עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לפני כשבועיים עדכנתי את הגלקסי 3 שלי לרום הרשמי 4.1.2. מספר ימים אחרי החלה תופעה של כאילו הוצאה והכנסה של כרטיס הזכרון בכל מספר דקות. כרטיס הזכרון הוא מסוג סאן דיסק מהיר 64 גיגה בצבע אפור אדום. רוצה לעדכן שאחרי שבועיים של יאוש מצאי כנראה את הבעיה. הבעיה היא בקונקטור של כרטיס הזכרון ובחיבורו ללוח האם במכשיר. מפרקים את הגב ומוצ׳אים את הסים וכרטיס הזכרון, פותחים את כל הברגים הקטנים למעט זה שהכי למעלה היכן שהמצלמהוהכניסה של האוזניה. שולפים את הפלסטיק הפנימי האפור. בצד ימין של כרטיס הזכרון יש קונקטור שטוח שחור שמתלבש בלחיצה על הלוח. שלפו אותו כלפי מעלה ואז הכניסו חזרה חזק כדי שיתפס טוב. סגרו הכל. התופעה חלפה. סיוט, וחרא קונקטור.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by udi,

שלום לכולם אני מתלבט בין 3 מכשירים של סוני אריקסון הם נמצאים תחת אותה קטגוריה ואין בינהם כמעט הבדל מהותי Sony-Ericsson C902 Sony-Ericsson G900 Sony-Ericsson W760i אשמח לקבל המלצה מי מבין השלושה יותר ממולץ ההתלבטות הגדולה יותר היא בין G900 ל C902 תודה מראש על העזרה

3. לרגל ההשקה הרשמית המחודשת של המכשיר המתקפל המגה-יוקרתי נעשתה בחינה מתבקשת לאימות חוזקו בהתאם להבטחות - והתוצאות הבלתי מחמיאות מוסיפות עוד כאבי ראש עבור סמסונג לכתבה

4. Started by Pc1ko,

שלום לכולם. אני מחפש נגן Mp3 איכותי, איכות סאונד טובה, והעיקר שיהיה פרקטי ולא שביר - שיחזיק מעמד. הווידיאו לא חשוב בכלל, וגם גודל המסך לא עקרוני יותר מידי. הנגן צריך להיות מינימום 5gb ולא משנה אם הארד דיסק או פלאש (העיקר שיהיה יציב, גם הארד יכול להיות יציב), עוד דבר חשוב, שיהיה ניתן לבנות playlists בתוך הנגן. המחיר אולי טיפה יאכזב, אבל בערך 600-800 שקל. הזמנה רק בארץ, ואפ אפשר אז חנויות בקריות. נגן טוב שחשבתי עליו זה Rio Carbon 6GB הבעיה היא שאני חושב ש Rio פשטה רגל (וחבל מאד כי היא חברה מעולה עם איכות סאונד נדירה), אם אתם מכירים עוד נגנים דומים לו או אחרים שטובים כמוהו או יותר, שימו קישור בבקשה. תודה רבה. עוד משהו, אל תתחילו להגיד Sansa כי אין לי כח לשמוע עליו יותר, אני …

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  5. Started by rooten,

היי אני רוצה לפתח משחק לאנדרואיד שמשתמש במנגנון פיזיקלי(מזכיר קצת את הסלינגשוט באנגרי בירדס). מישהו יודע אם יש מנגנונים מוכנים כאלה לאנדרואיד שאני יכול להשתמש בהם? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by yitzy,

שלום לכולם אני מתכנן בקרוב שידרוג מה6120 שלי לE65 (אלא אם יש לכם הצעה יותר טובה) מעניין אותי מה שונה?מה זהה?... מה שחשוב לי הכי הרבה זה גלישה באינטרנט! ‏(‏אופרה מיני!) ז"א מהירות גבוהה (דור 3.5), מסך טוב, מקשים נוחים... גם חשוב לי המערכת הפעלה, אני אוהב את הs60v3 שיש לי ויש לי אוסף נכבד של תוכנות מתאימות...רק מוודא שהמערכת זהה ב65? סוללה, איך היא בE65? התחממות המכשיר..(אחד הסיבות שאני מחליף)..? תודה רבה יצחק

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  7. Started by KFL,

מישהו יודע מתי יצא כבר הn97 כבר שנה מדברים עליו והוא עדין לא יצא. מתי הוא אמור לצאת?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולם יש ברשותי סלולארי של סמסונג שכל הממשק שלו באנגלית הייתי רוצה להפכו לעברית. מי עוסק בזה? היכן? וכמה? במידה ואין אפשרות איני חפץ בו ואעדיף למכור אותו,גם כך הוא מאד דק וקטן תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by coolmeen,

אהלן, יש לי קצת כסף אז החלטתי לקנות נגן mp , אני לא מתמצא בכלום בחרא הזה לפי מה שאני שומע יש נגני mp4 ואיפודים למינהם וכל מידי דברים. אני רוצה נגן עם 4-3 ג'גה זיכרון. איכות סאונד טובה, וזה הכל. התקציב הוא 500-700 שקל

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אחרי שהשיקה מחשב נייד אמיתי ראשון מתוצרתה, החברה הסינית עשויה לנצל את הנסיון שצברה בכדי לספק לנו טאבלט חלונות 10 מתקדם לכתבה

11. Started by rotman,

שלום , האם ה G920V יעבוד לי בארץ עם פלאפון ב LTE? SM-G920V GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900, CDMA800 (BC0), CDMA1900 (BC14), UMTS850 (B5), UMTS1900 (B2), UMTS2100 (B1), LTE850 (B5), LTE700 (B13), LTE1700/2100 (B4), LTE1900 (B2) תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by alergic,

נגן סילבר ליין סידרה 404 מחיר : 375 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  13. סולדים מהשבבים הניידים של אינטל? הסמארטפון הטרי מבית אסוס מציע לכם שבב של קוואלקום ומצלמה עם מיקוד מבוסס לייזר בעבור מחיר התחלתי של 200 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-דיל-מפתיע-ה-zenfone-2-laser-הושק-במחיר-משתלם-מאו/

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by Dimer,

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolboxpro&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmpydW1teS5saWJlcnR5LnRvb2xib3hwcm8iXQ..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by avnere,

ממה שראיתי מדובר בקבל רגיל שמחבר כל נגן למערכת (aux), רק במקום שיהיה מורכב מ2 קבלים הוא מורכב מ3 (יציאה אחת לוידאו). לא שזה משנה באיזושהי צורה, פשוט יש לי כבר קבל כזה ולא בא לי להוציא סתם עוד 100 שקל. אז אם אתם מכירים את הקבל אני ישמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by id3232,

שלום! ברשותי אייפד 2 חדש עם פתק החלפה וברצוני לשאול האם כדאי לי להחליפו באייפד 3 תמורת תוספת של כ350ש"ח. אנא שקלו הצעותיכם. האם האייפד 3 חזק בצורה משמעותית מה2 או שנתווספו לו כמה דברים לא משמעותיים? תודה ולילה טוב!

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  17. סמארטפון ה-V10 החדש של היצרנית הקוריאנית חורג מהנורמות שלה עם גוף מתכת, זוג מצלמות קדמיות ואפילו מסך קדמי משני ייחודי. מתכון מנצח או סתם בלאגן? לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפון-החדש-של-lg-עמוס-במסכים-ומצלמות/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by 00000,

יש לי איזה 500 שקל אז תנו בסביבות המחיר הזה.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by Access Denied,

http://he.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Mi5-M5-Prime-5-15-Snapdragon-820-Quad-Core-4G-FDD-LTE-Cell-Phone/32612416559.html?isOrigTitle=true המחיר לדגם ה-64 ג'יגה עם מתאם usb type c הוא 199 דולר ויש קופון הנחה של 2 דולר נוספים. סה"ך המחיר הוא 197 דולר עם משלוח. זה כנראה טעות כי המחיר לדגם ה-64 הבסיסי ללא המתאם הוא 493 דולר אני הזמנתי בתקווה שזה לא יבוטל כי למוכר הזה יש rep מצויין. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אני מחפש סמארטפון סיני מתחת למחיר של 75$, גודל מסך 5 אינצ' או יותר אני לא חושב שזה יהיה סמארטפון ממש חזק, אך אני מחפש את המשתלם ביותר בטווח המחירים הזה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Mics,

האם אפשר לפתוח מכשיר לפרי סים ע"י צריבה של מערכת הפעלה? או אולי דרכים קיימות מלבד הזנת קוד פתיחה?

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  22. כאשר אני רוצה לראות במחשב מספר קבצי וידאו אחד אחרי השני או לחילופין לשמוע רצועות אודיו בזה אחר זה אני פשוט מסמן את כולם ולוחץ אנטר ואז הם מתנגנים בזה אחר זה - בטאבלט אני צריך להפעיל כל קובץ בנפרד - האם יש אפשרות להפעיל מס' קבצים שיתנגנו בזה אחר זה באופן אוטומטי?

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  23. אהלן, אני רוצה לשתף אותכם באפליקציה שאני מפתח עם חברים, ולקבל חוות דעת ממשתמשים מקצועיים יותר כמוכם. אשמח לקבל הצעות לשיפור ואולי אפילו תוכלו לתת לי רעיונות לפתרונות של חלק מהבעיות בהן אנו נתקלים. אז האפליקציה שלנו נקראת Shoppy ואפשר להוריד אותה בחינם מה- Google Play. כיום ניתן לראות דרכה את כל החנויות ואת המפה של הקניון בקניונים איילון, מלחה, עזריאלי תל-אביב, ואת וגרנד קניון בחיפה אך ללא מפה. אפשר לחפש חנויות לפי סוג ולפי שם, וניתן לקבל אינפורמציה על כל חנות שנמצאת במפה. יש לנו גם תמיכה בהצגת מבצעים לפי חנויות או לפי סוג, אבל כרגע עדיין אין מבצעים באפליקציה וזה עניין שנמצא בתהליכים. אני אשמח לקבל חוות דעת מכם בעיקר בנושאים הבאים (אבל לא רק! תרגישו חופשי לתת את דע…

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. היצרנית הסינית מתכוננת לחגוג את יום ההולדת השמיני שלה באופן גרנדיוזי לכתבה

25. Started by moshe_5,

תראו קניתי אייפון 4 מאורנג' גירסא 4.3.3 הטענתי אותו והכל ועכשיו אני רוצה להוריד אפליקציות- להתחיל להשתמש בו. אין לי מושג בזה בכלל אז מחר חבר שלי בא לסדר לי את הפריצה, אייטונס ואפ סטור וכל זה. הורדתי כבר אייטונס למחשב והתקנתי עכשיו השאלה שלי זה כמה זמן זה לוקח להירשם לאייטונס, לאפ סטור לפרוץ (אני לא יודע מה בידיוק צריך לעשות אבל אתם מבינים את הכוונה)?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.