גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
או קיי אז ככה, היה לי פלאפון ענתיקה (samsung לא זוכר איזה מודל) אז חשבתי שהגיע הזמן לשדרג, קניתי את ה nokia 6230i ויש לי שאלה: אני רוצה להגדיל את נפח הזכרון שלו, איזה כרטיס בדיוק אני צריך לקנות וכמה הוא עולה? (512 ו\או 1GB). וגם, האם יש דרך להציג את התאריך על גבי מסך הפתיחה.... והאם את השעה אפשר להגדיל? זה מאוד קטן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדגם הנ"ל? קישור למוצר - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6318&perur=0 מה דעתכם? מומלץ במחיר הזה?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן! החיבור של הפלא' שלי (K610i) משגע אותי (ווליום נורא חלש, לפעמים שומעים רק באוזניה אחת, החיבור מתנתק... וכו'). ע"כ אני חושב שאני צריך נגן. יש לי אפשרות להשיג זון יד שניה, אבל אחד שאני יודע ובטוח ב100% שלא נעשה בו שימוש מעולם (הכוונה היא שהמוכר,קרוב משפחה שלי, פתח אותו רק בגלל שביקשתי ממנו לראות מה בקופסא ;D) הוא אמר לי שאני אבדוק כמה עולה ZUNE יד שניה, וראיתי שזה סביבות 700 ביד 2, אני מאמין שהוא יסכים למכור לי גם ב600. האם כדאי? אני אדם שלפעמים נופלים לו חפצים, האם ההרדיסק עלול לשבוק חיים מנפילה כזאת? ובכלל, האם הוא נוח לפעילות ספורטיבית ולא רק לשמיעה במנוחה? והאם הסוללה שלו מחזיקה מספיק שעות? אני יכול, מצד שני, לקנות נגן כלשהו בתוספת כרטיס זיכרון של 8GB באות…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון אם לא אשמח שתפנו אל המקום הנכון. בכל מקרה, יש לי רעיון לאפליקציה( שאותה אני לא אחשוף ברבים) שלאחר סבב תישאול של "מה אתה חושב?" ותשובות של "גאוני, איך לא חשבו על זה עד עכשיו! ו "אחי, כשתהיה עשיר תזכור שהבטחת לקנות לי בית...." החלטתי שזה רעיון מספיק טוב על מנת לעלות שלב ולמעשה לברר איך להגשים אותו. אין לי ידע בתכנות! רק רעיון שמבוסס על טכנולוגיות קיימות שאני כמעט בטוח שאפשרי לעשות. אני רוצה לדעת מה עושים? מחפשים משקיע? צוות מתכנתים? איך בעצם העולם הזה עובד.... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4953787,00.html ציטוט "אז אם אתם קונים גלקסי S8 או S8 פלוס, כדאי שתקחו בחשבון את הסיכון, ובהחלט שווה להצטייד במגן מסך וכיסוי. נציין שלפי ניסיון העבר מדגמי ה-Edge הקמורים, מציאת מגן מסך אינה משימה פשוטה מאחר שהשוליים המעוגלים גורמים למדבקות להתרומם ולבסוף להתקלף". אודה על חוות דעת
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
ברצוני לקנות מטען סולארי נייד בשביל ה DVD הנייד שלי כי ה DVD הזה אחרי סרט של שעתיים נגמר לו הבטריה וזהו עכשיו אני רוצה לדעת אם המטען הסולארי הזה חייבים להטעין מראש הוא שאם אני מחבר אותו ל DVD הנייד הוא יטעין כל הזמן שיש לו שמש... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מעניין אותי באמת עד כמה נחוצה התכונה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני כרגע מריץ nightly מאחד השבועות האחרונים של CM10.1 עם קרנל Siyah 6. הרום עובד די טוב, חוץ מזה שלפעמים המכשיר נתקע, הטעינה איטית (בעיה ידועה של CM10), יש כמה באגים במסך נעילה החדש כApollo מנגן מוסיקה ברקע. יכול להיות שנפלתי על build בעייתי, אבל בא לי לנסות לעבור לרום שלא מבוסס על AOKP/CM משהו שמבוסס על הרום של סמסונג אולי. מישהו מכיר גירסא מומלצת ? בדגש על חיי סוללה ויציבות. בחיפוש בXDA נתקלתי בAllianceRom, NeatROM למישהו יש חוות דעת עליהם ? או אלי משהו אחר מומלץ ?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, ראיתי הרבה לינקים ודפים על whatsapp למחשב, האם זה באמת עובד? ואם כן, יש למישהו לינק אמין להתקנה? נ.ב החיפוש לא עובד
-
- 41 תגובות
- 7.8k צפיות
- 1 follower
-
-
במפיצת המשחקים האמריקאית החליטו לקחת סיכון ולהחזיר את המותג Command & Conquer לחיים עבור שוק המובייל - אך ספק אם הם חזו תגובה שלילית קיצונית עד כדי כך למיזם לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אני יודע שפאנל אפשר...השאלה אם אפשר להחליף מקשים מקדמת המכשיר והאם אפשר גם להחליף את המקשים של הווליות ומצלמה?(אלו שבצד המכשיר)..? תודה לכול העונה!
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי מכשיר MIO עם GPד לא מהכי חדשים אבל עובד מעולה. לפני כמה זמן ניסיתי להתקין עליו iGO8 ולקראת סוף ההתקנה הוא הוא שיש לו בעיה להעתיק את iGOToday. אם מישהו יכול לעזור לי, כי זה מראה כאילו זה על המכשיר אבל זה לא מותקן כתוכנה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנדרואיד V2, לא מצליח להקליט שיחות. אני בימים הקרובים מחליף לבלאקברי מהישנים או נוקיה מהישנים בשביל הקלטת שיחות אוטומטית חבל לי אבל אין בררה עריכה: איך אני מוצא איזה פלאפונים יש לנוקיה, כמה שיותר ישנים שאפשר להקליט שיחות אוטומטית?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, ברצוני לרכוש טאבלט לצורכי סרטים, גלישה, משחקים וכו'. אני מתלבט בין 2 הטבלטים הללו: [h=1]ASUS MeMO Pad HD 7[/h] [h=1]Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5110[/h] מה לפי דעתכם יותר טוב מבחינת הביצועים? אני מחפש טאבלט שלא נתקע ומקרתע.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
באיזה תיקיה ב Pocophone F1 אני מעביר שירים MP3 דרך המחשב כדי לשמוע במכשיר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי צריך להעביר שירים לIPOD שלו והוא כבר לא מתקרב לITUNES,מישהו מכיר תוכנה שיכולה להחליף את האייטונס?
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
חיפשתי ופשוט לא מצאתי שום סמארטפון שמתאים לי, כולם גדולים מדי וזה לא שאני בררן, אני מוכן להתפשר אבל פשוט לא מוצא. לפני 3-4 שנים היה לי הרבה יותר קל והיה מבחר, אבל היום זה נראה לא אפשרי. כרגע אני תקוע עם s4 mini כחלופי אחרי שה. P9 שלי שבק חיים.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
מעבדי ה-Ryzen המעודכנים לשוק המובייל ממשיכים לצבור תאוצה - וכעת נראה כי יהיה שילוב יחד עם כרטיס גראפי חסכוני של NVIDIA בדגמי ZenBook 14 מעודכנים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום חברי פורום, אני לא מצליח להשתמש באפליקציה עשיתי למכשיר ROOT וכשאני מנסה להתקין אני מקבל Updating environment ... fail מישהו יודע דרך לטפל בזה?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני אתחיל מזה שאבא שלי שובר הרבה דברים (כמובן בלי כוונה) ולכן אני (וכל המשפחה) דורשים ממנו שיעטוף מכשיר כל כך יקר בשכבת הגנה טובה כדי שלא יקרה למכשיר משהו תוך שבוע.. אבא שלי רוצה בקרוב לקנות בארץ את הSGS2 ורוצה להזמין באמצעות EBAY כיסוי סיליקון למכשיר. חיפשתי כיסויים ומצאתי כיסויים מכל מיני סוגים.. קשיח, סיליקון, ג'ל, פוליקרבונאט וכל מיני שילובים שלהם.. במהלך השיטוטים ברשת הבנתי שcase mate ו ottorbox אלה "מותגים" בקרב הכיסויים של המכשירים והעלות שלהם כצפוי גם יקרה הרבה יותר (18$-32.5$ כולל משלוח) מהפשוטים ביותר (1$ בלבד כולל משלוח). לדוגמה ממה שראיתי: ottorbox: http://www.ebay.com/itm/OTTERBOX-COMMUTER-CASE-SAMSUNG-GALAXY-S-II-S2-I9100-/140603106660?pt=Other_MP3_Pla…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך אוזניית בלוטוס על מה אתם ממליצים? כולם פחות או יותר אותו דבר?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש טלפון אלחוטי עם יכולת לצלצול ייחודי לפי המתקשר. יש לי בבית אחד כזה שהגדרתי לצלצל אחרת כאשר בת הזוג מתקשרת. יש בטלפון אפילו נורה שניתן להגדיר את הצבע שלה לפי קבוצות מתקשרים. אז היום אני מיד רואה ושומע אם צריך לרוץ ולענות או שאפשר לסנן. הטלפון הזה נדרש להחלפה אבל אני לא מוצא טלפון עם אפשרויות דומות. אז, אשמח אם תעזרו לי למצוא משהו דומה. אני מוכן לקנות מחו"ל אם ידרש. (המכשיר הקיים הישן: panasonic kx-tga541s) תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש סלולארי להורים שלי- משהו שיהייה פשוט לתפעול (לא סמארטפון ורצוי גם בלי מסך מגע) סוללה שמחזיקה הרבה זמןמתאים לרשת פלאפון (תדרים) מחיר מקסימאלי- 800 ש"ח. מצאתי מספר דגמים- אם יש משהו אחר שכדאי להבדוק אני אשמח לשמוע. Dim-Phone - mobile phones store - samsung :: samsung L760 Dim-Phone - mobile phones store - Nokia :: Nokia C2-01 Eline - סלולר - טלפונים סלולרים - Nokia - סלולרי Nokia X2 המדהים!!! (חח... לא ידעתי שכשאני שם קישור מתוך המועדפים זה מציג את השם ככה...) בנוסף מצאתי באתר של פלאפון את הסמסונג S5510 גלאמיס אבל לא מצאתי אותו בשום מקום אחר ולא נראה לי שאני הולך לשלם עליו 1700 ש"ח ולהיות מחובר לפלאפון ל-3 שנים... אני לא רוצה להזמין מחו"ל (אלא אם זה…
-
- 41 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
למשל ה e3c e4c יעלו במחיר נורמלי 200 300 ש"ח ? בעוד כמה שנים? או שלא קיים ירידת מחירים באזניות
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
הגיע השלב שאני מתחיל להבין שאין ברירה יותר. זה אמנם נפלא לקנות ב-100 שקל טלפון שאפשר לדפוק איתו מסמרים וצריך חשמל פעם בשבוע, אבל נראה שזה כבר לא מספיק. אנשים מתחלחלים לשמוע שאין לי קליטת וואטסאפ. מה שאני מקווה זה קודם כל לקבל רעיון כללי על איך לבחור תקציב לזה. השימוש הצפוי עד כמה שאני יכול להגיד כרגע זה וייז, מיילים, אינטרנט וכו'. אולי כל מיני אפליקציות של הבנק, טרמפים ושטויות בסגנון. אני לא מבקש שיריץ משחקים כבדים, אבל דברים בסיסיים אני רוצה שיעשה בצורה חלקה. אין טעם לקנוצ משהו שתוך חצי שנה מקרטע. חשוב לי שהטלפון יהיה עמיד ועם סוללה חזקה. חוץ מזה, מבין האופציות של לקנות בארץ, בהזמנה מחו"ל, או לבקש ממישהו שיקנה לי בחו"ל - מה כדאי ולמה? אז כמה יעלה דבר כזה ואיזה מכשירים מת…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-