עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מה עדיף בתור מכשיר פשוט? סוני אריקסון J108 ? או סוני אריקסון X8 שהוא יותר אנדרוייד אבל יחסית חלש בשביל סמארטפון? בחרתי בX8 אל מול J108 למרות שהם מאוד שונים כי אחד מכשיר פשוט ואחד יותר סמארטפון מינימליסטי אבל שניהם יחסית פשוטים, אבל בכל זאת הצבתי את הX8 ולא את X10 MINI בגלל שהחיי סוללה של הX8 יותר גבוהים משל X10 MINI והמסך של X8 גם יותר גדול משל X10 MINI. אני לא הולך על HTC LEGEND כי הוא כבר מגיע ל1500+ שח.... (בחנות פרטית הכי זול שאפשר למצוא), למרות שלג'נד הרבה יותר טוב מX8. אם כבר לקחת מכשיר פשוט עם חיי סוללה טובים יחסית האם עדיף על מכשיר הכי פשוט? = הJ108 ? או שאם כבר מכשיר פשוט - אז עדיף לקחת משהו שיכול לשמש אותי גם בתור סמארטפון? = X8 ? (וגם בתור נגן מוסיקה הוא סבב…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אפליקצית תזכורת מונחית מיקום.כמו בios5 אני צריך דחוף אפליקציה דומה שהתזכירים שלה מופעלים כשאתה מגיע למקום/עוזב מקום.תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  3. הי, יש לי Sony Ericsson Yari שדי מעצבן אותי, וכבר נמאס לי ממנו. חוץ מזה שהוא דפוק, אני רוצה פלאפון גם בשביל פיתוח אפליקציות, וכנראה שזה יהיה Android כי הרבה יותר נוח לפתח אפליקציות ל- Android. אני חשבתי לחכות ל- Galaxy 2 אבל אני לא בטוח אם שווה להסתבך עם הקניה שלו במצב הנוכחי. א. כרגע יש אותו בארץ רק במחירים מטורפים (3700 ש"ח) ב. אם אני מזמין אותו מאתר כמו Clove UK אז יכול להיות שהוא יעלה בסביבות 2600 שקל אם לא יעצרו אותו במכס, אבל ככה גם אין אחריות. (לא יודע עד כמה האחריות בארץ שווה בכל מקרה) ג. נראה לי שאם אני קונה אותו אז שווה לי לקנות אותו עכשיו לפני שהוא מגיע לספקיות, כדי להנות מהניתוק זיקה (אני לא מדבר הרבה בפלאפון). השאלה היא, אם יש אלטרנטיבות טובות יותר היום, שהסי…

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by amits1995,

בקשר לסמסונג גלקסי אס 2 II שאלות: 1. מתי סלקום יציעו אותו? יודעים מתי? 2. אני שם לב שהמחיר שלו בחנויות הפרטיות יורד מיום ליום, כיום עוד על כ 3200-3300, עד לאיזה מחיר הוא יירד או כמה זמן לדעתכם יקח עד שיעלה סביבות ה 2700?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by YohaiM,

שלום, לפני 4 חודשים קניתי מכשיר HTC Wildfire. מאז ועד היום אני רודף אחרי סלקום בכדי לקבל את ההחזר עליו. הייתי בסניף שלהם בראשון כבר איזה 3-4 פעמים,פעמיים סרקו לי את הקבלה,מספר שיחות למוקד שלהם.(שנדיר שיענו לך בו אחרי 5-15 דקות.לפעמים,מרב יאוש,אני פשוט מנתק ומנסה בשעה אחרת) היום התקשרתי,ולהפתעתי ענו לי אחרי 5 דקות. אמרו לי שהנושא בטיפול,ונציג X יחזור אלי עד 9 בערב. החבילות שלי: 1200 דקות+1200 SMSים=209 ש"ח. גלישה במהירות 1Mbit,ללא הגבלה=70 ש"ח. סה"כ:279 ש"ח לחודש. בינתיים,התקשרתי לרשת אורנג',והציעו לי את החבילה הבאה: 1000 דקות+1000 SMSים. 3,500 דקות למנוי אורנג'. חבילת 2GB גלישה.(מהירות עד 2.7Mbit) GPS+ערוצי טלוויזיה+Funtone. עלות:290 ש"ח. אני מקבל שם 48 ש"ח הטבת ניוד,ועוד…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by oded6188,

אני חדש בכל מה שקשור לאייפון..... היום קניתי אייפון 4 אני רוצה להוריד את האפליקצייה של הפייסבוק..... אני נכנס לאפ-סטור והוא מבקש ממני להירשם.... אין לי בעיה להירשם..... אבל הם מכריחים להכניס כרטיס אשראי ואני לא רוצה איך אפשר להירשם בלי לתת להם כרטיס אשראי? תודה

• 13 תגובות
    • 5k צפיות
  7. Started by ag43,

הפלאפון של אמא שלי טבע והיא הלכה וקנתה מכשיר SE W995 מחנות סלולר פרטית. מהמבט החפוז שנתתי בו, החנות השתמשה בטריק הקושחה בשפה זרה שמשתנה אחרי עדכון. אשמח לקישור לקושחה העדכנית בעברית +הוראות כיצד לצרוב אותה למכשיר. כ"כ אשמח להמלצות להגדרות ותוכנות שכדאי להתקין במכשיר הזה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום, במכשרי הקודם השתמשתי בחיבור GPRS. כעת עברתי למכשיר C3 של נוקיה והחיבור נכשל. התקשרתי לתמיכה והם לא ממש עזרו לי ואמרו שצריך להכניס את המכשיר לבדיקה במעבדה (שתעלה 100 שקל) והם יצרבו גרסה של אורנג' למכשיר. מה זה אומר בדיוק? והאם יש דרך לסדר את האינטרנט בלי הבלאגן הזה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שמעתי שגלאקסי2 מתחמם אחרי שמדברים בו כמה דק, האם זה גם ב HTC Sensation ?

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by SuicideSilence,

שלום . אני כבר הרבה זמן שרוצה לקנות את האיפון4. ההצעות שקיבלתי בחברות הסלולר הן . בפלאפון 500 דקות 500 SMSים וחבחילת גלישה לא זוכר של כמה ב199 לחודש . ואני צריך להחזיר להם את המכשיר הישן שלי. בסלקום 1000 דקות 1000 SMSים וחבילת גלישה בלי הגבלה ב225 . באורנג 1000 דקות 1000 SMSים ב230/40 לא ממש זוכר . או חבילה של 400 דקות 400 SMSים ב200 שקל .. עכשיו השאלה אם זה באמת הדילים הכי טובים שיכולים להציעה לי?? ומאיזה חברה הכי כדאי לקנות? . דיברתי עם אחת אחת שקנתה בפאלפון , וקיבלה 1000 דקות ,1000 SMMים ב185 . ולי הם לא הסכימו לעשות את המבצע הזה .. חשבתי לקנות מיד2 בסביבות ה1800 , אבל אני מפחד מידי לקבל מכשיר שיש בו משהו דפוק ..

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  11. אני חייב לקנות את המכשיר אצל הרשת הסלולרית? אני יהיה יותר ספציפי - אני מדבר על איפון 4. מה האפשרויות שלי לגבי המכשיר הזה כדי שאני יוכל לבוא לאורנג' למשל וליישם חוק ניתוק זיקה? חנויות ספציפיות? ומה לגבי קנייה מאדם פרטי [ייבוא אישי]? או קנייה מחו"ל עם משלוח? כמו כן אשמח לשמוע פה על-הדרך את העסקה המשלמת ביותר לאחד שרוצה את האיפון 4 ביד. בנתיים אני פוזל לכיוון של אדם פרטי שמוכר ב-2000 ש"ח חדש בקופסא.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by kalda01,

מחפש מכשיר עם תכונות דומות לגלקסי S אבל קצת יותר קטן עבור אישתי. הבנתי שיש את הDESIRE של HTC דגם S אבל באיזה מקום קראתי שאין בו תמיכה מלאה בעברית, זה באמת נכון? חשוב לי שיהיה נוח לתפעול עם טאצ' מדוייק. מה עוד הייתם ממליצים?

• 56 תגובות
    • 4.7k צפיות
  13. Started by EyEOnE,

לאיזה תאריך אפשר להאמין? ב-Handtec פורסם שצפי ההגעה הוא ב-8 ליוני. ב-Clove פורסם שצפי ההגעה הוא ב-27 ליוני. ממה שהבנתי ש-2 החנויות האלה נחשבות מבין הטובות באנגליה והרבה ישראלים מזמינים דרכם. בנוסף קיימת העדפה לכיוון Clove עקב יתרונה מבחינת שירות הלקוחות שהיא מספקת לצרכן. ובעבר הודיעו ש-Handtec לא פרסמה תאריכים נכונים. האם הגיוני שבין שתי החנויות האלה יהיה הפרש של 19 יום בהגעה של מוצר חדש או שזה סוג של רמאות מצד Handtec כדי לגרום לצרכנים להזמן דרכם?

• 71 תגובות
    • 7.9k צפיות
  14. Started by gkman,

מישהו יודע מתי המכשיר גלקסי אס 2 החדש אמור לצאת לשוק פה בארץ? ובסביבות כמה הוא יעלה?

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  15. Started by Guarding angel,

כרגע חושב על רכישת טאבלט אבא שלי נמצא באיטליה ולכן יש הזדמנות טובה לרכוש אחד מהם. מבחינת צרכים מחפש מכשיר : עמיד מסך איכותי עם זוויות צפיה גדולות ושחור איכותי מערכת הפעלה זורמת עם מינימום באגים לא מתחמם מדי יציאת HDMI מנגן תכני HD בצורה חלקה סוללה טובה מצלמה אחורית פחות מעניינת איכות חומרים טובה תכני אנטרנט ו-GPS טאץ איכותי ה-LETDOWN באייפד הוא שאין HDMI אך מערכת ההפעלה פשוט מטוס והמסך איכותי מאוד. ה-LETDOWN ב-ASUS הוא שמערכת ההפעלה שלו היא גם העקב אכילס שלו עדיין מלאת באגים המכשיר כולל HDMI 1.3. אז,מה כדאי ולמה.

• 43 תגובות
    • 6.3k צפיות
  16. Started by Joli,

יש לי עכשיו פלאפון מסוג נוקיה וברצוני להעביר את כל ההודעות שיש לי שם לאיפון חדש שאני קונה.. יש דרך/תוכנה לעשות את זה??? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by SEangel,

מחפש מכשיר עם GPS, מסך מגע (כדאי שיהיה לו גם ספיקר טוב אך לא הכרחי) במחיר מינימלי ושיהיה מחנות פרטית (כלומר לא מרשתות הסלולר). האם יש מכשיר שעונה על כל הדרישות? תודה.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  18. כרגע יש לי cowon מיושן עם מסך קטן אני רוצה מכשיר שיהיה עם גודל מסך של לפחות בן 7ל 10 אינטש ראיתי את ה ARCHOS 7 אבל הוא נראה צעצוע היתה לי הרגשה שהוא עוד שנייה מתפרק לי ביד ראיתי גם את הטרנספורמר של אסוס אבל הוא נראה לי יקר מדי בשביל מה שאני צריך למשהו יש רעיונות ? בנוסף איך מתמודדים עם האור שמשתקף המסך של המכשריים הללו - יצא לי לנסוע בימים שטופי אור בדרכים ומצאתי את עצמי כל הזמן מנסה ל מצוא זווית למכשיר - אחד המוכרים בבאג אמר שאפשר לקנות מדבקת הגנה בצבע מט שלא תחזיר אור - יש בכלל משהו כזה ? בתודה מראש ק.

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  19. השאלה בכותרת. יש לי פשוט את ה-2.1 ב-Defy.

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  20. ממישהו שכתב את זה בפורום אחר שאני מכירה ומה שהוא אומר נכון כי גם לי הוא עשה את זה. זה מספר חודשים שאני שם, וכל פעם התאריך משתנה, רמי מוחק פוסטים שלא נראים לו כגון: מחירים של המכשיר שיש בארץ - זה אסור = הוא מוחק. מישהו היום העלה דיון שלא נראה לו שבזמן הקרוב נראה את הגלאקסי - זא עוד כמה חודשים.. "הוא מחק לו את הפוסט וכך הלאה. היום הוא מחק אותי מהקבוצת רכישה בגלל סרטון שיש ב WALL של השוואה של סמסונג מול lg ורואים שם שכאשר הבחור לוחץ על ה LG הוא תמיד מגיב , אבל כשהוא לוחץ על ה גלאקסי הוא לא תמיד מגיב לא בפעם הראשונה\שניה\שלישית. ורשמתי את זה ב WALL ושאלתי אם זה הגיוני, ואז שלח לי הודעה אתה אומר דברים לא נכונים ומטעה אנשים. גם אם הם יקבלו מכשיר מוזל, האם זה מצדיק את …

• 40 תגובות
    • 5k צפיות
  21. Started by ביצה,

אהלן חבר'ה היום בטעות נשפך כוס מיץ על הנקסוס שלי מיד הצלתי אותו וחשבתי שהכל בסדר אבל מאז הטראק בול עושה אור אדום בלי הפסקה מחיפוש קצר בגוגל האור מודיע על מים במכשיר הוצאתי הכל את הסוללה הכרטיס סים והזיכרון נתתי לו זמן להתייבש ייבשתי עם מגבת צימרונים בחריצים מה לא עשיתי- אני מחזיר את הסוללה והבעיה ממשיכה. למשהו יש עצות איך לייבש לגמרי את כל המים? תודה! עריכה: יש לציין שהכל עובד, פרט לזה שהוא קצת משתגע- דבר שהוא לא נוהג לעשות הוצאתי בינתיים את הסוללה ליתר ביטחון

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. איזה מכשיר עדיף? נוקיה X2 ב454 שח? סמסונג ביט די ג'יי M7600 ב680 שח? או סוני אריקסון X8 ב817 שח? הX8 הוא טוב? אם נניח לשימושים בסיסיים ולא יותר מדי? הוא לא נתקע או איטי? ואיך הX2? מעבר לזה שהוא מכשיר בסיסי והוא גם נוקיה (S40)? ואיך הזמן סוללה של הביט די ג'יי? בתור קניה בשבילכם אם היו רק האופציות הנ"ל מה היא האופציה העדיפה? איזה הוא מכשיר שישרת אותכם לאורך זמן ולא יעשה יותר מדי בעיות? מאפיינים שמעניינים אותי זה רמת קרינה שהמכשיר עובד בה, מוסיקה,3.5 מ"מ, נגן מדיה (MP3), חיי סוללה, אם הוא סמארטפון כמובן שזה יותר טוב אבל השאלה איך הX8, מצלמה גם זה טוב שיש, ומעבר לזה בין המכשירים הנ"ל איזה מכשיר יותר טוב ועדיף? תודה למגיבים

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  23. היי קניתי את המכשיר. הוא נחמד מאוד רק יש בעיה אחת מאוד מציקה, המסך משום מה מאוד רגיש, כשאני מחליק את האצבע כדי לעבור למסך אחר או כשאני גולל להמשך האפשרויות וכדומה, יוצא שאני לוחץ על כל מיני דברים שאני לא רוצה ללחוץ עליהם. אותו דבר כשאני כותב, כשאני לוחץ על אות מסוימת אז הרבה פעמים קורה שיוצאת לי פעמיים אותה האות. "ססבבה אאז ניפפגש מאאוחרר יותתר". לא מצאתי באפשרויות משהו לגבי זה, מה אני יכול לעשות?

• 27 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. Started by OverBooking,

זה מכשיר ישן יחסית, נפח האיחסון של המכשיר הוא 32MB + כרטיס זיכרון בגודל 512MB . האמת? קטן מאוד ודיי עלוב מכיוון שכל התוכנות החדשות שוקלות מעל ג'יגה. האם בכל זאת יש תוכנת ניווט קלה ועדכנית? חברים, אני אשמח לקבל תגובות כמו - תזרוק אותו לים. זה בכל אופן לא מכשיר ששייך לי.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  25. Started by shmil64,

שלום לכולם אני רופא מעוניין לרכוש סמרטפון וזקוק להמלצה מהי מערכת ההפעלה המומלצת, אנדרואיד או וינדוז מובייל או אייפון, אנחנו מורידים הרבה תוכנות מקצועיות אני חושב על HTC ( דזייר או HD2 ) אבל קיים גם אייפון וגם סמסונג מה לדעתכם עדיף תודה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים