אנדרואיד 2.2 פרויו (ללא רוט). לפני כמה ימים התקנתי את השדרוג של המכשיר הרשמי .83, (במקום 57 אם זכור לי נכון). לאחר מכן לא הצלחתי להתחבר יותר לגלישה סלולרית. מכיוון שהייתי בדרכים ובפקקי איילון ניצלתי את הזמן והתקשרתי למוקדנית הספקית שלי שתתן לי הגדרות APN. הבעיה היא שבשדה: authentication type היא אמרה לי לסמן NONE. (הברירת מחדל קודם הייתה NOT SET). מהרגע בו שיניתי את זה ל - NONE אני לא מצליח להחזיר את זה למצב NOT SET שלמיטב הבנתי שונה מאד מ - NONE. במכשיר זהה שני (של אח שלי) ההגדרות APN זהות לחלוטין לשלי למעט שדה זה (רשום NOT SET) ובו ניתן לגלוש בעוד שבשלי אין חיבור כלל. האם יש אפשרות לאתחל את הגדרות ה - APN ל - NOT SET? (…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אני זקוק לטלפון חדש, אחרי שהN97 (הזוועתי יש לומר) נדפק אני כרגע עם נוקיה 1280, אני צריך טלפון חדש כשהתקציב שלי עומד על 1500-1600 אפשר לחרוג טיפה (לא במאות.. בעשרות) יש לי דרישות לא מי יודע מה, אני צריך מצלמה טובה עם צילום וידיאו חלק (לא CIF@15FPS וכדומה..), מסך מגע עם מולטי-טאץ' (נמאס ממסכי נקישה), GPS והדבר אולי הכי חשוב זה הTV-OUT שביטל עבורי מספר מכשירים.. הTV-Out הכרחי עבור הרכב (חיבור למסך). אחד המכשירים שהתלהבתי מהם היה הC7 שבאמת ענה לי על כל הדרישות, אבל הבעיה היא עם הפירסומים על הסמביאן שהולכת לעולמה..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. באתר של פלאפון כתוב שהאייפון תומך ב 850/2100 HSUPA ובאתר הזה:http://www.mayeast.com/simsale.html כתוב שצריך 850/1900 עכשיו ה850 תואם זה אומר שזה יעבוד? (גם לא מפורט באתר עם זה GSM או לא, זה רלוונטי?)

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. לכל בעלי האייפונים: http://www.htmobile.co.il/article02453 תהנו (ואני שואל למה האפליה? איפה הגרסא לאנדרואיד? הרי היא קיימת ועובדת, למה לא לתת גם אותה בחינם?)

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. הטלפון ישמש את אחותי בת ה14. הקניה היא רק דרך המבצע של אורנג' משתי סיבות: 1. את.המכשיר העכשיוי והגרוע g810 של טושיבה הם קנו בחנות שנתנה שירות זוועתי כך שהם נרתעים לחלוטין מחנויות.עצמאיות. 2. אמא שלי מגיעה לסכום החודשי הדרוש כדי לקבל החזר מלא על המכשירים. * ברור לי שרק המכשיר עם הסים של אמא שלי יכול להנות מחבילת האינטרנט שעל הקו שלה כחלק מהחבילה. היתרון של הסמסונג מגיע עם 2.2 קטן יותר ומעוצב יותר. היתרונות של המוטורולה - עמיד, בעל צג גדול יותר, רזולוצית.צג גבוהה יותר. החיסרון מגיע עם 2.1. אני נוטה לכיוון המוטורולה. אם למישהו יש ביקורת עליו / יודע לספר אם השדרוג שלו ל2.2 פשוט אני אשמח לשמוע.

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by Alonleibo,

מישהוא יכול להסביר לי מתי הוא אמור להגיע לארץ?(אני מדבר על פיזית מכירה בחנויות, או במסלולים של אורנג'/פלאפון/סלקום) והאם שווה להמתין עד אז ולא ללכת עכשיו על ה-S הרגיל. (שוב, כן, תמיד אפשר להמתין לנצח, בלה בלה בלה... מדובר לפי הבנתי על חודש או פחות....)

• 420 תגובות
    • 53.5k צפיות
  21. שלום לכולם, אז לאחר שקניית הטלפון שתכננתי נדחתה ביותר מחצי שנה עקב אילוצים שונים אני די עומד בפני קניית הטלפון. בזמנו חשבתי על ה-E72 של Nokia ולמרות שכנראה שהוא עדיין יספק אותי יצא לי ל"שחק" קצת עם iPhone ומכשירי Android וכנראה שאני מעוניין ללכת בכיוון של מכשיר Android. עשיתי קצת מחקר אבל אני ממש לא בקיא בתחום הטלפונים הניידים והייתי מעדיף לקבל המלצה ממוקדת יותר למסארטפון מאשר סתם לזרוק כמעט באופן אקראי שמות של דגמים שבהם נתקלתי ונראו לי מעניינים מבלי שיש לי איזו סיבה מהותית למה דווקא הם ולא אחרים. דרישות: 1. גודל: לא ממש קריטי עבורי אם יהיה קצת יותר גדול או פחות גדול. מסך 3.7 אינץ' נראה לי בהחלט מספק. 2. מסך: מניסיון וקריאה ברחבי הרשת והפורום פה, הבנתי שמסך מגע קפסיטיבי …

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. מה דעתכם? http://www.raspberrypi.org/

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  23. אתר PhoneArena מדווח כי אנליסטים מחברת דיסטימו (Distimo), בהתבסס על קצב גדילה (16% אחוז באנדרואיד מול 6% אצל אפל), משערים שמספר האפליקציות באנדרואיד (~150-200,000) יעקוף את זה של אפל (~330,000) עד חודש יולי). מקור: http://www.phonearena.com/news/Android-Market-to-outgrow-App-Store-in-July_id18467?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+phonearena%2FySoL+%28Phone+Arena+-+Latest+News%29 ויש גם כתבה בעברית: מקור:http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=799205

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by gilp123,

שלום, יש לי מכשיר מסוג SAMSUNG WAVE 2 ואני מחפש תוכנת GPS עבור המכשיר. האם מישהו מכיר תוכנה שמתאימה למכשיר זה. אשמח לקבל עזרה, תודה

• 7 תגובות
    • 4.7k צפיות
  25. בשעה טובה ומוצלחת ולאחר שחשבתי שזה כבר לא יגיע - קיבלתי את המייל מוייבר (נרשמתי לפני המון זמן כבר לבטא), הורדתי והתקנתי את התוכנה. עוד לא יצא לי לעשות בה שימוש כי האמת שאין לי יותר מדי חברים קרובים עם אייפונים או אנדרואידים אבל זה יגיע בקרוב אונמם מדובר בבטא סגורה אבל לפי התחזיות שלהם תוך חודש-חודשיים הם אמורים לצאת עם גרסא מלאה וחינמית לכולם ואז אני מקווה שגם משתמשי האנדרואיד יוכלו להנות מהתוכנה המעולה הזו. אעדכן. שאלות יתקבלו בברכה

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים