גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הSGS בערך שבוע ואני לא כל כך מרוצה אפילו הדפדוף בין הדפים של המסך יש מין תקיעות יש דרך להאיץ את מכשיר מבלי ROM ואם כן החלטתי ללכת על הרום פיילוט X משהו יכול להביא לי מדריך בעברית או אנגלית לא משנה העיקר שיהיה ברור?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.tzveeka.com/%D7%94%D7%AA%D7%A0%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%A0%D7%92-%D7%92%D7%96%D7%9C%D7%95-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9C-417-%D7%A9%D7%97-%D7%91%D7%AA%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%AA אני חושב שלכל אחת מהחברות הישנות צריך להחליף את השמות ל: שיטת המצליח 1, 2, ו -3. באמת שזה מתסכל לראות שאנשים עדיין משלמים להם ממיטב כספם רק כדי לקוות שלא יבוא הרגע בו הם ידפקו.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משחק בניית פארק השעשועים האלמותי, משחק פוקימון חדש שיגרום לכם להתמכר, משחקים שיזכיר לכם למה אתם כל כך אוהבים את Skyrim ו-Fallout 4 - כל זאת ועוד ממתין לכם ממש עכשיו במכשירי האנדרואיד והאייפון שלכם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הימים בהם מותג ה-OnePlus שימש כאלטרנטיבה איכותית למוצרי הדגל של יצרניות אחרות במחצית המחיר נמצאים מאחורינו באופן רשמי, כך נראה - כשהדור החדש נחשף עם עלות מומלצת התחלתית של 700 יורו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
- 1 follower
-
-
כמו לנובו-מוטורולה, גם שיאומי מציגה מתחרה ישיר שאפתני עבור הענקית הקוריאנית בתור תגובת נגד זריזהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 309 צפיות
- 1 follower
-
-
המכשיר שלי הוא NOKIA E51 בעל SYMBIAN S60 V3 יש לי שירים על הפלאפון (גם AAC וגם MP3) ומשום מה כשאני מנסה לבחור צליל עבור התראת שעון לא מופיעים שם השירים/קבצים שיש בכלל על המכשיר. דווקא פעם לא הייתה לי את הבעייה הזאת והייתה מופיעה הרשימה של השירים שנמצאים בפלאפון, משהו הזוי לגמריי תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי, היום היתי אצל סלקום ועברתי לקו רגיל, כולל מבצע של SMS מוזל ב 10 ש"ח לחודש.. היתי לפני במסלול קו טוקמן כיוון שחיכיתי לחזור לצבא ולעשות מסלול חייל שזול בהרבה יותר (לא יצא לפועל אבל לא משנה). בכל מקרה, מאז שהתחברתי לקו הרגיל, מופיע לי גם כן הסימן H למעלה מצד ימין ליד האייקון של הסוללה, לפני זה כשהיתי עדיין מחובר כטוקמן, הופיעה האות G ולא H, האם יש קשר? להתקשר ניתן חופשי, אך SMS לא. מתקבלת ההודעה שלא ניתן לשלוח SMS TEXT. כשדיברתי עם הנציגה של סלקום בחנות שלהם, היא אמרה לי שכ 20 דק' מרגע ההתחברות הכל יתעדכן ויהיה בסדר, אמנם השיחות חזרו אך ההודעות SMS לא. הודעות אימייל לא ניסיתי כיוון שלא יצא לי להשתמש עדיין, אבל לא נראה לי שזה קשור? אגב, מדוע כשאני מתחבר ל WI…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי SGS2 חדש סוף סוף ואני לא יכול ליצור (או להיכנס יותר נכון) ולסנכרן אותו עם החשבון שלי בג'ימייל הוא כל הזמן רושם שהסיסמא או היוזר לא תואמים. יכול להיות שזה בגלל האבטחה הכפולה של ג'ימייל שנהוגה עכשיו? עם אותם משתמש וסיסמא אני נכנס דרך המחשב ללא בעיה - בדקתי הרגע. בכל מקרה, יכול להיות שזה כי אותו חשבון פעיל במכשיר הישן שלי? אם כן מה צריך לעשות? למחוק הכל?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היצרנית הסינית הבכירה חוטפת את המקום השני בשוק הסמארטפונים מידיה של אפל בפעם הראשונה, והתוכניות להמשך כוללות גם חלום של נצחון על סמסונג לכתבה
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
- 1 follower
-
-
לא יודע אני רואה פה הרבה אנשים שכותבים שיש לו הרבה בעיות אני חוץ מאיטיות לא ממש נתקל בבעיות ....בכל מקרה אני רואה את כל הדיבורים על ה-N95 וכל הפלאפונים החדשים שיצאו בעוד איזה 3 חודש ואז הפלאפון שלי יחשב כבר לגרוטאה.... נראה לי קניתי פלאפון שיהיה סבבה רק למשך חצי שנה ואז יחשב לענתיקה עם כל החידושים שכבר באים.... האם אני צודק?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Whatsapp, תוכנת המסרים המיידים הפופולארית בעולם, מוסיפה את האפשרות להתחבר לשירות דרך דפדפן הכרום שבמחשב במהלך להרחבת הפלטפורמה כולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%90-%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%94%d7%aa%d7%a0%d7%aa%d7%a7-%d7%90%d7%a4%d7%99%d7%9c%d7%95-%d7%9c%d7%93%d7%a7%d7%94-whatsapp-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%9c%d7%93%d7%a4%d7%93/
-
- 29 תגובות
- 5.4k צפיות
- 1 follower
-
-
חברת מחשבים אלמונית לוקחת את קונספט הדקיקות למימד אחר עם פרופיל של 7 מילימטרים בלבד - באמצעות הסרת כל החיבורים המוכרים לנו מהצדדים של מוצרים מסוג זהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני עם SGS2 ועברתי מCM9 לSlimBean weekly 6.8. וצערי אין נעילה על שום לוויין. (ע"פ אפליקציות בדיקה למינהם) האם הבעיה ברום או שצריך להחליף מודם/רדיו? תודה, עומר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
החל מ-700 יורו עבור הגרסה המוזלת - והחל מ-1,000 יורו אם תרצו את מהדורת ה-Pro המשוכללת ביותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי MP3 של סנדיסק מדגם M250 עכשיו העלית אצל חבר שלי שירים וכשאני בא לסדר אותם ברשימות השמעה אני לא ראה את השירים שלי! אבל הוא מראה לי שניתפס מקום בMP ככה שהם נמצאים שם אפו שהוא רציתי לדעת אם יש דרך לראות אותם ולסדר אותם כי חבר שלי גר רחוק.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי אני מחפש איך לגרום לדפדפנים שלי chrome,firefox,default להראות flash באתרים שיש בהם. אפילו באתר של adobe אני לא רואה את ה-flash. ויש לי את הגירסא האחרונה של adobe flash player 11.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחדשתי לי ב- Sony Xperia S אחרי שנים עם טלפון גרוטאה. מכשיר נחמד, אבל לא רואה wireless בערוצים 12-13. כשהנתב שלי בערוץ נמוך יותץר, הטלפון מתחבר מיד, כשהוא בערוץ 13, היחיד בלי הפרעות נוראיות מהשכנים, הטלפון לא רואה את הנתב. מחשב הנייד של העבודה מתחבר בלי בעיה, ה- HTPC בסלון מתחבר בלי בעיה, כך שזו לא בעיה בנתב אלא בטלפון. ניסיתי Wifi Analyzer והוא לא רואה שום דבר בערוצים שמעל 11. חפירה בגוגל העלתה שזו בעיה מוכרת של דגמים שונים מחברות שונות: יש מדינות בהן חלק מהערוצים שמעל 11 אסורים בשימוש ולכן הטלפון צריך לזהות את המדינה כדי לאפשר אותם. אם אין זיהוי מדינה או שיש זיהוי של מדינה בה הערוצים הגבוהים אסורים, הם לא יקלטו. אבל המכשיר שלי ארופאי לפי היבואן, ה- SIM ישראלי (של הוט) …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה וינדוס 7.... נגן MP3 IRIVER E50 .. ניסיתי לעדכן דרייברים אוטמטית המחשב אומר לי שלא צריך לעדכן בשבילו... ניסיתי שהוא יחפש מהדיסק המחשב לא מוצא.... אני מתקין את התוכנה שכנראה באה עם הדרייברים אותו סיפור..... עכשיו על מחשב של חבר שלי עם וינדוס XP הוא מזהה את היגן ישר ברגע החיבור (את הדגם גם...) אני לא רואה בכלל אותו .... מה אפשר לעשות במקרה הזה???
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום וברכה,משום מה חלק מהאפליקציות הישראליות אני לא רואה במרקט.למשל את "Ynet" אני רואה אך את "וואלה" אני לא רואה, זאת אומרת מן הסתם אני לא יכול להתקין.גם משום מה Google Maps אני לא רואה... יש לי מוטורולה DEFY ו-CM7.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יל שלי את המכשיר המצוין בכותרת בגרסת ה-2GB שלו. לפני חודש עדכנתי את המכשיר דרך התוכנה שלו ומאז אי אפשר ליראות את הקבצים שלו (רואים את התיקיות, אבל לא את הקבצים שבתוכם). עם אני לוחץ מאפיינים אז זה מראה שיש 800MB (לא בידיוק קצת יותר) בשימוש, אבל לא רואים כלום בתיקיות. יש לי WINDOWS 7 עם כל העדכונים. אשמח לעזרה.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
דגמי היוקרה מרובעי הליבות המעודכנים של דל זמינים לרכישה במחיר התחלתי של 1,000 דולר לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
בעקבות התגלית שפורסמה כאן באתר (ובאתרים אחרים) (למי שלא ראה- http://hwzone.co.il/news/134953) שלפיה מכשירים מבית אפל מקליטים ושומרים מיקומים מדוייקים של המשתמש, הוול סטריט ג'ורנל חשפו כי אפל לא לבד, גם גוגל רוצה להיות האח הגדול.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא שאנחנו מופתעים במיוחד, אבל ממש כמו אפל וסמסונג מפתחת LG שבב SoC בייצור של TSMC שיתחרה עם שבבי ה-Exynos וה-Snapdragon לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%90-%d7%a8%d7%a7-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%92%d7%9d-lg-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%9e/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החברה המתקאמבקת מצליחה להפתיע אותנו פעם נוסף, באמצעות ה-SpeakerHat שעושה בדיוק את מה שהשם מעיד עליו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Oukitel U7 מוצע במחיר חסר תקדים למשך זמן מוגבל, ויוכל להוות סמארטפון משני מושלם כמעט לכולם לכתבה: http://hwzone.co.il/לא-תאמינו-איך-נראה-סמארטפון-ב-50-דולר-כיו/
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-